Marc opet *ebe
Page 2 of 11
Page 2 of 11 • 1, 2, 3, ... 9, 10, 11
Re: Marc opet *ebe
mentioning saul...
nenadjebiv lik, nenadjebiva serija
nenadjebiv lik, nenadjebiva serija
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
marcellus wrote:Eva wrote:tre911 wrote:Eto jedne koja se našla prozvanom, viriš iz titovog šupška iako vam je upravo on sve oteo a preživjeli ste kao židovi NDH.Eva wrote:Već sam se referirala na taj članak, ali ni problem ponovit. Dakle, nemaju nikakvo pravo ti isti koji se danas klanjaju svom vođi, izabranom kao jedinom ponuđenom kandidatu na nedavno održanim unutrastranačkim izborima, na držanje moralnih lekcija drugima, nazivajući ih svakakvim pogrdinim imenima. Toliko su ogrezli u boljševičko komunistički obrazac ponašanja da su si za vođu izabrali lika koji na isti datum kao i Tito slavi rođendan. Ne bi me začudilo da slijedeće godine bude organizirana i štafeta u čast velikom vođi. Možda onaj Bilmez iz Amerike i to predloži, kad izađe iz vođinog šupka da udahne malo friškog zraka.
NDH se nekaj ne sjećam. Bit će zato kaj sam rođena 1975.
ali se sjećaš Tite jelda?
Naravno, sjećam se kad je umro, jer smo bili na moru u tetinoj kući i nije se slušala muzika da nas netko ne prijavi.
Guest- Guest
pa rekla si jucer ili nekidan da si 1977....rođena...ja dobro pamtim...a jos prije meni na onom starom forumu 1976..koja si onda godina od te tri?Eva wrote:marcellus wrote:vuksadinare wrote:a ne 1977?Eva wrote:tre911 wrote:Eto jedne koja se našla prozvanom, viriš iz titovog šupška iako vam je upravo on sve oteo a preživjeli ste kao židovi NDH.Eva wrote:Već sam se referirala na taj članak, ali ni problem ponovit. Dakle, nemaju nikakvo pravo ti isti koji se danas klanjaju svom vođi, izabranom kao jedinom ponuđenom kandidatu na nedavno održanim unutrastranačkim izborima, na držanje moralnih lekcija drugima, nazivajući ih svakakvim pogrdinim imenima. Toliko su ogrezli u boljševičko komunistički obrazac ponašanja da su si za vođu izabrali lika koji na isti datum kao i Tito slavi rođendan. Ne bi me začudilo da slijedeće godine bude organizirana i štafeta u čast velikom vođi. Možda onaj Bilmez iz Amerike i to predloži, kad izađe iz vođinog šupka da udahne malo friškog zraka.
malo se sjebala
Pa imate moj rodni list tu na forumu, ali očito nitko ne čita ivrit
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
marcellus wrote:Poanta je: Tito nikad nije potpisao rezoluciju UN o ljudskim pravima (On, Kim il Sung, i Enver Hoxha, mislim da i neki ljudožderi isto nisu) a danas ga slave ljudi koji se kunu u ljudska prava. A Tile je uredno pišao po ljudskim pravima. Ali dobro, njihova je filozofija ako ne voliš Titu onda voliš Antu. Fail. Sere mi se na antišu, a sere mi se i na Titu. Kao što Prcela nema pravo soliti nekom pamet o demokraciji, nemaju ni ovi. Ništa više ni manje.
Poanta je da ti je članak spin na kvadrat. Pamflet samo takav. Ako ćemo pravo, nitko tko sjedi u Saboru, Vladi, Ministarstvima, županijama itd nema pravo soliti nekom pamet o demokraciji jer su svi odreda bili do 1990. aktivni članovi SKJ a oni drugi aktivni članovi ustaške klerofašističke emigracije plus hrpa raznoraznih bandita i kriminalaca.
Dakle, odjeb smisli neku bolju prevaru.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:pa rekla si jucer ili nekidan da si 1977....rođena...ja dobro pamtim...a jos prije meni na onom starom forumu 1976..koja si onda godina od te tri?Eva wrote:marcellus wrote:vuksadinare wrote:a ne 1977?Eva wrote:tre911 wrote:Eto jedne koja se našla prozvanom, viriš iz titovog šupška iako vam je upravo on sve oteo a preživjeli ste kao židovi NDH.Eva wrote:Već sam se referirala na taj članak, ali ni problem ponovit. Dakle, nemaju nikakvo pravo ti isti koji se danas klanjaju svom vođi, izabranom kao jedinom ponuđenom kandidatu na nedavno održanim unutrastranačkim izborima, na držanje moralnih lekcija drugima, nazivajući ih svakakvim pogrdinim imenima. Toliko su ogrezli u boljševičko komunistički obrazac ponašanja da su si za vođu izabrali lika koji na isti datum kao i Tito slavi rođendan. Ne bi me začudilo da slijedeće godine bude organizirana i štafeta u čast velikom vođi. Možda onaj Bilmez iz Amerike i to predloži, kad izađe iz vođinog šupka da udahne malo friškog zraka.
malo se sjebala
Nikad, valjda znam koje sam godište. Nađi to di sam pisala, sad me baš zanima
Guest- Guest
Marc samo nastavi sa ovim tekstovima i pokušaj da izlaze i u neke jace novine. Tribaš demistificirat Tita kao liberala jer on to nije bija nego diktator. Ljudi imaju dobro mišljenje o njemu , posebno ti je to izraženo u Dalmaciji i sad kad ti ovako to radiš i prisiljavaš MIlanovica i SDP da se ograđuju od toga jer diktator i liberali ne idu u isti koš ti ga ubijaš u pojam.
Evo baš ova slika maršala je stala u dnevnom boravku koji je i ulazna prostorija u stan.
Marc samo nastavi.
DIktatura i liberali ne idu zahedno.
To šta ljudi o Titu imaju pšozitvno mišljenje posebno u Dalamciji to je radi zlatnih godina , izgradnje i šta je doli bija jak partizanski pokret i to se u osnovi nece baš mijenjati al zato si ubija Milanovica i njegov liberalizam u pojam.
Evo baš ova slika maršala je stala u dnevnom boravku koji je i ulazna prostorija u stan.
Marc samo nastavi.
DIktatura i liberali ne idu zahedno.
To šta ljudi o Titu imaju pšozitvno mišljenje posebno u Dalamciji to je radi zlatnih godina , izgradnje i šta je doli bija jak partizanski pokret i to se u osnovi nece baš mijenjati al zato si ubija Milanovica i njegov liberalizam u pojam.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
koje onda nevin bio?...Usne Stjepana Gnječa wrote:marcellus wrote:Poanta je: Tito nikad nije potpisao rezoluciju UN o ljudskim pravima (On, Kim il Sung, i Enver Hoxha, mislim da i neki ljudožderi isto nisu) a danas ga slave ljudi koji se kunu u ljudska prava. A Tile je uredno pišao po ljudskim pravima. Ali dobro, njihova je filozofija ako ne voliš Titu onda voliš Antu. Fail. Sere mi se na antišu, a sere mi se i na Titu. Kao što Prcela nema pravo soliti nekom pamet o demokraciji, nemaju ni ovi. Ništa više ni manje.
Poanta je da ti je članak spin na kvadrat. Pamflet samo takav. Ako ćemo pravo, nitko tko sjedi u Saboru, Vladi, Ministarstvima, županijama itd nema pravo soliti nekom pamet o demokraciji jer su svi odreda bili do 1990. aktivni članovi SKJ a oni drugi aktivni članovi ustaške klerofašističke emigracije plus hrpa raznoraznih bandita i kriminalaca.
2015-09-08
nekidan ili jucer si napisala 1977..jebote..meni ne ali napsiala si u jednom postu..a meni si na starom forumu napsiala kad smo nesto raspravljali o godinama da si 1976...bilo ej rasprave tko ej 'deda' i slicno..ja sam onda rekao kad si to napisala da ja nisam nis puno stariji od tebe...Eva wrote:vuksadinare wrote:pa rekla si jucer ili nekidan da si 1977....rođena...ja dobro pamtim...a jos prije meni na onom starom forumu 1976..koja si onda godina od te tri?Eva wrote:marcellus wrote:vuksadinare wrote:a ne 1977?Eva wrote:tre911 wrote:Eto jedne koja se našla prozvanom, viriš iz titovog šupška iako vam je upravo on sve oteo a preživjeli ste kao židovi NDH.Eva wrote:Već sam se referirala na taj članak, ali ni problem ponovit. Dakle, nemaju nikakvo pravo ti isti koji se danas klanjaju svom vođi, izabranom kao jedinom ponuđenom kandidatu na nedavno održanim unutrastranačkim izborima, na držanje moralnih lekcija drugima, nazivajući ih svakakvim pogrdinim imenima. Toliko su ogrezli u boljševičko komunistički obrazac ponašanja da su si za vođu izabrali lika koji na isti datum kao i Tito slavi rođendan. Ne bi me začudilo da slijedeće godine bude organizirana i štafeta u čast velikom vođi. Možda onaj Bilmez iz Amerike i to predloži, kad izađe iz vođinog šupka da udahne malo friškog zraka.
malo se sjebala
2015-09-08
vuksadinare wrote:koje onda nevin bio?...Usne Stjepana Gnječa wrote:marcellus wrote:Poanta je: Tito nikad nije potpisao rezoluciju UN o ljudskim pravima (On, Kim il Sung, i Enver Hoxha, mislim da i neki ljudožderi isto nisu) a danas ga slave ljudi koji se kunu u ljudska prava. A Tile je uredno pišao po ljudskim pravima. Ali dobro, njihova je filozofija ako ne voliš Titu onda voliš Antu. Fail. Sere mi se na antišu, a sere mi se i na Titu. Kao što Prcela nema pravo soliti nekom pamet o demokraciji, nemaju ni ovi. Ništa više ni manje.
Evo, recimo moj favorit kao najbolji političar je Josip Leko. Obrazovan, uljudan, smiren i bio bi odličan predsjednik republike.
Guest- Guest
marcellus wrote:
Marčelo ti si nepismena budala, spin doktor, politikantski agitator, korisni idiot, narcisoidno psihopatski degenerik, predator i lešinar.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:nekidan ili jucer si napisala 1977..jebote..meni ne ali napsiala si u jednom postu..a meni si na starom forumu napsiala kad smo nesto raspravljali o godinama da si 1976...bilo ej rasprave tko ej 'deda' i slicno..ja sam onda rekao kad si to napisala da ja nisam nis puno stariji od tebe...Eva wrote:vuksadinare wrote:pa rekla si jucer ili nekidan da si 1977....rođena...ja dobro pamtim...a jos prije meni na onom starom forumu 1976..koja si onda godina od te tri?Eva wrote:marcellus wrote:vuksadinare wrote:a ne 1977?Eva wrote:tre911 wrote:Eto jedne koja se našla prozvanom, viriš iz titovog šupška iako vam je upravo on sve oteo a preživjeli ste kao židovi NDH.Eva wrote:Već sam se referirala na taj članak, ali ni problem ponovit. Dakle, nemaju nikakvo pravo ti isti koji se danas klanjaju svom vođi, izabranom kao jedinom ponuđenom kandidatu na nedavno održanim unutrastranačkim izborima, na držanje moralnih lekcija drugima, nazivajući ih svakakvim pogrdinim imenima. Toliko su ogrezli u boljševičko komunistički obrazac ponašanja da su si za vođu izabrali lika koji na isti datum kao i Tito slavi rođendan. Ne bi me začudilo da slijedeće godine bude organizirana i štafeta u čast velikom vođi. Možda onaj Bilmez iz Amerike i to predloži, kad izađe iz vođinog šupka da udahne malo friškog zraka.
malo se sjebala
Odlično! Ako sam to napisala, onda ti neće biti problem to naći, i ovdje zalijepiti, jer ja tvrdim da nisam nikada. Zakaj lažeš?
Guest- Guest
Usne Stjepana Gnječa wrote:marcellus wrote:
Marčelo ti si nepismena budala, spin doktor, politikantski agitator, korisni idiot, narcisoidno psihopatski degenerik, predator i lešinar.
I ima malog, kažu formašice.
Guest- Guest
Ma lako je za to al najveci stovatelji Marx-a i proletarijata su i najveci stovatelji Apple-a, kratki spoj il neki drugi kurac u ustima.
omni-
2014-04-12
On je meni odlican tu i tamo .....evo ovdje sad.Usne Stjepana Gnječa wrote:
Nema ti Boga da ceš ti recimo u Dalmaciji npr nekome objasnit tkoje bija u partizanima a bili su prakticki svi da je Tito bija loš.
Ok bija je diktator svog tipa al brate mili aj ti sad liberal moj MIlanovicu pojavi se na skupu di se velica diktatora.
Marc SAMO HEBI I DALJE OVAKO I NEVADI.
PUN POGODAK.
Last edited by RayMabus on 31/5/2016, 13:10; edited 1 time in total
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ne lazem...rekla si meni na starom forumu 1976....a jucer ili prekjucer si napisala 1977...nađi ti ako si sigurna da nisi to rekla...ako sam krivo rekao ispricat cu se..ali sumnjam ovo za 1976 sam siguran 100%....Eva wrote:vuksadinare wrote:nekidan ili jucer si napisala 1977..jebote..meni ne ali napsiala si u jednom postu..a meni si na starom forumu napsiala kad smo nesto raspravljali o godinama da si 1976...bilo ej rasprave tko ej 'deda' i slicno..ja sam onda rekao kad si to napisala da ja nisam nis puno stariji od tebe...Eva wrote:vuksadinare wrote:pa rekla si jucer ili nekidan da si 1977....rođena...ja dobro pamtim...a jos prije meni na onom starom forumu 1976..koja si onda godina od te tri?Eva wrote:marcellus wrote:vuksadinare wrote:a ne 1977?Eva wrote:tre911 wrote:Eto jedne koja se našla prozvanom, viriš iz titovog šupška iako vam je upravo on sve oteo a preživjeli ste kao židovi NDH.Eva wrote:Već sam se referirala na taj članak, ali ni problem ponovit. Dakle, nemaju nikakvo pravo ti isti koji se danas klanjaju svom vođi, izabranom kao jedinom ponuđenom kandidatu na nedavno održanim unutrastranačkim izborima, na držanje moralnih lekcija drugima, nazivajući ih svakakvim pogrdinim imenima. Toliko su ogrezli u boljševičko komunistički obrazac ponašanja da su si za vođu izabrali lika koji na isti datum kao i Tito slavi rođendan. Ne bi me začudilo da slijedeće godine bude organizirana i štafeta u čast velikom vođi. Možda onaj Bilmez iz Amerike i to predloži, kad izađe iz vođinog šupka da udahne malo friškog zraka.
malo se sjebala
Odlično! Ako sam to napisala, onda ti neće biti problem to naći, i ovdje zalijepiti, jer ja tvrdim da nisam nikada. Zakaj lažeš?
2015-09-08
RayMabus wrote:On je meni odlican tu i tamo .....evo ovdje sad.Usne Stjepana Gnječa wrote:
Nema ti Boga da ceš ti recimo u Dalmaciji npr nekome objasnit tkoje bija u partizanima a bili su prakticki svi da je Tito bija loš.
Ok bija je diktator svog tipa al brate mili aj ti sad liberal moj MIlanovicu pojavi se na skupu di se velica diktatora.
Marc SAMO HEBI I DALJE OVAKO I NEVADI.
PUN POGODAK.
Pa tak je i sada. Tko je protiv HDZ taj je četnik, srbenda, jugoslavne, biraj već. Kaj nije u ruralnim krajevima ista retorika uvijek? Ovi stariji od 60+ drkaju na Tita / Pavelića, a mlađi na HDZ, i to je konstanta.
Guest- Guest
Pa vjerojatnost jako velika je da nema ni kapi židovske krvi no tako se predstavlja pa u skladu sa tim i pišem odgovore prema njoj. Pazi preživjeli su NDH ali onda došao drug špiljak i ekipa i jedva su glavu spasili ali imovina im zato otišla drugovima dragovoljno kao i svima u to doba. Svi su bili ludi da daju svoje imanje i stanove, toliko je drug tito bio pozitivano uticao na njih kakva je to manga bila!!marcellus wrote:tre911 wrote:Eto jedne koja se našla prozvanom, viriš iz titovog šupška iako vam je upravo on sve oteo a preživjeli ste kao židovi NDH.Eva wrote:Već sam se referirala na taj članak, ali ni problem ponovit. Dakle, nemaju nikakvo pravo ti isti koji se danas klanjaju svom vođi, izabranom kao jedinom ponuđenom kandidatu na nedavno održanim unutrastranačkim izborima, na držanje moralnih lekcija drugima, nazivajući ih svakakvim pogrdinim imenima. Toliko su ogrezli u boljševičko komunistički obrazac ponašanja da su si za vođu izabrali lika koji na isti datum kao i Tito slavi rođendan. Ne bi me začudilo da slijedeće godine bude organizirana i štafeta u čast velikom vođi. Možda onaj Bilmez iz Amerike i to predloži, kad izađe iz vođinog šupka da udahne malo friškog zraka.
Mileva je Židovka ko što je Saul Goodman Židov.
"My real name's McGill. The Jew thing I just do for the homeboys. They all want a pipe-hitting member of the tribe, so to speak."
Guest- Guest
vuksadinare wrote:ne lazem...rekla si meni na starom forumu 1976....a jucer ili prekjucer si napisala 1977...nađi ti ako si sigurna da nisi to rekla...ako sam krivo rekao ispricat cu se..ali sumnjam ovo za 1976 sam siguran 100%....Eva wrote:vuksadinare wrote:nekidan ili jucer si napisala 1977..jebote..meni ne ali napsiala si u jednom postu..a meni si na starom forumu napsiala kad smo nesto raspravljali o godinama da si 1976...bilo ej rasprave tko ej 'deda' i slicno..ja sam onda rekao kad si to napisala da ja nisam nis puno stariji od tebe...Eva wrote:vuksadinare wrote:pa rekla si jucer ili nekidan da si 1977....rođena...ja dobro pamtim...a jos prije meni na onom starom forumu 1976..koja si onda godina od te tri?Eva wrote:marcellus wrote:vuksadinare wrote:a ne 1977?Eva wrote:tre911 wrote:Eto jedne koja se našla prozvanom, viriš iz titovog šupška iako vam je upravo on sve oteo a preživjeli ste kao židovi NDH.Eva wrote:Već sam se referirala na taj članak, ali ni problem ponovit. Dakle, nemaju nikakvo pravo ti isti koji se danas klanjaju svom vođi, izabranom kao jedinom ponuđenom kandidatu na nedavno održanim unutrastranačkim izborima, na držanje moralnih lekcija drugima, nazivajući ih svakakvim pogrdinim imenima. Toliko su ogrezli u boljševičko komunistički obrazac ponašanja da su si za vođu izabrali lika koji na isti datum kao i Tito slavi rođendan. Ne bi me začudilo da slijedeće godine bude organizirana i štafeta u čast velikom vođi. Možda onaj Bilmez iz Amerike i to predloži, kad izađe iz vođinog šupka da udahne malo friškog zraka.
malo se sjebala
Ili nađi ili prestani izmišljat. Nikad nisam napisla ništa drugo osim godine 1975, jer tad sam rođena. Zakaj imaš potrebu non stop lagat nekaj?
Guest- Guest
...dobro lazem..ne da mi se to rastezati..nije bitno...rekla ili nisi rekla...ti znas kad si rođenaEva wrote:vuksadinare wrote:ne lazem...rekla si meni na starom forumu 1976....a jucer ili prekjucer si napisala 1977...nađi ti ako si sigurna da nisi to rekla...ako sam krivo rekao ispricat cu se..ali sumnjam ovo za 1976 sam siguran 100%....Eva wrote:vuksadinare wrote:nekidan ili jucer si napisala 1977..jebote..meni ne ali napsiala si u jednom postu..a meni si na starom forumu napsiala kad smo nesto raspravljali o godinama da si 1976...bilo ej rasprave tko ej 'deda' i slicno..ja sam onda rekao kad si to napisala da ja nisam nis puno stariji od tebe...Eva wrote:vuksadinare wrote:pa rekla si jucer ili nekidan da si 1977....rođena...ja dobro pamtim...a jos prije meni na onom starom forumu 1976..koja si onda godina od te tri?Eva wrote:marcellus wrote:vuksadinare wrote:a ne 1977?Eva wrote:tre911 wrote:Eto jedne koja se našla prozvanom, viriš iz titovog šupška iako vam je upravo on sve oteo a preživjeli ste kao židovi NDH.Eva wrote:Već sam se referirala na taj članak, ali ni problem ponovit. Dakle, nemaju nikakvo pravo ti isti koji se danas klanjaju svom vođi, izabranom kao jedinom ponuđenom kandidatu na nedavno održanim unutrastranačkim izborima, na držanje moralnih lekcija drugima, nazivajući ih svakakvim pogrdinim imenima. Toliko su ogrezli u boljševičko komunistički obrazac ponašanja da su si za vođu izabrali lika koji na isti datum kao i Tito slavi rođendan. Ne bi me začudilo da slijedeće godine bude organizirana i štafeta u čast velikom vođi. Možda onaj Bilmez iz Amerike i to predloži, kad izađe iz vođinog šupka da udahne malo friškog zraka.
malo se sjebala
Ili nađi ili prestani izmišljat. Nikad nisam napisla ništa drugo osim godine 1975, jer tad sam rođena. Zakaj imaš potrebu non stop lagat nekaj?
2015-09-08
Page 2 of 11 • 1, 2, 3, ... 9, 10, 11
Similar topics
» Marc opet šprica po antifama
» putin moze da bude predsednik opet, opet i opet
» RUSSIA TODAY opet kmeči protiv Trumpa i opet na strani muslimanskih imigranata
» Kapetan Dragan opet prorokuje Hrvatima ovaj put iz zatvora:'Ustaše opet će te nam jednom sve platiti'
» Zar je i to opet moguce?!Srpski propagandisti opet tvrde da su Hrvati sami sebe granatirali tj.Dubrovnik
» putin moze da bude predsednik opet, opet i opet
» RUSSIA TODAY opet kmeči protiv Trumpa i opet na strani muslimanskih imigranata
» Kapetan Dragan opet prorokuje Hrvatima ovaj put iz zatvora:'Ustaše opet će te nam jednom sve platiti'
» Zar je i to opet moguce?!Srpski propagandisti opet tvrde da su Hrvati sami sebe granatirali tj.Dubrovnik
Page 2 of 11