Prosvjed .....25 tisuca ljudi na prosvjedu
Page 2 of 13
Page 2 of 13 • 1, 2, 3, ... 11, 12, 13
Re: Prosvjed .....25 tisuca ljudi na prosvjedu
Zašto me vrijeđaš nacionalisto?...Smeta te istina koju sam ti priopćio da te vrijeme pregazilo?n_razbojnik wrote:E Sokrate a tebe nisu pustili sa odjela čak ni u ovakvom krucijalnom trenutku?
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
Ja te ne vrijeđam, ja bih te pustio, svaki glas je važan...ali nije do menered wolf wrote:Zašto me vrijeđaš nacionalisto?...Smeta te istina koju sam ti priopćio da te vrijeme pregazilo?n_razbojnik wrote:E Sokrate a tebe nisu pustili sa odjela čak ni u ovakvom krucijalnom trenutku?
2014-04-15
Ne, zaista...Vrijeme je isteklo...kaja_333 wrote:Ah, entuzijastički , a dobro.red wolf wrote:Bolju budućnost za mlade u ovoj zemlji...Nažalost, oni ne znaju da nemaju više vremena...No, to neće značiti da neću podržati njihovu volju i duh...I to je nešto.kaja_333 wrote:Sto žele ovi, nisam u tijeku..
red wolf-
2016-02-10
čuj...najveći prosvjed u povijesti hrvatske...aukurac...
i šta su dobili od prosvjeda? ništa. veliko ništa.
jebeš ti mirne prosvjde. gdje je u svijetu ikada išta promjenjeno mirnim prosvjedima?
jebeš ti mirne prosvjde. gdje je u svijetu ikada išta promjenjeno mirnim prosvjedima?
Guest- Guest
Gledaj, tvoje je vrijeme je isteklo...Određene grupacije tvoje vrste su vam to naznačile na svoj način...n_razbojnik wrote:Ja te ne vrijeđam, ja bih te pustio, svaki glas je važan...ali nije do menered wolf wrote:Zašto me vrijeđaš nacionalisto?...Smeta te istina koju sam ti priopćio da te vrijeme pregazilo?n_razbojnik wrote:E Sokrate a tebe nisu pustili sa odjela čak ni u ovakvom krucijalnom trenutku?
red wolf-
2016-02-10
kad je tako...red wolf wrote:Gledaj, tvoje je vrijeme je isteklo...Određene grupacije tvoje vrste su vam to naznačile na svoj način...n_razbojnik wrote:Ja te ne vrijeđam, ja bih te pustio, svaki glas je važan...ali nije do menered wolf wrote:Zašto me vrijeđaš nacionalisto?...Smeta te istina koju sam ti priopćio da te vrijeme pregazilo?n_razbojnik wrote:E Sokrate a tebe nisu pustili sa odjela čak ni u ovakvom krucijalnom trenutku?
2014-04-15
Nisam vidi ni jedne petrokake, čak ni one od Heinekena.jastreb wrote:Što sam ja jučer napisao???
Prosvjed RF,skup AF u Jasenovcu,Proslava Dana mladosti i prosvjed na trgu bana Jelačića.
Kad prognoza kakva treba-upitajte Jastrijeba.
I otići ćete u stilu...n_razbojnik wrote:kad je tako...red wolf wrote:Gledaj, tvoje je vrijeme je isteklo...Određene grupacije tvoje vrste su vam to naznačile na svoj način...n_razbojnik wrote:Ja te ne vrijeđam, ja bih te pustio, svaki glas je važan...ali nije do menered wolf wrote:Zašto me vrijeđaš nacionalisto?...Smeta te istina koju sam ti priopćio da te vrijeme pregazilo?n_razbojnik wrote:E Sokrate a tebe nisu pustili sa odjela čak ni u ovakvom krucijalnom trenutku?
red wolf-
2016-02-10
Ali dobro, SDP sa satelitima je skupio raje, pokazali su da mogu...Tu je i Al - RadniqiFront, estrada... Vilibor ima posla oko deložacije a i završio je faks pa ga ne tangira
Milijane Brkiću, ti si na potezu
Milijane Brkiću, ti si na potezu
2014-04-15
preko_vode_do_slobode wrote:najveći prosvjed u povjesti Hrvatske?
rofl?
mislim da su najveći bili tamo oko 2000 ili kad već, za radio 101
Guest- Guest
Ma nigdje.preko_vode_do_slobode wrote:i šta su dobili od prosvjeda? ništa. veliko ništa.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
prvi transparent slijeva najbolje opisuje naše admine...RayMabus wrote:
RayMabus wrote:Oce Karamarkovu glavu ......
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
evo naš sokrat zna razmišljati, kad već nije stručan ni za što
takvu reformu trebamo, ljude koji će profesionalno razmišljati o stvarima o kojima nemaju pojma
takvu reformu trebamo, ljude koji će profesionalno razmišljati o stvarima o kojima nemaju pojma
deda getting old wrote:preko_vode_do_slobode wrote:najveći prosvjed u povjesti Hrvatske?
rofl?
mislim da su najveći bili tamo oko 2000 ili kad već, za radio 101
veći su bili kad je markićka imala svoj skup za život nekidan
Ne. Ti i ja smo danas stali na dvije različte strane. Toliki je procjep pred nama. I nema toga, vjeruj mi, nema toga mosta koji će nas više spojiti...marcellus wrote:evo naš sokrat zna razmišljati, kad već nije stručan ni za što
red wolf-
2016-02-10
Poslije su svi na burek otisli
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Uglavnom hrpa potupih, pateticnih i sl parola i 99,2 % ljudi koji ne znaju ,u biti , o cemu se radi. Cisto politikintsvo. Ministar rekao da reforma ide, predsjednica takodjer, Hase se ovaj tjedan nije odrekao proslosti... Tu je izgleda problem. Svi su za reformu , dje je zapelo??? Da, kolega Marcel je lijepo primjetio da onaj papak drzi ruke u dzepovima. Tu nije reforma u pitanju vec kucni odgoj. Mislio sam da sam samo ja skuzio.
2014-04-14
Ovaj srednji je template koji se može koristiti za razne prigode...u prazan prostor upišite ime, stranku, organizacijuDread_Pirate_Roberts wrote:prvi transparent slijeva najbolje opisuje naše admine...RayMabus wrote:
2014-04-15
Page 2 of 13 • 1, 2, 3, ... 11, 12, 13
Similar topics
» Desetak tisuća ljudi okupilo se na prosvjedu protiv izbjeglica u Dresdenu
» U Zagrebu prosvjed protiv mjera i Stožera, bilo više tisuća ljudi
» Na prosvjedu protiv Brexita u Londonu bilo 700.000 ljudi. Na protuprosvjedu 1200
» ''UŽIVO Na prosvjedu za obrazovanje 10.000 ljudi: "HDZ i Crkva nas vraćaju u Srednji vijek"''
» POTJERAO BI IZ VUKOVARA 5,5 TISUĆA LJUDI
» U Zagrebu prosvjed protiv mjera i Stožera, bilo više tisuća ljudi
» Na prosvjedu protiv Brexita u Londonu bilo 700.000 ljudi. Na protuprosvjedu 1200
» ''UŽIVO Na prosvjedu za obrazovanje 10.000 ljudi: "HDZ i Crkva nas vraćaju u Srednji vijek"''
» POTJERAO BI IZ VUKOVARA 5,5 TISUĆA LJUDI
Page 2 of 13