UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Page 14 of 50
Page 14 of 50 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 32 ... 50
Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Oh my ... cak je i modra zabrijala na egzistencijalizam ^^
Kicinjo would be proud
Al moram priznati da ste me lijepo nasmijale ovako prijepodne ^^
Kicinjo would be proud
Al moram priznati da ste me lijepo nasmijale ovako prijepodne ^^
Guest- Guest
Hahaha, super su ti kolege :^0
ja sam neki optimist unatoč svemu
imala sam stvarno neka sranja u prošlosti, al ono, to preživiš i ideš dalje ko da se ništa nije dogodilo
ja sam neki optimist unatoč svemu
imala sam stvarno neka sranja u prošlosti, al ono, to preživiš i ideš dalje ko da se ništa nije dogodilo
medication- Posts : 5689
2014-04-14
Kod mene vrijedi samo cisti hedonizam...i kad je meni dobro volim to dati i ljudima oko sebe...i to je to....
Isto sto me podiže je prisjećanje na neke stvari koje sam željela ko cura i sad ih imam....ne materijalne,da se razumijemo,nego druge neke,koje ispunjavaju život i koje mene usrećuju...
Volim sigurnost,mrzim promjene ...za promjenu kod mene treba puno razmišljanja,uvjeravanja same sebe,vaganja...i onda samo ustanem i napravim to...ko sad sa doškolovanjem...dok to sazri u meni! :D
Isto sto me podiže je prisjećanje na neke stvari koje sam željela ko cura i sad ih imam....ne materijalne,da se razumijemo,nego druge neke,koje ispunjavaju život i koje mene usrećuju...
Volim sigurnost,mrzim promjene ...za promjenu kod mene treba puno razmišljanja,uvjeravanja same sebe,vaganja...i onda samo ustanem i napravim to...ko sad sa doškolovanjem...dok to sazri u meni! :D
Guest- Guest
ludi su, da :))
ja se stvarno nikad nisam bojala smrti i to.. al sad otkako sam se naslušala i načitala kako se ljudi bude u grobu, bošsačuvaj
mislim da sam negdje naletjela na neku emisiju baš o tome
prije spavanja me nekad stisne u prsima kad pomislim da već sutra mogu 'umrijet'.. da se možda neću probudit... tek u grobu :^0
grozan osjećaj
ja se stvarno nikad nisam bojala smrti i to.. al sad otkako sam se naslušala i načitala kako se ljudi bude u grobu, bošsačuvaj
mislim da sam negdje naletjela na neku emisiju baš o tome
prije spavanja me nekad stisne u prsima kad pomislim da već sutra mogu 'umrijet'.. da se možda neću probudit... tek u grobu :^0
grozan osjećaj
a najbolji mi je tata kak počne mijenjat temu kad mu pričam o tome.. kao, nemoguće (al nećemo o tome).. hahaaa
koji je on usranko
koji je on usranko
Zagy wrote:Kod mene vrijedi samo cisti hedonizam...i kad je meni dobro volim to dati i ljudima oko sebe...i to je to....
iiiiiiiisto :D :D
ti bikovi zbilja.. :D
stvarno mrzim promjene... teško ih preživljavam
Možda ne bi sad to trebala spominjat :D, ali šansa da se posklizneš, udariš glavom i umreš je statistički vjerojatno veća oko 10 000 puta nego da te živu zakopaju
2014-04-14
htjela sam napisat 10 milijuna puta, ali imam brojčanu disleksiju
što zvuči bolje nego jednostavno "glupa sam za brojeve"
što zvuči bolje nego jednostavno "glupa sam za brojeve"
2014-04-14
Modra namjerno bira najnevjerojatnije teorije...:D
Jadan KIC načita se svega i svačega....mora da se osjeća malo ko Bog kad nas odozgo čita i pravi palmface.....:D
Jadan KIC načita se svega i svačega....mora da se osjeća malo ko Bog kad nas odozgo čita i pravi palmface.....:D
Guest- Guest
Koju knjigu Počet citat hm?!
Moram se učlaniti u knjižnicu....
Moram se učlaniti u knjižnicu....
Guest- Guest
nije vrijeme med, da, nije :^0
sve ću ja spužvom obložit..
frendice (medicinarke) su mi pričale za nekog dečka koji je 'umro' u prometnoj, pa se probudio.. na patologiji
čak mislim da je ova jedna to uživo i vidjela, nisam sad sigurna..
jao, šta one sve meni ispričaju.. ova radi u ambulanti... i veli, došao joj neki čovjek s presječenim prstima.. kaže ona njemu, pošto se doktor sav zbunio pa ona morala preuzet, sad ćemo mi te prste spremit.... :^0 kao, ništ se ne brinite.. :^0
koji vrag i on dolazi u ambulantu s visećim prstima :^0
meni noge klecaju na kap krvi.. na povraćanje.. na obične temperature..
sve ću ja spužvom obložit..
frendice (medicinarke) su mi pričale za nekog dečka koji je 'umro' u prometnoj, pa se probudio.. na patologiji
čak mislim da je ova jedna to uživo i vidjela, nisam sad sigurna..
jao, šta one sve meni ispričaju.. ova radi u ambulanti... i veli, došao joj neki čovjek s presječenim prstima.. kaže ona njemu, pošto se doktor sav zbunio pa ona morala preuzet, sad ćemo mi te prste spremit.... :^0 kao, ništ se ne brinite.. :^0
koji vrag i on dolazi u ambulantu s visećim prstima :^0
meni noge klecaju na kap krvi.. na povraćanje.. na obične temperature..
Last edited by modra on 11/10/2014, 11:03; edited 3 times in total
Ja se baš nedavno ponovno učlanila, ali ne čitam ništa pametno jer se navečer samo srušim u krevet.
Samo neku o upravljanju osobnim financijama i ovo što mi za struku treba.
Možda nešto od Murakamia?
Samo neku o upravljanju osobnim financijama i ovo što mi za struku treba.
Možda nešto od Murakamia?
2014-04-14
Kakav je to pisac? Ne poznam ga......
Ako nesto volim onda su to drame i 16. stoljece..... :<<3:
Ako nesto volim onda su to drame i 16. stoljece..... :<<3:
Guest- Guest
ma ovo mi je najbolji dio foruma iskreno.Zagy wrote:Modra namjerno bira najnevjerojatnije teorije...:D
mrzim slušati kod drugih ovo "iskreno", ali ne mogu se ni sam odvići..
nisi upoznala Murakamia??Zagy wrote:Kakav je to pisac? Ne poznam ga......
ali, blijeda,blijeda verzija Mishime.
Ne...ne znam ni jednog....ako su ko Eco ne zelim ih upoznati.....kic wrote:nisi upoznala Murakamia??Zagy wrote:Kakav je to pisac? Ne poznam ga......
ali, blijeda,blijeda verzija Mishime.
Guest- Guest
nope, japanci su drugačiji, murakami je "za plažu", koliko god ljudi mrzili ovaj izrazZagy wrote:Ne...ne znam ni jednog....ako su ko Eco ne zelim ih upoznati.....
a mishima stvara ljepljivu atmosferu koja vodi samoispitivanju, tko voli nek izvoli..
Ok hvala na preporuci probat cu...volim samopreispitivanje...
Guest- Guest
Page 14 of 50 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 32 ... 50
Similar topics
» UUOT! (upravo u ovom trenutku)