MREZA TV - Emisija Bitno
Page 3 of 9
Page 3 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: MREZA TV - Emisija Bitno
deda getting old wrote:ne slažem se s tezama koje marcel zastupa, no interview je bio OK, znao ješto želi reći i kako
ali kakvi su to mediji u Hrvatskoj kad je prvo pitanje gostu u emisiji "da li ste vi ustaša", wtf.
baš, wtf.
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
marcellus wrote:n_razbojnik wrote:Marc govoriš ful tiho...ili loša mikrofonija
ili ti imaš loše zvučnike
Logitech ba...pojačavam i onda Stojić uleti pa me kresne blagi srčani...do tebe je
2014-04-15
Ma ne zezaj, javi drugi put..marcellus wrote:kaja_333 wrote:Pa super rečeno o trenutnoj situaciji HDZ i Karamarka. S ovim o NDH se ne slažem :).
A zašto nam ne javiš ranije da pogledamo ?
sramežljiv sam :blush:
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
E al ubijaju ovi što se javljaju...I nitko da gosta nešto pita
2014-04-15
Sto, pitali te jesi ustasa? O sunce ti jebem i ovu državu i degenerike u njoj..
2015-08-15
kaja_333 wrote:Sto, pitali te jesi ustasa? O sunce ti jebem i ovu državu i degenerike u njoj..
Podsjetilo me na jednu komediju braće Marx. Baba veli Grouchu, "Nisam ovdje došla po uvrede". "A gdje inače idete po uvrede?"
ae dobar večer, jeste li vi ustaša, meni su rekli da ste crna desnicakaja_333 wrote:Sto, pitali te jesi ustasa? O sunce ti jebem i ovu državu i degenerike u njoj..
2014-04-15
kaja_333 wrote:Ma ne zezaj, javi drugi put..marcellus wrote:kaja_333 wrote:Pa super rečeno o trenutnoj situaciji HDZ i Karamarka. S ovim o NDH se ne slažem :).
Bio sam i na HRT nedavno, to je ispalo pametnije
Ja bi ga pitala a jeste vi Đuro pucar stari?n_razbojnik wrote:ae dobar večer, jeste li vi ustaša, meni su rekli da ste crna desnicakaja_333 wrote:Sto, pitali te jesi ustasa? O sunce ti jebem i ovu državu i degenerike u njoj..
2015-08-15
kaja_333 wrote:Ja bi ga pitala a jeste vi Đuro pucar stari?n_razbojnik wrote:ae dobar večer, jeste li vi ustaša, meni su rekli da ste crna desnicakaja_333 wrote:Sto, pitali te jesi ustasa? O sunce ti jebem i ovu državu i degenerike u njoj..
haha da viš nije mi palo na pamet jebiga godine krečana
Eto... I ne kažeš prije.marcellus wrote:kaja_333 wrote:Ma ne zezaj, javi drugi put..marcellus wrote:kaja_333 wrote:Pa super rečeno o trenutnoj situaciji HDZ i Karamarka. S ovim o NDH se ne slažem :).
2015-08-15
n_razbojnik wrote:E al ubijaju ovi što se javljaju...I nitko da gosta nešto pita
zašto bi pitali Hrvati ionako imaju svoje mišljenje o svemu
škole koje ljude uče "razmišljati" a ne pitati
kaja_333 wrote:Eto... I ne kažeš prije.marcellus wrote:kaja_333 wrote:Ma ne zezaj, javi drugi put..marcellus wrote:kaja_333 wrote:Pa super rečeno o trenutnoj situaciji HDZ i Karamarka. S ovim o NDH se ne slažem :).
Mi bi radije tebe gledali na TV. Većina forumaša svakako. Osim Provocatora, on je peder.
moje ateističko uho najviše su smetale poštapalice "a bože moj" i slično koje su dolazile i od marcelusa i od voditelja
Guest- Guest
Da, ono.. Jesam ustasa i imam 103 godine ali svako jutro vježbam i pojedem 1 jaje.marcellus wrote:kaja_333 wrote:Ja bi ga pitala a jeste vi Đuro pucar stari?n_razbojnik wrote:ae dobar večer, jeste li vi ustaša, meni su rekli da ste crna desnicakaja_333 wrote:Sto, pitali te jesi ustasa? O sunce ti jebem i ovu državu i degenerike u njoj..
haha da viš nije mi palo na pamet jebiga godine krečana
2015-08-15
Joj, ja sam ti vodila jednu emisiju davno , bila je o modi ne o politici :) sa 20 godina, malo vise. Najlakše zarađena lova ikad, malo blebeces jednom tjedno i bok.marcellus wrote:kaja_333 wrote:Eto... I ne kažeš prije.marcellus wrote:kaja_333 wrote:Ma ne zezaj, javi drugi put..marcellus wrote:
Mi bi radije tebe gledali na TV. Većina forumaša svakako. Osim Provocatora, on je peder.
2015-08-15
....koka..pa ti si facakaja_333 wrote:Joj, ja sam ti vodila jednu emisiju davno , bila je o modi ne o politici :) sa 20 godina, malo vise. Najlakše zarađena lova ikad, malo blebeces jednom tjedno i bok.marcellus wrote:kaja_333 wrote:Eto... I ne kažeš prije.marcellus wrote:kaja_333 wrote:
Ma ne zezaj, javi drugi put..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
kaja_333 wrote:Joj, ja sam ti vodila jednu emisiju davno , bila je o modi ne o politici :) sa 20 godina, malo vise. Najlakše zarađena lova ikad, malo blebeces jednom tjedno i bok.marcellus wrote:kaja_333 wrote:Eto... I ne kažeš prije.marcellus wrote:kaja_333 wrote:
Ma ne zezaj, javi drugi put..
A ono, balavica a nešto kao sam zaradiš usput. Ma bzvz. Al ovo mi zao sto nisam gledala..
2015-08-15
kaja_333 wrote:A ono, balavica a nešto kao sam zaradiš usput. Ma bzvz. Al ovo mi zao sto nisam gledala..
Viš mogo bi ja vodit emisije o modi
Last edited by marcellus on 8/6/2016, 09:18; edited 1 time in total
pa dobro nisi ni sad stara 30+kaja_333 wrote:A ono, balavica a nešto kao sam zaradiš usput. Ma bzvz. Al ovo mi zao sto nisam gledala..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 3 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» BITNO
» tv emisija o Susku
» Severina i 'misli 21 stoljeća' ali bitno da joj četničija u Srbiji ne smeta.
» 15 serija i emisija koje smo obožavali kao klinci
» M. Holjevac o američkim izborima, danas mreža 14:30
» tv emisija o Susku
» Severina i 'misli 21 stoljeća' ali bitno da joj četničija u Srbiji ne smeta.
» 15 serija i emisija koje smo obožavali kao klinci
» M. Holjevac o američkim izborima, danas mreža 14:30
Page 3 of 9