ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

UUOT! (upravo u ovom trenutku)

Page 12 of 50 Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 31 ... 50  Next

Go down

UUOT! (upravo u ovom trenutku) - Page 12 Empty Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)

Post by medication 9/10/2014, 21:43

Jel tko koristi one maramice za skupljanje boje u pranju s kojima se može više boja prat skupa?
Jel to dobro?

medication

2014-04-14

Back to top Go down

UUOT! (upravo u ovom trenutku) - Page 12 Empty Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)

Post by Guest 10/10/2014, 07:36

Ja sam ostala danas doma. Osjećam se kao da me netko izmlatio. Ubila me ova prehlada! Toplo preporucam ljudima sa upalom grla Angal pastile i Angal sprej za grlo. Evo mene već danas grlo ne boli. Od prve boli sam špricala i oporavilo se.

Osjećam se kao da imam temperaturu, a nemam. Ovo ne moja najgora prehlada ikada. Sinusi me jos zezaju, a usi zaštopane, jedva da ista čujem. Idem spavat s obzirom da knjigu ne mogu citat jer me oci bole.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by modra 10/10/2014, 15:05

moram navečer skoknut brzo brzo do bankomata, pa u njujorker neku krpicu.. pa miler po neke stvarčice od preparative.. ona bb krema ako ju imaju... neke stvari za čišćenje.. joj, volim, volim šopinge, taman kupovala mlijeko i kruh :aw

i kupit kokosovo mlijeko već jednom bounce 

cheers

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by kic 10/10/2014, 15:31

UUOT! (upravo u ovom trenutku) - Page 12 Epic_face_shoe_by_zepeda26-d3g2go2
kek
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by Guest 10/10/2014, 16:02

Odmah si se modre sjetio? :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by modra 10/10/2014, 16:09

šta?
kek?
modra?

kaaaaj? 👅

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 10/10/2014, 16:10

Neki dan ja i Paolo šetamo sumom. I vidimo ženu u autu kako spava sa psićem. Bilo mi je nesto čudno, međutim okrenula se, pogledala nas i bila na izlazu iz sume na cestu. Danas mi mama priča kako je njena sestrična našla ženu u sumi ( toj di smo ja i Paolo šetali, iza naše kuće) u autu i zvala policiju i hitnu. Znala sam da nesto nije ok, ali eto...pogledala me, čula nas je pa sam nastavila hodati. Sada ce mi to biti na umu cijelo vrijeme. Ne bih si mogla oprostiti da se nesto dogodilo. :( koji sam ja idiot...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by modra 10/10/2014, 16:15

kakav je taj pogled bio? 

hm

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 10/10/2014, 16:17

Kao da se tek probudila. Okrenula glavu, pogledala, pogledala i kuda idemo, sve ok. Jedino sto mi je nesto u meni govorilo da nije ok :/ ajme plakat cu....
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by modra 10/10/2014, 16:22

tko zna šta se događalo u toj šumi...
joj bože..

jučer čitam u 24 kak je neka obitelj maltretirala ženu (znači mamu i ženu), zavezali i tukli je u svinjcu i morala je jest kao svinje.. kukuruz valjda
susjed skužio

pomozi bože!

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by modra 10/10/2014, 17:40

mojim nadasve čudnim susjedima umrla mama (baka recimo), i oni je držali dvije noći u kući... jutros ju kombi odvezao u mrtvačnicu.. je l' to normalno?

uvijek sam se pitala šta je s tom ženom, ne viđam ju baš.. a ovi muški  ni sa kim ne komuniciraju, u svom svijetu, i ono.. njih troje živi u toj kućerini..
i tak.. mrtvac u kući, u susjedstvuuuuu.. dva dana!

i uvijek sam mislila da će ju oni ubit il nešt.. da ju možda maltretiraju.. upravo mi sve smrdilo na one luđake zlostavljače iz novina :D  ko zna kakva je bila i ona

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by modra 10/10/2014, 19:00

tu na poslu već treću, odnosno sad četvrtu godinu dolazi jedna žena prat halu posebnim uređajem za to...
i meni četvrtu godinu nije jasno kako ona može bit žensko, kad sve na njoj upućuje na muškarca?
nisam¨još ziher! afro

Last edited by modra on 10/10/2014, 19:01; edited 1 time in total

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by modra 10/10/2014, 19:01

nosi muške hlače, to su sigurno muške traperice! nosi i običnu majicu kratkih rukava (rukavi do lakta, znači muška).. patike, one klasične patike.. kretnje, kratka kosa, građa, sve.. sad me i pogledala, brrrrr  :^0

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 10/10/2014, 19:18

modra :mog

UUOT! (upravo u ovom trenutku) - Page 12 Post-23170-Chris-Farley-living-in-a-van-d-L89G
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by modra 10/10/2014, 19:26

kaj, pa dosadno mi geek

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 10/10/2014, 19:30

modra wrote:mojim nadasve čudnim susjedima umrla mama (baka recimo), i oni je držali dvije noći u kući... jutros ju kombi odvezao u mrtvačnicu.. je l' to normalno?

uvijek sam se pitala šta je s tom ženom, ne viđam ju baš.. a ovi muški  ni sa kim ne komuniciraju, u svom svijetu, i ono.. njih troje živi u toj kućerini..
i tak.. mrtvac u kući, u susjedstvuuuuu.. dva dana!

i uvijek sam mislila da će ju oni ubit il nešt.. da ju možda maltretiraju.. upravo mi sve smrdilo na one luđake zlostavljače iz novina :D  ko zna kakva je bila i ona
Tako je i moj Dida bio jedan cijeli dan dok nisu ovi došli po njega. Tj. Noć kada je umro i sljedeći dan do popodneva. Oko 12h.... Dva dana je ipak puno.

Last edited by Lady_D on 10/10/2014, 21:47; edited 1 time in total
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by modra 10/10/2014, 19:39

ali šta to mora imat u glavi da dva dana i dvije noći drže mrtvu mamu u kući?

meni je to nešto prestrašno.. općenito mrtvi ljudi.
ja nisam mogla blizu bake kad je umrla kad su ovi oko nje bili i sjedili.. znam da sam je krajičkom oka vidjela, slučajno
isto nedavno prije sahrane dedinu sestru.. zašto sam morala pogledat u tom smjeru :S:

inače, dva dana prije bakine smrti sam sanjala da je umrla, al znam sanjat smrti, a i ona je bila jako bolesna skoro dvije godine pa se to očekivalo, pogotovo par mjeseci pred kraj kad je variralo jako loše i malo bolje.. umrla pred dedom baš :( on se jadan mučio s njom koja se gubila i na kraju zaradila dekubituse i bila u pelenama dvije godine.. nema šanse da ju da u dom.. uvijek se raspekmezim kad on počne o svojoj baki, i kako je bio spreman mučit se koliko god treba, samo da je ona u njihovoj kući :o)

inače mrzim sanjat smrt :|  to me zna nevjerojatno uznemirit.. ovisi o snu, al uglavnom me dotuče, da

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by medication 10/10/2014, 20:30

Ja sam sjedila sama do bake na nekom bdijenju. To mi je bilo nekako ok. Čudne su smrti skroz. Ko da nekako zablokiraš.

Umorna sam i nadrkana. Idem sad vani. Moram se napokon negdje nešto.

medication
medication

2014-04-14

Back to top Go down

Post by Guest 10/10/2014, 21:50

'
medication wrote:Ja sam sjedila sama do bake na nekom bdijenju. To mi je bilo nekako ok. Čudne su smrti skroz. Ko da nekako 

Tako sam i ja na sahrani bila. 

Sve me dotuče. Pogotovo kada čujem da NETKO umre ili je bolestan. Ali kada dođe do nekog tragičnog trenutka sam blokirana.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 10/10/2014, 21:52

Mislim da cu umrijeti od bolova u sinusima. Jos su mi i pristine izašle.... Bljak. A nos naravno sam ispucan, crven od kihanja, puhanja.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 10/10/2014, 21:53

Moram se napokon negdje nešto? :D 

Ja pijem...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 12 of 50 Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 31 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics