Učiteljica u bijegu nakon što je ostala trudna s učenikom (13): 'Seksali smo se svaki dan!'
Page 12 of 17
Page 12 of 17 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 17
Re: Učiteljica u bijegu nakon što je ostala trudna s učenikom (13): 'Seksali smo se svaki dan!'
Dread_Pirate_Roberts wrote:žene uvijek nose oružje...Eva wrote:Dread_Pirate_Roberts wrote:ak je zauzet nije umro...Eva wrote:vuksadinare wrote:
kazu da je yoda...18-23
Joda je zauzet. Ne diraj!
A čuj to ovisi o ženi, jel nosi oružje ili ne.
ako ništa, štikle
Guest- Guest
Re: Učiteljica u bijegu nakon što je ostala trudna s učenikom (13): 'Seksali smo se svaki dan!'
omni wrote:Imam tattoo, jel netko nema? :DEva wrote:omni wrote:Zasto, evo u mom slucaju uopce nije potrebno, sve se zna i da sam fasist i da sam ozenjen i da sam dosta star, cak stovise ucestvovao sam u izgradnji bosanske piramide sunca prije 3 godine.....Eva wrote:vuksadinare wrote:...sora je skojevka...a drug ero je udarnik po svojim godinama
Mi smo na starim kutlnima imali spomenar koji je uredio Pizda i onda je nutra bilo 35-36 pitnja, di smo svi morali sve o sebi napisati da bi prošli incijaciju. Zakaj ovdje nema takvih pristupnica?
A imaš li tatoo? Viš ne zna se sve.
Ja nemam.
Guest- Guest
Dread_Pirate_Roberts wrote:žene uvijek nose oružje...Eva wrote:Dread_Pirate_Roberts wrote:ak je zauzet nije umro...Eva wrote:vuksadinare wrote:
kazu da je yoda...18-23
Joda je zauzet. Ne diraj!
A čuj to ovisi o ženi, jel nosi oružje ili ne.
2014-04-12
Ni ja..ne volim 'obilježavanja'..Eva wrote:omni wrote:Imam tattoo, jel netko nema? :DEva wrote:omni wrote:Zasto, evo u mom slucaju uopce nije potrebno, sve se zna i da sam fasist i da sam ozenjen i da sam dosta star, cak stovise ucestvovao sam u izgradnji bosanske piramide sunca prije 3 godine.....Eva wrote:
Mi smo na starim kutlnima imali spomenar koji je uredio Pizda i onda je nutra bilo 35-36 pitnja, di smo svi morali sve o sebi napisati da bi prošli incijaciju. Zakaj ovdje nema takvih pristupnica?
Ja nemam.
2014-04-12
volim tatto kod zena..ali umjeren jedna slicica..na pravom mjestu
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ja moram imat jbg clan sam jedne moto skupine, moram bit obiljezen da se zna cija majka crnu vunu prede :D, al nisam opasan, ne nosim nikoga na dusi, dusa ne postoji.IvyTeasdale wrote:Ni ja..ne volim 'obilježavanja'..Eva wrote:omni wrote:Imam tattoo, jel netko nema? :DEva wrote:omni wrote:
Zasto, evo u mom slucaju uopce nije potrebno, sve se zna i da sam fasist i da sam ozenjen i da sam dosta star, cak stovise ucestvovao sam u izgradnji bosanske piramide sunca prije 3 godine.....
Ja nemam.
omni-
2014-04-12
Bas tako. Al to imaju ove mladje, starije nisu u tom fazonu, Branko Kockica nije imao tattoo. ;)vuksadinare wrote:volim tatto kod zena..ali umjeren jedna slicica..na pravom mjestu
omni-
2014-04-12
Hells Angel!?omni wrote:Ja moram imat jbg clan sam jedne moto skupine, moram bit obiljezen da se zna cija majka crnu vunu prede :D, al nisam opasan, ne nosim nikoga na dusi, dusa ne postoji.IvyTeasdale wrote:Ni ja..ne volim 'obilježavanja'..Eva wrote:omni wrote:Imam tattoo, jel netko nema? :DEva wrote:
Ja nemam.
Nema tu neke normalne pristupnice, mora bit tetovaža, ha...a, gdje nosiš?
2014-04-12
omni wrote:Ja moram imat jbg clan sam jedne moto skupine, moram bit obiljezen da se zna cija majka crnu vunu prede :D, al nisam opasan, ne nosim nikoga na dusi, dusa ne postoji.IvyTeasdale wrote:Ni ja..ne volim 'obilježavanja'..Eva wrote:omni wrote:Imam tattoo, jel netko nema? :DEva wrote:
Ja nemam.
i kaj voziš..R-a ili nakeda?
Guest- Guest
Jok, neka lokalna grupica krizera srednjih godina ;), imam Hello Kitti na vratu sa desne strane.IvyTeasdale wrote:Hells Angel!?omni wrote:Ja moram imat jbg clan sam jedne moto skupine, moram bit obiljezen da se zna cija majka crnu vunu prede :D, al nisam opasan, ne nosim nikoga na dusi, dusa ne postoji.IvyTeasdale wrote:Ni ja..ne volim 'obilježavanja'..Eva wrote:omni wrote:
Imam tattoo, jel netko nema? :D
Ja nemam.
omni-
2014-04-12
Ovisi kako kad R na cesti, naked u krevetu. Al se planiram uozbiljit, casna rijec.Noor wrote:omni wrote:Ja moram imat jbg clan sam jedne moto skupine, moram bit obiljezen da se zna cija majka crnu vunu prede :D, al nisam opasan, ne nosim nikoga na dusi, dusa ne postoji.IvyTeasdale wrote:Ni ja..ne volim 'obilježavanja'..Eva wrote:omni wrote:
Imam tattoo, jel netko nema? :D
Ja nemam.
omni-
2014-04-12
Pretpostavljam da ne ulaziš u gay klubove..mogli bi pogrešno shvatiti..omni wrote:Jok, neka lokalna grupica krizera srednjih godina ;), imam Hello Kitti na vratu sa desne strane.IvyTeasdale wrote:Hells Angel!?omni wrote:Ja moram imat jbg clan sam jedne moto skupine, moram bit obiljezen da se zna cija majka crnu vunu prede :D, al nisam opasan, ne nosim nikoga na dusi, dusa ne postoji.IvyTeasdale wrote:Ni ja..ne volim 'obilježavanja'..Eva wrote:
Ja nemam.
2014-04-12
omni wrote:Ovisi kako kad R na cesti, naked u krevetu. Al se planiram uozbiljit, casna rijec.Noor wrote:omni wrote:Ja moram imat jbg clan sam jedne moto skupine, moram bit obiljezen da se zna cija majka crnu vunu prede :D, al nisam opasan, ne nosim nikoga na dusi, dusa ne postoji.IvyTeasdale wrote:Ni ja..ne volim 'obilježavanja'..Eva wrote:
Ja nemam.
raceri se nikad ne uozbiljavaju
Guest- Guest
Zar nisam rekao da sam fasista? Hello Kitti ima uzdignutu desnu ruku naravno, pokazuje leptirica iznad.IvyTeasdale wrote:Pretpostavljam da ne ulaziš u gay klubove..mogli bi pogrešno shvatiti..omni wrote:Jok, neka lokalna grupica krizera srednjih godina ;), imam Hello Kitti na vratu sa desne strane.IvyTeasdale wrote:Hells Angel!?omni wrote:Ja moram imat jbg clan sam jedne moto skupine, moram bit obiljezen da se zna cija majka crnu vunu prede :D, al nisam opasan, ne nosim nikoga na dusi, dusa ne postoji.IvyTeasdale wrote:
Ni ja..ne volim 'obilježavanja'..
omni-
2014-04-12
Pa dobro pusti me da se tjesim , a znaju se uozbiljit itekako, pri dobrom pogotku. Mrtvi ozbiljni. Ne ozbiljno zapikirao sam tourera, kojeg sam nekad imao. Odreci cu se svega, samo zenicu na motor i izleti, svijet je postao previse naopak.Noor wrote:omni wrote:Ovisi kako kad R na cesti, naked u krevetu. Al se planiram uozbiljit, casna rijec.Noor wrote:omni wrote:Ja moram imat jbg clan sam jedne moto skupine, moram bit obiljezen da se zna cija majka crnu vunu prede :D, al nisam opasan, ne nosim nikoga na dusi, dusa ne postoji.IvyTeasdale wrote:
Ni ja..ne volim 'obilježavanja'..
omni-
2014-04-12
Onda imaš i leptirića..pa tako kaži..romantična duša, ili radiš kao tetak u vrtićuomni wrote:Zar nisam rekao da sam fasista? Hello Kitti ima uzdignutu desnu ruku naravno, pokazuje leptirica iznad.IvyTeasdale wrote:Pretpostavljam da ne ulaziš u gay klubove..mogli bi pogrešno shvatiti..omni wrote:Jok, neka lokalna grupica krizera srednjih godina ;), imam Hello Kitti na vratu sa desne strane.IvyTeasdale wrote:Hells Angel!?omni wrote:
Ja moram imat jbg clan sam jedne moto skupine, moram bit obiljezen da se zna cija majka crnu vunu prede :D, al nisam opasan, ne nosim nikoga na dusi, dusa ne postoji.
2014-04-12
omni wrote:Pa dobro pusti me da se tjesim , a znaju se uozbiljit itekako, pri dobrom pogotku. Mrtvi ozbiljni. Ne ozbiljno zapikirao sam tourera, kojeg sam nekad imao. Odreci cu se svega, samo zenicu na motor i izleti, svijet je postao previse naopak.Noor wrote:omni wrote:Ovisi kako kad R na cesti, naked u krevetu. Al se planiram uozbiljit, casna rijec.Noor wrote:omni wrote:
Ja moram imat jbg clan sam jedne moto skupine, moram bit obiljezen da se zna cija majka crnu vunu prede :D, al nisam opasan, ne nosim nikoga na dusi, dusa ne postoji.
ako R-a mijenjaš za tourera..onda znam da imaš ozbiljne namjere
Guest- Guest
Noor wrote:omni wrote:Pa dobro pusti me da se tjesim , a znaju se uozbiljit itekako, pri dobrom pogotku. Mrtvi ozbiljni. Ne ozbiljno zapikirao sam tourera, kojeg sam nekad imao. Odreci cu se svega, samo zenicu na motor i izleti, svijet je postao previse naopak.Noor wrote:omni wrote:Ovisi kako kad R na cesti, naked u krevetu. Al se planiram uozbiljit, casna rijec.Noor wrote:
ako R-a mijenjaš za tourera..onda znam da imaš ozbiljne namjere
omni-
2014-04-12
Da piše: četvrta brigada, zauzeto :)vuksadinare wrote:volim tatto kod zena..ali umjeren jedna slicica..na pravom mjestu
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
mutava baštarda wrote:Da piše: četvrta brigada, zauzeto :)vuksadinare wrote:volim tatto kod zena..ali umjeren jedna slicica..na pravom mjestu
te duge rečenice tetovira sebi
Guest- Guest
..pise ne volim te vise..mutava baštarda wrote:Da piše: četvrta brigada, zauzeto :)vuksadinare wrote:volim tatto kod zena..ali umjeren jedna slicica..na pravom mjestu
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 12 of 17 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 17
Similar topics
» Komšije izbegle bankrot: Svaki treći bez posla, svaki četvrti siromašan
» Profesorica zbog seksa s učenikom završila u zatvoru
» Neve je trudna!
» Desnica u Sloveniji: Srebrenica nije največi zločin u europi nakon WW2... to su Titovi pokolji nakon WW2
» Rekla mu da je trudna, otisao da skoci od srece sa zgrade
» Profesorica zbog seksa s učenikom završila u zatvoru
» Neve je trudna!
» Desnica u Sloveniji: Srebrenica nije največi zločin u europi nakon WW2... to su Titovi pokolji nakon WW2
» Rekla mu da je trudna, otisao da skoci od srece sa zgrade
Page 12 of 17