ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

UUOT! (upravo u ovom trenutku)

Page 32 of 50 Previous  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 41 ... 50  Next

Go down

UUOT! (upravo u ovom trenutku) - Page 32 Empty Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)

Post by Guest 25/10/2014, 12:42

Evo idem odmah ubiti i sebe i svoju djecu....tvoje mišljenje se mora poslušati....:p 

I da zelim biti samo kućanica i biti kuci sa djecom,sto nisam ali i da jesam,opet imam vise od nekog hladnokrvnog gada koji gazi sve oko sebe u svrhu nekih ideala...ali to je moje mišljenje i ja prihvaćam i znam da ne težimo svi istome...ti,bar ja tako vidim,misliš da si uvijek apsolutno u pravu i da ti posjeduješ apsolutnu istinu...mozda te mama nije dovoljno voljela...ne znam...ali ako tebe nešto zadovoljava ok,budi to...al pusti druge da budu ono sto žele...znam da volis prosipat pamet al pokušaj se ponekad suzdržati...:p

KIC je nadaren dečko a opet socijalno normalan....ti si samo umišljeni gad...:p

Guest
Guest

Back to top Go down

UUOT! (upravo u ovom trenutku) - Page 32 Empty Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)

Post by modra 25/10/2014, 12:47

Zagy wrote:Evo idem odmah ubiti i sebe i svoju djecu....tvoje mišljenje se mora poslušati....:p 

prvo moraš djecu, pa sebe :) :D

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 25/10/2014, 12:50

Da da...ne smim zaboraviti,pored svoje ženske logike ne bi bilo čudo da pobrkam...:p
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 25/10/2014, 12:53

Nope . ne pametujem, samo volim ukazati kako griješite .
Još više volim ljude bez morala slušati kako moraliziraju .
Prezirem licemjerje i glupost .

Umišljen nisam, gad jesam u očima svakoga čiju istinu mogu slomiti .

I kada seruckaš ovako po nekome , onda pazi da to nije osoba koja zna ponešto o tebi , jer smo oboje potekli iz iste rupe
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 25/10/2014, 13:06

Bas iz iste nismo....:D 

Al nebitno....meni nije bitno sta drugi misle i govore o meni...ja sama sebe moram gledat u ogledalo...i stojim iza svega sto sam ja....samo ogorčeni vole suditi druge...slobodni bas i ne...:p

Al zrijes i ti...puno zrelije podnosiš nego prije...:p
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by modra 25/10/2014, 13:17

ovaj, jesam ja krivac ovome?
čini mi se da je sve počelo nakon mog pitanja i kicovog odgovora
:^0

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 25/10/2014, 13:25

Ma nisi...bilo je samo pitanje vremena....:p
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by modra 25/10/2014, 13:39

možda bi mi još trebali zahvalit, što sam ubrzala stvar, khm B-)

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 25/10/2014, 13:45

I to bas ti,koja žudiš za pasivnošću.....:p
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 25/10/2014, 13:46

mici ne budi zao :^0 

unatoč onoj pjesmi john keatsa, ljudima upravljaju okolnosti i u svakoj priči o uspjehu postoji jedan veliki random faktor, nego šta nam je s lady brinem se :S
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by Guest 25/10/2014, 13:49

:D 

Ajde lady sliku....

Za 2 tjedna sam u rodnom mi kraju....greenstars

Samo da me kosa karma ne stigne i netko se od pačurlije ne razboli....bude li tako ladno to pripisujem imperatoru i njegovim moćima....:p
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Arwen 25/10/2014, 14:47

Ruuuuuučak! :D:D:D
Arwen
Arwen

Female
2014-04-22

Back to top Go down

Post by modra 25/10/2014, 15:14

Zagy wrote:I to bas ti,koja žudiš za pasivnošću.....:p

el viš! :D

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by medication 25/10/2014, 16:42

Pijem kavu.
odsad kupujem samo plavi cocolino omekšivač
iiii možda bi voljena usvojit neku novu vještinu ili tako nešto
medication
medication

2014-04-14

Back to top Go down

Post by modra 26/10/2014, 09:27

sanjala sam bratićevu smrt, bratić na kojeg nisam ni pomislila u zadnje vrijeme, bar se ne sjećam .. vidjela sam jučer njegovu mamu na slici na mobu, jedino to  confused
toliko me potreslo, spor i čudan san, kao da sam čitavu vječnost sanjala.. stres i tuga u snu.. takvo i buđenje, na rubu plača... jedva sam prodisala poslije :D van sebe sam bila..
i onda zaspala
najgore mi je kad pomislim da  je to neki znak No

al sad sam ok, nakon drugog spavanca

:blj :_|

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 26/10/2014, 10:14

Bum slikala kosu, ali taman mi je u rucniku tako da za sada nemrem. :D
Nisam znala da na faksu postoje zadace, ali eto...idem rjesavat zadacu :D

Sva sam neka cudna u zadnje vrijeme. Najrade bih glavom kroz zid.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by medication 26/10/2014, 12:11

Sunčana nedjelja. Nisam išla vani, ali stan ima vrt i terasu, a to je ko da sam vani...

btw imam onu smiješnu sjedeću kadu iz 60-tih
ne znam jel znate za te kade

Danas ću pravit krumpirušu za ručak.
Kuća sređena, kosa oprana, roba za ovaj radni tjedan opeglana...

jejejejeje
medication
medication

2014-04-14

Back to top Go down

Post by Guest 26/10/2014, 14:10

Uključujem modra mode :^^

nisam dugo pio, eto jučer se zalomilo :D
samo sad je problem što cijela ekipa radi,svi imaju brdo love za spiskati, pa partiji počinju večerama
a potom se bezobrazno kupuju boce viskija u kafićima :^^
nema više grižnje savjesti kada se čovjek olakša za tisućicu

onda sam se probudio mamuran ... nikakav, onaj osjećaj gađenja na sve ... otišao sam na kavicu

putem sretnem ženu čijeg sam muža poslao u bolnicu ..prvo nije skužila tko sam i kako znam da ide u posjetu u bolnicu...
još uvijek dvojim jel zbog toga što sam bio ulickaniji od modela za armani odjela ili zato što sam bazdio po alkoholu kao stari kroner koji skuplja boce
(nema te žvakače i paste za zube koja može prikriti litru viskija koji isijava iz buraga potopljenim alkoholom)

ugl dobio sam info da sam čovjeku spasio život jer sam na vrijeme uočio znakove zatajenja jetre
žena mi se zahvalila ... u trenutku sam prestao biti mamuran, nema tog tripa ni alkohola koji može stvoriti takvav osjećaj ponosa i zadovoljstva jer je moje znanje značajno utjecalo i promijenilo ishod nečijeg životnog puta

s obzirom na to morao sam poslije kofija do kladionice, feeeling lucky :^0
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by medication 26/10/2014, 14:26

Jbt, velika je to stvar.
Zapravo ne mogu pojmit kako je to ni približno.
medication
medication

2014-04-14

Back to top Go down

Post by Guest 26/10/2014, 14:29

Za mene ?
otprilike kao kad Real Madrid  ponizi Čmarselonu B-)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by medication 26/10/2014, 14:32

:D

čekam krumpirušu da se ispeče i dečka da se vrati
medication
medication

2014-04-14

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 32 of 50 Previous  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 41 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics