Šterc u Nedjeljom u 2: Natalitet možemo poboljšati useljavanjem Ukrajinaca
Page 15 of 17
Page 15 of 17 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17
Re: Šterc u Nedjeljom u 2: Natalitet možemo poboljšati useljavanjem Ukrajinaca
Nema od toga ništa.
Tuđman je natalitet u Hrvatskoj pokušao povećati masovnim useljavanjem Krašovana,tj.Hrvata iz Rumunjske.
Za tri godine do jednog su se vratili u Rumunjsku.
E,pa kad Hrvati i to još iz Rumunjske nemaju interesa da ovdje žive,onda ne znam tko ima.
Tuđman je natalitet u Hrvatskoj pokušao povećati masovnim useljavanjem Krašovana,tj.Hrvata iz Rumunjske.
E,pa kad Hrvati i to još iz Rumunjske nemaju interesa da ovdje žive,onda ne znam tko ima.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
socijalistima ne tribo nišće osim uplatiteljaudba wrote:Uopće ne znam čemu frka oko nataliteta,
2014-04-16
Hrvati iz Srbije? Sigurno im je teže tamo nego u otadžbini.jastreb wrote:Nema od toga ništa.
A iz Bosne isto, jest da ih Pusičke i Mesići progone ali ako su preživjeli turke i četnike valjda će i HNS.
udba- Posts : 4945
2015-11-10
I opet moraju uvoziti radnu snagu. To jednostavno ne daje rezultata. U RH to bi bilo katastrofalno zbog svega onoga što su yoda, deda, pa i ja u nekim ranijim temama naveli.Yehudi wrote:
Pa dobro si čuo, da. I u Njemačkoj postoji takvo šta, čak se i plaća izračunava tako da samci imaju manji koeficijent.
Tko ima ženu i dicu, odbija mu se manje nego samcima.
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
dedalos to most defenitli ni govori, on je za aktivniju ulogu države u poticaju stanovništva na sve i svašta.gargamel0101 wrote:I opet moraju uvoziti radnu snagu. To jednostavno ne daje rezultata. U RH to bi bilo katastrofalno zbog svega onoga što su yoda, deda, pa i ja u nekim ranijim temama naveli.Yehudi wrote:
Pa dobro si čuo, da. I u Njemačkoj postoji takvo šta, čak se i plaća izračunava tako da samci imaju manji koeficijent.
Tko ima ženu i dicu, odbija mu se manje nego samcima.
2014-04-16
Dok je partija na vlasti, neće nitko u HR ostati, pa ni Ukrajinci a neće ni Arapi.
Guest- Guest
Kontaminirano područje je HR, gore od Černobila je HDZ poharao zemlju.
Guest- Guest
......drugi su bolji...Eva wrote:Kontaminirano područje je HR, gore od Černobila je HDZ poharao zemlju.
vuksadinare- Posts : 100237
2015-09-08
Drugi nisu imali prilike. Most je tek na sceni. A SDP je samo ogranak HDZ-a. TO je ionako jedna partija.
Guest- Guest
Pa Most je imao priliku u lokalnim sredinama..rezultat:ni mimo ni vritEva wrote:Drugi nisu imali prilike. Most je tek na sceni. A SDP je samo ogranak HDZ-a. TO je ionako jedna partija.
2015-09-08
Ma neće bit. U Metkoviću su napravili čudo. A mislim nije ni veliki trud nužan. Dovoljno je da nisu lopovi.
Guest- Guest
koje cudo?...zaposlili svoje po babama i stricevima...a onaj sto je krao kartone...Eva wrote:Ma neće bit. U Metkoviću su napravili čudo. A mislim nije ni veliki trud nužan. Dovoljno je da nisu lopovi.
2015-09-08
HR čeka bankrot i to je jedino sigurno. Zahvaljujući partiji, ljudi u HR nemaju budućnosti. Samo lobotomirani bi se tu poželjeli doselit.
Guest- Guest
ima i bit ce je....dok je nas zivih..kukavice samo bjezeEva wrote:HR čeka bankrot i to je jedino sigurno. Zahvaljujući partiji, ljudi u HR nemaju budućnosti. Samo lobotomirani bi se tu poželjeli doselit.
2015-09-08
A još možda 2-3 godine, i onda na bubanj.
Guest- Guest
..nista..ostajemo i opstajemo..drugima krivo ili pravo..ja ne bjezim pred izazovima nikad ni nisam...Eva wrote:A još možda 2-3 godine, i onda na bubanj.
2015-09-08
Vuče,previše vjeruješ konceptu "Nek ti kušin bude stina".vuksadinare wrote:ima i bit ce je....dok je nas zivih..kukavice samo bjezeEva wrote:HR čeka bankrot i to je jedino sigurno. Zahvaljujući partiji, ljudi u HR nemaju budućnosti. Samo lobotomirani bi se tu poželjeli doselit.
Taj koncept,a i koncepti "Ne dirajte mi ravnicu" "Ajme meni bez tebe Krajino" I "Volim Liku,a Lika daleko" su toliko pohabani ,isfucani i pročitani,kao neki stari strip Zagora od 10 dinara.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
..pa onda picke hajde bjezite...to i samo znate..citav zivot samo bjezite..razmazene pickejastreb wrote:Vuče,previše vjeruješ konceptu "Nek ti kušin bude stina".vuksadinare wrote:ima i bit ce je....dok je nas zivih..kukavice samo bjezeEva wrote:HR čeka bankrot i to je jedino sigurno. Zahvaljujući partiji, ljudi u HR nemaju budućnosti. Samo lobotomirani bi se tu poželjeli doselit.
Taj koncept,a i koncepti "Ne dirajte mi ravnicu" "Ajme meni bez tebe Krajino" I "Volim Liku,a Lika daleko" su toliko pohabani ,isfucani i pročitani,kao neki stari strip Zagora od 10 dinara.
2015-09-08
veliš, gajba pive ispred tebe..vuksadinare wrote:..nista..ostajemo i opstajemo..drugima krivo ili pravo..ja ne bjezim pred izazovima nikad ni nisam...Eva wrote:A još možda 2-3 godine, i onda na bubanj.
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Vučina je posljednji Mohikanac.
Guest- Guest
....ahaudba wrote:veliš, gajba pive ispred tebe..vuksadinare wrote:..nista..ostajemo i opstajemo..drugima krivo ili pravo..ja ne bjezim pred izazovima nikad ni nisam...Eva wrote:A još možda 2-3 godine, i onda na bubanj.
2015-09-08
Page 15 of 17 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17
Similar topics
» Osnovano ‘Hrvatsko bilo‘, stigli Šterc, Vukušić, Radeljak, Batarelo...: ‘Dobrodošli su svi osim SDSS-a i Možemo!‘
» Nezadovoljstvo u 'Možemo'?!Katarina Peović:'Za moguće financiranje Možemo od strane Tedeschija pitajte Tomaševića'
» Drma se koalicija SDP/(NE)MOZEMO u Zagrebu:'Ovako dalje NE mozemo'
» Vlada porezmom reformom želi poboljšati demografsku sliku Hrvatske?
» Za razliku od Možemo! koji sa sedam mandata može što želi, Mosta koji može vladati državom, mi sa svojih 16 ne možemo ništa’
» Nezadovoljstvo u 'Možemo'?!Katarina Peović:'Za moguće financiranje Možemo od strane Tedeschija pitajte Tomaševića'
» Drma se koalicija SDP/(NE)MOZEMO u Zagrebu:'Ovako dalje NE mozemo'
» Vlada porezmom reformom želi poboljšati demografsku sliku Hrvatske?
» Za razliku od Možemo! koji sa sedam mandata može što želi, Mosta koji može vladati državom, mi sa svojih 16 ne možemo ništa’
Page 15 of 17