Smrtna kazna - DA
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Religija
Page 3 of 8
Page 3 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Smrtna kazna - DA
Oprostiti ... slape ..oprostiti ..Slap wrote:Trinity wrote:Sudstvo može pogriješiti, Prljavi Harry ne griješi. No , on je samo filmski lik i junak.
Pa budi i ti junak bar u teoretskoj raspravi što učiniti niktovu koji nas moli da mu spasimo život a maloprije nas je sam pokušao gurnuti u provaliju. Brandon bi pobjegao...kao što je pobjegao i sa mojih praktičkih pitanja ali zna opaliti onu kršćansku o praštanju....koja je često apstraktna dok se ne uvali problemska sitoacija...
To te diže iznad njega a ta osveta koju cijelo vrijeme zagovaras ... Hmmm
Nisi bas takav humanist prijatelju ... NISI . I JEBAL me vrag ako ne vidim tu uzrok u tvojoj uronjenosti u NZ I SZ I BIBL I CRK ...
Pa ti prijatelju zanemario penologiju kao da ne postoji
I rehabilitaciju zatvorenika
I dokaze da smrtna kazna ne smanjuje kriminalitet
I da da ... Bil je Goli otok dobro zamišljen , ma šta pričali popovi o njemu
Tucanje kamenja je odlična mjera preodgoja
Sora- Posts : 23839
2014-04-29
Mislim ova okrutnost
Godine ratovanja
Mržnja Bjeda
Sukobi kapitalizam ...
Pa šta Bog radi sada ? Spava damo pravednika
Ljudi se napunili ko mješine od zločestog duha u sebi
I nasilje se okreće u spiralu bez kraja
I nitko nikoga ne zali
Cudno ..od tolikih svetaca koj nas vole ni glasa nema :face:
A slap bi ... Zub za oko ...
Godine ratovanja
Mržnja Bjeda
Sukobi kapitalizam ...
Pa šta Bog radi sada ? Spava damo pravednika
Ljudi se napunili ko mješine od zločestog duha u sebi
I nasilje se okreće u spiralu bez kraja
I nitko nikoga ne zali
Cudno ..od tolikih svetaca koj nas vole ni glasa nema :face:
A slap bi ... Zub za oko ...
Jednostavno..Oko za oko-zub za zub..ako netko nasteti financijski vecini,primjer,politicari pronevjere(citaj:pokradu) milijune i stotine milijuna Ojra,oduzeti im SVE od uze i sire obitelji i baciti na prosjacki stap...za smrtnu kaznu,samo gdje je zivot i oduzet..
Guest- Guest
Eto
To je to
To su dakle
Božja djeca ......:cyclops:
To je to
To su dakle
To su bozja pravila...Sve je fino i lijepo sora,dok netko u tebe ne dotakne,no da nekom tvom bliskom skline glavu sa ramena,ne vjerujem da bi bila za neku sfakanu rehabilitaciju,,,lako se izdizati duhovno iz neutralne pozicije..Sora wrote:Eto
To je to
To su dakle
Guest- Guest
Čuj . Zajeb
MORALAN ČOVJEK NIJE NIKAD U NEUTRALNOJ POZICIJI
meni he neobjašnjivo da se itko tako moze osjećati NEUTRALNO
JESI TI siguran da si neutralan u pogledu bilo kojeg zločina i zločinca
Pa to je opceljudski moralni zakon ..ne sagriješiti
Samo ga popovi prisvojili
Bez veze
Bez veze
to ne može biti istina, kad ljudima smrt visi, oni se ponašaju svakako, najčešće preklinju za milost, plaču, nariču bez obzira na karakter. jedino možda uvježbani vojnici, špijuni, šokirani i slično, ne bi moljakali.Slap wrote:aben wrote:iako to za podlaca i pokajnika nije točno, u ton opisanon smislu je jasno šta misliš o njemu, ne i bi li ga spasia. pa nisi ameba da reagiraš na podražaje s obziron na unutarnje postavke (stavovi) a bez razmišljanja.
Točno je što sam opisao kako se podli kriminalci ubojice ponašaju...neznam zašto tvrdiš da nije točno... dalje te ne razumijem...
a ovo drugo, jasno je da onog koi visi smatraš mangupon, al nije jasno bi li mu pomoga, nepomoga ili bi ga dokrajčia. činjenica da ga mrziš ne implicira djelovanje.
2014-04-16
Bome si ti poslao mozak na pasu
Mržnja implicira djelovanje , agresiju naravno
Inače bas mi se sviđa kako se iživljavate u ulogu egzekutora
Ono... pljas ..buuuum ..cus ..i to ha ?
Trinity wrote:Reklo bi se da ti ni to nije po volji, imaš drugu ideju?aben wrote:ne puno dalje od ovog sad, od delegirane osvete.Trinity wrote:Slap, ova tvoja sličica slična je mnogima iz krimi filmova kad policajac napokon ulovi okorjelog zločinca koji je i nekom njegovom nešto naudio, pa se teškom mukom savlada da mu ne prosvira glavu.
I da, u tom slučaju drugi "prljaju" ruke, pravosuđe, sudstvo...jer kud bi stigli da svatko uzme pravdu u svoje ruke...i to u trenucima kad baš nije hladne glave...
ne, sve isto mi je, samo primjećujen da su posljedice jednake kad kažnjavaju ljudi sami ili kad monopoliziraju kaznu državi. svoju ideu san reka, bez kazne.
2014-04-16
amebama da.Sora wrote:Bome si ti poslao mozak na pasu
2014-04-16
amebama da.Sora wrote:Bome si ti poslao mozak na pasu
2014-04-16
ha? kojim amebama
ubij me.. :face: s tim amebama
ubij me.. :face: s tim amebama
Ti sebe smatras Moralnom??.. to je opet pitanje gledista,jer osoba koja se tako lako sluzi kocijaskim rijecnikom,po pitanju bezveznih rasprava,kad stvarno podivlja,ne vjerujem da se moze nazvati moralnom...Sora wrote:Čuj . Zajeb
Bez veze
Rezigniran,emocionalno nedotaknut,mogu jos svakako,pa do izrazito ... konzervativan,ovisno o tome koliko je veliko sranje, lik napravio...
Opceljudski moralni zakon..e sad ga nadrobi
Guest- Guest
Kako misliš, bez kazne (od strane države) uopće ili samo bez smrtne kazne?aben wrote:Trinity wrote:Reklo bi se da ti ni to nije po volji, imaš drugu ideju?aben wrote:ne puno dalje od ovog sad, od delegirane osvete.Trinity wrote:Slap, ova tvoja sličica slična je mnogima iz krimi filmova kad policajac napokon ulovi okorjelog zločinca koji je i nekom njegovom nešto naudio, pa se teškom mukom savlada da mu ne prosvira glavu.
I da, u tom slučaju drugi "prljaju" ruke, pravosuđe, sudstvo...jer kud bi stigli da svatko uzme pravdu u svoje ruke...i to u trenucima kad baš nije hladne glave...
ne, sve isto mi je, samo primjećujen da su posljedice jednake kad kažnjavaju ljudi sami ili kad monopoliziraju kaznu državi. svoju ideu san reka, bez kazne.
Trinity-
2014-04-17
ono, jednostanični organizmi, koji reagiraju na svitlo i to.
pa ti ne voliš zapadne protržišne ekonomiste, al ih neš loviti po glavnon ustaškon gradu, ili obrnuto, voliš marksističke bošnjake al nisi luda zaminit ustaške položaje bošnajčkima
pa ti ne voliš zapadne protržišne ekonomiste, al ih neš loviti po glavnon ustaškon gradu, ili obrnuto, voliš marksističke bošnjake al nisi luda zaminit ustaške položaje bošnajčkima
2014-04-16
općenito, kazna nema smisla.Trinity wrote:Kako misliš, bez kazne (od strane države) uopće ili samo bez smrtne kazne?aben wrote:Trinity wrote:Reklo bi se da ti ni to nije po volji, imaš drugu ideju?aben wrote:ne puno dalje od ovog sad, od delegirane osvete.Trinity wrote:Slap, ova tvoja sličica slična je mnogima iz krimi filmova kad policajac napokon ulovi okorjelog zločinca koji je i nekom njegovom nešto naudio, pa se teškom mukom savlada da mu ne prosvira glavu.
zamisli da ti neko urkade sto kuna ili te trisne, i dođe tvoj tata pa ga istuče ili ga država stavi u zatvor. jel zbog toga imaš sto kuna i ne boli te obraz?
2014-04-16
Pa vidi, ukrali su mi i više od sto kuna. I taj isti koji je ukrao meni, ukrao je novac još par osoba, uhvaćen je i završio u zatvoru. Mi nismo dobili novac nazad, ali je on spriječen (bar dok je u zatvoru) da krade drugima. Meni je zadovoljština i to da netko drugi ne prođe kao ja. Mislim da je to i poanta kazne. Kazna nije osveta.aben wrote:općenito, kazna nema smisla.Trinity wrote:Kako misliš, bez kazne (od strane države) uopće ili samo bez smrtne kazne?aben wrote:Trinity wrote:Reklo bi se da ti ni to nije po volji, imaš drugu ideju?aben wrote:ne puno dalje od ovog sad, od delegirane osvete.Trinity wrote:Slap, ova tvoja sličica slična je mnogima iz krimi filmova kad policajac napokon ulovi okorjelog zločinca koji je i nekom njegovom nešto naudio, pa se teškom mukom savlada da mu ne prosvira glavu.
zamisli da ti neko urkade sto kuna ili te trisne, i dođe tvoj tata pa ga istuče ili ga država stavi u zatvor. jel zbog toga imaš sto kuna i ne boli te obraz?
Trinity-
2014-04-17
bogomdani wrote:Ti sebe smatras Moralnom??.. to je opet pitanje gledista,jer osoba koja se tako lako sluzi kocijaskim rijecnikom,po pitanju bezveznih rasprava,kad stvarno podivlja,ne vjerujem da se moze nazvati moralnom...Sora wrote:Čuj . Zajeb
Bez veze
Rezigniran,emocionalno nedotaknut,mogu jos svakako,pa do izrazito ... konzervativan,ovisno o tome koliko je veliko sranje, lik napravio...
Opceljudski moralni zakon..e sad ga nadrobi
ništa nisam rekla o svom moralu iako govorim iz svoga iskustva
psovanje i moral nemaju blage veze , dapače moglo bi se reči čim finije izraze netko koristi čuvaj se njegova morala
a onoga tko psuje- se ne boj
općeljudski moralni zakon , da
u čemu je problem ?
2014-04-29
šta ja volim ili neaben wrote:ono, jednostanični organizmi, koji reagiraju na svitlo i to.
to neka te ne jebe
nije tema , jednostavno nemam potrebu o sebi govoriti na taj način da se nužno izjašnjavam
eto, već se dvjast godina trse da me na to natjeraju..hhahaa
idioti nacionalnistički
znaš, ima batina dva kraja , i Hitler je to saznao , kad je bilo kasno doduše
2014-04-29
koliko ti je ukra?Trinity wrote:Pa vidi, ukrali su mi i više od sto kuna. I taj isti koji je ukrao meni, ukrao je novac još par osoba, uhvaćen je i završio u zatvoru. Mi nismo dobili novac nazad, ali je on spriječen (bar dok je u zatvoru) da krade drugima. Meni je zadovoljština i to da netko drugi ne prođe kao ja. Mislim da je to i poanta kazne. Kazna nije osveta.aben wrote:općenito, kazna nema smisla.Trinity wrote:Kako misliš, bez kazne (od strane države) uopće ili samo bez smrtne kazne?aben wrote:Trinity wrote:Reklo bi se da ti ni to nije po volji, imaš drugu ideju?aben wrote:ne puno dalje od ovog sad, od delegirane osvete.Trinity wrote:Slap, ova tvoja sličica slična je mnogima iz krimi filmova kad policajac napokon ulovi okorjelog zločinca koji je i nekom njegovom nešto naudio, pa se teškom mukom savlada da mu ne prosvira glavu.
2014-04-16
Page 3 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Smrtna kazna streljanjem, Kraljica gleda, ne veruje...
» Erdogan: Smrtna kazna? A što, da tih 9.000 ljudi držim još godinama u zatvoru i hranim ih?'
» Egipat uvodi strože zakone - smrtna kazna za osnivanje terorističke skupine
» Korona u BiH: Rekordne 1.562 novozaražene osobe, 34 smrtna slučaja
» Department of Homeland Security - smrtna prijetnja americi je bijela supremacija
» Erdogan: Smrtna kazna? A što, da tih 9.000 ljudi držim još godinama u zatvoru i hranim ih?'
» Egipat uvodi strože zakone - smrtna kazna za osnivanje terorističke skupine
» Korona u BiH: Rekordne 1.562 novozaražene osobe, 34 smrtna slučaja
» Department of Homeland Security - smrtna prijetnja americi je bijela supremacija
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Religija
Page 3 of 8