Učiteljica u bijegu nakon što je ostala trudna s učenikom (13): 'Seksali smo se svaki dan!'
Page 8 of 17
Page 8 of 17 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 12 ... 17
Re: Učiteljica u bijegu nakon što je ostala trudna s učenikom (13): 'Seksali smo se svaki dan!'
Zapravo da. Međutim i kada muškarac ima puno žena je frajer a žena straca. Tako da nećemo se opterećivati time, sve ima svojih prednosti i mana.Starhemberg wrote:Je loto, a da je stvar obrnuta,ona musko a klinjo zensko, sad bi se opisivale metode torture i usmrcivanja...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Re: Učiteljica u bijegu nakon što je ostala trudna s učenikom (13): 'Seksali smo se svaki dan!'
Sto sa mnom?Stanojko wrote:Dapace, cestitam ti od sveg srca na Suncici! Mene brine sta bi s Kajom more!vuksadinare wrote:..optuzili me moji da sam izdajica..vise se ne zele druziti sa mnom...a sad i stanojko....'kako si mogao...kako si mogao'...Eva wrote:Na forumu samo ti i Joda, ostali su ionak pederi ili na niš ne liče, pa se nemaš kak naplatit.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Nista. Savrseno celjade. Samo kojot rece da si bezecovana za njega...Noor wrote:..sta fali noor!?Stanojko wrote:Dapace, cestitam ti od sveg srca na Suncici! Mene brine sta bi s Kajom more!vuksadinare wrote:..optuzili me moji da sam izdajica..vise se ne zele druziti sa mnom...a sad i stanojko....'kako si mogao...kako si mogao'...Eva wrote:Na forumu samo ti i Joda, ostali su ionak pederi ili na niš ne liče, pa se nemaš kak naplatit.
Pa kazu da si opcigovana... :)kaja_333 wrote:Sto sa mnom?Stanojko wrote:Dapace, cestitam ti od sveg srca na Suncici! Mene brine sta bi s Kajom more!vuksadinare wrote:..optuzili me moji da sam izdajica..vise se ne zele druziti sa mnom...a sad i stanojko....'kako si mogao...kako si mogao'...Eva wrote:Na forumu samo ti i Joda, ostali su ionak pederi ili na niš ne liče, pa se nemaš kak naplatit.
Stanojko wrote:Nista. Savrseno celjade. Samo kojot rece da si bezecovana za njega...Noor wrote:..sta fali noor!?Stanojko wrote:Dapace, cestitam ti od sveg srca na Suncici! Mene brine sta bi s Kajom more!vuksadinare wrote:..optuzili me moji da sam izdajica..vise se ne zele druziti sa mnom...a sad i stanojko....'kako si mogao...kako si mogao'...Eva wrote:Na forumu samo ti i Joda, ostali su ionak pederi ili na niš ne liče, pa se nemaš kak naplatit.
ma štatije, to se on zafrkava
Guest- Guest
Cuti bre, cuce te. Sve ce da nas pobije...Noor wrote:Stanojko wrote:Nista. Savrseno celjade. Samo kojot rece da si bezecovana za njega...Noor wrote:..sta fali noor!?Stanojko wrote:Dapace, cestitam ti od sveg srca na Suncici! Mene brine sta bi s Kajom more!vuksadinare wrote:
..optuzili me moji da sam izdajica..vise se ne zele druziti sa mnom...a sad i stanojko....'kako si mogao...kako si mogao'...
Stanojko wrote:Pa kazu da si opcigovana... :)kaja_333 wrote:Sto sa mnom?Stanojko wrote:Dapace, cestitam ti od sveg srca na Suncici! Mene brine sta bi s Kajom more!vuksadinare wrote:..optuzili me moji da sam izdajica..vise se ne zele druziti sa mnom...a sad i stanojko....'kako si mogao...kako si mogao'...Eva wrote:Na forumu samo ti i Joda, ostali su ionak pederi ili na niš ne liče, pa se nemaš kak naplatit.
Jel to znači munjena? To je, u pravu si
Guest- Guest
..i nije lagaoStanojko wrote:Nista. Savrseno celjade. Samo kojot rece da si bezecovana za njega...Noor wrote:..sta fali noor!?Stanojko wrote:Dapace, cestitam ti od sveg srca na Suncici! Mene brine sta bi s Kajom more!vuksadinare wrote:..optuzili me moji da sam izdajica..vise se ne zele druziti sa mnom...a sad i stanojko....'kako si mogao...kako si mogao'...Eva wrote:Na forumu samo ti i Joda, ostali su ionak pederi ili na niš ne liče, pa se nemaš kak naplatit.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
..joj svaki put moras sve pokvariti..a taman se ufurao cimat stanojkaNoor wrote:Stanojko wrote:Nista. Savrseno celjade. Samo kojot rece da si bezecovana za njega...Noor wrote:..sta fali noor!?Stanojko wrote:Dapace, cestitam ti od sveg srca na Suncici! Mene brine sta bi s Kajom more!vuksadinare wrote:
..optuzili me moji da sam izdajica..vise se ne zele druziti sa mnom...a sad i stanojko....'kako si mogao...kako si mogao'...
2015-09-08
Hahahahaha...eto! :)
Ako si nekad igrala tablic onda bi trebala da znas... :)Eva wrote:Stanojko wrote:Pa kazu da si opcigovana... :)kaja_333 wrote:Sto sa mnom?Stanojko wrote:Dapace, cestitam ti od sveg srca na Suncici! Mene brine sta bi s Kajom more!vuksadinare wrote:
Stanojko wrote:Hahahahaha...eto! :)
šuti, još si živ
Guest- Guest
sad ce ti kaja uletit...sa jezikovom juhomEva wrote:Stanojko wrote:Pa kazu da si opcigovana... :)kaja_333 wrote:Sto sa mnom?Stanojko wrote:Dapace, cestitam ti od sveg srca na Suncici! Mene brine sta bi s Kajom more!vuksadinare wrote:
2015-09-08
Eva wrote:Stanojko wrote:Pa kazu da si opcigovana... :)kaja_333 wrote:Sto sa mnom?Stanojko wrote:Dapace, cestitam ti od sveg srca na Suncici! Mene brine sta bi s Kajom more!vuksadinare wrote:
Eva...abziehen
Guest- Guest
...a vec je bio klinicki mrtav...perje pokislo...Noor wrote:Stanojko wrote:Hahahahaha...eto! :)
šuti, još si živ
2015-09-08
vama na forumu fakat fali žena...bar tu na VIP-u
redovite smo Ivy, Eva, Kaja i ja..ima li još koja a da piše u muškom rodu?!
redovite smo Ivy, Eva, Kaja i ja..ima li još koja a da piše u muškom rodu?!
Guest- Guest
Ima još žena, Nickita i Frakcija. Samo fali mladih frajera.
Guest- Guest
....pa kaje staro ono od 30+Eva wrote:Ima još žena, Nickita i Frakcija. Samo fali mladih frajera.
2015-09-08
Eva wrote:Ima još žena, Nickita i Frakcija. Samo fali mladih frajera.
A šta ovi stari šmekeri vam ne valjaju?
catabbath-
2015-08-22
Eva wrote:Ima još žena, Nickita i Frakcija. Samo fali mladih frajera.
al ne pišu puno...ajd, Frakcija dođe, istina
fali mladih, a? šta je sve ostalo matoro??
Guest- Guest
..jebote a kak ti samo deru kad hoce....dawson wrote:Eva wrote:Ima još žena, Nickita i Frakcija. Samo fali mladih frajera.
A šta ovi stari šmekeri vam ne valjaju?
2015-09-08
Page 8 of 17 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 12 ... 17
Similar topics
» Komšije izbegle bankrot: Svaki treći bez posla, svaki četvrti siromašan
» Profesorica zbog seksa s učenikom završila u zatvoru
» Neve je trudna!
» Desnica u Sloveniji: Srebrenica nije največi zločin u europi nakon WW2... to su Titovi pokolji nakon WW2
» Rekla mu da je trudna, otisao da skoci od srece sa zgrade
» Profesorica zbog seksa s učenikom završila u zatvoru
» Neve je trudna!
» Desnica u Sloveniji: Srebrenica nije največi zločin u europi nakon WW2... to su Titovi pokolji nakon WW2
» Rekla mu da je trudna, otisao da skoci od srece sa zgrade
Page 8 of 17