Prosvjed .....25 tisuca ljudi na prosvjedu
Page 6 of 13
Page 6 of 13 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13
Re: Prosvjed .....25 tisuca ljudi na prosvjedu
red wolf wrote:Odvest će moje tijelo...Ja ću im se smijati.n_razbojnik wrote:Ti ćeš večerati i kada te nacionalisti odvedu...moj Sokrate...unaprijed traži propusnicu s odjela, nemoj da te hranom zavlačered wolf wrote:Večerao sam.deda getting old wrote:red wolf wrote:Jadno je promatrati desničare...Nikada ne mogu uvidjeti bit...To je strašno...Kakav gubitak vremena...
Takvi poput tebe su krivi što nije bilo više ljudi na prosvjedu. Na fejsbooku ste glasni, no kad za svoje ideje treba izaći na ulicu onda vas nigdje nema.
Gdje si bio danas u 18?
to je na Rabu uobičajeno, da se smiješ dok oni odvode tvoje tijelo, ti si negdje drugdje, u astralnoj sferi
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Uvijek...Jer, pojedine vaše jedinke toliko su patile i izgubile život za znanost i obrazovanje...Žrtvujući se za tvoju vrstu...Da bi ti danas uživao...marcellus wrote:abraham wrote:Uglavnom hrpa potupih, pateticnih i sl parola i 99,2 % ljudi koji ne znaju ,u biti , o cemu se radi. Cisto politikintsvo. Ministar rekao da reforma ide, predsjednica takodjer, Hase se ovaj tjedan nije odrekao proslosti... Tu je izgleda problem. Svi su za reformu , dje je zapelo??? Da, kolega Marcel je lijepo primjetio da onaj papak drzi ruke u dzepovima. Tu nije reforma u pitanju vec kucni odgoj. Mislio sam da sam samo ja skuzio.
evo i ezekiel je za znanost i obrazovanje a protiv hadezeja. Trebaju nam pametni ljudi, obrazovani, ko on.
red wolf-
2016-02-10
To je gnosticizam...To pitaj @Strah...Ne znam dalje ( admin je ovdje )...marcellus wrote:red wolf wrote:Odvest će moje tijelo...Ja ću im se smijati.n_razbojnik wrote:Ti ćeš večerati i kada te nacionalisti odvedu...moj Sokrate...unaprijed traži propusnicu s odjela, nemoj da te hranom zavlačered wolf wrote:Večerao sam.deda getting old wrote:
Takvi poput tebe su krivi što nije bilo više ljudi na prosvjedu. Na fejsbooku ste glasni, no kad za svoje ideje treba izaći na ulicu onda vas nigdje nema.
Gdje si bio danas u 18?
to je na Rabu uobičajeno, da se smiješ dok oni odvode tvoje tijelo, ti si negdje drugdje, u astralnoj sferi
red wolf-
2016-02-10
Je li nakon svega ovog danas hrvatsko društvo skrenulo lijevo?...
red wolf-
2016-02-10
deda getting old wrote:Al gladna djeca mogu na ulicu boriti se protiv fašizacije i Karamarka. Većina provjednika su bila djeca.
Jadan Milanović s takvim glasačima, nije dovoljan obračun s Linićevcima i Baldasarom, treba to još srezat. Nije ni čudo što je Karamarko na vlasti.
bilo je nešto djece koju su roditelji nosili na rukama.
svi ostali su bili punoljetni, dio i višestruko punoljetni.
milanović može biti zadovoljan, a ne jadan budući da se iz jedne poruke može isčitati politička orijentacija: (vaso)2+(karamarko)2 = 0
sitting_bull-
2015-09-28
Izdali su vas, niti jedne petokrake na prosvjedima. Ništa.sitting_bull wrote:deda getting old wrote:Al gladna djeca mogu na ulicu boriti se protiv fašizacije i Karamarka. Većina provjednika su bila djeca.
Jadan Milanović s takvim glasačima, nije dovoljan obračun s Linićevcima i Baldasarom, treba to još srezat. Nije ni čudo što je Karamarko na vlasti.
bilo je nešto djece koju su roditelji nosili na rukama.
svi ostali su bili punoljetni, dio i višestruko punoljetni.
milanović može biti zadovoljan, a ne jadan budući da se iz jedne poruke može isčitati politička orijentacija: (vaso)2+(karamarko)2 = 0
Je, skrenuli su na lijevo poslje, u tkalcu na pivu.red wolf wrote:Je li nakon svega ovog danas hrvatsko društvo skrenulo lijevo?...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
O jesu, jesu...hehehehehehehehehehehehehehehehekaja_333 wrote:Je, skrenuli su na lijevo poslje, u tkalcu na pivu.red wolf wrote:Je li nakon svega ovog danas hrvatsko društvo skrenulo lijevo?...
red wolf-
2016-02-10
ČAK 40 TISUĆA LJUDI NA TRGU
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Piše Novi list.jastreb wrote:ČAK 40 TISUĆA LJUDI NA TRGU
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Svakog dana su svakom trenutku sve više i više rastemo...do izbora bi'će nas k'o u Jasenovcu
SF SN
SF SN
Last edited by n_razbojnik on Wed 1 Jun - 21:41; edited 1 time in total
2014-04-15
majko mila alaj se Vojkova novina prgavi...2000 ljudi je dosad reklo da ih je 2000 ali u redakciji se pila loza, vidi se troduplojastreb wrote:U Rijeci 5.000 ljudi.
2014-04-15
Karamarko preko Kaptola bježi u Italiju, ostavlja Haseta da preda vojsku kod Kočevskog Rogajastreb wrote:ČAK 40 TISUĆA LJUDI NA TRGU
Kermit-
2014-04-17
Nije da se nisu trudili...ali, nije se primilo, jbga...
Izdala ih čak i Radnička fronta.
Izdala ih čak i Radnička fronta.
Forumovci noćas kreću preko Romanije, Trst je naš do jeseni!asilovski wrote:Karamarko preko Kaptola bježi u Italiju, ostavlja Haseta da preda vojsku kod Kočevskog Rogajastreb wrote:ČAK 40 TISUĆA LJUDI NA TRGU
2014-04-15
Radnička Fronta izbija prema uporištu vastaša u Međugorju, Karamarko šalje bombaše vidjelice kao zadnju liniju, čeka se Gospa...Udruženi korpus NGO-ovaca kidiše na Kaptol padaju zvonici i praporci jojjj čak je i Glava Akumulator zamijenio strane i prisegnio dedeku Jozi na vjernostn_razbojnik wrote:Forumovci noćas kreću preko Romanije, Trst je naš do jeseni!asilovski wrote:Karamarko preko Kaptola bježi u Italiju, ostavlja Haseta da preda vojsku kod Kočevskog Rogajastreb wrote:ČAK 40 TISUĆA LJUDI NA TRGU
Kermit-
2014-04-17
Srbokomunistička četnićka gamad.
crvenkasti-
2014-04-17
Ero wrote:Izdali su vas, niti jedne petokrake na prosvjedima. Ništa.
bijah nazočan i vrlo zadovoljan napustih skup.
bijaše jedna poruka koja se tiče tebe: trebamo kurikularnu reformu obrazovanja kako se djeca ne bi upisivala u hdz.
također još jedna: hoćemo kurikularnu reformu, a ne klerikalnu reformu obrazovanja.
ova druga se tebe ne tiče jer si ti kaurin...
sitting_bull-
2015-09-28
traže da obvezna lektira za katolike bude desankina Krvava Bajkacrvenkasti wrote:Srbokomunistička četnićka gamad.
Kermit-
2014-04-17
Bozanić sa pokradenim zlatom iz Jasenovca beži u Paragvaj kod desničarske vojne hunte
Kermit-
2014-04-17
Page 6 of 13 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Desetak tisuća ljudi okupilo se na prosvjedu protiv izbjeglica u Dresdenu
» U Zagrebu prosvjed protiv mjera i Stožera, bilo više tisuća ljudi
» Na prosvjedu protiv Brexita u Londonu bilo 700.000 ljudi. Na protuprosvjedu 1200
» ''UŽIVO Na prosvjedu za obrazovanje 10.000 ljudi: "HDZ i Crkva nas vraćaju u Srednji vijek"''
» POTJERAO BI IZ VUKOVARA 5,5 TISUĆA LJUDI
» U Zagrebu prosvjed protiv mjera i Stožera, bilo više tisuća ljudi
» Na prosvjedu protiv Brexita u Londonu bilo 700.000 ljudi. Na protuprosvjedu 1200
» ''UŽIVO Na prosvjedu za obrazovanje 10.000 ljudi: "HDZ i Crkva nas vraćaju u Srednji vijek"''
» POTJERAO BI IZ VUKOVARA 5,5 TISUĆA LJUDI
Page 6 of 13