Židovi vs Haso
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Židovi vs Haso
Nemoš mene pobijedit ...moj IQ je ono 10000000
Uprli su na ono za dom spremni a to je u suštini ne dopuštanje da se Hrvati bore za Hrvatsku i 90% raje to ne veže za NDHa i to razdoblje nego uz ovo zadnje.
Nemaju one ustaše s druge strane nego neke druge.
Pucko ustaške povijesne postrojbe nemaju ništa sa WW2.
I osnovat cemo nešto takvo ....i primamo nove clanove,
Pa ce od za dom spremni doc do jobika .....eto .....iz dišpeta čistoga cu to napravit pa sad da vidim kako ce mi to netko zabranit.
Uprli su na ono za dom spremni a to je u suštini ne dopuštanje da se Hrvati bore za Hrvatsku i 90% raje to ne veže za NDHa i to razdoblje nego uz ovo zadnje.
Nemaju one ustaše s druge strane nego neke druge.
Pucko ustaške povijesne postrojbe nemaju ništa sa WW2.
I osnovat cemo nešto takvo ....i primamo nove clanove,
Pa ce od za dom spremni doc do jobika .....eto .....iz dišpeta čistoga cu to napravit pa sad da vidim kako ce mi to netko zabranit.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Dolje s njim, pritisak je dobrodošao. Problematičan je a i cijeli smjer karamarkove vlade.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
MI smo inat nacija.epikur37 wrote:Dolje s njim, pritisak je dobrodošao. Problematičan je a i cijeli smjer karamarkove vlade.
On ocito dobro izvlaci ghovna i s jedne i s druge strane na površinu.
Neka ga još malo.
2014-04-11
Starhemberg wrote:Longi skini se više s tim, ne guši temu...i da, što je je, nemaju se ovi pravo petljati u unutrašnje stvari njima strane zemlje. Apelirati mogu, zahtijevati ne mogu ništa.
veći je problem u tome što zapravo iz prve ruke ne znaju ništa, nego ih neko odavde "fila" podacima, ne znam zašto ljudi koji imaju neki ugled pristaju biti nečiji "proxy" i u biti manipulirani
Zato šta je to kombinirano srpsko židovska zavjera.marcellus wrote:Starhemberg wrote:Longi skini se više s tim, ne guši temu...i da, što je je, nemaju se ovi pravo petljati u unutrašnje stvari njima strane zemlje. Apelirati mogu, zahtijevati ne mogu ništa.
veći je problem u tome što zapravo iz prve ruke ne znaju ništa, nego ih neko odavde "fila" podacima, ne znam zašto ljudi koji imaju neki ugled pristaju biti nečiji "proxy" i u biti manipulirani
Nama nije problem ono židovska nego ono srpska posebno kad se pogleda šta su sve radili a kako okrecu lopticu.
Zato cemo sad osnovat pucko ustaške povijesne postrojbe iz AU kao povijesne.
NIsu nezakonite , nisu se borile protiv Židova ....a prica sa Srbima ostaje ista i još je sve po zakonu.
To ti je kad diraš ghovno a misliš da si pametan a kad ono : PLJAS.....ŠAMARČINA.
2014-04-11
RayMabus wrote:Urša Raukar glumica (Hrvatska)
je vjerojatno i pokretač i autor ovog sranja
marcellus wrote:RayMabus wrote:Urša Raukar glumica (Hrvatska)
je vjerojatno i pokretač i autor ovog sranja
Odmah piši tekst protiv nje - identificirati - locirati - i u Jasenovac sa njom,
kako se Židovka usudi reći Europi i Svijetu istinu o -hasi- islamo - ustaši .
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
...a prica sa Srbijom a ne Srbima kao narodom .....jer to je kombinirono židovsko beogradska zavjera.RayMabus wrote: kombinirano srpsko židovska zavjera.
Nama nije problem ono židovska nego ono srpska posebno kad se pogleda šta su sve radili a kako okrecu lopticu.
Zato cemo sad osnovat pucko ustaške povijesne postrojbe iz AU kao povijesne.
NIsu nezakonite , nisu se borile protiv Židova ....a prica sa Srbima ostaje ista i još je sve po zakonu.
To ti je kad diraš ghovno a misliš da si pametan a kad ono : PLJAS.....ŠAMARČINA.
Te pucke ustaše su osvojile BG tako da ovo je sad zakonski ono i ništa ne mogu.
2014-04-11
Koja smo mi sprdačina od države kad dozvoljavamo da nam drugorazredni svjetski gelipteri smjenjuju i postavljaju ministremarcellus wrote:Starhemberg wrote:Longi skini se više s tim, ne guši temu...i da, što je je, nemaju se ovi pravo petljati u unutrašnje stvari njima strane zemlje. Apelirati mogu, zahtijevati ne mogu ništa.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
To je sada samo pitanje vremena.epikur37 wrote:Dolje s njim, pritisak je dobrodošao. Problematičan je a i cijeli smjer karamarkove vlade.
Guest- Guest
"Zlatko Hasanbegovic n’a pas été choisi pour ses compétences dans le domaine de la culture, mais pour promouvoir l’idéologie qu’il incarne."
Kratko, jasno i sažeto.
http://www.liberation.fr/debats/2016/05/23/en-croatie-un-revisionniste-ministre-de-la-culture_1454623
Kratko, jasno i sažeto.
http://www.liberation.fr/debats/2016/05/23/en-croatie-un-revisionniste-ministre-de-la-culture_1454623
Guest- Guest
ja intelektualaca i kuraca
je suis ursa raukar
je suis ursa raukar
2014-04-19
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Haso j. ne vadi
» haso jebe ne vadi
» Haso jebe, ne vadi
» Haso hebe ne vadi