UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Page 13 of 50
Page 13 of 50 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 31 ... 50
Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Ja uopće ne znam gdje spada i sto zelim od sebe. Među koju grupu ljudi spadam. Znam da zelim biti zdrava i sretna i tragam za sto većom količinom ljubavi. Osjećam se ponekad kao da nisam uklopljena nigdje.
Ili je to samo jedan od onih dana kada razmišljam o glupostima jer nemam sto pametnije za Radit.
Ili je to samo jedan od onih dana kada razmišljam o glupostima jer nemam sto pametnije za Radit.
Guest- Guest
To ti je kombinacija godina,nesigurnosti,promjene (faks) i ovisnosti (o roditeljima)...prodje s godinama...
Guest- Guest
ne znam ni ja gdje spadam znam da u osiguranje NE
u miler neki..
u miler neki..
Last edited by modra on 11/10/2014, 07:49; edited 3 times in total
hvala bogu nazire se kiša i normalna temperatura! tamo negdje srijeda
modra-
2014-04-17
Eto sad sam ok, naspavala sam se, jela i pila sinoć i bila s prijateljicama i sve je ok.
užas sam bila jučer
užas sam bila jučer
medication- Posts : 5689
2014-04-14
modra-
2014-04-17
Aha
znaš one dane kad bi iz kože iskočila?
e takav mi je dan jučer bio
znaš one dane kad bi iz kože iskočila?
e takav mi je dan jučer bio
2014-04-14
modra-
2014-04-17
Ja Sam jucer bila na koktelu-dva sa kolegicama...i bas nam je bilo super....svaki put nam razgovor na sexu završi.....
Ja sam se prije puno nesigurnije osjećala...imala sam te beznadne dane,vodila dnevnik...i prošli bome,negdje poslije 30. Ne znam jel do godina,djece,nedostatka vremena ili nečeg drugog....jedino me još uvijek muci smisao ovog života,možda i to poslije 50. dokucim...:D
Ja sam se prije puno nesigurnije osjećala...imala sam te beznadne dane,vodila dnevnik...i prošli bome,negdje poslije 30. Ne znam jel do godina,djece,nedostatka vremena ili nečeg drugog....jedino me još uvijek muci smisao ovog života,možda i to poslije 50. dokucim...:D
Guest- Guest
nedostatak vremena, djeca.. da, da, da
:face:
gdje bi pored njih stigla bit ikakva :D beznadna, nadna... :D
i mene muči smisao života.
:face:
gdje bi pored njih stigla bit ikakva :D beznadna, nadna... :D
i mene muči smisao života.
modra-
2014-04-17
Nikad ne razmišljam o smislu životu.
Ali nastojim si osvjestit zahvalnost za sve što imam. Prema mom nekom shvaćanju svijeta, to je bitno.
Ali nastojim si osvjestit zahvalnost za sve što imam. Prema mom nekom shvaćanju svijeta, to je bitno.
2014-04-14
V
Moram pronaći sebe
ja se jos osjećam kao dijete, a mislim da me tako i drugi gledaju. Mislim i jesam jos dijete, ali opet ne toliko mlada :/Zagy wrote:To ti je kombinacija godina,nesigurnosti,promjene (faks) i ovisnosti (o roditeljima)...prodje s godinama...
Moram pronaći sebe
Guest- Guest
Ja razmišljam često o smislu života. :D ja vam inače puno razmišljam. Poprilično sam misaono biće. Oduvijek bila. Filozofski misaono. Ponekad bih volje da nisam.
Ja se opet nisam naspavala, a kako cu kad sam sva zastopana. :( ali moram ribu ići kupiti i jos neke stvari. Mislim da hoću popodne.
Bar me sinusi ne bole, ajde.
Ja se opet nisam naspavala, a kako cu kad sam sva zastopana. :( ali moram ribu ići kupiti i jos neke stvari. Mislim da hoću popodne.
Bar me sinusi ne bole, ajde.
Guest- Guest
Sve će to doć, ništa nemoj forsirat. Sad ti se događaju neke promjene u životu, prvo nauči plivat u tome. Jednu po jednu stvar.
I ne moraš se pronać s 19-20 godina.
I ne moraš se pronać s 19-20 godina.
2014-04-14
ja sam u zadnje vrijeme više nego ikad razmišljala o svijetu, životu... sva sam isplašena :D
čitala sam ovo.. a možda je istina neka treća
http://www.dnevno.hr/vijesti/misteriji/117036-velika-obmana-kako-znate-da-je-zemlja-okrugla-zivimo-u-kupoli-od-leda-i-stakla-ceka-se-potpuna-apokalipsa-rijetki-ce-prezivjeti.html
nekako, sve mi je lažno... sve je izmišljeno.. to me ubija... zašto bi zelena boja bila zelena boja? ok, ne znam kužite li, ne znam se izrazit :^0
nešto me pere užasno.. ima li kraja? svemir? sve!? još me počelo brinut što i kad umreš nije kraj (ako i tad) , čitala sam koliko se ljudi budilo u grobu
to mi je inače fobija, i svima tupim o tome, i kako želim da me kremiraju, ne bi li se netko sjetio toga u najgorem slučaju :D koji će se svakako kad tad desit
onda me ovi na poslu zezaju da će mi u zemlji narast dlake na rukama i ugušit me :D
ja se inače tužim njima na dlakave prste
čitala sam ovo.. a možda je istina neka treća
http://www.dnevno.hr/vijesti/misteriji/117036-velika-obmana-kako-znate-da-je-zemlja-okrugla-zivimo-u-kupoli-od-leda-i-stakla-ceka-se-potpuna-apokalipsa-rijetki-ce-prezivjeti.html
nekako, sve mi je lažno... sve je izmišljeno.. to me ubija... zašto bi zelena boja bila zelena boja? ok, ne znam kužite li, ne znam se izrazit :^0
nešto me pere užasno.. ima li kraja? svemir? sve!? još me počelo brinut što i kad umreš nije kraj (ako i tad) , čitala sam koliko se ljudi budilo u grobu
to mi je inače fobija, i svima tupim o tome, i kako želim da me kremiraju, ne bi li se netko sjetio toga u najgorem slučaju :D koji će se svakako kad tad desit
onda me ovi na poslu zezaju da će mi u zemlji narast dlake na rukama i ugušit me :D
ja se inače tužim njima na dlakave prste
polako lejdi, narast ćeš sigurno :P
ja sam negdje u zadnjoj godini nešto jako zrela postala, vidim, osjetim.. promijenila se dosta
ja sam negdje u zadnjoj godini nešto jako zrela postala, vidim, osjetim.. promijenila se dosta
Oh my ... cak je i modra zabrijala na egzistencijalizam ^^
Kicinjo would be proud
Al moram priznati da ste me lijepo nasmijale ovako prijepodne ^^
Kicinjo would be proud
Al moram priznati da ste me lijepo nasmijale ovako prijepodne ^^
Guest- Guest
Page 13 of 50 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 31 ... 50
Similar topics
» UUOT! (upravo u ovom trenutku)