ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Denkverbot

Page 36 of 50 Previous  1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50  Next

Go down

Denkverbot - Page 36 Empty Re: Denkverbot

Post by kic Fri 10 Jun - 1:13

daily show je stvarno postao zakurac

kic
Admin

2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by aben Fri 10 Jun - 9:55

kic wrote:da, nisam znao da su Sex Pistolsi bili toliko dirigirani zapravo, nekako objašnjava Bowievu izjavu da je sav Rock kao izmanipuliran u nečije svrhe, SP su brzo postali zapravo Pop, Englez danas može pjevati God save the queen ili Anarchy in the UK, a da uopće u glavi nema anti-rojalističke motive, tj to ga ne čini niti malo manje Englezom, kao da imaju drugu himnu..

malo ljudi čita Pinkera, u tom bi bilo rješenje, nastavnici i pop kultura 1984'tu kao novu Bibliju, mislim i meni se sviđa svašta nešto, ali oni bi najradije da se stvori takav svijet pa da se mogu boriti protiv nj.. a borci su nemili :)

danas me nazvala iz banke, preletio sam pol grada, ispalo da laže, samo sam se pokupio, nabijem te stara.. otud današnji punk trenutak :^0
jo nis reakcionar, oni mislu da smo mi utopisti i da nemomo muda. preciznije, da nemamo mehanizme prelaska i ostanka u okvirima odgovorne zajednice jer će nas bilokoji barbar natriskati ko đanki amiša. ne zun zoč tako mislu, nika mi nisu objosnili..uglovnom, razlikujemo se po receptu za bolest, a u dijagnosti sun potpuno suglasan išnjima.

oni kožu- livo je sve, sve je livo. i fantastično opisuju kako se ljudi align (ne zun dobru hrv rič za to) sami osebe, kako okolini signaliziraju građansko pravovjerje. jer, "izmanipuliran u nečije svrhe" normalni ljudi odbacu radi nužnosti postojanja hijerarhije, neke tajne organizacije, a to nije plauzibilno. ali evo, pankeri, jebote. još ćeš iskopati neki socijalni aktivizam satana panonskog:)

ne zunjo ča ljudi čitaju, ali znun da ča su školovaniji, to su livije. nikad nis s glupačicama imo razgovor kako su ženski nogometaši manje ploćeni, ne u smislu da su neinformirane, nego normalni ljudi ne osićaju nejednakost. kako će osićati kad ne postoji, dok je akademici ne inventaju, i školovani usvoju?

nemoj ljutiti tete iza šaltera. je, zajebavat će te, grišiti, ali uvika ti moru više zagorčati život. jo sun više bullšita potroši na njih nego na ove obične žinske..

And insofar as it is compulsory, it is not educational
aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by kic Fri 10 Jun - 13:53

ovo mi je trenutno tak neshvatljivo da ce mi malivka desifrirati kasnije xD
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by aben Fri 10 Jun - 13:59

Vidin da nis dosta toga reko da zaokružin misao, jebiga, kolegica je pokušavala razgovarati s menon o svojin problemima dok sun tipko:)

Stavi sliku na čelo, jedva refrešan

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by BB-8 Fri 10 Jun - 15:30

aben wrote:Stavi sliku na čelo, jedva refrešan

stiskaj F5...

2016-01-25

Back to top Go down

Post by Guest Fri 10 Jun - 17:20

kic wrote:wall-e je, je najbolji animirani film zadnjih desetak godina, zapravo prvi dio je genijalan, dok se ne popnu na brod pa sve postane banalno s očitom porukom, ali prvi dio uh-
Pogledala sam ga u nedjelju navečer. Kako bih opisala dojam?!
Paaaaa, ovako: kako mi se takav film omakao!?
Oduševljena sam. Nakon gledanja osjetila sam ispunjenost, toplinu, sjetu, i,i, ljubav :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Fri 10 Jun - 17:25

aben wrote:
kic wrote:ne da mi se o tome, jeez nekako sam se htio okladiti kako će malivka poslušati tvoj savjet i ulogirati se na forum u srijedu (danas), a izaći na tanz u petak..

dobro pa nisam..

Ideologizirana je, misli da će nojti mladića u ponediljak u šumi. To je istina, oće, ali prvo ga moroš u pijetak upoznati...inače je to scary, sresti nekoga u šumi, odma se sutin teksaškoga masakra...
Pa s obzirom na prethodno pročitano, nisam sigurna što je gore; sresti nekoga u šumi ili na planini :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Fri 10 Jun - 17:32

aben wrote:
kic wrote:
ne znam šta misli, ali znam da sam joj poklonio mali win sad, jer će se smijati mojoj krivoj procjeni i slaviti jer je drukčija i neshvatljiva-

Ma žinske uopće ne vodu scorebox, one nsu vode radi winova nego da se svidu nekome. 

Prove sun dobar de života na planini,

Abend je pun mudrosti, vidi se da poznaje žensku psihologiju, a za to je potrebno veliko iskustvo :)
Dakako da kod nas nema winova već se sve mjeri nekom dragošću koja te cijelu obuzme.
A Kic, mora da je tajna u tome jer sam profana :) (kako ta riječ čudno zvuči)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Fri 10 Jun - 17:49

kic wrote:ovo mi je trenutno tak neshvatljivo da ce mi malivka desifrirati kasnije xD
A, pokušati ću na svoj način :) Ovako:
Njih smatraju budalastim sanjarima koji trabunjaju o kojekakvim rečenicama za koje nemaju vremena niti slova pročitati. Gledaju na njih kao roditelj na dijete, kojemu dijete nešto govori, a roditelj nema vremena za poslušati jer ima bitnijeg posla. Ipak je on odrastao i roditelj. Ako dijete ne ušuti, zna se što slijedi - kazna.

Zapravo, što su školovaniji više prihvaćaju razlike u promišljanjima, no to ne znači da su ljeviji ili desniji.

Potrošeno vrijeme na muške ili ženske ne bih nazvala uzaludno potrošenim. Sve je to u skladu s osobnim stanjem osobe :) Koliko čovjek otvori školjki dok ne naiđe na biser. I svaki put se nada, to je zapravo najljepši dio :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by aben Fri 10 Jun - 19:24

mativka wrote:
aben wrote:
kic wrote:
ne znam šta misli, ali znam da sam joj poklonio mali win sad, jer će se smijati mojoj krivoj procjeni i slaviti jer je drukčija i neshvatljiva-

Ma žinske uopće ne vodu scorebox, one nsu vode radi winova nego da se svidu nekome. 

Prove sun dobar de života na planini,

Abend je pun mudrosti, vidi se da poznaje žensku psihologiju, a za to je potrebno veliko iskustvo :)
Dakako da kod nas nema winova već se sve mjeri nekom dragošću koja te cijelu obuzme.
A Kic, mora da je tajna u tome jer sam profana :) (kako ta riječ čudno zvuči)
Pa jesi li profana?

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by aben Fri 10 Jun - 19:25

mativka wrote:
kic wrote:ovo mi je trenutno tak neshvatljivo da ce mi malivka desifrirati kasnije xD
Njih smatraju budalastim sanjarima koji trabunjaju o kojekakvim rečenicama za koje nemaju vremena niti slova pročitati. Gledaju na njih kao roditelj na dijete, kojemu dijete nešto govori, a roditelj nema vremena za poslušati jer ima bitnijeg posla. Ipak je on odrastao i roditelj. Ako dijete ne ušuti, zna se što slijedi - kazna.

Zapravo, što su školovaniji više prihvaćaju razlike u promišljanjima, no to ne znači da su ljeviji ili desniji.

Potrošeno vrijeme na muške ili ženske ne bih nazvala uzaludno potrošenim. Sve je to u skladu s osobnim stanjem osobe :) Koliko čovjek otvori školjki dok ne naiđe na biser. I svaki put se nada, to je zapravo najljepši dio :)
Meni će ovo kic prevesti

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest Fri 10 Jun - 19:25

aben wrote:
Pa jesi li profana?
Ne znam :)
U nekim stvarima jesam, u nekim nisam....Zbilja ne znam :)
Jesi li ti?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by aben Fri 10 Jun - 19:26

Dread_Pirate_Roberts wrote:
aben wrote:Stavi sliku na čelo, jedva refrešan

stiskaj F5...
Ne, ne, na mobitelu

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest Fri 10 Jun - 19:27

aben wrote:
mativka wrote:

Meni će ovo kic prevesti
Joj, baš me zanima kako će on to :rofl Odlična zamisao! :tu
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by aben Fri 10 Jun - 19:30

mativka wrote:
aben wrote:
Pa jesi li profana?
Jesi li ti?
Jesan, 
Mislin da se takov čovik rodi..

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by aben Fri 10 Jun - 19:31

mativka wrote:
aben wrote:
mativka wrote:

Meni će ovo kic prevesti
Joj, baš me zanima kako će on to :rofl  Odlična zamisao! :tu
Jesi bila vanka u subotu?

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest Fri 10 Jun - 19:33

aben wrote:
mativka wrote:
aben wrote:
Pa jesi li profana?
Jesi li ti?
Jesan, 
Mislin da se takov čovik rodi..
Pa i ja sam poželjela onako odmah napisati da jesam, no tada sam odlučila pogledati značenje riječi i izbacilo mi je ovo:
profan (lat.), neposvećen, svjetovni, koji ne pripada nekom užem (religioznom, crkvenom) krugu; neupućen, nevješt, neuk u nekom području; običan, vulgaran, prost.
Tada sam se našla zbunjenom jer se baš u potpunosti nisam našla u tom značenju...
Kako ti definiraš tu riječ...onako narodski?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Fri 10 Jun - 19:35

Je li ovo nešto kao "Tijek misli"? Ovaj topic. Kic spominje Sex Pistolse, asociralo me na Sedam razdoblja rocka koji revno pratim na HRT-u 3. Prošli su put obrađivali stadionski rock i U2 kao posljednji vrijedni izdanak takvog rocka.. ZOO TV. 

Nikada ih nisam posebno voljela, ali imaju par stvari koje rado preslušavam.

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Fri 10 Jun - 19:36

aben wrote:
Jesi bila vanka u subotu?
Nisam navečer. Više se ne sjećam što sam radila, ali bila sam vani cijeli dan. Zašto pitaš?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Fri 10 Jun - 19:37

Ithildin wrote:Je li ovo nešto kao "Tijek misli"? Ovaj topic.
Ja sam ga tako shvatila i to mi je najljepše na cijelom forumu :)
Inače U2 mi je odličan bend....Dobrodošla/o :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic Fri 10 Jun - 19:41

Ithildin wrote:Je li ovo nešto kao "Tijek misli"? Ovaj topic. Kic spominje Sex Pistolse, asociralo me na Sedam razdoblja rocka koji revno pratim na HRT-u 3. Prošli su put obrađivali stadionski rock i U2 kao posljednji vrijedni izdanak takvog rocka.. ZOO TV. 

Nikada ih nisam posebno voljela, ali imaju par stvari koje rado preslušavam.

šta misliš o SP? iako, osjećam da nisi u punk i da najbolje od tog vidiš što su rodili drugi žanr: post-punk
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 36 of 50 Previous  1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50  Next