Prosvjed .....25 tisuca ljudi na prosvjedu
Page 5 of 13
Page 5 of 13 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13
Re: Prosvjed .....25 tisuca ljudi na prosvjedu
Znači nalaziš se u nekoj ustanovi gdje je večera strogo u 18 h?red wolf wrote:Večerao sam.deda getting old wrote:red wolf wrote:Jadno je promatrati desničare...Nikada ne mogu uvidjeti bit...To je strašno...Kakav gubitak vremena...
Takvi poput tebe su krivi što nije bilo više ljudi na prosvjedu. Na fejsbooku ste glasni, no kad za svoje ideje treba izaći na ulicu onda vas nigdje nema.
Gdje si bio danas u 18?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ti ćeš večerati i kada te nacionalisti odvedu...moj Sokrate...unaprijed traži propusnicu s odjela, nemoj da te hranom zavlačered wolf wrote:Večerao sam.deda getting old wrote:red wolf wrote:Jadno je promatrati desničare...Nikada ne mogu uvidjeti bit...To je strašno...Kakav gubitak vremena...
Takvi poput tebe su krivi što nije bilo više ljudi na prosvjedu. Na fejsbooku ste glasni, no kad za svoje ideje treba izaći na ulicu onda vas nigdje nema.
Gdje si bio danas u 18?
2014-04-15
Tragedije, čim se oni bave. Kao ona luda markicka neki dan ..asilovski wrote:Kako ne prosvjed za vraćanje Nikoletine Bursaća u lektirujastreb wrote:Ovo nije prosvjedni skup.asilovski wrote:Selfieasilovski wrote:
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ne. Stvar navike.jastreb wrote:Znači nalaziš se u nekoj ustanovi gdje je večera strogo u 18 h?red wolf wrote:Večerao sam.deda getting old wrote:red wolf wrote:Jadno je promatrati desničare...Nikada ne mogu uvidjeti bit...To je strašno...Kakav gubitak vremena...
Gdje si bio danas u 18?
red wolf-
2016-02-10
:)jastreb wrote:Znači nalaziš se u nekoj ustanovi gdje je večera strogo u 18 h?red wolf wrote:Večerao sam.deda getting old wrote:red wolf wrote:Jadno je promatrati desničare...Nikada ne mogu uvidjeti bit...To je strašno...Kakav gubitak vremena...
Gdje si bio danas u 18?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Odvest će moje tijelo...Ja ću im se smijati.n_razbojnik wrote:Ti ćeš večerati i kada te nacionalisti odvedu...moj Sokrate...unaprijed traži propusnicu s odjela, nemoj da te hranom zavlačered wolf wrote:Večerao sam.deda getting old wrote:red wolf wrote:Jadno je promatrati desničare...Nikada ne mogu uvidjeti bit...To je strašno...Kakav gubitak vremena...
Gdje si bio danas u 18?
red wolf-
2016-02-10
Sve te priče ma koliko različitih detalja imaju povezuje jedan događaj koji se u prošlosti zaista dogodio,a to je Opći potop.red wolf wrote:Ne, nije...Puno je starija...Noa je samo interpretacija jedne davne priče...jastreb wrote:Ne,no je mlađa.red wolf wrote:Zapravo ta priča je starija od Noe...Puno starija...kaja_333 wrote:On barku gradi, po jedan primjerak crnih, žutih , bijele neće i po par životinja.n_razbojnik wrote:Sokrate, sutra ujutro streljamo ih sve, nemoj da ne dođeš kao danas!
No nećemo sada začatavati temu o protestu građana.
I jedina od svih tih priča koja ima nekakvog smisla,pa je i drže za naosnovaniju i najozbiljniju je ona o Noju.
2014-04-22
To će i biti njihova pobjeda, kad te tjelesno pokore kreću na duhovnored wolf wrote:Odvest će moje tijelo...Ja ću im se smijati.n_razbojnik wrote:Ti ćeš večerati i kada te nacionalisti odvedu...moj Sokrate...unaprijed traži propusnicu s odjela, nemoj da te hranom zavlačered wolf wrote:Večerao sam.deda getting old wrote:red wolf wrote:Jadno je promatrati desničare...Nikada ne mogu uvidjeti bit...To je strašno...Kakav gubitak vremena...
Gdje si bio danas u 18?
2014-04-15
To je bio događaj izazvan utjecajima van zemlje...jastreb wrote:Sve te priče ma koliko različitih detalja imaju povezuje jedan događaj koji se u prošlosti zaista dogodio,a to je Opći potop.red wolf wrote:Ne, nije...Puno je starija...Noa je samo interpretacija jedne davne priče...jastreb wrote:Ne,no je mlađa.red wolf wrote:Zapravo ta priča je starija od Noe...Puno starija...kaja_333 wrote:
On barku gradi, po jedan primjerak crnih, žutih , bijele neće i po par životinja.
No nećemo sada začatavati temu o protestu građana.
I jedina od svih tih priča koja ima nekakvog smisla,pa je i drže za naosnovaniju i najozbiljniju je ona o Noju.
red wolf-
2016-02-10
A ne...Vidim da nisi ništa naučio iz svoje ljudske religije...n_razbojnik wrote:To će i biti njihova pobjeda, kad te tjelesno pokore kreću na duhovnored wolf wrote:Odvest će moje tijelo...Ja ću im se smijati.n_razbojnik wrote:Ti ćeš večerati i kada te nacionalisti odvedu...moj Sokrate...unaprijed traži propusnicu s odjela, nemoj da te hranom zavlačered wolf wrote:Večerao sam.deda getting old wrote:
Gdje si bio danas u 18?
red wolf-
2016-02-10
Pa normalno. Jahve je na pokvarenu zemlju pustio dažd sa neba i otvorio ustave zemaljske.red wolf wrote:
To je bio događaj izazvan utjecajima van zemlje...
2014-04-22
Božji sin je jedno...njegove sluge sasvim nešto drugo...inače bismo svi bili svecired wolf wrote:A ne...Vidim da nisi ništa naučio iz svoje ljudske religije...n_razbojnik wrote:To će i biti njihova pobjeda, kad te tjelesno pokore kreću na duhovnored wolf wrote:Odvest će moje tijelo...Ja ću im se smijati.n_razbojnik wrote:Ti ćeš večerati i kada te nacionalisti odvedu...moj Sokrate...unaprijed traži propusnicu s odjela, nemoj da te hranom zavlačered wolf wrote:
Večerao sam.
2014-04-15
Ne. Nije riječ o tome.jastreb wrote:Pa normalno. Jahve je na pokvarenu zemlju pustio dažd sa neba i otvorio ustave zemaljske.red wolf wrote:
To je bio događaj izazvan utjecajima van zemlje...
red wolf-
2016-02-10
Al gladna djeca mogu na ulicu boriti se protiv fašizacije i Karamarka. Većina provjednika su bila djeca.red wolf wrote:Večerao sam. Nigdje nisam glasan. Ne tiče me se tvoja vrsta.deda getting old wrote:red wolf wrote:Jadno je promatrati desničare...Nikada ne mogu uvidjeti bit...To je strašno...Kakav gubitak vremena...
Gdje si bio danas u 18?
Jadan Milanović s takvim glasačima, nije dovoljan obračun s Linićevcima i Baldasarom, treba to još srezat. Nije ni čudo što je Karamarko na vlasti.
Last edited by deda getting old on Wed 1 Jun - 20:52; edited 1 time in total
Guest- Guest
Ne zamaraj me ljudskim...n_razbojnik wrote:Božji sin je jedno...njegove sluge sasvim nešto drugo...inače bismo svi bili svecired wolf wrote:A ne...Vidim da nisi ništa naučio iz svoje ljudske religije...n_razbojnik wrote:To će i biti njihova pobjeda, kad te tjelesno pokore kreću na duhovnored wolf wrote:Odvest će moje tijelo...Ja ću im se smijati.n_razbojnik wrote:
Ti ćeš večerati i kada te nacionalisti odvedu...moj Sokrate...unaprijed traži propusnicu s odjela, nemoj da te hranom zavlače
red wolf-
2016-02-10
Ali, nije me briga za tvoju vrstu...Što hoćeš od mene?deda getting old wrote:Al gladna djeca mogu na ulicu boriti se protiv fašizacije i Karamarka.red wolf wrote:Večerao sam. Nigdje nisam glasan. Ne tiče me se tvoja vrsta.deda getting old wrote:red wolf wrote:Jadno je promatrati desničare...Nikada ne mogu uvidjeti bit...To je strašno...Kakav gubitak vremena...
Gdje si bio danas u 18?
Jadan Milanović s takvim glasačima, nije dovoljan obračun s Linićevcima i Baldasarom, treba to još srezat. Nije ni čudo što je Karamarko na vlasti.
red wolf-
2016-02-10
Gdje je Karamarko da pusti policiju na mitingaše, to bi bio šah mat te pametne glavice
Kermit-
2014-04-17
Otkazana mu poslušnost, -Mostovac je ministar unutarnjih poslova-
mutavi će uskoro biti uhapšen za veleizdaju i uhićen
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
bega u ParagvajYehudi wrote:Otkazana mu poslušnost, -Mostovac je ministar unutarnjih poslova-
Kermit-
2014-04-17
abraham wrote:Uglavnom hrpa potupih, pateticnih i sl parola i 99,2 % ljudi koji ne znaju ,u biti , o cemu se radi. Cisto politikintsvo. Ministar rekao da reforma ide, predsjednica takodjer, Hase se ovaj tjedan nije odrekao proslosti... Tu je izgleda problem. Svi su za reformu , dje je zapelo??? Da, kolega Marcel je lijepo primjetio da onaj papak drzi ruke u dzepovima. Tu nije reforma u pitanju vec kucni odgoj. Mislio sam da sam samo ja skuzio.
evo i ezekiel je za znanost i obrazovanje a protiv hadezeja. Trebaju nam pametni ljudi, obrazovani, ko on.
red wolf wrote:Odvest će moje tijelo...Ja ću im se smijati.n_razbojnik wrote:Ti ćeš večerati i kada te nacionalisti odvedu...moj Sokrate...unaprijed traži propusnicu s odjela, nemoj da te hranom zavlačered wolf wrote:Večerao sam.deda getting old wrote:red wolf wrote:Jadno je promatrati desničare...Nikada ne mogu uvidjeti bit...To je strašno...Kakav gubitak vremena...
Gdje si bio danas u 18?
to je na Rabu uobičajeno, da se smiješ dok oni odvode tvoje tijelo, ti si negdje drugdje, u astralnoj sferi
Similar topics
» Desetak tisuća ljudi okupilo se na prosvjedu protiv izbjeglica u Dresdenu
» U Zagrebu prosvjed protiv mjera i Stožera, bilo više tisuća ljudi
» Na prosvjedu protiv Brexita u Londonu bilo 700.000 ljudi. Na protuprosvjedu 1200
» ''UŽIVO Na prosvjedu za obrazovanje 10.000 ljudi: "HDZ i Crkva nas vraćaju u Srednji vijek"''
» POTJERAO BI IZ VUKOVARA 5,5 TISUĆA LJUDI
» U Zagrebu prosvjed protiv mjera i Stožera, bilo više tisuća ljudi
» Na prosvjedu protiv Brexita u Londonu bilo 700.000 ljudi. Na protuprosvjedu 1200
» ''UŽIVO Na prosvjedu za obrazovanje 10.000 ljudi: "HDZ i Crkva nas vraćaju u Srednji vijek"''
» POTJERAO BI IZ VUKOVARA 5,5 TISUĆA LJUDI
Page 5 of 13