Marc opet *ebe
Page 11 of 11
Page 11 of 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Re: Marc opet *ebe
marcellus wrote: Kao što isto tako ja ne mrzim Srbe pa svejedno volim Hrvatsku.
To je nevjerojatan fenomen. Kako si pomirio u sebi te dvije suprotnosti?
crvenkasti- Posts : 29707
2014-04-17
crvenkasti wrote:marcellus wrote: Kao što isto tako ja ne mrzim Srbe pa svejedno volim Hrvatsku.
kako si ti pomirio to što si četnik s tim što si hrvat?
marcellus wrote:crvenkasti wrote:marcellus wrote: Kao što isto tako ja ne mrzim Srbe pa svejedno volim Hrvatsku.
Nije toliko teško, samo prestaneš misliti.
crvenkasti-
2014-04-17
marcellus wrote:crvenkasti wrote:marcellus wrote: Kao što isto tako ja ne mrzim Srbe pa svejedno volim Hrvatsku.
Kao i oni iz nesuđenog Aleksandrova, nije crveni toliki fenomen
2014-04-15
Niko ko veliča ubojicu Hrvata ne može voljeti RH, to su gluposti. Ne možeš voljeti svoju obitelj i opravdati da joj neko ubija u ime neke ideologje ili bilo čega drugog.jastreb wrote:Provo voli Hrvatsku iznad svega. Provo je ,za razliku od nekih drugih filokomunista,koji su projugoslavenski orijentirani,prvenstveno prohrvatski orijentiran. Dakle,njemu je Hrvatska ono na što najprije misli.marcellus wrote:Naime, to što provo mrzi Srbe ne znači da voli Hrvatsku. Kao što isto tako ja ne mrzim Srbe pa svejedno volim Hrvatsku.
I drugo,ne postoji niti jedan Provin post,koji bi pokazivao da isti mrzi,ili čak da ne voli Srbe. Naprotiv,on za srpske ili pravoslavne blagdane uvijek prvi čestita Božić,Uskrs,svetoga Nikolu i sl.
Guest- Guest
Tito nije nikakav "ubojica Hrvata".tre911 wrote:Niko ko veliča ubojicu Hrvata ne može voljeti RH, to su gluposti. Ne možeš voljeti svoju obitelj i opravdati da joj neko ubija u ime neke ideologje ili bilo čega drugog.jastreb wrote:Provo voli Hrvatsku iznad svega. Provo je ,za razliku od nekih drugih filokomunista,koji su projugoslavenski orijentirani,prvenstveno prohrvatski orijentiran. Dakle,njemu je Hrvatska ono na što najprije misli.marcellus wrote:Naime, to što provo mrzi Srbe ne znači da voli Hrvatsku. Kao što isto tako ja ne mrzim Srbe pa svejedno volim Hrvatsku.
I drugo,ne postoji niti jedan Provin post,koji bi pokazivao da isti mrzi,ili čak da ne voli Srbe. Naprotiv,on za srpske ili pravoslavne blagdane uvijek prvi čestita Božić,Uskrs,svetoga Nikolu i sl.
To je glupost.
Pavelić je bio ubojica Srba,a Tito je u svojoj vojsci 1945. imao upravo najviše Hrvata.
Da je bio ubojica Hrvata sve bi ih potamanio,a onda i sebe.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
n_razbojnik wrote:krasno, gazda na alteru, koliko li ih još imaš da mi je znati...cccsailor_moon wrote:provocator daj se smiri xD kic je
Ma pusti ga u kurac... vidiš da jedva dočeka zacatat temu...
darth_vader-
2014-04-17
Page 11 of 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Similar topics
» Marc opet šprica po antifama
» putin moze da bude predsednik opet, opet i opet
» RUSSIA TODAY opet kmeči protiv Trumpa i opet na strani muslimanskih imigranata
» Kapetan Dragan opet prorokuje Hrvatima ovaj put iz zatvora:'Ustaše opet će te nam jednom sve platiti'
» Zar je i to opet moguce?!Srpski propagandisti opet tvrde da su Hrvati sami sebe granatirali tj.Dubrovnik
» putin moze da bude predsednik opet, opet i opet
» RUSSIA TODAY opet kmeči protiv Trumpa i opet na strani muslimanskih imigranata
» Kapetan Dragan opet prorokuje Hrvatima ovaj put iz zatvora:'Ustaše opet će te nam jednom sve platiti'
» Zar je i to opet moguce?!Srpski propagandisti opet tvrde da su Hrvati sami sebe granatirali tj.Dubrovnik
Page 11 of 11