MREZA TV - Emisija Bitno
Page 4 of 9
Page 4 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: MREZA TV - Emisija Bitno
pa dobro nisi ni sad stara 30+kaja_333 wrote:A ono, balavica a nešto kao sam zaradiš usput. Ma bzvz. Al ovo mi zao sto nisam gledala..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:....koka..pa ti si facakaja_333 wrote:Joj, ja sam ti vodila jednu emisiju davno , bila je o modi ne o politici :) sa 20 godina, malo vise. Najlakše zarađena lova ikad, malo blebeces jednom tjedno i bok.marcellus wrote:kaja_333 wrote:Eto... I ne kažeš prije.marcellus wrote:
Bio sam i na HRT nedavno, to je ispalo pametnije
Mi bi radije tebe gledali na TV. Većina forumaša svakako. Osim Provocatora, on je peder.
pa dobro primijetio sam da kaja ima smisla za modu
..pa nije smao za modu....ima ona ukus i za muskarce...marcellus wrote:vuksadinare wrote:....koka..pa ti si facakaja_333 wrote:Joj, ja sam ti vodila jednu emisiju davno , bila je o modi ne o politici :) sa 20 godina, malo vise. Najlakše zarađena lova ikad, malo blebeces jednom tjedno i bok.marcellus wrote:kaja_333 wrote:
Eto... I ne kažeš prije.
Mi bi radije tebe gledali na TV. Većina forumaša svakako. Osim Provocatora, on je peder.
2015-09-08
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Dobro za ovo drugo nisam sigurna , nakon par poraza bolje da im ih je tetka pronašla nego ja sama:)vuksadinare wrote:..pa nije smao za modu....ima ona ukus i za muskarce...marcellus wrote:vuksadinare wrote:....koka..pa ti si facakaja_333 wrote:Joj, ja sam ti vodila jednu emisiju davno , bila je o modi ne o politici :) sa 20 godina, malo vise. Najlakše zarađena lova ikad, malo blebeces jednom tjedno i bok.marcellus wrote:
Al za modu da, fulala sam profesiju, htjela sam dizajn studirati al jbg.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
veber-
2014-12-30
..znas..znas ti o muzjacima ne budi skromna..samo se treba naci pravi i prave rijeci...he,he...i ukljuciti naravno....kaja_333 wrote:Dobro za ovo drugo nisam sigurna , nakon par poraza bolje da im ih je tetka pronašla nego ja sama:)vuksadinare wrote:..pa nije smao za modu....ima ona ukus i za muskarce...marcellus wrote:vuksadinare wrote:....koka..pa ti si facakaja_333 wrote:
Joj, ja sam ti vodila jednu emisiju davno , bila je o modi ne o politici :) sa 20 godina, malo vise. Najlakše zarađena lova ikad, malo blebeces jednom tjedno i bok.
2015-09-08
marcellus wrote:
Obično to opažaju samo pederi.
mrincredible-
2014-04-16
mrincredible wrote:marcellus wrote:
moja gay strana, imam smisla za žensku modu i unutarnji dizajn.
Pogledao par minuta, videh da su teme lokalne, batalih... Ali super ti je stav o NDH "Ne mislim nista, ali glavni problem je sto su ustase dovedene a nisu se same izborile..." (resto - manje/vise). Jebes ubijene... C,c,c,c...lepo je tebe covek pitao na pocetku...
marcellus wrote:mrincredible wrote:marcellus wrote:
Evo, možete zajedno voditi emisiju o modi. Već vas vidim. "slovo U na crnoj kapi gospodina Zlatka odvažan je detalj koji osvježava ovu modnu kombinaciju..."
mrincredible-
2014-04-16
Stanojko wrote:Pogledao par minuta, videh da su teme lokalne, batalih... Ali super ti je stav o NDH "Ne mislim nista, ali glavni problem je sto su ustase dovedene a nisu se same izborile..." (resto - manje/vise). Jebes ubijene... C,c,c,c...lepo je tebe covek pitao na pocetku...
Da, to je glupo ispalo, ali kvaka je da se mi trebamo ograditi od te države
mrincredible wrote:marcellus wrote:mrincredible wrote:marcellus wrote:
Evo, možete zajedno voditi emisiju o modi. Već vas vidim. "slovo U na crnoj kapi gospodina Zlatka odvažan je detalj koji osvježava ovu modnu kombinaciju..."
"A naočale gospodina Oreškovića mu nikako ne pristaju, čine ga pomalo bezličnim birokratom, trebao bi izabrati nešto iz asortimana naočala kakve je nosio Elton John"
Kako se zvala emisija koju si vodila i na kom kanalu? :)kaja_333 wrote:Dobro za ovo drugo nisam sigurna , nakon par poraza bolje da im ih je tetka pronašla nego ja sama:)vuksadinare wrote:..pa nije smao za modu....ima ona ukus i za muskarce...marcellus wrote:vuksadinare wrote:....koka..pa ti si facakaja_333 wrote:
Joj, ja sam ti vodila jednu emisiju davno , bila je o modi ne o politici :) sa 20 godina, malo vise. Najlakše zarađena lova ikad, malo blebeces jednom tjedno i bok.
Sledeci put - rezolutnije to malo!marcellus wrote:Stanojko wrote:Pogledao par minuta, videh da su teme lokalne, batalih... Ali super ti je stav o NDH "Ne mislim nista, ali glavni problem je sto su ustase dovedene a nisu se same izborile..." (resto - manje/vise). Jebes ubijene... C,c,c,c...lepo je tebe covek pitao na pocetku...
Da, to je glupo ispalo, ali kvaka je da se mi trebamo ograditi od te države
2015-08-22
marcellus wrote:mrincredible wrote:marcellus wrote:mrincredible wrote:marcellus wrote:
"A naočale gospodina Oreškovića mu nikako ne pristaju, čine ga pomalo bezličnim birokratom, trebao bi izabrati nešto iz asortimana naočala kakve je nosio Elton John"
Podsjeća malo na ovog lika.
mrincredible-
2014-04-16
dawson wrote:Mislio sam da je Mačelo mlađi :)
Ja sam čitajući što se o meni piše ovdje mislio da sam stariji.
Desilo se mi neloliko puta u životu da sam bio upitan: - Ero, jesi li ti fašist?
To mi se barem jednom desilo i na ovom, zapravo na starom forumu,
a u životu više puta. Moj odgovor je uvijek bio radikalan, koji oduzima dah onome
tko pita. Naime, kratki odgovor s pitanjem : "Jesam, šta fali fašistima?" djeluje na provokataora
kao šamar- zaigraju im usnice, lice i trepavice...Potpuno su zbunjeni, jer nemaju nastavak.
Koji je to samo užitak promatrati ih koliko su jadni i nemoćni u takvoj situaciji.
Njihova "antifašistička" hrabrost se jednostavno istopi kao kockica leda na vreloj tavi.
To mi se barem jednom desilo i na ovom, zapravo na starom forumu,
a u životu više puta. Moj odgovor je uvijek bio radikalan, koji oduzima dah onome
tko pita. Naime, kratki odgovor s pitanjem : "Jesam, šta fali fašistima?" djeluje na provokataora
kao šamar- zaigraju im usnice, lice i trepavice...Potpuno su zbunjeni, jer nemaju nastavak.
Koji je to samo užitak promatrati ih koliko su jadni i nemoćni u takvoj situaciji.
Njihova "antifašistička" hrabrost se jednostavno istopi kao kockica leda na vreloj tavi.
Page 4 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» BITNO
» tv emisija o Susku
» Severina i 'misli 21 stoljeća' ali bitno da joj četničija u Srbiji ne smeta.
» 15 serija i emisija koje smo obožavali kao klinci
» M. Holjevac o američkim izborima, danas mreža 14:30
» tv emisija o Susku
» Severina i 'misli 21 stoljeća' ali bitno da joj četničija u Srbiji ne smeta.
» 15 serija i emisija koje smo obožavali kao klinci
» M. Holjevac o američkim izborima, danas mreža 14:30
Page 4 of 9