Sretan vam Dan plavuša
Page 2 of 9
Page 2 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Sretan vam Dan plavuša
ha?darla wrote:Mene samo na ovoj temi zanima jel Vuk jos u "mojo" mode-u? :D
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
kako dosla tako osl'aIvyTeasdale wrote:Vratila mu se žena..
2015-09-08
vuksadinare wrote:ha?darla wrote:Mene samo na ovoj temi zanima jel Vuk jos u "mojo" mode-u? :D
Pa ono zadnje sam citala o tvojim zavodnickim pothvatima u sest ujutro, pa reko
darla- Admin
2015-10-22
..po jutru se dan poznaje...darla wrote:vuksadinare wrote:ha?darla wrote:Mene samo na ovoj temi zanima jel Vuk jos u "mojo" mode-u? :D
Pa ono zadnje sam citala o tvojim zavodnickim pothvatima u sest ujutro, pa reko
2015-09-08
IvyTeasdale wrote:Vratila mu se žena..
Ah zooo :D
Inace Scarlett Johannsen i Charlize Theron, super su mi zenske.
darla- Admin
2015-10-22
vuksadinare wrote:
..po jutru se dan poznaje...
E svasta, a ja mislila fin obiteljski co'ek :D
darla- Admin
2015-10-22
I meni..Skorpionka i Lavica...darla wrote:IvyTeasdale wrote:Vratila mu se žena..
Ah zooo :D
Inace Scarlett Johannsen i Charlize Theron, super su mi zenske.
2014-04-12
netko bi rekao na ovom forumu..tema za dokone domacice...
2015-09-08
....pa i jesam u slobodno vrijeme...darla wrote:vuksadinare wrote:
..po jutru se dan poznaje...
E svasta, a ja mislila fin obiteljski co'ek :D
2015-09-08
Zato se nedokoni domaćin prvi pridružio..vuksadinare wrote:netko bi rekao na ovom forumu..tema za dokone domacice...
2014-04-12
Uvijek me više privlačile plavuše i ozakonih crnku ko mrak crnu a u mom jebačkom životu samo jedna plavojka je imala ful plavi muf.....a danas,jeb ga sve obrijano ...
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
..jbg kad ne kuham u vrticuIvyTeasdale wrote:Zato se nedokoni domaćin prvi pridružio..vuksadinare wrote:netko bi rekao na ovom forumu..tema za dokone domacice...
2015-09-08
IvyTeasdale wrote:Zato se nedokoni domaćin prvi pridružio..vuksadinare wrote:netko bi rekao na ovom forumu..tema za dokone domacice...
dobro je to..malo odmora od ratovanja
Guest- Guest
briga tebe..nema žene, nema vrtića..vuksadinare wrote:..jbg kad ne kuham u vrticuIvyTeasdale wrote:Zato se nedokoni domaćin prvi pridružio..vuksadinare wrote:netko bi rekao na ovom forumu..tema za dokone domacice...
2014-04-12
on i dalje zamišlja da ratuje..Noor wrote:IvyTeasdale wrote:Zato se nedokoni domaćin prvi pridružio..vuksadinare wrote:netko bi rekao na ovom forumu..tema za dokone domacice...
dobro je to..malo odmora od ratovanja
2014-04-12
..pa nema...IvyTeasdale wrote:briga tebe..nema žene, nema vrtića..vuksadinare wrote:..jbg kad ne kuham u vrticuIvyTeasdale wrote:Zato se nedokoni domaćin prvi pridružio..vuksadinare wrote:netko bi rekao na ovom forumu..tema za dokone domacice...
2015-09-08
zakasnio si...cuna ti previse spavala..ne upadaj u moj vlak..trazi daljev_vlado wrote:Uvijek me više privlačile plavuše i ozakonih crnku ko mrak crnu a u mom jebačkom životu samo jedna plavojka je imala ful plavi muf.....a danas,jeb ga sve obrijano ...
2015-09-08
vuksadinare wrote:
....pa i jesam u slobodno vrijeme...
Ti si se skroz probarabio, nego cuvaj ti to srceko da ti ekstrakurikularne aktivnosti nebi glave dosle , sto bi rekla moja susjeda sreca pa ga srce doma maznulo, zamisli jebote koji bi to kraval inace bio ...
darla- Admin
2015-10-22
...sto mogu kad sam blazen među tetama..utjece to...darla wrote:vuksadinare wrote:
....pa i jesam u slobodno vrijeme...
Ti si se skroz probarabio, nego cuvaj ti to srceko da ti ekstrakurikularne aktivnosti nebi glave dosle , sto bi rekla moja susjeda sreca pa ga srce doma maznulo, zamisli jebote koji bi to kraval inace bio ...
2015-09-08
Ne diraj nam vladu..vlado je meni nešto k'o jastreb..uvijek ima neke dogodovštine, anegdote..vuksadinare wrote:zakasnio si...cuna ti previse spavala..ne upadaj u moj vlak..trazi daljev_vlado wrote:Uvijek me više privlačile plavuše i ozakonih crnku ko mrak crnu a u mom jebačkom životu samo jedna plavojka je imala ful plavi muf.....a danas,jeb ga sve obrijano ...
2014-04-12
Page 2 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Plavusa u Kanadi
» Išla Plavuša u disko
» Glupa plavuša potapa Beroša i Plenkovica
» Kolinda: poludjela plavuša, poniženje za Hrvatsku
» Željka Markić tužila SNV zbog teksta u kojem se Dežulović zapitao je li ona glupa plavuša. Sud ju je glatko odbio
» Išla Plavuša u disko
» Glupa plavuša potapa Beroša i Plenkovica
» Kolinda: poludjela plavuša, poniženje za Hrvatsku
» Željka Markić tužila SNV zbog teksta u kojem se Dežulović zapitao je li ona glupa plavuša. Sud ju je glatko odbio
Page 2 of 9