Židovi vs Haso
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Židovi vs Haso
Ovo šta su napisali treba točno proucit i vidit jel piše stvarno peticija za ostavku a ako da onda tužit.
Ovo triba prekinit jednom za svakda.
Doc će mi sutra neki Rumunj da mu se nesviđa naš ministar obrane pa ce mi radit ovakve peticije.
Aj sine tuži to.
Ovo triba prekinit jednom za svakda.
Doc će mi sutra neki Rumunj da mu se nesviđa naš ministar obrane pa ce mi radit ovakve peticije.
Aj sine tuži to.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
haso jedini jedini koji valjda u novoj vladi. jedini. ostalo sve zakurac, polit bezninom i zapaliti , a Hasu staviti za premijera i predsjednika i vrhovnog vođu
Guest- Guest
Među prvim potpisnicima: Benjamin Abtan Predsjednik Europskog proturasistički pokret (Egam), Urša Raukar glumica (Hrvatska), Beate i Serge Klarsfeld UNESCO-naknada Veleposlanici (Njemačka i Francuska), direktor Mario Mažić program na Inicijative mladih za ljudska prava (Hrvatska), Annette Wieviorka povjesničar (Francuska), Kim Campbell Bivši premijer Kanade, Svjetski pokret za demokraciju (Kanada) predsjednik, Judith Butler Filozof (SAD), Dario Fo Nobelove nagrade za književnost (Italija), Miguel Ángel Moratinos Bivši ministar vanjskih poslova (Španjolska), Richard Prasquier dopredsjednik od Fondation pour la mémoire de la Shoah (Francuska), Danis Tanović Redatelj (Bosna i Hercegovina), Benjamin Stora povjesničar (Francuska), Etienne Balibar profesor emeritus filozofije na Sveučilištu u Parizu West-Nanterre, stolica u modernoj europskoj filozofiji, Kingston University London (Francuska) filozof Alain Finkielkraut (Francuska), Toni Negri Filozof (Francuska), Chantal Mouffe profesor političke teorije, University of Westminster (Belgija i Velika Britanija), Saskia Sassen sociolog na Sveučilištu Columbia i gostujući profesor na London School of Economics (Nizozemska i SAD), Nancy Fraser Filozof (SAD), Caroline Mécary odvjetnik (Francuska) Sari Nusseibeh bivši predsjednik Sveučilište Al-Quds (Palestina), povjesničar Henry Rousso (Francuska), povjesničar Pap Ndiaye (Francuska), Catherine de Wenden Withol profesor na Sciences-po Pariz (Francuska) ...
----
Svima prijavicu poštom.
----
Svima prijavicu poštom.
2014-04-11
Ministri se ne smjenjuju potpisom lovaca na naciste i lovaca na mamute. Tako da ovo je nebitno.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Sjetite se žrtava je ustaški režim je presudno. Prema najpouzdanijim procjenama, najmanje 83.000 osoba ubijeno u koncentracijskom i logor Jasenovac, smatra Auschwitz Balkana. I taj broj uzima u obzir navedene i identificiranih žrtava. Ustaše su sustavno ciljano, zarobljeni, mučeni i ubijani Srbi, Židovi, Romi na rasističke, etničke i vjerske, kao i bosanskih Muslimana i Hrvata na političkoj osnovi. Iako je logor Jasenovac bio simbol užasa u Državnom hrvatskom Independent rekao, kolaboracionističke vlasti počinjene na mnogim drugim mjestima zločina i masovnih zločina. Ustaše, poput nacista, pokazao mržnju i neograničene okrutnost koji otkriva apsolutnu zlo u srcu njihove doktrine i sustava staviti na mjesto.
---
Ovo su Židovi iza toga. Da su Srbi onda bi bilo 700 000 srpske nejaci.
---
Ovo su Židovi iza toga. Da su Srbi onda bi bilo 700 000 srpske nejaci.
2014-04-11
Nema elemnata za prijavu jer su drukcije ovo posložili tj kao nismo mi ništa nego cemo mi upirat svoje i povlacit veze da ga se smjeni politckim pritiscima.
---
Njegovi prvi koraci na mjestu ministra kulture potvrđuju ovu opasku. Otklonio je Odbor za neprofitne medije, osloboditi HRT novinari koji su bili neprijateljski raspoloženi prema njemu, i podvrgnuti članovi Agencija za elektroničke medije većim pritiskom ignoriranje problema posebice izraženih OESS-a o ovom pitanju.
Te promjene treba se tiču svih nas. S obzirom na Europu kao zajednicu zajedničkih vrijednosti, moramo ustvrditi da to nije prihvatljivo da država članica može biti nošenje ekskluzivni ideologiju i povoljan povijesni revizionizam. Moramo mobilizirati svoje snage kako bi obuzdala tih kretanja u Republici Hrvatskoj, koji su dio zabrinjavajućeg trenda u srednjoj i istočnoj Europi.
http://www.liberation.fr/debats/2016/05/23/en-croatie-un-revisionniste-ministre-de-la-culture_1454623
---
Njegovi prvi koraci na mjestu ministra kulture potvrđuju ovu opasku. Otklonio je Odbor za neprofitne medije, osloboditi HRT novinari koji su bili neprijateljski raspoloženi prema njemu, i podvrgnuti članovi Agencija za elektroničke medije većim pritiskom ignoriranje problema posebice izraženih OESS-a o ovom pitanju.
Te promjene treba se tiču svih nas. S obzirom na Europu kao zajednicu zajedničkih vrijednosti, moramo ustvrditi da to nije prihvatljivo da država članica može biti nošenje ekskluzivni ideologiju i povoljan povijesni revizionizam. Moramo mobilizirati svoje snage kako bi obuzdala tih kretanja u Republici Hrvatskoj, koji su dio zabrinjavajućeg trenda u srednjoj i istočnoj Europi.
http://www.liberation.fr/debats/2016/05/23/en-croatie-un-revisionniste-ministre-de-la-culture_1454623
2014-04-11
Da al ce ti vršit pritisak.kaja_333 wrote:Ministri se ne smjenjuju potpisom lovaca na naciste i lovaca na mamute. Tako da ovo je nebitno.
Dobro bar nisu oni : 700 000 srpske nejaci .....
2014-04-11
prckov wrote:jedan je hase
a puno je ovih "intelektualaca" sa šaptačima u rh
Nema veze.marcellus wrote:prckov wrote:jedan je hase
a puno je ovih "intelektualaca" sa šaptačima u rh
Pucko ustaške pukovnije povijesne iz AU nisu zabranjene.
Malo ćemo marširat ispod prozora židovsko veleopslanstva sa njima.
Knjige su svedok istorije i putokaz za budućnost. Za svaki rat su potrebne dve strane, a u slučaju svetskog sukoba i više. Austrougarska je pre svoje propasti i totalnog raspada u svoje granice inkorporirala mnoge slovenske zemlje, čiji su stanovnici velikom većinom imali udela u Prvom svetskom ratu kao njeni vojnici. Neki su to smatrali neizbežnim moranjem, dok su drugi u tom poduhvatu pronašli i određene ideale i “skoro” do kraja ih sledili. Knjiga kao jedan od onovremenih retkih medija i danas svojim sadržajem, kao i hronologijom svedoči o tim vremenima, raspoloženju, stanju duha jednog naroda i promenama političkih gledišta. Istoriju piše pobednik i njegove knjige se preštampavaju, ali je takođe interesantno videti kako su obe strane gledale na aktuelna dešavanja, posebno kada je u pitanju početak rata koji je većinom vezan za sukobe u Srbiji 1914. i 1915. godine. U prilogu Vam predstavljamo ratna izdanja objavljena u Srbiji i širom Evrope, a zatim i ona publikovana u Austrougarskoj (Hrvatska).
http://www.antikvarne-knjige.com/magazin/prvi-svetski-rat-na-balkanu-knjige-kao-svedoci-istorije
2014-04-11
Pučko-ustaški obveznici u Austro-Ugarskoj su "osobe između 36. i 50. godine i one koje još nisu služile vojsku, dakle od 18. do 21. godine",[5] "rezervisti domobranskih jedinica, uglavnom starijih godišta; posljednja obrana"[6] Pučki ustanak se diže samo u slučaju rata, tj. opće mobilizacije, a posebno je ustrojen tek 1886.[7] Do noveliranja vojnog zakona iz 1908. pučki ustanak je postojao samo na papiru.[7] U ratu je i taj vid vojske djelomično funkcionirao kao trećelinijska vojna snaga, bez naoružanja, a često i bez časničkog i dočasničkog kadra.
https://hr.wikipedia.org/wiki/Pu%C4%8Dki_ustanak
2014-04-11
Eto .....mi smo protiv ustaša ....al nismo protiv puckih ustaša.
To nemeš zabranit da ga hebeš.
Povijesne postrojbe iz AU.
To nemeš zabranit da ga hebeš.
Povijesne postrojbe iz AU.
2014-04-11
KUD pucke ustaše .....ono uclanjivanje i jedno 200 000 puckih .......ustaša.
Lijevica na aparatima.
Lijevica na aparatima.
2014-04-11
Najbolje da nam oni izaberu cijelu vlast, Sabor i kadrove u državnim službama. Nacija s minimalnom dozom samopouzdanja ne bi se uopće obazirala na te njihove pizdarije, pogotovo kad se vidi tko ih od "naših" medija objavljuje.
mrincredible-
2014-04-16
Dobra ideja.mrincredible wrote:Najbolje da nam oni izaberu cijelu vlast, Sabor i kadrove u državnim službama.
Ono šta ce nam izbori ?
2014-04-11
AL NEMOŠ SE TI SA NJIMA BORIT.
BIT CE OVDJE OSNIVANJE KUD POVIJESNE POSTROJBE PUCKE USTAŠKE IZ AU
JEDNO 200 TISUCA CLANOVA .....NAJMANJE.
PISAT ĆE MI NA UNIFORMI : PUCKI USTAŠA
BIT CE OVDJE OSNIVANJE KUD POVIJESNE POSTROJBE PUCKE USTAŠKE IZ AU
JEDNO 200 TISUCA CLANOVA .....NAJMANJE.
PISAT ĆE MI NA UNIFORMI : PUCKI USTAŠA
2014-04-11
Longi skini se više s tim, ne guši temu...i da, što je je, nemaju se ovi pravo petljati u unutrašnje stvari njima strane zemlje. Apelirati mogu, zahtijevati ne mogu ništa.
Guest- Guest
Pa problem i je šta su skupili sve živo naokolo da pritisnu Hr odnosno vladajucu koaliciju.
A meni odkako mi je pala ideja o kud pu .....ono super ideja ....da nisu oni ovako upirali sa time nebi mi nikad pala na pamet .....sad ce imat jobik u hr.
A meni odkako mi je pala ideja o kud pu .....ono super ideja ....da nisu oni ovako upirali sa time nebi mi nikad pala na pamet .....sad ce imat jobik u hr.
2014-04-11
Nemoš mene pobijedit ...moj IQ je ono 10000000
Uprli su na ono za dom spremni a to je u suštini ne dopuštanje da se Hrvati bore za Hrvatsku i 90% raje to ne veže za NDHa i to razdoblje nego uz ovo zadnje.
Nemaju one ustaše s druge strane nego neke druge.
Pucko ustaške povijesne postrojbe nemaju ništa sa WW2.
I osnovat cemo nešto takvo ....i primamo nove clanove,
Pa ce od za dom spremni doc do jobika .....eto .....iz dišpeta čistoga cu to napravit pa sad da vidim kako ce mi to netko zabranit.
Uprli su na ono za dom spremni a to je u suštini ne dopuštanje da se Hrvati bore za Hrvatsku i 90% raje to ne veže za NDHa i to razdoblje nego uz ovo zadnje.
Nemaju one ustaše s druge strane nego neke druge.
Pucko ustaške povijesne postrojbe nemaju ništa sa WW2.
I osnovat cemo nešto takvo ....i primamo nove clanove,
Pa ce od za dom spremni doc do jobika .....eto .....iz dišpeta čistoga cu to napravit pa sad da vidim kako ce mi to netko zabranit.
2014-04-11
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Haso j. ne vadi
» haso jebe ne vadi
» Haso jebe, ne vadi
» Haso hebe ne vadi
» koja debilčina ovaj haso
» haso jebe ne vadi
» Haso jebe, ne vadi
» Haso hebe ne vadi