Smrtna kazna - DA
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Religija
Page 5 of 8
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Smrtna kazna - DA
Iskreno ne znam..mozemo mi ovako sa visoka moralizirati i biti hjumani,no istina je negdje drugdje..O kojem ti ponizenju govoris?Ma takvi imaju obraz debel kao potplata mojih off-road cizama..i mi smo svjedoci tome..pogle politicare,ebe ih se zivo..Trinity wrote:Po prstima se može i drugačije, ne sječenjem...da su u startu bili kažnjavani oni koji su mažnjavali, danas bi stvari bile drugačije...Nekome će teže leći poniženje i javna sramota nego odsječeni prst...bogomdani wrote:Sreco,prije svega,ja cijenim rad,svoj i tudji...No moras priznati da je bilo po prstima,danas Hrvatska ne bi bila tako osiromasena,a ljudi postenim radom bi mogli zivjeti...Meni ne bi trebal niti platiti za "uslugu"Trinity wrote:Možeš ga opaliti ne znam kako velikom novčanom kaznom ako nema ili su mu novci zamračeni.bogomdani wrote:Kradja je kradja..ipak..prvo bih ga roknuo velikom novcanom kaznom,pa ako bi ponovio,onda leti prst...Što bi ti radila sa likom da ti popali...recimo 100 000 kuna...hrpu neprospavanih noci i tesko iskuckanih 100 000 kuna?Trinity wrote:Za svaku krađu ili od nekog iznosa na više ? Koliko vrijedi pojedini prst?bogomdani wrote:za kradju treba sjeci prste,jedan po jedan,za ubijanje,nek leti glava,jer pseto koje ubija ljude,nema razloga da vise postoji,a ostale kazne,drakonski bih naplacivao u novcu...Švabi sve vise pletu po dzepu,a manje trpaju po zatvorima...
Vidi, em sam okradena, em mi neki poslovi nisu plaćeni ...i šta mogu ? Platiti nekomu da nekome siječe prste?
Guest- Guest
Pa to da su ljudi investirali mozda posljednju lovu u orezivanje,spricanje,gnojenje i ostalo sto ide u uzgoj jabuka,a za vratom im sjedi banka,i ne mogu vracati kredit,a treba zeni i djeci nesto dati i jesti...koji prsti,takvima treba cijelu rukuaben wrote:a što si tia reći kad si napisa da su od toga živili, da su in ukrali imovinu koja im je trebala?
Guest- Guest
bogomdani wrote:Pa to da su ljudi investirali mozda posljednju lovu u orezivanje,spricanje,gnojenje i ostalo sto ide u uzgoj jabuka,a za vratom im sjedi banka,i ne mogu vracati kredit,a treba zeni i djeci nesto dati i jesti...koji prsti,takvima treba cijelu rukuaben wrote:a što si tia reći kad si napisa da su od toga živili, da su in ukrali imovinu koja im je trebala?
2014-04-16
Dakle ako nije zadnja lova,moze se tifovima oprostiti??? Pa nije niti cudo da kradete sami sebi iz ociju...ebi ga...aben wrote:bogomdani wrote:Pa to da su ljudi investirali mozda posljednju lovu u orezivanje,spricanje,gnojenje i ostalo sto ide u uzgoj jabuka,a za vratom im sjedi banka,i ne mogu vracati kredit,a treba zeni i djeci nesto dati i jesti...koji prsti,takvima treba cijelu rukuaben wrote:a što si tia reći kad si napisa da su od toga živili, da su in ukrali imovinu koja im je trebala?
Guest- Guest
Tebi treba asistent za pratit forumaben wrote:a što si tia reći kad si napisa da su od toga živili, da su in ukrali imovinu koja im je trebala?
Bilo bi ti lakše
Sora- Posts : 23839
2014-04-29
Jel bitno jel zadnja lova, mala nije sigurno...plus rad i trud...aben wrote:bogomdani wrote:Pa to da su ljudi investirali mozda posljednju lovu u orezivanje,spricanje,gnojenje i ostalo sto ide u uzgoj jabuka,a za vratom im sjedi banka,i ne mogu vracati kredit,a treba zeni i djeci nesto dati i jesti...koji prsti,takvima treba cijelu rukuaben wrote:a što si tia reći kad si napisa da su od toga živili, da su in ukrali imovinu koja im je trebala?
Trinity-
2014-04-17
tip u Švabiji popali dzemper vrijedan 20 Ojra i zviznu mu kaznu 1000 Ojra...nema tu da netko nekom obere jabuku sa drva bez pitanja,.,,za 20 tona,mislim da bi popusio kojih 50 000 Ojra plus bajbok..
Guest- Guest
rofl, ne znam jel provociraš ali, meni je to zanimljivije pitanje nego ovi entry-level rasprave: eutanazija, smrtna kazna, pobačaj..Sora wrote:O pa ti si anđel....Ja to znam . I ne moraš odma umrijeti ...kic wrote:ja ne znam kakve ovo veze ima sa smrtnom kaznom, mene više zanima pitanje, kako ću primiti trenutak prije svoje smrti, hoću li biti svjestan trenutka kad me smrt grli, i hoću li onda shvatiti tko ja stvarno jesam..Slap wrote:što učiniti niktovu koji nas moli da mu spasimo život a maloprije nas je sam pokušao gurnuti u provaliju.
to su stvari koje se događaju drugima većinu vremena, kako ću stajati u času smrti je hm, intrigantnije.
Last edited by kic on 28/9/2014, 21:21; edited 1 time in total
Pa da su završili u zatvoru itekako bi im se *ebalo...ali aben kaže da to ne koristi...bogomdani wrote:Iskreno ne znam..mozemo mi ovako sa visoka moralizirati i biti hjumani,no istina je negdje drugdje..O kojem ti ponizenju govoris?Ma takvi imaju obraz debel kao potplata mojih off-road cizama..i mi smo svjedoci tome..pogle politicare,ebe ih se zivo..
Trinity-
2014-04-17
obavezno uz zatvor,novcana kazna,da zaboli glava,i gornja i donja...Trinity wrote:Pa da su završili u zatvoru itekako bi im se *ebalo...ali aben kaže da to ne koristi...bogomdani wrote:Iskreno ne znam..mozemo mi ovako sa visoka moralizirati i biti hjumani,no istina je negdje drugdje..O kojem ti ponizenju govoris?Ma takvi imaju obraz debel kao potplata mojih off-road cizama..i mi smo svjedoci tome..pogle politicare,ebe ih se zivo..
Guest- Guest
naravski da nije, zato san i reagira na njegovu patetiku "oni žive od toga", šta bi značilo da se bogatašima ne bi treba ni zapisnik napravitiTrinity wrote:Jel bitno jel zadnja lova, mala nije sigurno...plus rad i trud...aben wrote:bogomdani wrote:Pa to da su ljudi investirali mozda posljednju lovu u orezivanje,spricanje,gnojenje i ostalo sto ide u uzgoj jabuka,a za vratom im sjedi banka,i ne mogu vracati kredit,a treba zeni i djeci nesto dati i jesti...koji prsti,takvima treba cijelu rukuaben wrote:a što si tia reći kad si napisa da su od toga živili, da su in ukrali imovinu koja im je trebala?
2014-04-16
tko je spomenuo bogatase??..imas hrpu ljudi koji su dobili 10 000 ojra za samozaposljavanje,i sukladno tome ,lete sa Biroa za zaposljavanje...govorim o radisnim ljudima,ne izvrci sad pricu.,,.aben wrote:naravski da nije, zato san i reagira na njegovu patetiku "oni žive od toga", šta bi značilo da se bogatašima ne bi treba ni zapisnik napravitiTrinity wrote:Jel bitno jel zadnja lova, mala nije sigurno...plus rad i trud...aben wrote:bogomdani wrote:Pa to da su ljudi investirali mozda posljednju lovu u orezivanje,spricanje,gnojenje i ostalo sto ide u uzgoj jabuka,a za vratom im sjedi banka,i ne mogu vracati kredit,a treba zeni i djeci nesto dati i jesti...koji prsti,takvima treba cijelu rukuaben wrote:a što si tia reći kad si napisa da su od toga živili, da su in ukrali imovinu koja im je trebala?
Guest- Guest
da ti moreš pojmit dubinu, ne bi pobigla u zagreb od ustaša, već tu bi otkrila da je nešto fishy :)Sora wrote:Tebi treba asistent za pratit forumaben wrote:a što si tia reći kad si napisa da su od toga živili, da su in ukrali imovinu koja im je trebala?
Bilo bi ti lakše
2014-04-16
jabogomdani wrote:tko je spomenuo bogatase??..imas hrpu ljudi koji su dobili 10 000 ojra za samozaposljavanje,i sukladno tome ,lete sa Biroa za zaposljavanje...govorim o radisnim ljudima,ne izvrci sad pricu.,,.aben wrote:naravski da nije, zato san i reagira na njegovu patetiku "oni žive od toga", šta bi značilo da se bogatašima ne bi treba ni zapisnik napravitiTrinity wrote:Jel bitno jel zadnja lova, mala nije sigurno...plus rad i trud...aben wrote:bogomdani wrote:Pa to da su ljudi investirali mozda posljednju lovu u orezivanje,spricanje,gnojenje i ostalo sto ide u uzgoj jabuka,a za vratom im sjedi banka,i ne mogu vracati kredit,a treba zeni i djeci nesto dati i jesti...koji prsti,takvima treba cijelu rukuaben wrote:a što si tia reći kad si napisa da su od toga živili, da su in ukrali imovinu koja im je trebala?
kad govoriš o krađi, i umetneš da je ta ukradena stvar nekome tribala, apeliraš na emocije u želji..za bržim linčom?
2014-04-16
Nije to nikakva patetika, mnogi danas upravo tako žive. I otkuda si izvukao ovaj drugi zaključak?aben wrote:naravski da nije, zato san i reagira na njegovu patetiku "oni žive od toga", šta bi značilo da se bogatašima ne bi treba ni zapisnik napravitiTrinity wrote:Jel bitno jel zadnja lova, mala nije sigurno...plus rad i trud...aben wrote:bogomdani wrote:Pa to da su ljudi investirali mozda posljednju lovu u orezivanje,spricanje,gnojenje i ostalo sto ide u uzgoj jabuka,a za vratom im sjedi banka,i ne mogu vracati kredit,a treba zeni i djeci nesto dati i jesti...koji prsti,takvima treba cijelu rukuaben wrote:a što si tia reći kad si napisa da su od toga živili, da su in ukrali imovinu koja im je trebala?
Trinity-
2014-04-17
pa šta da tako mnogi žive?Trinity wrote:Nije to nikakva patetika, mnogi danas upravo tako žive. I otkuda si izvukao ovaj drugi zaključak?aben wrote:naravski da nije, zato san i reagira na njegovu patetiku "oni žive od toga", šta bi značilo da se bogatašima ne bi treba ni zapisnik napravitiTrinity wrote:Jel bitno jel zadnja lova, mala nije sigurno...plus rad i trud...aben wrote:bogomdani wrote:Pa to da su ljudi investirali mozda posljednju lovu u orezivanje,spricanje,gnojenje i ostalo sto ide u uzgoj jabuka,a za vratom im sjedi banka,i ne mogu vracati kredit,a treba zeni i djeci nesto dati i jesti...koji prsti,takvima treba cijelu rukuaben wrote:a što si tia reći kad si napisa da su od toga živili, da su in ukrali imovinu koja im je trebala?
znači, ti bi drukčije kažnjavala ako neko ukrade nekomu zadnju jabuku, od onog ko nekome ukrade predzadnju?
2014-04-16
Ma iz anusa,onako,na povuci-potegni..govorimo o generalnom uvodjenju smrtne kazne,za sve prekrsitelje zakona,u kojem rasponu zlocina se to primjenjuje,odnosno ne primjenjuje,a lik nes zamata..Trinity wrote:Nije to nikakva patetika, mnogi danas upravo tako žive. I otkuda si izvukao ovaj drugi zaključak?aben wrote:naravski da nije, zato san i reagira na njegovu patetiku "oni žive od toga", šta bi značilo da se bogatašima ne bi treba ni zapisnik napravitiTrinity wrote:Jel bitno jel zadnja lova, mala nije sigurno...plus rad i trud...aben wrote:bogomdani wrote:Pa to da su ljudi investirali mozda posljednju lovu u orezivanje,spricanje,gnojenje i ostalo sto ide u uzgoj jabuka,a za vratom im sjedi banka,i ne mogu vracati kredit,a treba zeni i djeci nesto dati i jesti...koji prsti,takvima treba cijelu rukuaben wrote:a što si tia reći kad si napisa da su od toga živili, da su in ukrali imovinu koja im je trebala?
Guest- Guest
aben, ovo je čisto izvrtanje...aben wrote:pa šta da tako mnogi žive?Trinity wrote:Nije to nikakva patetika, mnogi danas upravo tako žive. I otkuda si izvukao ovaj drugi zaključak?aben wrote:naravski da nije, zato san i reagira na njegovu patetiku "oni žive od toga", šta bi značilo da se bogatašima ne bi treba ni zapisnik napravitiTrinity wrote:Jel bitno jel zadnja lova, mala nije sigurno...plus rad i trud...aben wrote:bogomdani wrote:Pa to da su ljudi investirali mozda posljednju lovu u orezivanje,spricanje,gnojenje i ostalo sto ide u uzgoj jabuka,a za vratom im sjedi banka,i ne mogu vracati kredit,a treba zeni i djeci nesto dati i jesti...koji prsti,takvima treba cijelu rukuaben wrote:a što si tia reći kad si napisa da su od toga živili, da su in ukrali imovinu koja im je trebala?
znači, ti bi drukčije kažnjavala ako neko ukrade nekomu zadnju jabuku, od onog ko nekome ukrade predzadnju?
Trinity-
2014-04-17
pardon, mislia san da je rieč o krađibogomdani wrote:
Ma iz anusa,onako,na povuci-potegni..govorimo o generalnom uvodjenju smrtne kazne,za sve prekrsitelje zakona,u kojem rasponu zlocina se to primjenjuje,odnosno ne primjenjuje,a lik nes zamata..
2014-04-16
Od smrtne kazne pa do kradje...za sVE isto pravilo,neovisno o financijskoj pozadini..no ne lucis razliku izmedju onog,netko ima zaledjinu,netko nema,a pateticario bi ti samo tako ,da tebe netko ogoli do gole guzice...
Guest- Guest
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Smrtna kazna streljanjem, Kraljica gleda, ne veruje...
» Erdogan: Smrtna kazna? A što, da tih 9.000 ljudi držim još godinama u zatvoru i hranim ih?'
» Egipat uvodi strože zakone - smrtna kazna za osnivanje terorističke skupine
» Korona u BiH: Rekordne 1.562 novozaražene osobe, 34 smrtna slučaja
» Department of Homeland Security - smrtna prijetnja americi je bijela supremacija
» Erdogan: Smrtna kazna? A što, da tih 9.000 ljudi držim još godinama u zatvoru i hranim ih?'
» Egipat uvodi strože zakone - smrtna kazna za osnivanje terorističke skupine
» Korona u BiH: Rekordne 1.562 novozaražene osobe, 34 smrtna slučaja
» Department of Homeland Security - smrtna prijetnja americi je bijela supremacija
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Religija
Page 5 of 8