Prosvjed .....25 tisuca ljudi na prosvjedu
Page 1 of 13
Page 1 of 13 • 1, 2, 3 ... 11, 12, 13
Prosvjed .....25 tisuca ljudi na prosvjedu
Foto: FAH
U TIJEKU jenajveći prosvjed u povijesti Hrvatske. Indexu je iz policije potvrđeno kako se na Trgu bana Jelačića nalazi preko 25.000 ljudi.
U nastavku pogledajte veličanstvene fotografije s prosvjeda.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/25000-gradjana-ispunilo-trg-u-tijeku-najveci-prosvjed-u-povijesti-hrvatske/896976.aspx
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Prosvjed .....25 tisuca ljudi na prosvjedu
milijun, barem
2014-04-15
Oce Karamarkovu glavu ......
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Dovoljno, da vi nacionalisti shvatite...n_razbojnik wrote:milijun, barem
red wolf-
2016-02-10
Što sam ja jučer napisao???
Prosvjed RF,skup AF u Jasenovcu,Proslava Dana mladosti i prosvjed na trgu bana Jelačića.
Kad prognoza kakva treba-upitajte Jastrijeba.
Prosvjed RF,skup AF u Jasenovcu,Proslava Dana mladosti i prosvjed na trgu bana Jelačića.
Kad prognoza kakva treba-upitajte Jastrijeba.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ae, milijunski grad, a samo 2,5% ljudi želi bolje obrazovanje...ja bih rekao debakl i neka bude po volji ostalih 97,5%red wolf wrote:Dovoljno, da vi nacionalisti shvatite...n_razbojnik wrote:milijun, barem
2014-04-15
Naravno da je vama nacionalistima debakl...No, vi nikako da shvatite jednu stvar...Vrijeme vas je pregazilo...Novi svijet je pred nama...n_razbojnik wrote:Ae, milijunski grad, a samo 2,5% ljudi želi bolje obrazovanje...ja bih rekao debakl i neka bude po volji ostalih 97,5%red wolf wrote:Dovoljno, da vi nacionalisti shvatite...n_razbojnik wrote:milijun, barem
red wolf-
2016-02-10
avangarda je uvijek u manjini...da ona ne vuce prema naprijed, konzervativci bi se dovijeka gusili u vlastitim govnima...a s njima i sve ovce u stadun_razbojnik wrote:Ae, milijunski grad, a samo 2,5% ljudi želi bolje obrazovanje...ja bih rekao debakl i neka bude po volji ostalih 97,5%red wolf wrote:Dovoljno, da vi nacionalisti shvatite...n_razbojnik wrote:milijun, barem
Guest- Guest
Pa sad, trg je ispunjen...Nepotrebno je licitirati brojkama...Svi koji nešto znače u hrvatskom društvu rekli su svoje, nasuprot jednoj maloj nacionalističkoj zajednici...Noor wrote:avangarda je uvijek u manjini...da ona ne vuce prema naprijed, konzervativci bi se dovijeka gusili u vlastitim govnima...a s njima i sve ovce u stadun_razbojnik wrote:Ae, milijunski grad, a samo 2,5% ljudi želi bolje obrazovanje...ja bih rekao debakl i neka bude po volji ostalih 97,5%red wolf wrote:Dovoljno, da vi nacionalisti shvatite...n_razbojnik wrote:milijun, barem
red wolf-
2016-02-10
Sto žele ovi, nisam u tijeku..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Bolju budućnost za mlade u ovoj zemlji...Nažalost, oni ne znaju da nemaju više vremena...No, to neće značiti da neću podržati njihovu volju i duh...I to je nešto.kaja_333 wrote:Sto žele ovi, nisam u tijeku..
red wolf-
2016-02-10
mala nacionalistička zajednica od 97% ljudired wolf wrote:Pa sad, trg je ispunjen...Nepotrebno je licitirati brojkama...Svi koji nešto znače u hrvatskom društvu rekli su svoje, nasuprot jednoj maloj nacionalističkoj zajednici...Noor wrote:avangarda je uvijek u manjini...da ona ne vuce prema naprijed, konzervativci bi se dovijeka gusili u vlastitim govnima...a s njima i sve ovce u stadun_razbojnik wrote:Ae, milijunski grad, a samo 2,5% ljudi želi bolje obrazovanje...ja bih rekao debakl i neka bude po volji ostalih 97,5%red wolf wrote:Dovoljno, da vi nacionalisti shvatite...n_razbojnik wrote:milijun, barem
2014-04-15
Ti to misliš...No nije tako...Najlakše je sebe uvjeriti u nepostojeće...To je tvoj mali svijet...Nije ne srce moje...n_razbojnik wrote:mala nacionalistička zajednica od 97% ljudired wolf wrote:Pa sad, trg je ispunjen...Nepotrebno je licitirati brojkama...Svi koji nešto znače u hrvatskom društvu rekli su svoje, nasuprot jednoj maloj nacionalističkoj zajednici...Noor wrote:avangarda je uvijek u manjini...da ona ne vuce prema naprijed, konzervativci bi se dovijeka gusili u vlastitim govnima...a s njima i sve ovce u stadun_razbojnik wrote:Ae, milijunski grad, a samo 2,5% ljudi želi bolje obrazovanje...ja bih rekao debakl i neka bude po volji ostalih 97,5%red wolf wrote:
Dovoljno, da vi nacionalisti shvatite...
red wolf-
2016-02-10
E Sokrate a tebe nisu pustili sa odjela čak ni u ovakvom krucijalnom trenutku?
2014-04-15
najveći prosvjed u povjesti Hrvatske?
rofl?
btw, uz svu medijsku blokadu, skupilo se 10 000 ljudi, koji su "napuhani" do 25 000
markićka skupi 15 000 ljudi, bez ikakve najave u mainstream medijima , i onda joj smanje.. itd.
rofl?
btw, uz svu medijsku blokadu, skupilo se 10 000 ljudi, koji su "napuhani" do 25 000
markićka skupi 15 000 ljudi, bez ikakve najave u mainstream medijima , i onda joj smanje.. itd.
Guest- Guest
kaja_333 wrote:Sto žele ovi, nisam u tijeku..
Niš ne učit nego da škola bude mjesto gdje se "razmišlja"
Ah, entuzijastički , a dobro.red wolf wrote:Bolju budućnost za mlade u ovoj zemlji...Nažalost, oni ne znaju da nemaju više vremena...No, to neće značiti da neću podržati njihovu volju i duh...I to je nešto.kaja_333 wrote:Sto žele ovi, nisam u tijeku..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kad odrastu bit će profesionalni razmišljatori
Prosvjed je bio itekako brojan. I nije bio samo u ZG.
Prosvjedovalo se i u Zadru,Puli,Virovitici, S.Brodu,Križevcima...
Prosvjedovalo se i u Zadru,Puli,Virovitici, S.Brodu,Križevcima...
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Zašto me vrijeđaš nacionalisto?...Smeta te istina koju sam ti priopćio da te vrijeme pregazilo?n_razbojnik wrote:E Sokrate a tebe nisu pustili sa odjela čak ni u ovakvom krucijalnom trenutku?
red wolf-
2016-02-10
Page 1 of 13 • 1, 2, 3 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Desetak tisuća ljudi okupilo se na prosvjedu protiv izbjeglica u Dresdenu
» U Zagrebu prosvjed protiv mjera i Stožera, bilo više tisuća ljudi
» Na prosvjedu protiv Brexita u Londonu bilo 700.000 ljudi. Na protuprosvjedu 1200
» ''UŽIVO Na prosvjedu za obrazovanje 10.000 ljudi: "HDZ i Crkva nas vraćaju u Srednji vijek"''
» POTJERAO BI IZ VUKOVARA 5,5 TISUĆA LJUDI
» U Zagrebu prosvjed protiv mjera i Stožera, bilo više tisuća ljudi
» Na prosvjedu protiv Brexita u Londonu bilo 700.000 ljudi. Na protuprosvjedu 1200
» ''UŽIVO Na prosvjedu za obrazovanje 10.000 ljudi: "HDZ i Crkva nas vraćaju u Srednji vijek"''
» POTJERAO BI IZ VUKOVARA 5,5 TISUĆA LJUDI
Page 1 of 13