15 serija i emisija koje smo obožavali kao klinci
Page 1 of 1
15 serija i emisija koje smo obožavali kao klinci
http://www.index.hr/black/clanak/video--15-serija-i-emisija-koje-smo-obozavali-kao-klinci/917566.aspx
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: 15 serija i emisija koje smo obožavali kao klinci
Jugonostalgicari naored
Ostali stoj
Ostali stoj
..a legendarni špiro špula kojeg je glumiošpiro guberina..meni jako draga djecja emisija..i ona sa glumcem krunom valenticem..ne znam kako se sad zvala
2015-09-08
..od djecjih serija svakako smogovci broj 1....jelenko ej bio dobar...ali tesko moze parirati smogovcima...eh stara pesca.....ima u jendoj seriji...smogovaca...mislim da je u onom drugom dijelu smogovaca snimanoj negdje 1989 ili 1990...gdje se vidi grafit koji sam ja napsiao....torca-zg
2015-09-08
..u kuslanovoj kod skolevuksadinare wrote:..od djecjih serija svakako smogovci broj 1....jelenko ej bio dobar...ali tesko moze parirati smogovcima...eh stara pesca.....ima u jendoj seriji...smogovaca...mislim da je u onom drugom dijelu smogovaca snimanoj negdje 1989 ili 1990...gdje se vidi grafit koji sam ja napsiao....torca-zg
2015-09-08
..ne znam je'l vise kod kuslanove postoji bircuz koji ej drzao jedan dalmos splicanin....tu su se skupljali hajdukovci iz zagreba prije utakmice sa dinamom prije rata..zato sam tamo i napisao na zgradi torca-zg....
2015-09-08
2016. je, danas se nitko ničega iz jugoslavije ne sjeća kao dobroga. tko je živio u jugi nije mogao imati dobro djetinjstvo.
Guest- Guest
Similar topics
» Serija debilnih izjava u 'regionu'!Vučić:"Kada me budu smenili za 10 godina neće moći da okreče sve te fabrike koje sam otvorio"!
» Na današnji dan slavio se Dan Republike: Pet razloga zbog kojih su svi obožavali ovaj praznik
» umrli u Hrvatskoj za sada' -zarazeno 1000 ljudi za koje se zna, i vjerojatno dosta više za koje neznamo...
» I sedmoga dana Bog dovrši svoje djelo koje učini. I počinu u sedmi dan od svega djela koje učini.
» tv emisija o Susku
» Na današnji dan slavio se Dan Republike: Pet razloga zbog kojih su svi obožavali ovaj praznik
» umrli u Hrvatskoj za sada' -zarazeno 1000 ljudi za koje se zna, i vjerojatno dosta više za koje neznamo...
» I sedmoga dana Bog dovrši svoje djelo koje učini. I počinu u sedmi dan od svega djela koje učini.
» tv emisija o Susku
Page 1 of 1