ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Smrtna kazna - DA

Page 2 of 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Go down

Smrtna  kazna  -  DA - Page 2 Empty Re: Smrtna kazna - DA

Post by Patriot_1 26/9/2014, 22:53

Pa ti onda dozvoli da te neka budala ubije,,ja neću!

Patriot_1

2014-04-30

Back to top Go down

Post by Guest 26/9/2014, 22:57

Ne.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Slap 26/9/2014, 22:58

Patriot_1 wrote:Pa ti onda dozvoli da te neka budala ubije,,ja neću!

Ma ja nisam ovdje problem jer ne vjerujem svemu u bibliji...ali hoću reći da si ti problem jer slijediš (?) Isusov nauk a kad Isus kaže da nema obrane ti kažeš "neću"....
Slap
Slap

Male
2014-09-06

Back to top Go down

Post by Bran_Do 26/9/2014, 23:02

Slap wrote:
Bran_Do wrote:Dok on visi, dao bih petama vjetra i ostavio ga da visi.

O koji nedostojanstveni potez...mudrac uvjek ima mogućnosti da stvari riješava oči u oči i da nešto dokaže protivniku. Šteta...nećeš doznati za mudrije.

Šteta....nisam predvidio ovu tvoju slabost... inače bih napisao da je kriminalas slabije tjelesne konstrukcije...i zapravo došuljavao se do tvojih leđa pod izlikom "Dobar dan,,,nisam vas htio ometati dok gledate dalekozorom...imate li vatre!?"  i ne bi imao potrebe bježati...  zapravo danas sam dobre volje...nudim ti popravni ispit !  Dakle...visi on nad ponorom i moli te...izgleda da se ne može sam ni popeti...

Ti iz nekog nepoznatog razloga misliš da si mjerodavan učiti druge mudrosti..?

Nemam živaca za ovakvo dociranje bez pokrića.
Pozdrav.
Bran_Do
Bran_Do

2014-04-17

Back to top Go down

Post by Patriot_1 28/9/2014, 10:55

Slap wrote:
Patriot_1 wrote:Pa ti onda dozvoli da te neka budala ubije,,ja neću!

Ma ja nisam ovdje problem jer ne vjerujem svemu u bibliji...ali hoću reći da si ti problem jer slijediš (?) Isusov nauk a kad Isus kaže da nema obrane ti kažeš "neću"....
Pa Isus sam,kad su ga htjeli ubiti,provuče se između njih i "uteče",,,i pobjeći je samoobrana!No kasnije,ide svjesno u smrt!
"Ne odupiri se zlotvoru" ili kako Pavao kaže "pretrpite nepravdu",znači "Duraj,trpi,,,čini dobro i zlom čovjeku!" a to se ne odnosi na one koji te hoće ubiti!
Bog nam je dao i razum a ne samo pisanu riječ!Da razbojnik i silovatelj upadne u moju kuću,hoće mi silovat kćer i ženu a mene ubiti ,,ja ga ubijem ko zeca!I učinit ću dobro djelo jer on neće tu stat,,upast će on sutra opet u kuću nečiju!Ubivši smrada,spasit ću normalne ljude!
Bog nam je dao i razum,,,zapamti(možda tebi ne jer tupiš nebuloze sada,,ha ha)!
Patriot_1
Patriot_1

2014-04-30

Back to top Go down

Post by Patriot_1 28/9/2014, 10:55

Bran_Do wrote:
Slap wrote:
Bran_Do wrote:Dok on visi, dao bih petama vjetra i ostavio ga da visi.

O koji nedostojanstveni potez...mudrac uvjek ima mogućnosti da stvari riješava oči u oči i da nešto dokaže protivniku. Šteta...nećeš doznati za mudrije.

Šteta....nisam predvidio ovu tvoju slabost... inače bih napisao da je kriminalas slabije tjelesne konstrukcije...i zapravo došuljavao se do tvojih leđa pod izlikom "Dobar dan,,,nisam vas htio ometati dok gledate dalekozorom...imate li vatre!?"  i ne bi imao potrebe bježati...  zapravo danas sam dobre volje...nudim ti popravni ispit !  Dakle...visi on nad ponorom i moli te...izgleda da se ne može sam ni popeti...

Ti iz nekog nepoznatog razloga misliš da si mjerodavan učiti druge mudrosti..?

Nemam živaca za ovakvo dociranje bez pokrića.
Pozdrav.
Fakat zna biti naporan!
Patriot_1
Patriot_1

2014-04-30

Back to top Go down

Post by Slap 28/9/2014, 11:03

Patriot_1 wrote:
Bran_Do wrote:
Fakat zna biti naporan!

Da ja znam biti naporan...

Jesil vido brandona velike face... u trenutku kad ima "dobre karte" on bježi...svjet od njega očekuje da nitkovu dadne lekciju a on bježi ... možda će otići na policiju i reći da ga je jedan nepoznati čiko htio gurnuti... a možda i neće...i što sad svijetu brandon ostavlja...ostavlja nitkova koji postaje još ohrabreniji za zlotvorstvo jer se uvjerava da je svijet pun sjebanih slabića...i neka neko drugi "prlja ruke"....on je "sretna ovčica" koju se ništa ne tiče
Slap
Slap

Male
2014-09-06

Back to top Go down

Post by aben 28/9/2014, 11:18

šta bi mu ti učinia?

And insofar as it is compulsory, it is not educational
aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Slap 28/9/2014, 12:05

aben wrote:šta bi mu ti učinia?

Što svaki podlac i nitkov radi kada mu smrt "visi iznad glave" ?  Pa moljaka za oprost. A što čini onaj koji se kaje pred smrt? Pa kaže da je zaslužio to što će mu se uskoro dogoditi !

U tom smislu jasno je što bi ja uradio.
Slap
Slap

Male
2014-09-06

Back to top Go down

Post by aben 28/9/2014, 14:51

iako to za podlaca i pokajnika nije točno, u ton opisanon smislu je jasno šta misliš o njemu, ne i bi li ga spasia. pa nisi ameba da reagiraš na podražaje s obziron na unutarnje postavke (stavovi) a bez razmišljanja.

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Trinity 28/9/2014, 16:10

Slap, ova tvoja sličica slična je mnogima iz krimi filmova kad policajac napokon ulovi okorjelog zločinca koji je i nekom njegovom nešto naudio, pa se teškom mukom savlada da mu ne prosvira glavu.
I da, u tom slučaju drugi "prljaju" ruke, pravosuđe, sudstvo...jer kud bi stigli da svatko uzme pravdu u svoje ruke...i to u trenucima kad baš nije hladne glave...
Trinity
Trinity

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by aben 28/9/2014, 16:20

Trinity wrote:Slap, ova tvoja sličica slična je mnogima iz krimi filmova kad policajac napokon ulovi okorjelog zločinca koji je i nekom njegovom nešto naudio, pa se teškom mukom savlada da mu ne prosvira glavu.
I da, u tom slučaju drugi "prljaju" ruke, pravosuđe, sudstvo...jer kud bi stigli da svatko uzme pravdu u svoje ruke...i to u trenucima kad baš nije hladne glave...
ne puno dalje od ovog sad, od delegirane osvete.

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Slap 28/9/2014, 16:26

aben wrote:iako to za podlaca i pokajnika nije točno, u ton opisanon smislu je jasno šta misliš o njemu, ne i bi li ga spasia. pa nisi ameba da reagiraš na podražaje s obziron na unutarnje postavke (stavovi) a bez razmišljanja.

Točno je što sam opisao kako se  podli kriminalci ubojice ponašaju...neznam zašto tvrdiš da nije točno... dalje te ne razumijem...
Slap
Slap

Male
2014-09-06

Back to top Go down

Post by Trinity 28/9/2014, 16:28

aben wrote:
Trinity wrote:Slap, ova tvoja sličica slična je mnogima iz krimi filmova kad policajac napokon ulovi okorjelog zločinca koji je i nekom njegovom nešto naudio, pa se teškom mukom savlada da mu ne prosvira glavu.
ne puno dalje od ovog sad, od delegirane osvete.
Reklo bi se da ti ni to nije po volji, imaš drugu ideju?
Trinity
Trinity

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Slap 28/9/2014, 16:34

Pa recimo da je "Prljavi Hari" pravi  čovjek policajac koji ne jebe sudstvo...a.i taj Hari je junak za kojim svijet  pravde čezne...on zamkom daje nitkovu priliku da se ponada da se može izvući...nitkov plokušava podići pištolj a ovaj ga ukoka....to je prava stvar da nitkov ide u "vječna lovišta" a ne da sudstvo traži neke čudne djeliće njegove neuračunjivosti i da porezni obveznici hrane guzicu tog nitkova cijeli njegov život....a on u zatvoru da još i uživa.

Naravno da ne može vako da uzme pravdu u svoje ruke..već  mudar čovjek kao Prljavi Hari koji je na licu mjesta zločina  stvar dobro sagledao nego neki jebatori i teoretičari u sudstvu.
Slap
Slap

Male
2014-09-06

Back to top Go down

Post by Trinity 28/9/2014, 16:41

Sudstvo može pogriješiti, Prljavi Harry ne griješi.  No , on je samo filmski lik i junak.
Trinity
Trinity

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Slap 28/9/2014, 16:58

Trinity wrote:Sudstvo može pogriješiti, Prljavi Harry ne griješi.  No , on je samo filmski lik i junak.

Pa budi i ti junak bar u teoretskoj raspravi što učiniti niktovu koji nas moli da mu spasimo život a maloprije nas je sam pokušao gurnuti u provaliju. Brandon bi pobjegao...kao što je  pobjegao i sa mojih praktičkih pitanja ali zna opaliti onu kršćansku o praštanju....koja je često apstraktna dok se ne uvali problemska sitoacija...
Slap
Slap

Male
2014-09-06

Back to top Go down

Post by Trinity 28/9/2014, 17:42

OK. 
I ja bih ga ostavila da visi ali ga ne bih gurnula pa što mu bog da. A ne bih mu pomogla zato jer bi me vjerojatno opet pokušao ubiti. Jel' to kukavičluk i bijeg ili samoobrana na neki način?
Trinity
Trinity

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by kic 28/9/2014, 18:07

Slap wrote:što učiniti niktovu koji nas moli da mu spasimo život a maloprije nas je sam pokušao gurnuti u provaliju.
ja ne znam kakve ovo veze ima sa smrtnom kaznom, mene više zanima pitanje, kako ću primiti trenutak prije svoje smrti, hoću li biti svjestan trenutka kad me smrt grli, i hoću li onda shvatiti tko ja stvarno jesam..
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by Sora 28/9/2014, 18:23

kic wrote:
Slap wrote:što učiniti niktovu koji nas moli da mu spasimo život a maloprije nas je sam pokušao gurnuti u provaliju.
ja ne znam kakve ovo veze ima sa smrtnom kaznom, mene više zanima pitanje, kako ću primiti trenutak prije svoje smrti, hoću li biti svjestan trenutka kad me smrt grli, i hoću li onda shvatiti tko ja stvarno jesam..
O pa ti  si anđel....Ja to znam . I ne moraš odma umrijeti ... :tss
Sora
Sora

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Sora 28/9/2014, 18:29

Slap wrote:
Trinity wrote:Sudstvo može pogriješiti, Prljavi Harry ne griješi.  No , on je samo filmski lik i junak.

Pa budi i ti junak bar u teoretskoj raspravi što učiniti niktovu koji nas moli da mu spasimo život a maloprije nas je sam pokušao gurnuti u provaliju. Brandon bi pobjegao...kao što je  pobjegao i sa mojih praktičkih pitanja ali zna opaliti onu kršćansku o praštanju....koja je često apstraktna dok se ne uvali problemska sitoacija...
Oprostiti ... slape ..oprostiti ..
To te diže iznad njega a ta osveta koju cijelo vrijeme zagovaras ... Hmmm 
Nisi bas takav humanist prijatelju ... NISI . I JEBAL  me vrag ako ne vidim tu uzrok u tvojoj uronjenosti u NZ I SZ I BIBL I CRK ...:cry

Pa ti prijatelju zanemario penologiju kao da ne postoji 
I rehabilitaciju zatvorenika 
 I dokaze da smrtna kazna ne smanjuje kriminalitet 
 I da da ... Bil je Goli otok dobro zamišljen , ma šta pričali popovi o njemu 
Tucanje kamenja je odlična mjera preodgoja :grin
Sora
Sora

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content