Denkverbot
Page 23 of 50
Page 23 of 50 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50
Re: Denkverbot
Križam se!aben wrote:pa svi, kic i ti i jo na nju, jebote, ona je feminiskinjinja- a obične žene mrzu feministinjinje i više od muških:)mativka wrote:A šta ako su dvije cure tu?aben wrote:jel ti razumiš da je dp dva na jednu a gangbang svi na jednu?mativka wrote:A?!aben wrote:
čuj, vegeta je feministica, a ti ni fazorom postavljenim na široki rasap zrake ne bi pogodila umjetničko djelo,
ča očekivate nego gang bang?
Ja tebe ništa ne razumijem...
Da mi je svete vodice, poškropila bih te :)
Pa ti si totalno popzdio! :) (čak mi je neugodno od silnih misli) :)
Bože, koja si ti budala! :)
Guest- Guest
DPajte se nježno, ja se povlačim u odaje zamotati u plahtu i čituckati prije nego me Hypnos tresne toljagom i lansira u stanje sna.
Guest- Guest
Vegvísir wrote:aben wrote:dobro, znomo kako društvo nameće pojedincima rodovske uloge,Vegvísir wrote:aben wrote:u čemu je rozlika.Vegvísir wrote:
Misliš, rodovi?
pinac je samo veći klitoris, zar ne
Spol je biološka odrednica, a rod društveni i kulturni konstrukt koji se odnosi na set društvenih uloga koje se vežu uz f/m u određenoj kulturi.
ali, kako se ljudi razlikuju po spolu? prvi put čujin.
Po spolu? Virneš među nožice i vidiš što se tamo klatari ili ne klatari. Kao što rekoh, spol je biološki određen, a rod, tj. rodne uloge naučimo socijalizacijom.
“Sex is biological, gender is a social construct”
This is a classic truism of feminist theory. It’s also completely wrong. The existence of trans and intersex people demonstrates this on both halves of the statement.
https://tal9000.wordpress.com/2011/02/12/sex-is-a-social-construct/
2014-04-16
Jedno je oduzimanje svjesno nesvjesne slobode, drugo svjesno, svjesne slobode...aben wrote:
ali, ča nisi ositila promjenu u zraku njihove svakidašnjice, oni su možda doživili i većiu promjenu od prerijskog načina života do las vegasa, nego mi od struje i televizije do televizije i interneta..
Guest- Guest
uf, white noise:(mativka wrote:Pala mi je ova pjesma na pamet, evo Abende, iako ju smatram svojom, podijeliti ću ju s tobom :) :aben wrote:
da si samo ti zbunjena, jo se osićun ko da ćaskam na onom bolničkom odjelu s rešetkama:)
ne volin te pjesmuljke, imun osjećaj da ih glazbenici rodu čisto da popunu rupu između dvi dobre pisme na ploči..
2014-04-16
a ča, oli si i ti jedna od njih?mativka wrote:Križam se!aben wrote:pa svi, kic i ti i jo na nju, jebote, ona je feminiskinjinja- a obične žene mrzu feministinjinje i više od muških:)mativka wrote:A šta ako su dvije cure tu?aben wrote:jel ti razumiš da je dp dva na jednu a gangbang svi na jednu?mativka wrote:
A?!
Ja tebe ništa ne razumijem...
2014-04-16
aben wrote:Vegvísir wrote:aben wrote:dobro, znomo kako društvo nameće pojedincima rodovske uloge,Vegvísir wrote:aben wrote:
u čemu je rozlika.
pinac je samo veći klitoris, zar ne
Spol je biološka odrednica, a rod društveni i kulturni konstrukt koji se odnosi na set društvenih uloga koje se vežu uz f/m u određenoj kulturi.
Po spolu? Virneš među nožice i vidiš što se tamo klatari ili ne klatari. Kao što rekoh, spol je biološki određen, a rod, tj. rodne uloge naučimo socijalizacijom.
This is a classic truism of feminist theory. It’s also completely wrong. The existence of trans and intersex people demonstrates this on both halves of the statement.
Uhvatih ovaj post krajičkom oka prije nego se odlogirah pa da brzinski odgovorim
Da, znam i za tu teoriju i pokušaj dekonstrukcije spola tako da ništa novo i revolucionarno mi nisi podastro. Kao i mnogo što drugo, tako ni feminizam nije jedinstven i monolitan pa danas možemo govoriti prije o feminizmima, ali temeljna ideja im je svima zajednička.
Noćka!
Guest- Guest
Grghhh, mrhgrhhhmmmrr....aben wrote:uf, white noise:(mativka wrote:Pala mi je ova pjesma na pamet, evo Abende, iako ju smatram svojom, podijeliti ću ju s tobom :) :aben wrote:
da si samo ti zbunjena, jo se osićun ko da ćaskam na onom bolničkom odjelu s rešetkama:)
ne volin te pjesmuljke, imun osjećaj da ih glazbenici rodu čisto da popunu rupu između dvi dobre pisme na ploči..
Koja bi tebe zadovoljila, molim uzorak...
Guest- Guest
in the nick of timeVegvísir wrote:DPajte se nježno, ja se povlačim u odaje zamotati u plahtu i čituckati prije nego me Hypnos tresne toljagom i lansira u stanje sna.
ali, čekati će te to i sutra:
This is a classic truism of feminist theory. It’s also completely wrong. The existence of trans and intersex people demonstrates this on both halves of the statement
2014-04-16
Pametna žena, na vrijeme se povuće :)Vegvísir wrote:
Noćka!
Noćka, Veg, šteta...ntko neće pisati...ehhh..
Guest- Guest
a, misli sun da ćeš pobignuti:)Vegvísir wrote:aben wrote:Vegvísir wrote:aben wrote:dobro, znomo kako društvo nameće pojedincima rodovske uloge,Vegvísir wrote:
Uhvatih ovaj post krajičkom oka prije nego se odlogirah pa da brzinski odgovorim
Da, znam i za tu teoriju i pokušaj dekonstrukcije spola tako da ništa novo i revolucionarno mi nisi podastro. Kao i mnogo što drugo, tako ni feminizam nije jedinstven i monolitan pa danas možemo govoriti prije o feminizmima, ali temeljna ideja im je svima zajednička.
Noćka!
je, imo ih puno, a imo i ispravnih,
ali ni dovoljno reći "imo ih puno", tribo se uvatiti u koštac is argumentacijun.
2014-04-16
mativka wrote:Pala mi je ova pjesma na pamet, evo Abende, iako ju smatram svojom, podijeliti ću ju s tobom :) :aben wrote:
e to je dobra stvar, podcijenjen bend
ča, da ti dun neku pismu? onako random ili ima tema?mativka wrote:Grghhh, mrhgrhhhmmmrr....aben wrote:uf, white noise:(mativka wrote:Pala mi je ova pjesma na pamet, evo Abende, iako ju smatram svojom, podijeliti ću ju s tobom :) :aben wrote:
Koja bi tebe zadovoljila, molim uzorak...
2014-04-16
Pa onako neku koju osjećaš, a da nije zezancija. U skladu s tvojim trenutnim stanjem (iako znamo da je sve uvijek promjenjivo)aben wrote:
ča, da ti dun neku pismu? onako random ili ima tema?
Guest- Guest
A?aben wrote:a ča, oli si i ti jedna od njih?mativka wrote:Križam se!aben wrote:pa svi, kic i ti i jo na nju, jebote, ona je feminiskinjinja- a obične žene mrzu feministinjinje i više od muških:)mativka wrote:A šta ako su dvije cure tu?aben wrote:
jel ti razumiš da je dp dva na jednu a gangbang svi na jednu?
Ma ja nisam nigdje :) Rekla bih da sam Čardak :)
Guest- Guest
teško je voliti indie bendove, moraš biti klinac u vrijeme tih albuma i odrasti s njima, ako si stariji svi ti zvuče smiješno i isto-
pa, evo, ovo mi sviro na mobitelu kad me zovu,mativka wrote:Pa onako neku koju osjećaš, a da nije zezancija. U skladu s tvojim trenutnim stanjem (iako znamo da je sve uvijek promjenjivo)aben wrote:
ča, da ti dun neku pismu? onako random ili ima tema?
riječ je o remekdjelu manierija i fantastičnoj izvedbi erskina od koje mi se koža naježi svaki put. kako su to osandesete, izbor instrumenata ni nojbolji, ali ča ćeš...
https://www.youtube.com/watch?v=mQDAlUG6VyA
2014-04-16
Pa ja ih volim, a nisam klinka :)kic wrote:teško je voliti indie bendove, moraš biti klinac u vrijeme tih albuma i odrasti s njima, ako si stariji svi ti zvuče smiješno i isto-
Kao što sam i prije napomenula, nisam ograničena :)
Guest- Guest
Majke ti mile, koliko ti zvoni dugo mob.? :Daben wrote:
pa, evo, ovo mi sviro na mobitelu kad me zovu,
riječ je o remekdjelu manierija i fantastičnoj izvedbi erskina od koje mi se koža naježi svaki put. kako su to osandesete, izbor instrumenata ni nojbolji, ali ča ćeš...
Guest- Guest
a ve, nis ni zno da je to celi žanr, proguglo sun indie, i nabrojali su sve bendove ke ne volin ahahakic wrote:teško je voliti indie bendove, moraš biti klinac u vrijeme tih albuma i odrasti s njima, ako si stariji svi ti zvuče smiješno i isto-
viš, to je možda unverzalnije, meni big bendovi svi zvuču isto, a kad dražen o njima govori na radiju, sa golemmon strašću, uopće ga ne razumin...al isto me uspije napaliti:)
2014-04-16
Page 23 of 50 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50
Page 23 of 50