Modernim vozom od Sarajeva do Zagreba
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Modernim vozom od Sarajeva do Zagreba
Waša kukanja o ekonomiji i kako je prije bilo bolje su meni zamorna.
Žiwiš u swijetu u kojem je najweči grijeh neimati lowe.
OK.
Šta sad ?
Pa digni se , postani ekonomski stabilan i hebete se za to.
OK.
Šta sad ?
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Od mene nisi nikad mogao čuti kukanje i jadikovanje po tom pitanju,no znaš kako se kaže,svako se češe tamo gdje ga svrbi.RayMabus wrote:Waša kukanja o ekonomiji i kako je prije bilo bolje su meni zamorna.
OK.
Šta sad ?
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
I onda kad tako imaš lowe onda ti nije problem poslat 2000 ( dwije tisuće ) kuna kad widiš owako nešto i na taj način poboljšawaš swijet oko sebe :
2014-04-11
Ne može jadnik pomoči drugima.
SAMO JAKA LIČNOST TO MOŽE.
Kad očijeni da treba interwenirati..
SAMO JAKA LIČNOST TO MOŽE.
Kad očijeni da treba interwenirati..
2014-04-11
Pa pošalji ti.Davno sam prevazišao potrebu kršćanskog milosrđa ne bi li kupio ulaznicu u raj.RayMabus wrote:I onda kad tako imaš lowe onda ti nije problem poslat 2000 ( dwije tisuće ) kuna kad widiš owako nešto i na taj način poboljšawaš swijet oko sebe :
Sad sam u drugom taboru.
2015-07-23
Potrebitih je mnogo,koliko dnevno djece umire u Africi od gladi,ne možeš spasiti cijeli svijet a i da mogu ne želim,nisam kršćanski misionar niti humanist.
Last edited by Iknar je gay on 22/5/2016, 13:10; edited 1 time in total
2015-07-23
Posalo sam im jer sam widio da su normalna obitelj poput mnogih drugih , možda čak i normalnija al ok ...znači prosječna obitelj .....i sada imaš politiku stwaranj od ljudi robowa da bi ih se lakše manipuliralo.Iknar je gay wrote:Pa pošalji ti.Davno sam prevazišao potrebu kršćanskog milosrđa ne bi li kupio ulaznicu u raj.RayMabus wrote:I onda kad tako imaš lowe onda ti nije problem poslat 2000 ( dwije tisuće ) kuna kad widiš owako nešto i na taj način poboljšawaš swijet oko sebe :
Sad sam u drugom taboru.
E BAŠ NEĆEŠ.
DOBIT ĆE KUČU.
Kuča je neka sigurnost kakwa takwa.
To je moj mali doprisnos borbi protiw : NEHUMANOG KAPITALIZMA.
2014-04-11
MIslim da je Bog rekao da je owo igra u kojoj čemo se zajedničkim naporima swi podignit prema gore i jedino tako i nikako drukčije.Iknar je gay wrote:Potrepitih je mnogo,koliko dnevno djece umire u Africi od gladi,ne možeš spasiti cijeli svijet a i da mogu ne želim,nisam kršćanski misionar niti humanist.
Ćuj Afrika il bilo koji dio swijeta ima oko sebe ljude koji imaju lowe a ako oni nisu zainteresirani za swoje bližnje onda neka slobodno taj dio swijeta ide u TRI PIČHKE MALTERINE.
RIJEČ JE GOSPODNJA.
AMEN.
2014-04-11
Piše Iknar, al piše i gay. It's ok.Iknar je gay wrote:Nešto si pomješao.Ja sam Iknarov fan a ne Iknar.Nickster wrote:Izbavi nas od vlasti tame i izvedi na put svjetla, o, moćni Iknare!Iknar je gay wrote:Hrvati su poremećen narod,dijelu Rvata vrhunac moderne je razdoblje NDH dok je drugom dijelu razdoblje Jugoslavije.Ijedni i drugi zaglavili u vremenu i prostoru.Kao dva bolesnika,jedan boluje od kuge,drugi od kolere,te se jedan drugom rugaju a istovremeno ne vide svoju bolest.Usne Stjepana Gnječa wrote:debotoijusto wrote:moderni Talgo vagoni, koje je Željeznica Federacije BiH za 67 miliona eura kupila još prije deset godina.
znaci prije 10g. su bili moderni...mozda
A šta se čudiš? U rvata je danas moderna moda iz NDH razdoblje 1941.-1945.
Guest- Guest
Dražesni RayMabuso,nisam zamišljao da si tako cukrenRayMabus wrote:Posalo sam im jer sam widio da su normalna obitelj poput mnogih drugih , možda čak i normalnija al ok ...znači prosječna obitelj .....i sada imaš politiku stwaranj od ljudi robowa da bi ih se lakše manipuliralo.
E BAŠ NEĆEŠ.
DOBIT ĆE KUČU.
Kuča je neka sigurnost kakwa takwa.
To je moj mali doprisnos borbi protiw : NEHUMANOG KAPITALIZMA.
Nekada sam i ja bio takav sve dok se nisam transformirao,sada gledam stvari kroz drugu prizmu.Priđi na mračnu stranu i svi problemi ovog svijeta biti će ti nevažni.
2015-07-23
Bog je krepao,tako da me nije briga za riječi jednog mrtvaca a vjerujem kako se i njegovo kopile ne bi složilo s tvojom drugom konstatacijom,jer bijeli ili crni,europljani i afrikanci,,svi smo mi djeca božija''RayMabus wrote:MIslim da je Bog rekao da je owo igra u kojoj čemo se zajedničkim naporima swi podignit prema gore i jedino tako i nikako drukčije.Iknar je gay wrote:Potrepitih je mnogo,koliko dnevno djece umire u Africi od gladi,ne možeš spasiti cijeli svijet a i da mogu ne želim,nisam kršćanski misionar niti humanist.
Ćuj Afrika il bilo koji dio swijeta ima oko sebe ljude koji imaju lowe a ako oni nisu zainteresirani za swoje bližnje onda neka slobodno taj dio swijeta ide u TRI PIČHKE MALTERINE.
RIJEČ JE GOSPODNJA.
AMEN.
2015-07-23
pa šta onda,da ostavim samo iknar ili samo gay ?Nickster wrote:Piše Iknar, al piše i gay. It's ok.Iknar je gay wrote:Nešto si pomješao.Ja sam Iknarov fan a ne Iknar.Nickster wrote:Izbavi nas od vlasti tame i izvedi na put svjetla, o, moćni Iknare!Iknar je gay wrote:Hrvati su poremećen narod,dijelu Rvata vrhunac moderne je razdoblje NDH dok je drugom dijelu razdoblje Jugoslavije.Ijedni i drugi zaglavili u vremenu i prostoru.Kao dva bolesnika,jedan boluje od kuge,drugi od kolere,te se jedan drugom rugaju a istovremeno ne vide svoju bolest.Usne Stjepana Gnječa wrote:debotoijusto wrote:moderni Talgo vagoni, koje je Željeznica Federacije BiH za 67 miliona eura kupila još prije deset godina.
2015-07-23
JA SAM ATOMSKA BOMBA.Iknar je gay wrote:Bog je krepao,tako da me nije briga za riječi jednog mrtvaca a vjerujem kako se i njegovo kopile ne bi složilo s tvojom drugom konstatacijom,jer bijeli ili crni,europljani i afrikanci,,svi smo mi djeca božija''RayMabus wrote:MIslim da je Bog rekao da je owo igra u kojoj čemo se zajedničkim naporima swi podignit prema gore i jedino tako i nikako drukčije.Iknar je gay wrote:Potrepitih je mnogo,koliko dnevno djece umire u Africi od gladi,ne možeš spasiti cijeli svijet a i da mogu ne želim,nisam kršćanski misionar niti humanist.
RIJEČ JE GOSPODNJA.
AMEN.
IMAM SWOJ RADIJUS.
ONO ŠTA JE WAN TOG RADIJUSA OSTAWLJAM DRUGIMA .....AKO NEČE NEK IDU U TRI PM.
JA AFRIKI NEBI KUNE DAO.
IMAJU MILJARDERE DOLE A ONDA ZAPADNJAI DAJU LOWU.
PA NEMOJTE TO RADIT.
PRISILITE IH DA SE SAMI BRINU O SEBI ....ILI NEKA KREPAJU JER ONDA BOLJE NISU NI ZASLUŽILI.
2014-04-11
Postupi po savjesti.Iknar je gay wrote:pa šta onda,da ostavim samo iknar ili samo gay ?Nickster wrote:Piše Iknar, al piše i gay. It's ok.Iknar je gay wrote:Nešto si pomješao.Ja sam Iknarov fan a ne Iknar.Nickster wrote:Izbavi nas od vlasti tame i izvedi na put svjetla, o, moćni Iknare!Iknar je gay wrote:Hrvati su poremećen narod,dijelu Rvata vrhunac moderne je razdoblje NDH dok je drugom dijelu razdoblje Jugoslavije.Ijedni i drugi zaglavili u vremenu i prostoru.Kao dva bolesnika,jedan boluje od kuge,drugi od kolere,te se jedan drugom rugaju a istovremeno ne vide svoju bolest.Usne Stjepana Gnječa wrote:debotoijusto wrote:moderni Talgo vagoni, koje je Željeznica Federacije BiH za 67 miliona eura kupila još prije deset godina.
Guest- Guest
I ako u NIgeriji nema owakwih likowa kao ja koji će tamo imat swoj radijus pa podignit NIgeriju .....pa nemoj ti to radit.RayMabus wrote:Moj radijus je owo :
TO JE ZABRANJENO.
NITI KUNE IM NEMOJTE DATI.
NEKA KREPAJU.
DOČI ČE BOLJI LJUDI UMJESTO NJIH.
DUHOWNA EWOLUČIJA.
2014-04-11
A da se pozovem na prigovor savjesti.Nickster wrote:Postupi po savjesti.Iknar je gay wrote:pa šta onda,da ostavim samo iknar ili samo gay ?Nickster wrote:Piše Iknar, al piše i gay. It's ok.Iknar je gay wrote:Nešto si pomješao.Ja sam Iknarov fan a ne Iknar.Nickster wrote:Izbavi nas od vlasti tame i izvedi na put svjetla, o, moćni Iknare!Iknar je gay wrote:Hrvati su poremećen narod,dijelu Rvata vrhunac moderne je razdoblje NDH dok je drugom dijelu razdoblje Jugoslavije.Ijedni i drugi zaglavili u vremenu i prostoru.Kao dva bolesnika,jedan boluje od kuge,drugi od kolere,te se jedan drugom rugaju a istovremeno ne vide svoju bolest.Usne Stjepana Gnječa wrote:debotoijusto wrote:moderni Talgo vagoni, koje je Željeznica Federacije BiH za 67 miliona eura kupila još prije deset godina.
2015-07-23
RayMabus wrote:Moj radijus je owo :
Moj radijus pomaganja.
Wan owoga .....a jok bato.
AKO NEMA LIKOWA KOJI ĆE RADIT TAMO U TOM RADIJUS .....TO JE NJIHOW PROBLEM.
JA IMAM SWOJ RADIJUS.
KAO I ATOMSKA BOMBA.
I TO JE TO.
2014-04-11
Al ste brate mili začatali temu ....ima weč uru wrimena da oću izračunat koliko wremenski bi trebalo .....i jbte me sa JUgosawijom.
Ma idite u pičhku malterinu.
Ma idite u pičhku malterinu.
2014-04-11
ZG - Sarajewo ...400 kilometara ...wožnja traje 10 satiRayMabus wrote:
Uskoro na relaciji Sarajevo-Zagreb počinju saobraćati moderni Talgo vagoni, koje je Željeznica Federacije BiH za 67 miliona eura kupila još prije deset godina.
http://balkans.aljazeera.net/video/al-jazeera-business-modernim-vozom-od-sarajeva-do-zagreba
ZG - MIhen ----550 KM .....9 sati
2014-04-11
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Tvrtko Milović iz MOST-a bi 'granicu na Drini':'Moguće je relaksirat odnose Zagreba i Sarajeva'
» Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović i gradonačelnik Zagreba Milan Bandić prošetali su za Badnjak centrom Zagreba
» EU mora opremiti vojsku BiH modernim oružjem i tako ih zaštititi od Putina
» Uloga Sarajeva 11 Septembra
» Blokada Sarajeva : Otkazani letovi
» Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović i gradonačelnik Zagreba Milan Bandić prošetali su za Badnjak centrom Zagreba
» EU mora opremiti vojsku BiH modernim oružjem i tako ih zaštititi od Putina
» Uloga Sarajeva 11 Septembra
» Blokada Sarajeva : Otkazani letovi
Page 3 of 4