Učiteljica u bijegu nakon što je ostala trudna s učenikom (13): 'Seksali smo se svaki dan!'
Page 13 of 17
Page 13 of 17 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17
Re: Učiteljica u bijegu nakon što je ostala trudna s učenikom (13): 'Seksali smo se svaki dan!'
..pise ne volim te vise..mutava baštarda wrote:Da piše: četvrta brigada, zauzeto :)vuksadinare wrote:volim tatto kod zena..ali umjeren jedna slicica..na pravom mjestu
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Učiteljica u bijegu nakon što je ostala trudna s učenikom (13): 'Seksali smo se svaki dan!'
ha hamutava baštarda wrote:Da piše: četvrta brigada, zauzeto :)vuksadinare wrote:volim tatto kod zena..ali umjeren jedna slicica..na pravom mjestu
2014-04-12
Romantican, ne radim u vrticu, radim u tvornici pravi pripadnik radnicke klase, slabo tko mi je ravan.IvyTeasdale wrote:Onda imaš i leptirića..pa tako kaži..romantična duša, ili radiš kao tetak u vrtićuomni wrote:Zar nisam rekao da sam fasista? Hello Kitti ima uzdignutu desnu ruku naravno, pokazuje leptirica iznad.IvyTeasdale wrote:Pretpostavljam da ne ulaziš u gay klubove..mogli bi pogrešno shvatiti..omni wrote:Jok, neka lokalna grupica krizera srednjih godina ;), imam Hello Kitti na vratu sa desne strane.IvyTeasdale wrote:
Hells Angel!?
Nema tu neke normalne pristupnice, mora bit tetovaža, ha...a, gdje nosiš?
omni-
2014-04-12
U tvornici Hello Kitty, pretpostavljam, ha haomni wrote:Romantican, ne radim u vrticu, radim u tvornici pravi pripadnik radnicke klase, slabo tko mi je ravan.IvyTeasdale wrote:Onda imaš i leptirića..pa tako kaži..romantična duša, ili radiš kao tetak u vrtićuomni wrote:Zar nisam rekao da sam fasista? Hello Kitti ima uzdignutu desnu ruku naravno, pokazuje leptirica iznad.IvyTeasdale wrote:Pretpostavljam da ne ulaziš u gay klubove..mogli bi pogrešno shvatiti..omni wrote:
Jok, neka lokalna grupica krizera srednjih godina ;), imam Hello Kitti na vratu sa desne strane.
2014-04-12
Hehehe to ti ostavljam na mastu.IvyTeasdale wrote:U tvornici Hello Kitty, pretpostavljam, ha haomni wrote:Romantican, ne radim u vrticu, radim u tvornici pravi pripadnik radnicke klase, slabo tko mi je ravan.IvyTeasdale wrote:Onda imaš i leptirića..pa tako kaži..romantična duša, ili radiš kao tetak u vrtićuomni wrote:Zar nisam rekao da sam fasista? Hello Kitti ima uzdignutu desnu ruku naravno, pokazuje leptirica iznad.IvyTeasdale wrote:
Pretpostavljam da ne ulaziš u gay klubove..mogli bi pogrešno shvatiti..
omni-
2014-04-12
Samo logično zaključujem..nije mi neka mašta..omni wrote:Hehehe to ti ostavljam na mastu.IvyTeasdale wrote:U tvornici Hello Kitty, pretpostavljam, ha haomni wrote:Romantican, ne radim u vrticu, radim u tvornici pravi pripadnik radnicke klase, slabo tko mi je ravan.IvyTeasdale wrote:Onda imaš i leptirića..pa tako kaži..romantična duša, ili radiš kao tetak u vrtićuomni wrote:
Zar nisam rekao da sam fasista? Hello Kitti ima uzdignutu desnu ruku naravno, pokazuje leptirica iznad.
2014-04-12
..evo pprilike za mastu...ona u tus kabini ja prilazim...
2015-09-08
vuksadinare wrote:..evo pprilike za mastu...ona u tus kabini ja prilazim...
sasut ću ti kantu ledene vode na glavu
Guest- Guest
..a bas...uhNoor wrote:vuksadinare wrote:..evo pprilike za mastu...ona u tus kabini ja prilazim...
sasut ću ti kantu ledene vode na glavu
2015-09-08
vuksadinare wrote:..evo pprilike za mastu...ona u tus kabini ja prilazim...
Psiho
Guest- Guest
...e jebote sad..ne prilazim nozem vec batinomEva wrote:vuksadinare wrote:..evo pprilike za mastu...ona u tus kabini ja prilazim...
Psiho
2015-09-08
ahaha..sad sam se sjetila Sare i batiničetine
Guest- Guest
..nemoj..mali ce mi biti ljubomoran..mislim sinNoor wrote:ahaha..sad sam se sjetila Sare i batiničetine
2015-09-08
vuksadinare wrote:...e jebote sad..ne prilazim nozem vec batinomEva wrote:vuksadinare wrote:..evo pprilike za mastu...ona u tus kabini ja prilazim...
Psiho
A ovisno koliko ti se zamjerila.
Guest- Guest
Noor wrote:ahaha..sad sam se sjetila Sare i batiničetine
Eh, Sara je imala maštu. A i Enjoy, sjećaš se njene erotske kuharice?
Guest- Guest
..bolje da nije....tek tada mi adrenalin (po)skociEva wrote:vuksadinare wrote:...e jebote sad..ne prilazim nozem vec batinomEva wrote:vuksadinare wrote:..evo pprilike za mastu...ona u tus kabini ja prilazim...
Psiho
A ovisno koliko ti se zamjerila.
2015-09-08
Jedna erotska fotka.
Guest- Guest
Eva wrote:Noor wrote:ahaha..sad sam se sjetila Sare i batiničetine
ne, jer nisam pisala tamo, čitala sam samo, ali puno toga naravno nisam
Guest- Guest
eo još jedna erocka...Eva wrote:Jedna erotska fotka.
Noor wrote:Eva wrote:Noor wrote:ahaha..sad sam se sjetila Sare i batiničetine
ne, jer nisam pisala tamo, čitala sam samo, ali puno toga naravno nisam
Evo nekaj njeno..
..i dok je jos sezona....liker od visanja ( ne ide bas uz prethodno napisane recepte za skampe i zelene ravijole, ali sad sam se sjetila pa da iskoristim sezonu ) - dakle u jednu staklenu bocu se stavi cca kg visnji dobro zrelih..onda nalijemo preko toga alkohola kupljenog u apoteci...i stavimo u to jedno 15 kostica od visnja koje smo istukli dobro...to stoji cca 2 tj na tamnom mjestu..ali NB! svaki dan moramo promjesati....
... skuhamo litru vode sa 75 dkg cukera, i nek se ohladi...smjesu alkohola i visanja pustimo da se preko noci preko gaze, ili filter papira kako sam vec opisala dobro ocjedi...i u tu isfiltriranu smjesu dodamo drugi dan hladni sirup od cukera...i to se ulije u staklene boce i zatvori i drzi na tamnom mjestu cca 3 mj neka stoji...
Guest- Guest
to tako treba...rucica i prstici...
2015-09-08
Page 13 of 17 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17
Similar topics
» Komšije izbegle bankrot: Svaki treći bez posla, svaki četvrti siromašan
» Profesorica zbog seksa s učenikom završila u zatvoru
» Neve je trudna!
» Desnica u Sloveniji: Srebrenica nije največi zločin u europi nakon WW2... to su Titovi pokolji nakon WW2
» Rekla mu da je trudna, otisao da skoci od srece sa zgrade
» Profesorica zbog seksa s učenikom završila u zatvoru
» Neve je trudna!
» Desnica u Sloveniji: Srebrenica nije največi zločin u europi nakon WW2... to su Titovi pokolji nakon WW2
» Rekla mu da je trudna, otisao da skoci od srece sa zgrade
Page 13 of 17