ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

UUOT! (upravo u ovom trenutku)

Page 8 of 50 Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 29 ... 50  Next

Go down

UUOT! (upravo u ovom trenutku) - Page 8 Empty Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)

Post by modra 4/10/2014, 21:28

https://www.facebook.com/foodopis

vrh! :^0 :x

modra

2014-04-17

Back to top Go down

UUOT! (upravo u ovom trenutku) - Page 8 Empty Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)

Post by phreaky 4/10/2014, 22:40

Tu stranicu vodi Andrea Andrassy, jel čita ko njezinu kolumnu?
Obožavam tu žensku, fakat ima smisla za humor. :D

Female
2014-04-19

Back to top Go down

Post by Guest 5/10/2014, 09:10

Ja ju čitam.....:D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by modra 5/10/2014, 09:37

ja sam pišala jučer sat vremena.. sad nastavljam s čitanjem :D king

a prvi put sam jučer vidjela tu stranicu uopć, frendica je nešto lajkala..

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by modra 5/10/2014, 09:38

npr. recept za pana cottu :W

Dobila sam prigovor da se neozbiljno odnosim prema receptima na ovoj stranici, jer recepti nisu šala. Zato danas donosim ozbiljan recept koji ima onu receptnu težinu koju svi volimo.

Seriozna Pana cotta s umakom od realizma i čemera:

Pana cotta je jedno od onih jela koje je najjednostavnije na svijetu, a ima okus po finim komplikacijama.

Za moju pana cottu ti treba:

1. Pola litre mlijeka
2. Pola litre vrhnja za kuhanje (Brzo i fino, jer je ono drugo rijetko i glupo)
3. 150g šećera (jer se celulit neće napravit sam od sebe)
4. 2 bijele mljevene želatine
5. 2 vanilin šećera

Postupak:

U lonac stavi mlijeko i vrhnje i na laganoj vatri zagrijavaj dok ne postane toplije od hladnog ali još uvijek hladnije od vrućeg. Dok čekaš, razmišljaj o prolaznosti vremena, a ako ti pogled skrene na vatru, sjeti se Prometeja koji je ukrao vatru od bogova, zbog čega je bio osuđen da provede vječnost vezan za stijenu. Sve zato da bi ti imao vatru za kuhat pana cottu, nezahvalni gnome. Pogni glavu i budi svjestan svoje nebitnosti. Kad se malo zagrije, dodaj šećer i vanilin šećer. Dok miješaš šećer kuhačom koju su vjerojatno izradili potplaćeni Kinezi, sjeti se činjenice da svakih 7 sekundi u svijetu netko umre od dijabetesa, a ti si upravo usipao 150 grama šećera u svoj debeli desert. Osjeti sram. Stišaj Prometejev dar čovječanstvu i dok čekaš da se šećer otopi, prošeći do prozora. Zagledaj se u zvijezde i prizovi Wertherov weltschmerz. Ako ti ne dolazi, skini čarapu, vikni MASSIMO tri puta i namjerno se malim prstom zabij u komad namještaja, jer je bol esencija života. Kad je šećer otopljen, vrijeme je za želatinu, koju ćeš napravit tak da ćeš pročitat upute na vrećici. Sjeti se svih ljudi koji nemaju oči - oni ne mogu napravit želatinu, nezahvalni gnome. Umiješaj želatinu u smjesu, a kad se otopi, sve preseli u kalupe. Ja sam svoje kupila ovdje: http://www.ebay.com/itm/4-DESSERT-MOLDS-FOR-JELLO-PUDDING-RICE-ICE-CREAM-FOXRUN-WHITE-NEW-SEALED-/251343110397?pt=Kitchen_Tools_Gadgets&hash=item3a853780fd - možeš i u nešto drugo, meni je svejedno. Ako slučajno osjetiš sreću zbog mirisa deserta koji si napravio, brzo se kazni nekom nakaradnom aktivnosti, tipa guglanjem Milanovićevih slika ili slušanjem Josipa Katalenića na engleskom (zove se Chris Colins, nema na čemu).

I to je to - stavi pana cottu u frižider, a kad se za nekih 12 sati stisne, baci ju u smeće, sjedni u kut i budi čemeran.

P.S. Nema umaka, ali ako full želiš, možeš se isplakat u zdjelicu pa poslužit s tim.

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 5/10/2014, 09:43

:D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by modra 5/10/2014, 09:52

pre je luda! <3 :)))

Muffini od pistacija s čokoladnim srcem. Evo ne znam kaj da kažem. Ako ih dovoljno dugo gledaš, nakon nekog vremena čuješ zbor anđela kak pjeva Odu radosti. Frojde šener geterfunken tohter aus eliiiiizijuuum! Ljepšu stvar u životu nisam vidjela, a vidjela sam guzicu od Dejana Lovrena.

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 5/10/2014, 12:37

modra wrote::W

Seriozna Pana cotta s umakom od realizma i čmara:

ili slušanjem Josipa Katalenića na engleskom (zove se Chris Colins, nema na čemu).
 Cmarna pana cotta ^^

Ides jos ima ljudi koji imaju traume slusanja chrisa katalinica ^^
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by medication 5/10/2014, 21:21

Ahaahhaa, kako je on smiješan lik...
on je kombinacija urnebesa i čemera u isto vrijeme

dobar vikend unatoč glavobolji
stan napokon izgleda normalno
fale nam žlice

kao išla sam isprobat pećicu pa sam ispekla zeljanicu

sutra me čeka stresan dan po svemu sudeći

ali malo rutine isto ne bi bilo loše
bar 2 tjedna
medication
medication

2014-04-14

Back to top Go down

Post by Guest 6/10/2014, 10:14

Dosadno mi je...gdje je modra da me zabavlja...inace od 6 ujutro vec visi na netu

Da nije dobila proljevitis od cool caja:aw:
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by modra 6/10/2014, 10:47

aa.. falim, falim :D
radim drugu pa malo više spavam! uskoro sam opet s  vama :* za par sati, na 6 sati

:D

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 6/10/2014, 10:53

Pa u nedostatku boljega ..ni ti nisi lose drustvo

Ah tad je kasno ...meni shifta tad gotova :p
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 6/10/2014, 12:58

Koma mi je društvo na faksu. Dečki su zreliji od ženskih. Hahaaaaa. Svasta. Upoznala prekrasnu curu, normalno obučenu, normalnog ponašanja, a totalno je nezamijećena. :/
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by modra 6/10/2014, 14:58

dobro je l' normalno da dam za hp express (ili šta već?) dodatno 80 kuna?
pa u p.m. više! a šta mi je stiglo, maleni čajić od 30g
e da sam znala, bome bi čekala idući mjesec šoping pa to tamo uživo obavila...

pas mater :D

ukratko, naručim čaj od 170 kn, a moram platit 250! 
scratch

znala sam da će me doć nešto više, al ovoliko više baš i ne...

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by modra 6/10/2014, 15:01

i mrzim ponedjeljak, jadna sam danas, i želim da prođe. ne volim se ;) :D

barem su me razveselile te stvari što su mi stigle.. pozlaćeni čaj :D & preparati za kosu cheers

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 6/10/2014, 15:02

:wait:
:aw
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 6/10/2014, 15:03

kic wrote:oh Saske you so edgy :X

10.11.2014 The end
Saske e muerto
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by modra 6/10/2014, 15:04

M3tzTli wrote::wait:
:aw

pa di ši ljubeeee :x :<heart: :*** :star

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 6/10/2014, 15:06

:mog 

Ok uspjela si, ono što nitko nije, otjerati me sa foruma :^0
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by modra 6/10/2014, 15:10

:D king geek

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by modra 6/10/2014, 16:54

čiiiiiiizkeeeeeeeejkkkk
daanaaaasss

:o)

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 8 of 50 Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 29 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics