Učiteljica u bijegu nakon što je ostala trudna s učenikom (13): 'Seksali smo se svaki dan!'
Page 7 of 17
Page 7 of 17 • 1 ... 6, 7, 8 ... 12 ... 17
Re: Učiteljica u bijegu nakon što je ostala trudna s učenikom (13): 'Seksali smo se svaki dan!'
..optuzili me moji da sam izdajica..vise se ne zele druziti sa mnom...a sad i stanojko....'kako si mogao...kako si mogao'...Eva wrote:Na forumu samo ti i Joda, ostali su ionak pederi ili na niš ne liče, pa se nemaš kak naplatit.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Učiteljica u bijegu nakon što je ostala trudna s učenikom (13): 'Seksali smo se svaki dan!'
Dapace, cestitam ti od sveg srca na Suncici! Mene brine sta bi s Kajom more!vuksadinare wrote:..optuzili me moji da sam izdajica..vise se ne zele druziti sa mnom...a sad i stanojko....'kako si mogao...kako si mogao'...Eva wrote:Na forumu samo ti i Joda, ostali su ionak pederi ili na niš ne liče, pa se nemaš kak naplatit.
vuksadinare wrote:..optuzili me moji da sam izdajica..vise se ne zele druziti sa mnom...a sad i stanojko....'kako si mogao...kako si mogao'...Eva wrote:Na forumu samo ti i Joda, ostali su ionak pederi ili na niš ne liče, pa se nemaš kak naplatit.
Ma zavide ti!
Guest- Guest
...bice i ona..netko je ovdje rekao..he,he..tko uporan jebeStanojko wrote:Dapace, cestitam ti od sveg srca na Suncici! Mene brine sta bi s Kajom more!vuksadinare wrote:..optuzili me moji da sam izdajica..vise se ne zele druziti sa mnom...a sad i stanojko....'kako si mogao...kako si mogao'...Eva wrote:Na forumu samo ti i Joda, ostali su ionak pederi ili na niš ne liče, pa se nemaš kak naplatit.
2015-09-08
Nema sta...dominiras!vuksadinare wrote:...bice i ona..netko je ovdje rekao..he,he..tko uporan jebeStanojko wrote:Dapace, cestitam ti od sveg srca na Suncici! Mene brine sta bi s Kajom more!vuksadinare wrote:..optuzili me moji da sam izdajica..vise se ne zele druziti sa mnom...a sad i stanojko....'kako si mogao...kako si mogao'...Eva wrote:Na forumu samo ti i Joda, ostali su ionak pederi ili na niš ne liče, pa se nemaš kak naplatit.
ti si dobar,fin,pristojan :Dsunrise wrote:Ja sa 13 godina još nisam znao ni šta je drkanje, a kamoli sex, lol
2014-04-12
Mlad nježan neizbježan
I to je ok..zgodan,a nezgodan:D
2014-04-12
..slobodanIvyTeasdale wrote:I to je ok..zgodan,a nezgodan:D
2015-09-08
svi smo mi slobodni..ima razlicitih razina i vidova slobode..;Dvuksadinare wrote:..slobodanIvyTeasdale wrote:I to je ok..zgodan,a nezgodan:D
2014-04-12
da....dobro necemo sad u filozofiju ulazit...po meni covjek mora imati slobodu bar dio slobode sto se ljubavnih pitanja tice...naravno i nacionalnih da se razumijemo...ali ljubavne slobode e to je to..nesputana,iskonska slobodaIvyTeasdale wrote:svi smo mi slobodni..ima razlicitih razina i vidova slobode..;Dvuksadinare wrote:..slobodanIvyTeasdale wrote:I to je ok..zgodan,a nezgodan:D
2015-09-08
Dok ti žena ne pogleda prek ramena na laptop.
Guest- Guest
..joj sta moras svaki put sve pokvarit.....Eva wrote:Dok ti žena ne pogleda prek ramena na laptop.
2015-09-08
Pa bolje da ti ja dam virtualnu šljagu neg da te ona pomiluje tavicom po glavi.
Guest- Guest
..ona prvo puca pa pita....Eva wrote:Pa bolje da ti ja dam virtualnu šljagu neg da te ona pomiluje tavicom po glavi.
2015-09-08
..je'l tebi splico gleda prek ramena....pa lampa radi...dusice...svi smo u neobranom grožđu...Eva wrote:Pa bolje da ti ja dam virtualnu šljagu neg da te ona pomiluje tavicom po glavi.
2015-09-08
vuksadinare wrote:..je'l tebi splico gleda prek ramena....pa lampa radi...dusice...svi smo u neobranom grožđu...Eva wrote:Pa bolje da ti ja dam virtualnu šljagu neg da te ona pomiluje tavicom po glavi.
Pa ja nikad ne tipkam kad je on doma. Posvetim svu svoju pažnju samo njemu i djeci.
Guest- Guest
..sta fali noor!?Stanojko wrote:Dapace, cestitam ti od sveg srca na Suncici! Mene brine sta bi s Kajom more!vuksadinare wrote:..optuzili me moji da sam izdajica..vise se ne zele druziti sa mnom...a sad i stanojko....'kako si mogao...kako si mogao'...Eva wrote:Na forumu samo ti i Joda, ostali su ionak pederi ili na niš ne liče, pa se nemaš kak naplatit.
Guest- Guest
...znaci prava domacica...aj dobro...ni ja ne tipkam kad mi ej zena doma...posvetim se kao pravi suprug zeni i djeci...Eva wrote:vuksadinare wrote:..je'l tebi splico gleda prek ramena....pa lampa radi...dusice...svi smo u neobranom grožđu...Eva wrote:Pa bolje da ti ja dam virtualnu šljagu neg da te ona pomiluje tavicom po glavi.
Pa ja nikad ne tipkam kad je on doma. Posvetim svu svoju pažnju samo njemu i djeci.
2015-09-08
...sto mislis da ja tipkam doma?...poslije 5 mene nema tu ni za vikend ni za praznike ni za godisnji...
2015-09-08
Zapravo da. Međutim i kada muškarac ima puno žena je frajer a žena straca. Tako da nećemo se opterećivati time, sve ima svojih prednosti i mana.Starhemberg wrote:Je loto, a da je stvar obrnuta,ona musko a klinjo zensko, sad bi se opisivale metode torture i usmrcivanja...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Page 7 of 17 • 1 ... 6, 7, 8 ... 12 ... 17
Similar topics
» Komšije izbegle bankrot: Svaki treći bez posla, svaki četvrti siromašan
» Profesorica zbog seksa s učenikom završila u zatvoru
» Neve je trudna!
» Desnica u Sloveniji: Srebrenica nije največi zločin u europi nakon WW2... to su Titovi pokolji nakon WW2
» Rekla mu da je trudna, otisao da skoci od srece sa zgrade
» Profesorica zbog seksa s učenikom završila u zatvoru
» Neve je trudna!
» Desnica u Sloveniji: Srebrenica nije največi zločin u europi nakon WW2... to su Titovi pokolji nakon WW2
» Rekla mu da je trudna, otisao da skoci od srece sa zgrade
Page 7 of 17