GRBIN 'Ne mogu reći koliko imamo potpisa. Sutra će ih biti toliko da će Most morati odlučiti!'
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
GRBIN 'Ne mogu reći koliko imamo potpisa. Sutra će ih biti toliko da će Most morati odlučiti!'
SDP ŽELI NOVE IZBORE
Dragan Matić / EPH
Zastupnik SDP-a Peđa Grbin je komentirao kako napreduje skupljanje potpisa za raspuštanje Sabora koje je danas pokrenula njegova stranka. Na pitanje koliko potpisa trenutno imaju, Grbin je odgovorio:
- Sad vam ne mogu reći je li to 45 ili 50 potpisa, ali to će sutra biti takav broj da će kolege iz Mosta morati donijeto odluku žele li i dalje nastavljati ovu agoniju - rekao je Grbin i na pitanje na čije glasove SDP računa dodao:
- S vremenom će i oni zastupnici koji su odgovorni i kojima je bar malo neugodno što se ovo događa, prići i potpisati inicijativu, a to će biti nešto što predsjednik Sabora Reiner neće moći ignorirati, poslovnički vrdati i onda će građani dobiti pravo da izađu na izbore - smatra Grbin.
Ako ne uspijete sa svojim planom, hoće li to biti poraz SDP-a? - bilo je sljedeće pitanje.
- To neće biti poraz SDP-a, nego poraz Hrvatske. Ovaj eksperiment (aktualna Vlada, op. a.) je propao i vrijeme je da se mandat vrati hrvatskim građanima koji će na novim izborima odlučiti koga žele na čelu države - kazao je Grbin i zaključio:
- Ovo je naša obveza i to je ispravno, a svaki će zastupnik u Saboru morati odlučiti želi li nastavak ove agonije ili će nas podržati da krenemo iznova.
Dragan Matić / EPH
Zastupnik SDP-a Peđa Grbin je komentirao kako napreduje skupljanje potpisa za raspuštanje Sabora koje je danas pokrenula njegova stranka. Na pitanje koliko potpisa trenutno imaju, Grbin je odgovorio:
- Sad vam ne mogu reći je li to 45 ili 50 potpisa, ali to će sutra biti takav broj da će kolege iz Mosta morati donijeto odluku žele li i dalje nastavljati ovu agoniju - rekao je Grbin i na pitanje na čije glasove SDP računa dodao:
- S vremenom će i oni zastupnici koji su odgovorni i kojima je bar malo neugodno što se ovo događa, prići i potpisati inicijativu, a to će biti nešto što predsjednik Sabora Reiner neće moći ignorirati, poslovnički vrdati i onda će građani dobiti pravo da izađu na izbore - smatra Grbin.
Ako ne uspijete sa svojim planom, hoće li to biti poraz SDP-a? - bilo je sljedeće pitanje.
- To neće biti poraz SDP-a, nego poraz Hrvatske. Ovaj eksperiment (aktualna Vlada, op. a.) je propao i vrijeme je da se mandat vrati hrvatskim građanima koji će na novim izborima odlučiti koga žele na čelu države - kazao je Grbin i zaključio:
- Ovo je naša obveza i to je ispravno, a svaki će zastupnik u Saboru morati odlučiti želi li nastavak ove agonije ili će nas podržati da krenemo iznova.
Re: GRBIN 'Ne mogu reći koliko imamo potpisa. Sutra će ih biti toliko da će Most morati odlučiti!'
Novi izbori,ali tek poslije završetka Eura.
ne možemo se baviti izborima i nogometom.
Iako kad bih birao,nogomet me kudikamo više zanima.
ne možemo se baviti izborima i nogometom.
Iako kad bih birao,nogomet me kudikamo više zanima.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: GRBIN 'Ne mogu reći koliko imamo potpisa. Sutra će ih biti toliko da će Most morati odlučiti!'
Ahahaha...pa ima li SDP 76 "ruku" ili nema?
Most jope u procjepu. J*be ga timing.
Petrov bi rado vidiJo da najprije HDZ "postroji" 76 ruku, ako ih ima.
Most jope u procjepu. J*be ga timing.
Petrov bi rado vidiJo da najprije HDZ "postroji" 76 ruku, ako ih ima.
pa, ima 64....a petrov još 12
to je to
to je to
Guest- Guest
...interesantno akko petrov hoce vidjeti tih hdz-ovih 76 ruku..dakle nije ni on siguran da ih hdz nema...pa kad bi mu ovi pokazali on bi odmah promjenio misljenje i bio protiv oreskovica...ovako sad ej ni mimo ni vrit..no pitanje blefira li i hdz a i sdp
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Primjetno je da SDP i HDZ u tišini sudjeluju kad je u pitanju MOST...Izbacili su Petrova i MOST na čistinu...Zato je Petrov "ultimativno" tražio od HDZ da se odma' izjasni...
Nema ni 64.Noor wrote:pa, ima 64....a petrov još 12
to je to
Bilo je čuti da imaju daleko više od 76, a sad im kao fali...MOST.
Očigledno je da je HDZ preuzeo inicijativu na terenu.
Valjda je Milijan preuzeo stvari u svoje ruke.
ja mislim da je tu umijesala prste crkva...cim iz crkve stigne diktat..petrov i most ga bezrezervno prihvate
2015-09-08
Milijan igra Bridge...jaki je u piku, a samo traži partnera u hercu. Izgleda da ga ima.
Zato je SDP okrenuo priču od tvrdnje da ima potreban broj ruku na "treba nam MOST".
"Bridge" je igra za super inteligentne, a tu je Milijan nenadmašiv.
Zato je SDP okrenuo priču od tvrdnje da ima potreban broj ruku na "treba nam MOST".
samo milijan ne voli karamrletaEro wrote:Milijan igra Bridge...jaki je u piku, a samo traži partnera u hercu. Izgleda da ga ima.
2015-09-08
Milijan je "beta" tip, a Karamarko nije "alfa".
Ne radi se tu o voliti-nevoliti, već o razlici u inteligenciji.
Ero wrote:Milijan je "beta" tip, a Karamarko nije "alfa".
je, inteligencija mu se vidi u unikatnoj izradi diplomskog
Guest- Guest
ero, gdje je carica???
u mišjoj rupi?
maca joj popala jezik?
propala u zemlju?
jebo nato predsjednicu koja ne razbije šake lupajući o stol...
u mišjoj rupi?
maca joj popala jezik?
propala u zemlju?
sitting_bull-
2015-09-28
vuksadinare wrote:ja mislim da je tu umijesala prste crkva...cim iz crkve stigne diktat..petrov i most ga bezrezervno prihvate
nema se tu što misliti.
jučer biskupi i orešković zajedno...
sitting_bull-
2015-09-28
sitting_bull wrote:ero, gdje je carica???
u mišjoj rupi?
maca joj popala jezik?
propala u zemlju?
baš sam to htjela ja pitati...
cijele 2015. je lampala o lupanju šakom...o prijevremeni izborima i sazivanjima sjednica vlade...
sad šuti ko pička..
Guest- Guest
sitting_bull wrote:vuksadinare wrote:ja mislim da je tu umijesala prste crkva...cim iz crkve stigne diktat..petrov i most ga bezrezervno prihvate
nema se tu što misliti.
jučer biskupi i orešković zajedno...
Sanja dogovorila dejt
Guest- Guest
A di je tvoj Zoki? Naredilo mu da šuti, da se ne vidi koliko je glup...sitting_bull wrote:ero, gdje je carica???
u mišjoj rupi?
što treba predsjednica reći, nego samo čekati da potvrdi novu hadetzej vladu...
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
Ero wrote:A di je tvoj Zoki? Naredilo mu da šuti, da se ne vidi koliko je glup...sitting_bull wrote:ero, gdje je carica???
u mišjoj rupi?
zoki je oporba.
a carica očigledno nije carica države, nego carica neispunjenih obećanja i carica trača...
sitting_bull-
2015-09-28
mene čudi što predcjednica ne sluša glas šiting bula :)
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Glavašević, Bauk i Grbin sutra će biti u centru Zagreba, pozivaju građane da ih dođu vrijeđati
» Grof:'Imam dokaze o snahi da je mogu strpati u zatvor.Ona je toliko zla da bi mogla biti upravnik Jasenovca.'
» Vlatka Pokos odlucila - ne raditi.'Ne moze mene nitko toliko platiti koliko ja mogu malo raditi'
» Grmoja otkrio koliko su potpisa za referendum dosad skupili
» 'Istina o Istanbulskoj' tvrdi: Ipak imamo dovoljno potpisa za referendum!
» Grof:'Imam dokaze o snahi da je mogu strpati u zatvor.Ona je toliko zla da bi mogla biti upravnik Jasenovca.'
» Vlatka Pokos odlucila - ne raditi.'Ne moze mene nitko toliko platiti koliko ja mogu malo raditi'
» Grmoja otkrio koliko su potpisa za referendum dosad skupili
» 'Istina o Istanbulskoj' tvrdi: Ipak imamo dovoljno potpisa za referendum!
Page 1 of 3