Modernim vozom od Sarajeva do Zagreba
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Modernim vozom od Sarajeva do Zagreba
Budimo malo realni,demokracija i Jugoslavija nikako ne idu pod ruku,no da je bila pojam države naspram ovih današnjih rodijačkih zadruga,svakako da je bila,ali opet s druge strane jugoslovenski zločinački karakter je bio puno sofisticiraniji i metodičniji,pa tako je Jugoslavija kao sicilijanska mafija naspram običnih uličnih razbojnika kokošara,što su ovi danas.Usne Stjepana Gnječa wrote:Iknar je gay wrote:
Ali već ste živili u jednoj takvoj čak 45 god.i ne samo s kamenjarskom,već i fruškogorskom i durmitorskom bilimentom.Dobro je ta država uspjela opstati 45god. s obzirom kakva bagra je u njoj živila.Hrvatski tuntleci,bosanski duduci,srbijanski mamlazi i crnogorski tokmaci.
SFRJ je naspram ovih današnjih primitivnih feuda i vukojebina bila eonima naprednija i civiliziranija i demokratičnija...itd da ne nabrajam dalje. Ovo što je danas to su primitivne zločinačke nakupine bandita, psihopata i kriminalaca.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
debotoijusto wrote:moderni Talgo vagoni, koje je Željeznica Federacije BiH za 67 miliona eura kupila još prije deset godina.
znaci prije 10g. su bili moderni...mozda
A šta se čudiš? U rvata je danas moderna moda iz NDH razdoblje 1941.-1945.
Guest- Guest
80-ih do beograda 12-13hUsne Stjepana Gnječa wrote:Iknar je gay wrote:
Ali već ste živili u jednoj takvoj čak 45 god.i ne samo s kamenjarskom,već i fruškogorskom i durmitorskom bilimentom.Dobro je ta država uspjela opstati 45god. s obzirom kakva bagra je u njoj živila.Hrvatski tuntleci,bosanski duduci,srbijanski mamlazi i crnogorski tokmaci.
SFRJ je naspram ovih današnjih primitivnih feuda i vukojebina bila eonima naprednija i civiliziranija i demokratičnija...itd da ne nabrajam dalje. Ovo što je danas to su primitivne zločinačke nakupine bandita, psihopata i kriminalaca.
zagreb 5-6...
koliko voze danas ?
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Budimo još malo realniji pa recimo to da nisu ustaše razhebale JUgoslawiju nego Milošewić jer kad je jedan Račan uteka izBeograda onda znaš koja je ura.Iknar je gay wrote:Budimo malo realni,demokracija i Jugoslavija nikako ne idu pod ruku,no da je bila pojam države naspram ovih današnjih rodijačkih zadruga,svakako da je bila,ali opet s druge strane jugoslovenski zločinački karakter je bio puno sofisticiraniji i metodičniji,pa tako je Jugoslavija kao sicilijanska mafija naspram običnih uličnih razbojnika kokošara,što su ovi danas.Usne Stjepana Gnječa wrote:Iknar je gay wrote:
Na 14. kongresu SKJ održanom 23. siječnja 1990. predvodio je hrvatsko izaslanstvo. Na Kongresu se otvoreno sukobio sa Slobodanom Miloševićem. Nakon što su slovenski izaslanici napustili Kongres, Račan je za govornicom izjavio kako "mi [SKH] ne možemo prihvatiti Jugoslavensku partiju bez Slovenaca", nakon čega je, zajedno s hrvatskim izaslanstvom, napustio Kongres čime je označen kraj vladavine SKJ.[3]
Prvi višestranački izbori i oporbeno djelovanje
Račan sa zamjenikom američkog ministra obrane Paulom Wolfowitzem, 7. lipnja 2002.
Zasluga je Ivica Račana to što su prihvaćeni izborni zakoni, što je prihvaćeno da se raspišu demokratski izbori, zasjenjena je bila slomom tadašnjeg poretka, ali ipak on je bio dio progresivnih snaga SKH koji su omogućili uvođenje višestranačja.[4] U velikoj ustavotvornoj komisiji i tijelima koji su sudjelovali u donošenju novog, božićnog Ustava zauzimao se za odredbe koje će jamčiti da nova Hrvatska spada u korpus socijalnih država.
10. prosinca 1989. SKH donosi odluku o raspisivanju izbora na svim razinama koji se održavaju u travnju i svibnju 1990. godine. Na njima pobjeđuje Hrvatska demokratska zajednica, a SKH sa oko 35% glasova osvaja 72 zastupnička mjesta u Hrvatskom saboru. SKH mirno predaje vlast HDZ-u.
Krajem te godine SKH usvaja socijaldemokratsko usmjerenje, te mijenja ime u SKH - Stranka demokratskih promjena, a 1993. u SDP - Socijaldemokratska partija Hrvatske.
Na parlamentarnim izborima 1992. godine SKH-SDP osvaja porazno nizak broj glasova, te jedva ulazi u sabor.
https://hr.wikipedia.org/wiki/Ivica_Ra%C4%8Dan#Prvi_vi.C5.A1estrana.C4.8Dki_izbori_i_oporbeno_djelovanje
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Iknar je gay wrote:Budimo malo realni,demokracija i Jugoslavija nikako ne idu pod ruku,no da je bila pojam države naspram ovih današnjih rodijačkih zadruga,svakako da je bila,ali opet s druge strane jugoslovenski zločinački karakter je bio puno sofisticiraniji i metodičniji,pa tako je Jugoslavija kao sicilijanska mafija naspram običnih uličnih razbojnika kokošara,što su ovi danas.Usne Stjepana Gnječa wrote:Iknar je gay wrote:
Budimo realni, demokracija je vladavina naroda a upravo se to desilo u SFRJ socijalističko samoupravljanje. Ako gledaš na demokraciju kao na višestranačje a onda te moram razočarati jer ova današnji batrljak ostatak velike Sfrj danas kodnog naziva RH-NDH nije daleko odmakla budući je i dalje na snazi jednopartijski sistem sa dvije frakcije SKH koje jedna drugoj pomažu držat lojtre.
Guest- Guest
Hrvati su poremećen narod,dijelu Rvata vrhunac moderne je razdoblje NDH dok je drugom dijelu razdoblje Jugoslavije.Ijedni i drugi zaglavili u vremenu i prostoru.Kao dva bolesnika,jedan boluje od kuge,drugi od kolere,te se jedan drugom rugaju a istovremeno ne vide svoju bolest.Usne Stjepana Gnječa wrote:debotoijusto wrote:moderni Talgo vagoni, koje je Željeznica Federacije BiH za 67 miliona eura kupila još prije deset godina.
2015-07-23
Voz,moderni voz za Zagreb,Virje,Novigrad.
Znam,kako je noćas dalek Beograd..
Pisma koja pišem ja,marka s likom Tuđmana...
Tuga mi je velika,velika ko Srbija...
Znam,kako je noćas dalek Beograd..
Pisma koja pišem ja,marka s likom Tuđmana...
Tuga mi je velika,velika ko Srbija...
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
A tko kaže da je ovo danas demokracija.Slažem se sa svim što si naveo,izuzev s onim da je u SFRJ bila demokracija naroda.Narod je tu bio tek obični konfekcijski dodatak,baš kao i danas.Ja sam nepristran,nisam emotivno vezan niti za Jugoslaviju,niti za NDH,niti za ovo što imamo danas i upravo to mi omogućava imati širi pogled izvan zadanih okvira koji ljudi sentimentalnih sklonosti kao bilo čemu od ovog navedenog ne mogu nikada iskoračiti.Usne Stjepana Gnječa wrote:Iknar je gay wrote:Budimo malo realni,demokracija i Jugoslavija nikako ne idu pod ruku,no da je bila pojam države naspram ovih današnjih rodijačkih zadruga,svakako da je bila,ali opet s druge strane jugoslovenski zločinački karakter je bio puno sofisticiraniji i metodičniji,pa tako je Jugoslavija kao sicilijanska mafija naspram običnih uličnih razbojnika kokošara,što su ovi danas.Usne Stjepana Gnječa wrote:Iknar je gay wrote:
Budimo realni, demokracija je vladavina naroda a upravo se to desilo u SFRJ socijalističko samoupravljanje. Ako gledaš na demokraciju kao na višestranačje a onda te moram razočarati jer ova današnji batrljak ostatak velike Sfrj danas kodnog naziva RH-NDH nije daleko odmakla budući je i dalje na snazi jednopartijski sistem sa dvije frakcije SKH koje jedna drugoj pomažu držat lojtre.
2015-07-23
Zanimljivo da nitko ne veliča vrijeme koje je Hrvatska provela u sklopu Kraljevine SHS.Iknar je gay wrote:A tko kaže da je ovo danas demokracija.Slažem se sa svim što si naveo,izuzev s onim da je u SFRJ bila demokracija naroda.Narod je tu bio tek obični konfekcijski dodatak,baš kao i danas.Ja sam nepristran,nisam emotivno vezan niti za Jugoslaviju,niti za NDH,niti za ovo što imamo danas i upravo to mi omogućava imati širi pogled izvan zadanih okvira koji ljudi sentimentalnih sklonosti kao bilo čemu od ovog navedenog ne mogu nikada iskoračiti.Usne Stjepana Gnječa wrote:Iknar je gay wrote:Budimo malo realni,demokracija i Jugoslavija nikako ne idu pod ruku,no da je bila pojam države naspram ovih današnjih rodijačkih zadruga,svakako da je bila,ali opet s druge strane jugoslovenski zločinački karakter je bio puno sofisticiraniji i metodičniji,pa tako je Jugoslavija kao sicilijanska mafija naspram običnih uličnih razbojnika kokošara,što su ovi danas.Usne Stjepana Gnječa wrote:Iknar je gay wrote:
Kao mali slušao sam stare ljude koji su govorili da je ono bilo dobro.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Al jeste ispolitzirali temu.
Owo je čisti biznis i poweziwanje dakle nešto pozitiwno.
Normalno da HŽ neće wozit zimi kad nema putnika nego kad ima turista.
Radimo onaj weliki aerodrom dakle wiše relačija i broja polazaka na kolodworu u ZG nam igra jer turisti wole putowat.
Swe je to biznis.
Okanite se owdje politike.
Owo je čisti biznis i poweziwanje dakle nešto pozitiwno.
Normalno da HŽ neće wozit zimi kad nema putnika nego kad ima turista.
Radimo onaj weliki aerodrom dakle wiše relačija i broja polazaka na kolodworu u ZG nam igra jer turisti wole putowat.
Swe je to biznis.
Okanite se owdje politike.
2014-04-11
Vjerojatno zato što su izumrli svi oni koji se sjećaju tog vremena.jastreb wrote:Zanimljivo da nitko ne veliča vrijeme koje je Hrvatska provela u sklopu Kraljevine SHS.Iknar je gay wrote:A tko kaže da je ovo danas demokracija.Slažem se sa svim što si naveo,izuzev s onim da je u SFRJ bila demokracija naroda.Narod je tu bio tek obični konfekcijski dodatak,baš kao i danas.Ja sam nepristran,nisam emotivno vezan niti za Jugoslaviju,niti za NDH,niti za ovo što imamo danas i upravo to mi omogućava imati širi pogled izvan zadanih okvira koji ljudi sentimentalnih sklonosti kao bilo čemu od ovog navedenog ne mogu nikada iskoračiti.Usne Stjepana Gnječa wrote:Iknar je gay wrote:Budimo malo realni,demokracija i Jugoslavija nikako ne idu pod ruku,no da je bila pojam države naspram ovih današnjih rodijačkih zadruga,svakako da je bila,ali opet s druge strane jugoslovenski zločinački karakter je bio puno sofisticiraniji i metodičniji,pa tako je Jugoslavija kao sicilijanska mafija naspram običnih uličnih razbojnika kokošara,što su ovi danas.Usne Stjepana Gnječa wrote:Iknar je gay wrote:
2015-07-23
Iknar je gay wrote:Hrvati su poremećen narod,dijelu Rvata vrhunac moderne je razdoblje NDH dok je drugom dijelu razdoblje Jugoslavije.Ijedni i drugi zaglavili u vremenu i prostoru.Kao dva bolesnika,jedan boluje od kuge,drugi od kolere,te se jedan drugom rugaju a istovremeno ne vide svoju bolest.Usne Stjepana Gnječa wrote:debotoijusto wrote:moderni Talgo vagoni, koje je Željeznica Federacije BiH za 67 miliona eura kupila još prije deset godina.
Ne spadam ni u jednu grupu navedenih. Međutim smeta to opanjkavanje po SFRJ i indoktrinacija mladih ljudi po medijima ima se dojam da se u toj SFRJ takoreć mlatilo ljude non stop zatvaralo ih i strijeljalo za odbačeni čik na cesti. Takve prosere i laži neću tolerirati i reagirati ću kako i ovdje tako i u RL. nemam ja straha od nikoga.
Guest- Guest
Zašto onda nemaš tri stana kao ja ? Ono to je samo dio moje imowine al čisto kad smo weć kod toga.Iknar je gay wrote:
A tko kaže da je ovo danas demokracija.Slažem se sa svim što si naveo,izuzev s onim da je u SFRJ bila demokracija naroda.Narod je tu bio tek obični konfekcijski dodatak,baš kao i danas.Ja sam nepristran,nisam emotivno vezan niti za Jugoslaviju,niti za NDH,niti za ovo što imamo danas i upravo to mi omogućava imati širi pogled izvan zadanih okvira koji ljudi sentimentalnih sklonosti kao bilo čemu od ovog navedenog ne mogu nikada iskoračiti.
I ne žiwimo u demokračiji nego kapitalizmu u kojem je največi grijeh NEIMATI LOWE.
Daleko si ti od otworenog uma. Da imaš otworen um onda bi u njega dodao i : $
WIN WIN
Bez ekonomske stabilnosti nema ni duhowne slobode.
Idemo delati.
2014-04-11
jastreb wrote:Zanimljivo da nitko ne veliča vrijeme koje je Hrvatska provela u sklopu Kraljevine SHS.Iknar je gay wrote:A tko kaže da je ovo danas demokracija.Slažem se sa svim što si naveo,izuzev s onim da je u SFRJ bila demokracija naroda.Narod je tu bio tek obični konfekcijski dodatak,baš kao i danas.Ja sam nepristran,nisam emotivno vezan niti za Jugoslaviju,niti za NDH,niti za ovo što imamo danas i upravo to mi omogućava imati širi pogled izvan zadanih okvira koji ljudi sentimentalnih sklonosti kao bilo čemu od ovog navedenog ne mogu nikada iskoračiti.Usne Stjepana Gnječa wrote:Iknar je gay wrote:Budimo malo realni,demokracija i Jugoslavija nikako ne idu pod ruku,no da je bila pojam države naspram ovih današnjih rodijačkih zadruga,svakako da je bila,ali opet s druge strane jugoslovenski zločinački karakter je bio puno sofisticiraniji i metodičniji,pa tako je Jugoslavija kao sicilijanska mafija naspram običnih uličnih razbojnika kokošara,što su ovi danas.Usne Stjepana Gnječa wrote:Iknar je gay wrote:
A čuj, to pitaj one koji su živjeli u Kraljevini SHS. Istra je bila Italija nikakvog dodira ni veze sa Kraljevinom SHS.
Guest- Guest
Pa zato što je malo onih koji na Jugoslaviju gledaju objektivno a to da niti je bila raj na zemlji kako to tvrde oni idealistički romantičari ali nije bila niti pakao kako to tvrdi ustašoidna katolčad.Usne Stjepana Gnječa wrote:Iknar je gay wrote:Hrvati su poremećen narod,dijelu Rvata vrhunac moderne je razdoblje NDH dok je drugom dijelu razdoblje Jugoslavije.Ijedni i drugi zaglavili u vremenu i prostoru.Kao dva bolesnika,jedan boluje od kuge,drugi od kolere,te se jedan drugom rugaju a istovremeno ne vide svoju bolest.Usne Stjepana Gnječa wrote:debotoijusto wrote:moderni Talgo vagoni, koje je Željeznica Federacije BiH za 67 miliona eura kupila još prije deset godina.
Ne spadam ni u jednu grupu navedenih. Međutim smeta to opanjkavanje po SFRJ i indoktrinacija mladih ljudi po medijima ima se dojam da se u toj SFRJ takoreć mlatilo ljude non stop zatvaralo ih i strijeljalo za odbačeni čik na cesti. Takve prosere i laži neću tolerirati i reagirati ću kako i ovdje tako i u RL. nemam ja straha od nikoga.
2015-07-23
RayMabus wrote:Zašto onda nemaš tri stana kao ja ? Ono to je samo dio moje imowine al čisto kad smo weć kod toga.Iknar je gay wrote:
A tko kaže da je ovo danas demokracija.Slažem se sa svim što si naveo,izuzev s onim da je u SFRJ bila demokracija naroda.Narod je tu bio tek obični konfekcijski dodatak,baš kao i danas.Ja sam nepristran,nisam emotivno vezan niti za Jugoslaviju,niti za NDH,niti za ovo što imamo danas i upravo to mi omogućava imati širi pogled izvan zadanih okvira koji ljudi sentimentalnih sklonosti kao bilo čemu od ovog navedenog ne mogu nikada iskoračiti.
I ne žiwimo u demokračiji nego kapitalizmu u kojem je največi grijeh NEIMATI LOWE.
WIN WIN
Idemo delati.
2014-04-11
Izbavi nas od vlasti tame i izvedi na put svjetla, o, moćni Iknare!Iknar je gay wrote:Hrvati su poremećen narod,dijelu Rvata vrhunac moderne je razdoblje NDH dok je drugom dijelu razdoblje Jugoslavije.Ijedni i drugi zaglavili u vremenu i prostoru.Kao dva bolesnika,jedan boluje od kuge,drugi od kolere,te se jedan drugom rugaju a istovremeno ne vide svoju bolest.Usne Stjepana Gnječa wrote:debotoijusto wrote:moderni Talgo vagoni, koje je Željeznica Federacije BiH za 67 miliona eura kupila još prije deset godina.
Guest- Guest
Pa ti niti ne znaš šta ja imam,ali se nemam namjeru hvalisati kao ti.No na stranu to,nije materijalizam taj koji je nužan za ostvarenje duhovnog mira,prosvijetljenosti i otvorenog uma,mislio sam da bi ti to trebao znati.RayMabus wrote:Zašto onda nemaš tri stana kao ja ? Ono to je samo dio moje imowine al čisto kad smo weć kod toga.Iknar je gay wrote:
WIN WIN
Idemo delati.
No,ipaj,materijalna sigurnost i bezbrižnost i omogućava pojedincima da budu pravi pravcati primjer one izreke,,besposlen pop i jariće krsti'' ili,,besposlen um je vražije igralište''
2015-07-23
Nešto si pomješao.Ja sam Iknarov fan a ne Iknar.Nickster wrote:Izbavi nas od vlasti tame i izvedi na put svjetla, o, moćni Iknare!Iknar je gay wrote:Hrvati su poremećen narod,dijelu Rvata vrhunac moderne je razdoblje NDH dok je drugom dijelu razdoblje Jugoslavije.Ijedni i drugi zaglavili u vremenu i prostoru.Kao dva bolesnika,jedan boluje od kuge,drugi od kolere,te se jedan drugom rugaju a istovremeno ne vide svoju bolest.Usne Stjepana Gnječa wrote:debotoijusto wrote:moderni Talgo vagoni, koje je Željeznica Federacije BiH za 67 miliona eura kupila još prije deset godina.
2015-07-23
Normalno da nije al očito ako žiwit u swijetu u kojem je najweči grijeh neimati lowe onda ga ne pobjeđuješ tako da mu hebeš malter i okriwljuješ nekog drugog nego da to shwatiš kao nešto šta te mora ojačati.Iknar je gay wrote:No na stranu to,nije materijalizam taj koji je nužan za ostvarenje duhovnog mira,prosvijetljenosti i otvorenog uma,mislio sam da bi ti to trebao znati.
NAGLASAK JE NA SPOSOBNOSTI.
2014-04-11
Waša kukanja o ekonomiji i kako je prije bilo bolje su meni zamorna.
Žiwiš u swijetu u kojem je najweči grijeh neimati lowe.
OK.
Šta sad ?
Pa digni se , postani ekonomski stabilan i hebete se za to.
Žiwiš u swijetu u kojem je najweči grijeh neimati lowe.
OK.
Šta sad ?
Pa digni se , postani ekonomski stabilan i hebete se za to.
2014-04-11
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Tvrtko Milović iz MOST-a bi 'granicu na Drini':'Moguće je relaksirat odnose Zagreba i Sarajeva'
» Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović i gradonačelnik Zagreba Milan Bandić prošetali su za Badnjak centrom Zagreba
» EU mora opremiti vojsku BiH modernim oružjem i tako ih zaštititi od Putina
» Uloga Sarajeva 11 Septembra
» Blokada Sarajeva : Otkazani letovi
» Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović i gradonačelnik Zagreba Milan Bandić prošetali su za Badnjak centrom Zagreba
» EU mora opremiti vojsku BiH modernim oružjem i tako ih zaštititi od Putina
» Uloga Sarajeva 11 Septembra
» Blokada Sarajeva : Otkazani letovi
Page 2 of 4