Sretan vam Dan plavuša
Page 5 of 9
Page 5 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Sretan vam Dan plavuša
Skorpionka ;-)Eva wrote:Meni je Grace ipak najljepša plavušica ikad. Megi, kaj je ona u vodoskoku?
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
I kakav je to argument? Pa film u kojem je glumila je klasik, a kino u Puli nosi njeno ime.
No, da ne lutaš, Alida Valli je to.
Guest- Guest
IvyTeasdale wrote:Skorpionka ;-)Eva wrote:Meni je Grace ipak najljepša plavušica ikad. Megi, kaj je ona u vodoskoku?
Zato je tako magična:)
Guest- Guest
jednoj faca,drugoj tijelo,pa taman :DRiplex wrote:Ne može Scarlett u istu rečenicu s CharlizeIvyTeasdale wrote:
Kad sam na uzorku od tri muškarca u neposrednoj okolini testirala koja je najseksi svjetska plavuša, dvojica od trojice su odgovorila : Scarlett Johansson!
I tako je Scarlett, u društvu ikone plavuša svih vremena, Pamele Anderson, kao i Charlize Theron, plavuše koju mi žene volimo, zavrijedila naslovnicu.
2014-04-12
....volim ja klasike ali u boji....Eva wrote:I kakav je to argument? Pa film u kojem je glumila je klasik, a kino u Puli nosi njeno ime.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ima ona i dosta od Vage,mislim.Eva wrote:IvyTeasdale wrote:Skorpionka ;-)Eva wrote:Meni je Grace ipak najljepša plavušica ikad. Megi, kaj je ona u vodoskoku?
Zato je tako magična:)
To je to..Skorpionke imaju grublju ljepotu,siroviju..;-)
2014-04-12
vuksadinare wrote:....volim ja klasike ali u boji....Eva wrote:I kakav je to argument? Pa film u kojem je glumila je klasik, a kino u Puli nosi njeno ime.
Trećeg čovjeka onda nisi gledao?
Guest- Guest
..orson walles a rezirao carol reed..jesamEva wrote:vuksadinare wrote:....volim ja klasike ali u boji....Eva wrote:I kakav je to argument? Pa film u kojem je glumila je klasik, a kino u Puli nosi njeno ime.
2015-09-08
I danas je većina glumica izoperirana, pa sve liče jedna na drugu. Nema neke osobnosti i onih malih nepravilnosti kao nekada, koje daju draž i čine esenciju prirodne ljepote svojom nesavršenošću uklopljenom u savršen sklad.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:..orson walles a rezirao carol reed..jesamEva wrote:vuksadinare wrote:....volim ja klasike ali u boji....Eva wrote:I kakav je to argument? Pa film u kojem je glumila je klasik, a kino u Puli nosi njeno ime.
E pa Alida glumi u tom filmu. Inače, rođena Puležanka.
Guest- Guest
volis ti steve mcqeena?...definitivno meni najjaca filmska faca...sto se muskih gumaca tice...Eva wrote:vuksadinare wrote:..orson walles a rezirao carol reed..jesamEva wrote:vuksadinare wrote:....volim ja klasike ali u boji....Eva wrote:I kakav je to argument? Pa film u kojem je glumila je klasik, a kino u Puli nosi njeno ime.
2015-09-08
Tako je!Noor wrote:Stanojko wrote:To mi reci!Noor wrote:Stanojko wrote:Brale, moz` da ostane makar jedna crnka? :(dawson wrote:Eto, ovaj tjedan bi se sve formašice trebale ofarbati u plavo :)
ja ću...ne brini
zašto kvarit...jel tako
vuksadinare wrote:volis ti steve mcqeena?...definitivno meni najjaca filmska faca...sto se muskih gumaca tice...Eva wrote:vuksadinare wrote:..orson walles a rezirao carol reed..jesamEva wrote:vuksadinare wrote:
....volim ja klasike ali u boji....
Je, zgodan je bio muškarac. Čak i paše u temu, plavušan je:)
Guest- Guest
zato sam ga stavio..makar je musko..meni prejeben lik...0na uloga mrtvohladnog americkog pilota u njemackom logoru...u filmu veliki bijeg...bullit...Eva wrote:vuksadinare wrote:volis ti steve mcqeena?...definitivno meni najjaca filmska faca...sto se muskih gumaca tice...Eva wrote:vuksadinare wrote:..orson walles a rezirao carol reed..jesamEva wrote:
Je, zgodan je bio muškarac. Čak i paše u temu, plavušan je:)
2015-09-08
...bo derek...ona scena na plazi u 'tarzanu'...uh...
2015-09-08
IvyTeasdale wrote:Prezgodna je, s onim markantnim licem...
ma elegantna je za popiiizdit, samo bih pio čaj s njom u kriminalno upečatljvoj prisutnosti tog lica-i-bića, čak joj opraštam one ljevičarske gluposti-
Last edited by kic on 1/6/2016, 15:11; edited 1 time in total
kic wrote:IvyTeasdale wrote:Prezgodna je, s onim markantnim licem...
ma elegantna je za popiiizdit, samo bih pio čaj s njom u kriminalno upečatljvoj prisutnosti tog lica-i-bića, čak joj opraštam one ljevičarske gluposti-
Haha, si ju gledao u Jasmine? Tam si ju mogao spasit kao vitez na konju pred kraj filma.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:...bo derek...ona scena na plazi u 'tarzanu'...uh...
Ona mi uopće ni lijepa. Odbojna mi je nekak.
Guest- Guest
https://www.youtube.com/watch?v=cBTRGd0QZVE
2015-09-08
nisam, ne mogu progutati Woodieve uratke :/ ali mogao bih zbog nje, dobar je film kažeš?
Page 5 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Plavusa u Kanadi
» Išla Plavuša u disko
» Glupa plavuša potapa Beroša i Plenkovica
» Kolinda: poludjela plavuša, poniženje za Hrvatsku
» Željka Markić tužila SNV zbog teksta u kojem se Dežulović zapitao je li ona glupa plavuša. Sud ju je glatko odbio
» Išla Plavuša u disko
» Glupa plavuša potapa Beroša i Plenkovica
» Kolinda: poludjela plavuša, poniženje za Hrvatsku
» Željka Markić tužila SNV zbog teksta u kojem se Dežulović zapitao je li ona glupa plavuša. Sud ju je glatko odbio
Page 5 of 9