Sretan vam Dan plavuša
Page 7 of 9
Page 7 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Sretan vam Dan plavuša
prckov wrote:teško, možda da je u japanu,
inače dajem instrukcije 10 eura/h
instrukcije za šta :p crtaš?
e, frakcijo. iznenadiš me svaki danfrakcija wrote:A podapinje noge pa posrćeš..ovak fino zarolašveber wrote:meni prihvatljiv. još zanimljivije ovo bez grudnjaka...frakcija wrote:Danas biti prosijeda četrdesetogodišnjakinja nije društveno prihvatljiv look, kao niti nenošenje grudnjaka.
2014-12-30
frakcija wrote:A podapinje noge pa posrćeš..ovak fino zarolašveber wrote:meni prihvatljiv. još zanimljivije ovo bez grudnjaka...frakcija wrote:Danas biti prosijeda četrdesetogodišnjakinja nije društveno prihvatljiv look, kao niti nenošenje grudnjaka.
2014-04-19
samo šutikic wrote:prckov wrote:teško, možda da je u japanu,
inače dajem instrukcije 10 eura/h
instrukcije za šta :p crtaš?
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
oh,da..cak spontano,stovise 8-)kic wrote:IvyTeasdale wrote:znam sto mislis..budi moju musku energiju B-)kic wrote:IvyTeasdale wrote:Prezgodna je, s onim markantnim licem...
ma elegantna je za popiiizdit, samo bih pio čaj s njom u kriminalno upečatljvoj prisutnosti tog lica-i-bića, čak joj opraštam one ljevičarske gluposti-
čitaš između redova "šta bi joj radio" :^^
2014-04-12
Ova mi zgleda kak da ima gliste,češnjak bi morala jesti.....
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
IvyTeasdale wrote:oh,da..cak spontano,stovise 8-)kic wrote:IvyTeasdale wrote:znam sto mislis..budi moju musku energiju B-)kic wrote:IvyTeasdale wrote:Prezgodna je, s onim markantnim licem...
ma elegantna je za popiiizdit, samo bih pio čaj s njom u kriminalno upečatljvoj prisutnosti tog lica-i-bića, čak joj opraštam one ljevičarske gluposti-
čitaš između redova "šta bi joj radio" :^^
stalno je u tease modu xD
Vlado-car :D
2014-04-12
ne znam jel ovo spada u ovu temu ali u mene kosa ravna a dole mi kovrdzava
2014-04-19
dolje koristiš omekšivać, zato.prckov wrote:ne znam jel ovo spada u ovu temu ali u mene kosa ravna a dole mi kovrdzava
2014-12-30
Jao hvala ti:)Stanojko wrote:Kajo, srecan ti dan!
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Aha, prezgodna je.kic wrote:IvyTeasdale wrote:Prezgodna je, s onim markantnim licem...
2015-08-15
Hvala vuče:)vuksadinare wrote:kajo...i ja cestitam plavusin dan...
2015-08-15
Reci mi nesto?...jesi ostra privat kao ovdjekaja_333 wrote:Hvala vuče:)vuksadinare wrote:kajo...i ja cestitam plavusin dan...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Pa nisam.. Osim ako mi bas netko ne baci rukavicu..vuksadinare wrote:Reci mi nesto?...jesi ostra privat kao ovdjekaja_333 wrote:Hvala vuče:)vuksadinare wrote:kajo...i ja cestitam plavusin dan...
2015-08-15
kic wrote:
u stvari je poredak: crvene > plave > crne > brinete
Uf -ridje- su ono, van kategorije
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Ridje su fora, ja sam jedno vrijeme bila ridja .. Pofarbana naravno.
2015-08-15
Page 7 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Plavusa u Kanadi
» Išla Plavuša u disko
» Glupa plavuša potapa Beroša i Plenkovica
» Kolinda: poludjela plavuša, poniženje za Hrvatsku
» Željka Markić tužila SNV zbog teksta u kojem se Dežulović zapitao je li ona glupa plavuša. Sud ju je glatko odbio
» Išla Plavuša u disko
» Glupa plavuša potapa Beroša i Plenkovica
» Kolinda: poludjela plavuša, poniženje za Hrvatsku
» Željka Markić tužila SNV zbog teksta u kojem se Dežulović zapitao je li ona glupa plavuša. Sud ju je glatko odbio
Page 7 of 9