Smrtna kazna - DA
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Religija
Page 2 of 8
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Smrtna kazna - DA
Pa ti onda dozvoli da te neka budala ubije,,ja neću!
Patriot_1- Posts : 2066
2014-04-30
Patriot_1 wrote:Pa ti onda dozvoli da te neka budala ubije,,ja neću!
Ma ja nisam ovdje problem jer ne vjerujem svemu u bibliji...ali hoću reći da si ti problem jer slijediš (?) Isusov nauk a kad Isus kaže da nema obrane ti kažeš "neću"....
Slap-
2014-09-06
Slap wrote:Bran_Do wrote:Dok on visi, dao bih petama vjetra i ostavio ga da visi.
O koji nedostojanstveni potez...mudrac uvjek ima mogućnosti da stvari riješava oči u oči i da nešto dokaže protivniku. Šteta...nećeš doznati za mudrije.
Šteta....nisam predvidio ovu tvoju slabost... inače bih napisao da je kriminalas slabije tjelesne konstrukcije...i zapravo došuljavao se do tvojih leđa pod izlikom "Dobar dan,,,nisam vas htio ometati dok gledate dalekozorom...imate li vatre!?" i ne bi imao potrebe bježati... zapravo danas sam dobre volje...nudim ti popravni ispit ! Dakle...visi on nad ponorom i moli te...izgleda da se ne može sam ni popeti...
Ti iz nekog nepoznatog razloga misliš da si mjerodavan učiti druge mudrosti..?
Nemam živaca za ovakvo dociranje bez pokrića.
Pozdrav.
Bran_Do- Posts : 807
2014-04-17
Pa Isus sam,kad su ga htjeli ubiti,provuče se između njih i "uteče",,,i pobjeći je samoobrana!No kasnije,ide svjesno u smrt!Slap wrote:Patriot_1 wrote:Pa ti onda dozvoli da te neka budala ubije,,ja neću!
Ma ja nisam ovdje problem jer ne vjerujem svemu u bibliji...ali hoću reći da si ti problem jer slijediš (?) Isusov nauk a kad Isus kaže da nema obrane ti kažeš "neću"....
"Ne odupiri se zlotvoru" ili kako Pavao kaže "pretrpite nepravdu",znači "Duraj,trpi,,,čini dobro i zlom čovjeku!" a to se ne odnosi na one koji te hoće ubiti!
Bog nam je dao i razum a ne samo pisanu riječ!Da razbojnik i silovatelj upadne u moju kuću,hoće mi silovat kćer i ženu a mene ubiti ,,ja ga ubijem ko zeca!I učinit ću dobro djelo jer on neće tu stat,,upast će on sutra opet u kuću nečiju!Ubivši smrada,spasit ću normalne ljude!
Bog nam je dao i razum,,,zapamti(možda tebi ne jer tupiš nebuloze sada,,ha ha)!
2014-04-30
Fakat zna biti naporan!Bran_Do wrote:Slap wrote:Bran_Do wrote:Dok on visi, dao bih petama vjetra i ostavio ga da visi.
O koji nedostojanstveni potez...mudrac uvjek ima mogućnosti da stvari riješava oči u oči i da nešto dokaže protivniku. Šteta...nećeš doznati za mudrije.
Šteta....nisam predvidio ovu tvoju slabost... inače bih napisao da je kriminalas slabije tjelesne konstrukcije...i zapravo došuljavao se do tvojih leđa pod izlikom "Dobar dan,,,nisam vas htio ometati dok gledate dalekozorom...imate li vatre!?" i ne bi imao potrebe bježati... zapravo danas sam dobre volje...nudim ti popravni ispit ! Dakle...visi on nad ponorom i moli te...izgleda da se ne može sam ni popeti...
Ti iz nekog nepoznatog razloga misliš da si mjerodavan učiti druge mudrosti..?
Nemam živaca za ovakvo dociranje bez pokrića.
Pozdrav.
2014-04-30
Patriot_1 wrote:Fakat zna biti naporan!Bran_Do wrote:
Da ja znam biti naporan...
Jesil vido brandona velike face... u trenutku kad ima "dobre karte" on bježi...svjet od njega očekuje da nitkovu dadne lekciju a on bježi ... možda će otići na policiju i reći da ga je jedan nepoznati čiko htio gurnuti... a možda i neće...i što sad svijetu brandon ostavlja...ostavlja nitkova koji postaje još ohrabreniji za zlotvorstvo jer se uvjerava da je svijet pun sjebanih slabića...i neka neko drugi "prlja ruke"....on je "sretna ovčica" koju se ništa ne tiče
Slap-
2014-09-06
šta bi mu ti učinia?
2014-04-16
aben wrote:šta bi mu ti učinia?
Što svaki podlac i nitkov radi kada mu smrt "visi iznad glave" ? Pa moljaka za oprost. A što čini onaj koji se kaje pred smrt? Pa kaže da je zaslužio to što će mu se uskoro dogoditi !
U tom smislu jasno je što bi ja uradio.
Slap-
2014-09-06
iako to za podlaca i pokajnika nije točno, u ton opisanon smislu je jasno šta misliš o njemu, ne i bi li ga spasia. pa nisi ameba da reagiraš na podražaje s obziron na unutarnje postavke (stavovi) a bez razmišljanja.
2014-04-16
Slap, ova tvoja sličica slična je mnogima iz krimi filmova kad policajac napokon ulovi okorjelog zločinca koji je i nekom njegovom nešto naudio, pa se teškom mukom savlada da mu ne prosvira glavu.
I da, u tom slučaju drugi "prljaju" ruke, pravosuđe, sudstvo...jer kud bi stigli da svatko uzme pravdu u svoje ruke...i to u trenucima kad baš nije hladne glave...
I da, u tom slučaju drugi "prljaju" ruke, pravosuđe, sudstvo...jer kud bi stigli da svatko uzme pravdu u svoje ruke...i to u trenucima kad baš nije hladne glave...
Trinity-
2014-04-17
ne puno dalje od ovog sad, od delegirane osvete.Trinity wrote:Slap, ova tvoja sličica slična je mnogima iz krimi filmova kad policajac napokon ulovi okorjelog zločinca koji je i nekom njegovom nešto naudio, pa se teškom mukom savlada da mu ne prosvira glavu.
2014-04-16
aben wrote:iako to za podlaca i pokajnika nije točno, u ton opisanon smislu je jasno šta misliš o njemu, ne i bi li ga spasia. pa nisi ameba da reagiraš na podražaje s obziron na unutarnje postavke (stavovi) a bez razmišljanja.
Točno je što sam opisao kako se podli kriminalci ubojice ponašaju...neznam zašto tvrdiš da nije točno... dalje te ne razumijem...
Slap-
2014-09-06
Reklo bi se da ti ni to nije po volji, imaš drugu ideju?aben wrote:ne puno dalje od ovog sad, od delegirane osvete.Trinity wrote:Slap, ova tvoja sličica slična je mnogima iz krimi filmova kad policajac napokon ulovi okorjelog zločinca koji je i nekom njegovom nešto naudio, pa se teškom mukom savlada da mu ne prosvira glavu.
Trinity-
2014-04-17
Trinity wrote:Slap, ova tvoja sličica slična je mnogima iz krimi filmova kad policajac napokon ulovi okorjelog zločinca koji je i nekom njegovom nešto naudio, pa se teškom mukom savlada da mu ne prosvira glavu.
Pa recimo da je "Prljavi Hari" pravi čovjek policajac koji ne jebe sudstvo...a.i taj Hari je junak za kojim svijet pravde čezne...on zamkom daje nitkovu priliku da se ponada da se može izvući...nitkov plokušava podići pištolj a ovaj ga ukoka....to je prava stvar da nitkov ide u "vječna lovišta" a ne da sudstvo traži neke čudne djeliće njegove neuračunjivosti i da porezni obveznici hrane guzicu tog nitkova cijeli njegov život....a on u zatvoru da još i uživa.
Naravno da ne može vako da uzme pravdu u svoje ruke..već mudar čovjek kao Prljavi Hari koji je na licu mjesta zločina stvar dobro sagledao nego neki jebatori i teoretičari u sudstvu.
Slap-
2014-09-06
Sudstvo može pogriješiti, Prljavi Harry ne griješi. No , on je samo filmski lik i junak.
Trinity-
2014-04-17
Trinity wrote:Sudstvo može pogriješiti, Prljavi Harry ne griješi. No , on je samo filmski lik i junak.
Pa budi i ti junak bar u teoretskoj raspravi što učiniti niktovu koji nas moli da mu spasimo život a maloprije nas je sam pokušao gurnuti u provaliju. Brandon bi pobjegao...kao što je pobjegao i sa mojih praktičkih pitanja ali zna opaliti onu kršćansku o praštanju....koja je često apstraktna dok se ne uvali problemska sitoacija...
Slap-
2014-09-06
OK.
I ja bih ga ostavila da visi ali ga ne bih gurnula pa što mu bog da. A ne bih mu pomogla zato jer bi me vjerojatno opet pokušao ubiti. Jel' to kukavičluk i bijeg ili samoobrana na neki način?
I ja bih ga ostavila da visi ali ga ne bih gurnula pa što mu bog da. A ne bih mu pomogla zato jer bi me vjerojatno opet pokušao ubiti. Jel' to kukavičluk i bijeg ili samoobrana na neki način?
Trinity-
2014-04-17
ja ne znam kakve ovo veze ima sa smrtnom kaznom, mene više zanima pitanje, kako ću primiti trenutak prije svoje smrti, hoću li biti svjestan trenutka kad me smrt grli, i hoću li onda shvatiti tko ja stvarno jesam..Slap wrote:što učiniti niktovu koji nas moli da mu spasimo život a maloprije nas je sam pokušao gurnuti u provaliju.
O pa ti si anđel....Ja to znam . I ne moraš odma umrijeti ...kic wrote:ja ne znam kakve ovo veze ima sa smrtnom kaznom, mene više zanima pitanje, kako ću primiti trenutak prije svoje smrti, hoću li biti svjestan trenutka kad me smrt grli, i hoću li onda shvatiti tko ja stvarno jesam..Slap wrote:što učiniti niktovu koji nas moli da mu spasimo život a maloprije nas je sam pokušao gurnuti u provaliju.
Sora- Posts : 23839
2014-04-29
Oprostiti ... slape ..oprostiti ..Slap wrote:Trinity wrote:Sudstvo može pogriješiti, Prljavi Harry ne griješi. No , on je samo filmski lik i junak.
Pa budi i ti junak bar u teoretskoj raspravi što učiniti niktovu koji nas moli da mu spasimo život a maloprije nas je sam pokušao gurnuti u provaliju. Brandon bi pobjegao...kao što je pobjegao i sa mojih praktičkih pitanja ali zna opaliti onu kršćansku o praštanju....koja je često apstraktna dok se ne uvali problemska sitoacija...
To te diže iznad njega a ta osveta koju cijelo vrijeme zagovaras ... Hmmm
Nisi bas takav humanist prijatelju ... NISI . I JEBAL me vrag ako ne vidim tu uzrok u tvojoj uronjenosti u NZ I SZ I BIBL I CRK ...
Pa ti prijatelju zanemario penologiju kao da ne postoji
I rehabilitaciju zatvorenika
I dokaze da smrtna kazna ne smanjuje kriminalitet
I da da ... Bil je Goli otok dobro zamišljen , ma šta pričali popovi o njemu
Tucanje kamenja je odlična mjera preodgoja
Sora- Posts : 23839
2014-04-29
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Smrtna kazna streljanjem, Kraljica gleda, ne veruje...
» Erdogan: Smrtna kazna? A što, da tih 9.000 ljudi držim još godinama u zatvoru i hranim ih?'
» Egipat uvodi strože zakone - smrtna kazna za osnivanje terorističke skupine
» Korona u BiH: Rekordne 1.562 novozaražene osobe, 34 smrtna slučaja
» Department of Homeland Security - smrtna prijetnja americi je bijela supremacija
» Erdogan: Smrtna kazna? A što, da tih 9.000 ljudi držim još godinama u zatvoru i hranim ih?'
» Egipat uvodi strože zakone - smrtna kazna za osnivanje terorističke skupine
» Korona u BiH: Rekordne 1.562 novozaražene osobe, 34 smrtna slučaja
» Department of Homeland Security - smrtna prijetnja americi je bijela supremacija
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Religija
Page 2 of 8