Sretan vam Dan plavuša
Page 6 of 9
Page 6 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Sretan vam Dan plavuša
nisam, ne mogu progutati Woodieve uratke :/ ali mogao bih zbog nje, dobar je film kažeš?
plavuše su popularne, jer je prva asocijacija mladost, sunce (joj sad pišem ko deda)
u stvari je poredak: crvene > plave > crne > brinete
kic wrote:plavuše su popularne, jer je prva asocijacija mladost, sunce (joj sad pišem ko deda)
Ti si Karamarko
Guest- Guest
jebote..nisam trebao staviti onaj isjecak sa bo derek...ajme
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:jebote..nisam trebao staviti onaj isjecak sa bo derek...ajme
Kaj imaš problem?
Guest- Guest
ja pokušavam nać neki mišje sivkasti ton, da se ne vidi prosijedi izrast. Danas biti prosijeda četrdesetogodišnjakinja nije društveno prihvatljiv look, kao niti nenošenje grudnjaka.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Ipak je najbolji njegov film:Eva wrote:I ovaj njegov film mi je odličan, pa preporučam.
ma ono kad stavlja bananu u usta i onaj jebacki pogled....meni jedna od najdrazih sexy scena zavođenja u filmovima...a tarzan se ukocio..ahahahaEva wrote:vuksadinare wrote:jebote..nisam trebao staviti onaj isjecak sa bo derek...ajme
Kaj imaš problem?
2015-09-08
meni prihvatljiv. još zanimljivije ovo bez grudnjaka...frakcija wrote:Danas biti prosijeda četrdesetogodišnjakinja nije društveno prihvatljiv look, kao niti nenošenje grudnjaka.
2014-12-30
E kiče, moja čer opsesivno godinama riše likove slične liku u tvom avataru. Može li se to unovčit?kic wrote:Eva wrote:Njljepša plavuša ikada, Grace Kelly.
bome.. neprežaljena
2016-03-09
A podapinje noge pa posrćeš..ovak fino zarolašveber wrote:meni prihvatljiv. još zanimljivije ovo bez grudnjaka...frakcija wrote:Danas biti prosijeda četrdesetogodišnjakinja nije društveno prihvatljiv look, kao niti nenošenje grudnjaka.
2016-03-09
...inace sam u fimovima i jos uvijek preferiram crnke i crvenokose...
2015-09-08
frakcija wrote:E kiče, moja čer opsesivno godinama riše likove slične liku u tvom avataru. Može li se to unovčit?kic wrote:Eva wrote:Njljepša plavuša ikada, Grace Kelly.
bome.. neprežaljena
može, kakvi su crteži imaš primjera-
iako, ako je čitala Bakumana zna kako je teško bit mangaka :)
znam sto mislis..budi moju musku energiju B-)kic wrote:IvyTeasdale wrote:Prezgodna je, s onim markantnim licem...
ma elegantna je za popiiizdit, samo bih pio čaj s njom u kriminalno upečatljvoj prisutnosti tog lica-i-bića, čak joj opraštam one ljevičarske gluposti-
2014-04-12
teško, možda da je u japanu,kic wrote:frakcija wrote:E kiče, moja čer opsesivno godinama riše likove slične liku u tvom avataru. Može li se to unovčit?kic wrote:Eva wrote:Njljepša plavuša ikada, Grace Kelly.
bome.. neprežaljena
može, kakvi su crteži imaš primjera-
iako, ako je čitala Bakumana zna kako je teško bit mangaka :)
inače dajem instrukcije 10 eura/h
2014-04-19
IvyTeasdale wrote:znam sto mislis..budi moju musku energiju B-)kic wrote:IvyTeasdale wrote:Prezgodna je, s onim markantnim licem...
ma elegantna je za popiiizdit, samo bih pio čaj s njom u kriminalno upečatljvoj prisutnosti tog lica-i-bića, čak joj opraštam one ljevičarske gluposti-
čitaš između redova "šta bi joj radio" :^^
prckov wrote:teško, možda da je u japanu,
inače dajem instrukcije 10 eura/h
instrukcije za šta :p crtaš?
Page 6 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Plavusa u Kanadi
» Išla Plavuša u disko
» Glupa plavuša potapa Beroša i Plenkovica
» Kolinda: poludjela plavuša, poniženje za Hrvatsku
» Željka Markić tužila SNV zbog teksta u kojem se Dežulović zapitao je li ona glupa plavuša. Sud ju je glatko odbio
» Išla Plavuša u disko
» Glupa plavuša potapa Beroša i Plenkovica
» Kolinda: poludjela plavuša, poniženje za Hrvatsku
» Željka Markić tužila SNV zbog teksta u kojem se Dežulović zapitao je li ona glupa plavuša. Sud ju je glatko odbio
Page 6 of 9