MREZA TV - Emisija Bitno
Page 9 of 9
Page 9 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: MREZA TV - Emisija Bitno
Kad ide streljanje?
Edit:
Dobro si ti to MArc odradio, samo si mi djelovao malo stisnuto.
Edit:
Dobro si ti to MArc odradio, samo si mi djelovao malo stisnuto.
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
deda getting old wrote:marcellus wrote:abraham wrote:E,jebi ga..........tekst u Dnevno!?!?!?!?!?!?!??????? WTF?????
Ni ja ne vjerujem što pišu
kažu u komentarima da radiš za Soroša
Svi ste vi soroševska udba.
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Ukrali ga vanzemaljci...kic wrote:koji k je provocatoru u zadnje vrijeme
Vem ti,koji regenerator za kosu koristiš???!
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
v_vlado wrote:Vem ti,koji regenerator za kosu koristiš???!
regene... što?
Napad iskrenosti?provocator wrote:Ma ja sam curac od ovce...
Ljuti ga Marcelov uspon, a i inače su mu upisi mješavina vrieđanja i obezvrjeđivanja svega i svakoga. Osim Tite i samoupravnoga socijalizma.kic wrote:koji k je provocatoru u zadnje vrijeme
Slažem se:
Tomo (s hadezeom) nije smio u vladu s mostom, na ponovljenim izborima bi dobio, a ovako će na eventualnim novim najvjerojatnije popušit;
Tomo nije smio pustit mjesto premijera ;
udba je stvorena na ljevici i ljevičari je danas više koriste...;
sa svim izrečenim u svezi lex Perković
Ne slažem se:
Pozdrav "za dom spremni" nije ustaški i ne treba ga tako tumačit;
Nadalje, nitko nije Hrvatima nametnuo ndh, jer da oni nisu željeli svoju džavu, nebi im je sve svjetske sile uspjele nametnuti. Činjenica je da su jedine hrvatske oružane snage u 2. svjestkom ratu bile ustaše (partizani su bili jugoslovenske)... Ako su pojedinci pod njenim okriljem ubijali nedužne ljude treba ih procesuirati, baš kao i komuniste poslije 45-te. Samo što komuniste nisu procesuirali nikad, a ustaše su procesuirali i kad bi prešli 90-tu godinu starosti. Pošto pobjednici pišu povijest, mi smo nakon 95-te trebali imati lustraciju. Ali je nismo imali. Znači da i nismo baš pobjedili komuniste. Pobjedili smo samo četnike;
Ne slažem se ni stim da je eventualna buduća vlast crvenih kmera, bolja od ove sada.Komuniste treba izbjeći po svaku cijenu.
P.S.
Kad si se već deklarirao kao konzervativac, moga si malo i spomenut najbolju političarku na ovim prostorima, Ružu T....Ali pretpostavljam da si eurofili pa ti njen stav, kako EU treba razjebat, ne paše baš...
Tomo (s hadezeom) nije smio u vladu s mostom, na ponovljenim izborima bi dobio, a ovako će na eventualnim novim najvjerojatnije popušit;
Tomo nije smio pustit mjesto premijera ;
udba je stvorena na ljevici i ljevičari je danas više koriste...;
sa svim izrečenim u svezi lex Perković
Ne slažem se:
Pozdrav "za dom spremni" nije ustaški i ne treba ga tako tumačit;
Nadalje, nitko nije Hrvatima nametnuo ndh, jer da oni nisu željeli svoju džavu, nebi im je sve svjetske sile uspjele nametnuti. Činjenica je da su jedine hrvatske oružane snage u 2. svjestkom ratu bile ustaše (partizani su bili jugoslovenske)... Ako su pojedinci pod njenim okriljem ubijali nedužne ljude treba ih procesuirati, baš kao i komuniste poslije 45-te. Samo što komuniste nisu procesuirali nikad, a ustaše su procesuirali i kad bi prešli 90-tu godinu starosti. Pošto pobjednici pišu povijest, mi smo nakon 95-te trebali imati lustraciju. Ali je nismo imali. Znači da i nismo baš pobjedili komuniste. Pobjedili smo samo četnike;
Ne slažem se ni stim da je eventualna buduća vlast crvenih kmera, bolja od ove sada.Komuniste treba izbjeći po svaku cijenu.
P.S.
Kad si se već deklarirao kao konzervativac, moga si malo i spomenut najbolju političarku na ovim prostorima, Ružu T....Ali pretpostavljam da si eurofili pa ti njen stav, kako EU treba razjebat, ne paše baš...
Guest- Guest
Page 9 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» BITNO
» tv emisija o Susku
» Severina i 'misli 21 stoljeća' ali bitno da joj četničija u Srbiji ne smeta.
» 15 serija i emisija koje smo obožavali kao klinci
» M. Holjevac o američkim izborima, danas mreža 14:30
» tv emisija o Susku
» Severina i 'misli 21 stoljeća' ali bitno da joj četničija u Srbiji ne smeta.
» 15 serija i emisija koje smo obožavali kao klinci
» M. Holjevac o američkim izborima, danas mreža 14:30
Page 9 of 9