Marc opet *ebe
Page 4 of 11
Page 4 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11
Re: Marc opet *ebe
OĆU DA SE TAJ LICEMJRNI SDP POTOPI I DA SE ODLUCI VIŠE NA KOJOJ STOLICI ĆE SJEDIT.RayMabus wrote:Tito je bija diktator. Ne bitno jel on nekome bija loš nekome dobar. U diktaturi nema slobodnih izbora. Jel Tito bija vjecni maršal il šta li vec ? Je. Jel bilo izbora ? NIje. Dakle nije demokracija a onda je diktautra.
Izvoli se druže MIlnanovicu poklonit Titu bilo gdje.
Da vidimo tvoj liberlaizam jer diktatura i liberalizam ne idu zajedno.
Ja nisam nikakva politicka stranka ......ja se mogu ic poklonit Titu ......A TI MISTER MILANOVIĆ ?
OĆEŠ NA DIKTATURI ILI DEMOKRACIJI ?
NEMA DRUŽE IZMEĐU.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
...ona ce meni da sam ja metuzalem...ti boga ona cvecka
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Kako taj MIlanovic na celu SDPa koji je politicka stranka može izjavljivat da je liberal a onda štuje jednog Gadafija ?
Ja to ne razumim.
Ja nisam politicka stranka i ja mogu šta ocu al kako ti to možeš mister MIlanovicu i SDPovci ?????
Ja to ne razumim.
Ja nisam politicka stranka i ja mogu šta ocu al kako ti to možeš mister MIlanovicu i SDPovci ?????
Last edited by RayMabus on 31/5/2016, 13:41; edited 1 time in total
2014-04-11
Višnjica na torti
POMALO zaboravljeni Darko Milinović jedan je od onih koji su trijumfirali na subotnjem Saboru HDZ-a. On je u subotu ušao u predsjedništvo HDZ-a, a u sinoćnjem RTL Direktu nahvalio je Karamarka pravdajući njegovu izjavu o tome kako je Most "žulj u cipeli".
"Predsjednik Karamarko je to rekao zato što je Most pokušao poniziti najveću stranku u Hrvatskoj i morao je na takav način odgovoriti. U interesu Hrvatske bi bilo da ova Vlada opstane. Uvjeren sam da je Tomislav Karamarko osoba koja će štititi nacionalne interese", predsjednika je vjerno branio bivši ministar i novi član predsjedništva Darko Milinović.
"HDZ nije spreman žrtvovati nikoga ako nema nekih razloga za to. Vlada može biti stabilna samo ako je prvi predsjednik Tomislav Karamarko, a mislim da može biti još stabilnija ako Karamarko, a on za to ima legitimitet, bude premijer ove Vlade. To je jedina stabilnija Vlada. Uvjeren sam da nepovjerenje Tomislavu Karamarku neće biti izglasano", govorio je sinoć Milinović.
A isti, samo četiri godine mlađi Milinović, nije baš blagonaklono gledao prema Tomislavu Karamarku. Te 2012. godine, u jeku kampanje za predsjednika HDZ-a, Milinović je prilično žestoko prozivao Karamarka.
"Tomislav Karamarko omogućio je kriminalizaciju HDZ-a i to smatra mnogobrojno članstvo. Za njega je istina prljava kampanja, a za mene je istina je ono što traže članovi HDZ-a i javnost. Karamarko je izvršio tri udara na HDZ. Prvi je izdaja HDZ-a sa Manolićem, drugi je izdaja HDZ-a sa Mesićem, a treći, možda najbitniji, godinama niti jedna krađa i afera nije otkrivena dok međunarodna zajednica to nije ultimativno zatražila. Zašto, kao što je sam rekao, si hapsio gotovo isključio članove HDZ-a?", prozivao je Milinović Karamarka.
"Nakon svega on želi biti na čelu HDZ-a, neće ići", rekao je Milinović tada.
Vrijeme je pokazalo da je Karamarko ipak postao čelni čovjek HDZ-a, a Darko Milinović je, eto, postao član predsjedništva strake na čelu koje je čovjek kojeg je ne tako davno nazvao trostrukim izdajnikom HDZ-a.
Guest- Guest
Tito = Gadafi.
To šta mi koji nismo politicke stranke imamo ovakvo i onakvo mišljenje o tome pa Bože moj tako je i u Libiji ....neki ga štuju neki mu hebu malter ....ništa bitno.
E a kume moj mi smo u EU koja štuje demokraciju a ti bi vlast a sutra mi na sastnak sa MIterandom i ovima iz zapadne Evrope ....pa lipo ti njima objasni kakva ste vi to liberalna politicka stranka a nosate sliku Gafija naokolo.
To šta mi koji nismo politicke stranke imamo ovakvo i onakvo mišljenje o tome pa Bože moj tako je i u Libiji ....neki ga štuju neki mu hebu malter ....ništa bitno.
E a kume moj mi smo u EU koja štuje demokraciju a ti bi vlast a sutra mi na sastnak sa MIterandom i ovima iz zapadne Evrope ....pa lipo ti njima objasni kakva ste vi to liberalna politicka stranka a nosate sliku Gafija naokolo.
2014-04-11
Jeste vi svijesni cinjenice da druga Tita ...ili Gadafija da vam bude lakše to skužit u Hrvatskoj na politickoj sceni može svojatat samo politicka stranka koja je protiv eu jer je on bija diktator ( nije bilo slobodnih izbora ) i da to SDP nije a svojata ga.
Kako ti to možeš ?
Kako ti to možeš ?
2014-04-11
tragikomičan članak sina socijalističkog kulaka!
kvazianaliza izabranih segmenata iz povijesnih podataka: primjer o tome koliko je tito navodno potrošio na kurve i slično ukazuje na ideološku zatupljenost piskarala goru od sjevernokorejske!
koliko je love taj diktator izmuzao za jugoslaviju od oba bloka kako bi ostao neutralan i nesvrstan zatucano piskaralo neće prezentirati.
uostalom, bolje da je lovu potrošio na kurve, nego da je po sanaderovom obrascu svoje najbliže suradnike pretvorio u kurve, a lovu pospremio na svoj račun!
kvazianaliza izabranih segmenata iz povijesnih podataka: primjer o tome koliko je tito navodno potrošio na kurve i slično ukazuje na ideološku zatupljenost piskarala goru od sjevernokorejske!
koliko je love taj diktator izmuzao za jugoslaviju od oba bloka kako bi ostao neutralan i nesvrstan zatucano piskaralo neće prezentirati.
uostalom, bolje da je lovu potrošio na kurve, nego da je po sanaderovom obrascu svoje najbliže suradnike pretvorio u kurve, a lovu pospremio na svoj račun!
sitting_bull-
2015-09-28
...vidi se onda da nije zagorec..zagorci ni na sebe nece potrosit a kamoli na kurvesitting_bull wrote:tragikomičan članak sina socijalističkog kulaka!
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Vjecni maršal.dawson wrote:Tito manga.
Al ni ti ni ja nismo politicke stranke ....to je naše mišljenje o njemu a SDP jest politcka stranka a kao za eu je , demokraciju i to .....a nosa slike Gadafija naokolo.
2014-04-11
RayMabus wrote:demokraciju i to
Koliko vidim u zadnje vrijeme demokracija je laž i prijevara ovdje u EU
catabbath-
2015-08-22
Da samo ako nisi primjetija Tito je vjecni maršal ....nema demokratskih izbora uopce.dawson wrote:RayMabus wrote:demokraciju i to
Koliko vidim u zadnje vrijeme demokracija je laž i prijevara ovdje u EU
Ajmo Milanovicu .....distanciraj se od Gadafija javno ili pređi u euroskeptike jer Gadafi i demokracija ne idu zajedno.
Tako ce izgubit simpatije komunjara a to baš ocu.
DA GA RASKOLIM MATER IM LICEMJERNU.
2014-04-11
Milanovica treba prislit da se javno odrekne Tita jer ja kao šta sam ti rekao ljudi u Istri i Dalamciji a i drugdje ponegdje al ovdje pogotov se njega nikad nece odreci a i ne moraju jer je to njihovo mišljenje i oni nisu politicke stranke.
AJ TI SE SAD ODREKNI NJEGA JER JE TO VJECNI MARŠAL DAKLE NIJE DEMOKRACIJA NIJE EU.
IZVOLI DRUŽE-.
AJ TI SE SAD ODREKNI NJEGA JER JE TO VJECNI MARŠAL DAKLE NIJE DEMOKRACIJA NIJE EU.
IZVOLI DRUŽE-.
2014-04-11
Usne Stjepana Gnječa wrote:marcellus wrote:
Marčelo ti si nepismena budala, spin doktor, politikantski agitator, korisni idiot, narcisoidno psihopatski degenerik, predator i lešinar.
i tebi sinko
Eva wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:marcellus wrote:
Marčelo ti si nepismena budala, spin doktor, politikantski agitator, korisni idiot, narcisoidno psihopatski degenerik, predator i lešinar.
I ima malog, kažu formašice.
ima ih dosta koje znaju kakvog imam, ali ti nisi i nikad nećeš biti jedna od njih
Milanoviceva politika je politika antifašizma i to je ok al ono šta vi ne primjecujete da se on tj SDP boji javno uci u debatu oko Tita.
LIpo san vam reka : u stanu mog pokojnog dida koji je bija partizan je bila slika maršala .....oba su mi dida bila u partizanima ....ti dole u Dalmaciji ljude neceš natirat da o TItu imaju negativno mišljenje a razlozi su višestruki.
E sad mi nismo politicke stranke al SDP je i oni su kao europejci , liberali.
Ono šta vama nije jasno je to da se on onda mora javno ograditi od Tita tj on je vjecni maršal i to niej bila dmeokracija a ja kao liberal ne mogu to podržati.
Kad on to napravi nejgova baza u Istri i Dalmacije je PUKLA.
LIpo san vam reka : u stanu mog pokojnog dida koji je bija partizan je bila slika maršala .....oba su mi dida bila u partizanima ....ti dole u Dalmaciji ljude neceš natirat da o TItu imaju negativno mišljenje a razlozi su višestruki.
Ono šta vama nije jasno je to da se on onda mora javno ograditi od Tita tj on je vjecni maršal i to niej bila dmeokracija a ja kao liberal ne mogu to podržati.
2014-04-11
I ovo je ono šta treba napravit ; njega i SDP javno na tv pred širom publikom i da se to snimi za anale pitat jel se oni odricu Tita ?RayMabus wrote:Milanoviceva politika je politika antifašizma i to je ok al ono šta vi ne primjecujete da se on tj SDP boji javno uci u debatu oko Tita.
Ovo je jebeno pitanje za njih jer ako su europejci i liberali MORAJU izjavit da da.
To je drugo šta se oni nece odrec antifašizma i toga i to je ok al TIta se mora odrec ako msili i dalje biti proeurospka i liberlna partija.
2014-04-11
A kad se javno odrekne Tita jer mu nema druge jer oce biti proeurospka i liberlna opcija u Hr pola Istre i Dalmacije ce mu okrenit leđa ....i tom SDPu.RayMabus wrote:I ovo je ono šta treba napravit ; njega i SDP javno na tv pred širom publikom i da se to snimi za anale pitat jel se oni odricu Tita ?RayMabus wrote:Milanoviceva politika je politika antifašizma i to je ok al ono šta vi ne primjecujete da se on tj SDP boji javno uci u debatu oko Tita.
Ovo je jebeno pitanje za njih jer ako su europejci i liberali MORAJU izjavit da da.
To je drugo šta se oni nece odrec antifašizma i toga i to je ok al TIta se mora odrec ako msili i dalje biti proeurospka i liberlna partija.
I to je ono šta ja želim : DA MU SE NAHEBEN LICEMJERNE MAJKE.
2014-04-11
RayMabus wrote:A kad se javno odrekne Tita jer mu nema druge jer oce biti proeurospka i liberlna opcija u Hr pola Istre i Dalmacije ce mu okrenit leđa ....i tom SDPu.RayMabus wrote:I ovo je ono šta treba napravit ; njega i SDP javno na tv pred širom publikom i da se to snimi za anale pitat jel se oni odricu Tita ?RayMabus wrote:Milanoviceva politika je politika antifašizma i to je ok al ono šta vi ne primjecujete da se on tj SDP boji javno uci u debatu oko Tita.
I to je ono šta ja želim : DA MU SE NAHEBEN LICEMJERNE MAJKE.
Vjecni maršal.
2014-04-11
Gotov je i on i SDP ako ga se prisili javno na tv na ovo pitanje : dal podržava Tita ?
Šta god reče naheba je.
Treba ih zgazit.
Odgovor na ovo pitanje je ubojito za njih.
Šta god reče naheba je.
Treba ih zgazit.
Odgovor na ovo pitanje je ubojito za njih.
2014-04-11
Page 4 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11
Similar topics
» Marc opet šprica po antifama
» putin moze da bude predsednik opet, opet i opet
» RUSSIA TODAY opet kmeči protiv Trumpa i opet na strani muslimanskih imigranata
» Kapetan Dragan opet prorokuje Hrvatima ovaj put iz zatvora:'Ustaše opet će te nam jednom sve platiti'
» Zar je i to opet moguce?!Srpski propagandisti opet tvrde da su Hrvati sami sebe granatirali tj.Dubrovnik
» putin moze da bude predsednik opet, opet i opet
» RUSSIA TODAY opet kmeči protiv Trumpa i opet na strani muslimanskih imigranata
» Kapetan Dragan opet prorokuje Hrvatima ovaj put iz zatvora:'Ustaše opet će te nam jednom sve platiti'
» Zar je i to opet moguce?!Srpski propagandisti opet tvrde da su Hrvati sami sebe granatirali tj.Dubrovnik
Page 4 of 11