Profesorica zbog seksa s učenikom završila u zatvoru
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Profesorica zbog seksa s učenikom završila u zatvoru
http://www.index.hr/black/clanak/profesorica-zbog-seksa-s-ucenikom-zavrsila-u-zatvoru-koji-bi-tinejdzer-odbio-takvu-ponudu/999430.aspx
Veza između nastavnice i učenika počela je tako što mu je ona poslala zahtjev za prijateljstvo na Facebooku, a uskoro su šetali zajedno i išli na ručkove.
Budala. Dečko je mogel dati da ga naguzi neki naš pop i sad bi vječno i nekažnjeno uživali u obostranoj lijubafi
Veza između nastavnice i učenika počela je tako što mu je ona poslala zahtjev za prijateljstvo na Facebooku, a uskoro su šetali zajedno i išli na ručkove.
Budala. Dečko je mogel dati da ga naguzi neki naš pop i sad bi vječno i nekažnjeno uživali u obostranoj lijubafi
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Re: Profesorica zbog seksa s učenikom završila u zatvoru
Poanta cijele priče je: Veza je završila kad je žrtvin otac pozvao policiju.
A nije tatek bil ljubomoran, ma kaj bi. Samo, ne bu mu to sinek zaboravil. Vratil bu mu on jednog dana 100-struko.
A nije tatek bil ljubomoran, ma kaj bi. Samo, ne bu mu to sinek zaboravil. Vratil bu mu on jednog dana 100-struko.
2016-11-08
Oh_Femder wrote:Poanta cijele priče je: Veza je završila kad je žrtvin otac pozvao policiju.
Jesus...moj bi se jos samo kurvasto nasmijesio i potapsao me po ramenu...ako sinovljev jeb ne cini oca ponosnim,nek se samoubije...mislim ghovno od starog...debil...idjot..
Guest- Guest
kad se ševe s popovima onda nakon 10-tak godina seru o silovanju i nadaju se odšteti. Jebeni mali perverznjaci.
hahahahaha..motjno...!!!Oh_Femder wrote:
Guest- Guest
Da ima neke pravde, tateka bi poslali u prdekanu. Da ga tamo krimosi guze u prdekanu. Patricid također ne bi bila loša opcija.pismejker wrote:Oh_Femder wrote:Poanta cijele priče je: Veza je završila kad je žrtvin otac pozvao policiju.
Jesus...moj bi se jos samo kurvasto nasmijesio i potapsao me po ramenu...ako sinovljev jeb ne cini oca ponosnim,nek se samoubije...mislim ghovno od starog...debil...idjot..
Oh_Femder wrote:Da ima neke pravde, tateka bi poslali u prdekanu. Da ga tamo krimosi guze u prdekanu. Patricid također ne bi bila loša opcija.pismejker wrote:Oh_Femder wrote:Poanta cijele priče je: Veza je završila kad je žrtvin otac pozvao policiju.
bez zajebancije...potpuno mi neshvatljivo...
Guest- Guest
Da je u pitanju neka matora kornjaca,pa hajde..ono,ali cura profešurica mlada i simpa...pa to je ono o cemu smo u srednjoj sanjali,pa cak i one bakutanere od 30 godina...
Guest- Guest
Imali smo profesora tjelesnog,taj je zilavio neku svoju ucenicu 4. srednje,sa sela..mala je bila kao metak..svi znali,nitko se nije bunio nitko nikog tuzio..ako su oboje htjeli,pitji..!!!
Dobar taj socijalizam bio...
Dobar taj socijalizam bio...
Guest- Guest
nice
2014-04-16
zilavio?
ti si jedini srbin čije postove čitun, i stvarno svaki dun dokazuješ kako niste vridni čitanja. cela kultura zasnovana na jebanju, strava.
ti si jedini srbin čije postove čitun, i stvarno svaki dun dokazuješ kako niste vridni čitanja. cela kultura zasnovana na jebanju, strava.
2014-04-16
Zrtva?
:-D
:-D
2014-04-12
Vi stvarno patite od fobije srba,jebli vas oni vise..to prvo..oo ostalo..pitaj zene sto misle o tome..koja kultura..nis balkansko nije moje..a termini??pa ono,bas da vam vadim mast...aben wrote:zilavio?
ne moras citati moje postove...preduboka su voda za tebea..
Guest- Guest
Previdjeli smo jednu mogućnost. Možda je tatekova jedina krivnja da nema muda, a iza svega stoji ljubomorna mamica koja ga je natjerala da stavr prijavi policijipismejker wrote:Jesus...moj bi se jos samo kurvasto nasmijesio i potapsao me po ramenu...ako sinovljev jeb ne cini oca ponosnim,nek se samoubije...mislim ghovno od starog...debil...idjot..Oh_Femder wrote:Poanta cijele priče je: Veza je završila kad je žrtvin otac pozvao policiju.
2016-11-08
Zakon je tu jasan jebiga..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ne znam..bas ne znam..ja kad sam napose poćeo općiti sa curama i dovoditi doma,stara je skrivala vrazićkasti smjesak..Oh_Femder wrote:Previdjeli smo jednu mogućnost. Možda je tatekova jedina krivnja da nema muda, a iza svega stoji ljubomorna mamica koja ga je natjerala da stavr prijavi policijipismejker wrote:Jesus...moj bi se jos samo kurvasto nasmijesio i potapsao me po ramenu...ako sinovljev jeb ne cini oca ponosnim,nek se samoubije...mislim ghovno od starog...debil...idjot..Oh_Femder wrote:Poanta cijele priče je: Veza je završila kad je žrtvin otac pozvao policiju.
tja.,tko zna..imas ti razne profile ljudi,mada kako rekoh Sinovljev Jeb,mora roditelje ciniti ponosnim..Oca otvoreno,majka,ipak malo diskretnije,narvno..
Guest- Guest
Zakon je hrpa gluposti po ovom pitanju...Drzava propisuje uvjete kako i kad se netk osmije yebati?? jel bilo sporazumno-jeste...ajmo odjeb svim dusebriznicima..vuksadinare wrote:Zakon je tu jasan jebiga..
Guest- Guest
Barem ga je naucila nesto
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
nije politicki korektnokic wrote:
cuj zatvor, ja ne vidim zrtvu i stetu..
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Influncerica zbog nepristojnih fotografija ispred piramida završila u zatvoru
» Matičarka koja je odbila vjenčati gay par završila u zatvoru
» transrodna zatvorenica završila u muškom zatvoru jer je napravila djecu dvijema zatvorenicama
» Profesorica iz Srbije: Na Krku su mi dvaput izbušili gume zbog beogradskih tablica
» Škot zbog šaljivog videa sa mopsom završio u zatvoru
» Matičarka koja je odbila vjenčati gay par završila u zatvoru
» transrodna zatvorenica završila u muškom zatvoru jer je napravila djecu dvijema zatvorenicama
» Profesorica iz Srbije: Na Krku su mi dvaput izbušili gume zbog beogradskih tablica
» Škot zbog šaljivog videa sa mopsom završio u zatvoru
Page 1 of 2