Denkverbot
Page 24 of 50
Page 24 of 50 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50
Re: Denkverbot
a ve, nis ni zno da je to celi žanr, proguglo sun indie, i nabrojali su sve bendove ke ne volin ahahakic wrote:teško je voliti indie bendove, moraš biti klinac u vrijeme tih albuma i odrasti s njima, ako si stariji svi ti zvuče smiješno i isto-
viš, to je možda unverzalnije, meni big bendovi svi zvuču isto, a kad dražen o njima govori na radiju, sa golemmon strašću, uopće ga ne razumin...al isto me uspije napaliti:)
aben- Posts : 35492
2014-04-16
mativka wrote:Pa ja ih volim, a nisam klinka :)kic wrote:teško je voliti indie bendove, moraš biti klinac u vrijeme tih albuma i odrasti s njima, ako si stariji svi ti zvuče smiješno i isto-
Kao što sam i prije napomenula, nisam ograničena :)
ja nekako primjećujem da često spominješ slobodu i ograničenost, a što te briga ako te netko nazove i ograničenom?
za mene si klinka, a i pričam o razdoblju prije cca 10 godina kad je izašao im prvi album-
mativka wrote:Majke ti mile, koliko ti zvoni dugo mob.? :Daben wrote:
pa, evo, ovo mi sviro na mobitelu kad me zovu,
riječ je o remekdjelu manierija i fantastičnoj izvedbi erskina od koje mi se koža naježi svaki put. kako su to osandesete, izbor instrumenata ni nojbolji, ali ča ćeš...
haha, da, nikad se ne jovin na vrime ako sun doma, radi toga:)
2014-04-16
a ki zno, možda ona imo 50 godin...kic wrote:mativka wrote:Pa ja ih volim, a nisam klinka :)kic wrote:teško je voliti indie bendove, moraš biti klinac u vrijeme tih albuma i odrasti s njima, ako si stariji svi ti zvuče smiješno i isto-
ja nekako primjećujem da često spominješ slobodu i ograničenost, a što te briga ako te netko nazove i ograničenom?
za mene si klinka, a i pričam o razdoblju prije cca 10 godina kad je izašao im prvi album-
2014-04-16
aben wrote:a ve, nis ni zno da je to celi žanr, proguglo sun indie, i nabrojali su sve bendove ke ne volin ahahakic wrote:teško je voliti indie bendove, moraš biti klinac u vrijeme tih albuma i odrasti s njima, ako si stariji svi ti zvuče smiješno i isto-
viš, to je možda unverzalnije, meni big bendovi svi zvuču isto, a kad dražen o njima govori na radiju, sa golemmon strašću, uopće ga ne razumin...al isto me uspije napaliti:)
dakle ipak si na višoj ivici generacijskog stubišta ako ih sve odbijaš, vidio si ovaj SpaceX čudo jelde, i raketa se zove kao iz jednog drugog modernog žanra, post rocka: Of Course I Still Love You
I više, i više :Daben wrote:
a ki zno, možda ona imo 50 godin...
Nego, taj tvoj zvuk me podsjetio na Kviskoteku i uvodnu špicu :)
O, Abende stari :)
Guest- Guest
aben wrote:mativka wrote:Majke ti mile, koliko ti zvoni dugo mob.? :Daben wrote:
pa, evo, ovo mi sviro na mobitelu kad me zovu,
riječ je o remekdjelu manierija i fantastičnoj izvedbi erskina od koje mi se koža naježi svaki put. kako su to osandesete, izbor instrumenata ni nojbolji, ali ča ćeš...
haha, da, nikad se ne jovin na vrime ako sun doma, radi toga:)
ono kad imaš tako dobar ringtone, da ga uvijek pustiš do kraja i nikom se ne javiš xD
I za sebe sam :)kic wrote:mativka wrote:Pa ja ih volim, a nisam klinka :)kic wrote:teško je voliti indie bendove, moraš biti klinac u vrijeme tih albuma i odrasti s njima, ako si stariji svi ti zvuče smiješno i isto-
Što se tiče slobode, i filozofije u svezi s njom, Abend ima veliko pravo.
Ograničenost se odnosi na stanje društva u globalu...
Guest- Guest
mativka wrote:I za sebe sam :)
ako smo svi slobodni, onda jednakost nije ni teoretski moguća, what you say now-
čuj, polak života sun odbijo sve ispo određene granice, ali kako je glazba posli sve to manje identifikacijski alat, poče sun i modernije stvori filtrirati, al taj indi nikako.kic wrote:aben wrote:a ve, nis ni zno da je to celi žanr, proguglo sun indie, i nabrojali su sve bendove ke ne volin ahahakic wrote:teško je voliti indie bendove, moraš biti klinac u vrijeme tih albuma i odrasti s njima, ako si stariji svi ti zvuče smiješno i isto-
dakle ipak si na višoj ivici generacijskog stubišta ako ih sve odbijaš, vidio si ovaj SpaceX čudo jelde, i raketa se zove kao iz jednog drugog modernog žanra, post rocka: Of Course I Still Love You
a sa morun pojti viti ča je post rock:)
2014-04-16
Stvar je u tome, da se to odnosi samo na teoriju. Promišljanja, poput nacrta neke u budućnosti Strategije...kic wrote:mativka wrote:I za sebe sam :)
ako smo svi slobodni, onda jednakost nije ni teoretski moguća, what you say now-
Guest- Guest
odvratan in je taj zvuk osandesetih, steps ahead su neslušljivi u studijskkoj verziji, al kad je nešto dobro složeno, nema tu ako:)mativka wrote:I više, i više :Daben wrote:
a ki zno, možda ona imo 50 godin...
Nego, taj tvoj zvuk me podsjetio na Kviskoteku i uvodnu špicu :)
O, Abende stari :)
a ča se tiče starosti, zvuk ki jo baš volin je još stariji:((
mislin, ljudi iskima se jo družin su svi stariji omene, nojmlaji je 9 godin stariji omene, i unda dojden tu pa doživin šok od vos...
2014-04-16
Drago mi je što naš višestruki odnos rađa plodom :)aben wrote:
čuj, polak života sun odbijo sve ispo određene granice, ali kako je glazba posli sve to manje identifikacijski alat, poče sun i modernije stvori filtrirati, al taj indi nikako.
Kic, tebe će poslušati, ajd pokaži mu i da postoji glazba izvan njegovog stoljeća :)
Guest- Guest
Pa, upijaj :)aben wrote:
odvratan in je taj zvuk osandesetih, steps ahead su neslušljivi u studijskkoj verziji, al kad je nešto dobro složeno, nema tu ako:)
a ča se tiče starosti, zvuk ki jo baš volin je još stariji:((
mislin, ljudi iskima se jo družin su svi stariji omene, nojmlaji je 9 godin stariji omene, i unda dojden tu pa doživin šok od vos...
Neće ti ništa naškoditi jer i smeće ima svoju korist :)
Guest- Guest
hm sad sam pogledao neki klip koji mi je strašno spustio raspoloženje, baš, baš jebemti sve.
nesretnim spletom okolnosti, danaska je ko mene završila jedna knjiga ku sutra morun vrotiti jednoj učenici. ta knjiga je dnevnik. i, čuj, profesionalno je uzesti knjigu, klasti je na siguro, i unda je vrnuti. ali kako jedino bog more znati ča jo išnjun činin, a za njegakic wrote:aben wrote:a ki zno, možda ona imo 50 godin...
KLINKA
xD
uopće i nismo siguri da postoji, jo sun pogljedo ča imo unutro. i, boga mi, imo stil ko i mativka- mislin da sun prečito nešto ko "svugdi se vidim i nigdi se ne vidim" :))
2014-04-16
naravski, pa i čovik i tovor znaju više od čovika somoga.mativka wrote:Drago mi je što naš višestruki odnos rađa plodom :)aben wrote:
čuj, polak života sun odbijo sve ispo određene granice, ali kako je glazba posli sve to manje identifikacijski alat, poče sun i modernije stvori filtrirati, al taj indi nikako.
Kic, tebe će poslušati, ajd pokaži mu i da postoji glazba izvan njegovog stoljeća :)
al je kic ukalupljen glazbeno? jel se vi znote?
2014-04-16
Hahahhahah, a to je lijepa karakteristika :)aben wrote:nesretnim spletom okolnosti, danaska je ko mene završila jedna knjiga ku sutra morun vrotiti jednoj učenici. ta knjiga je dnevnik. i, čuj, profesionalno je uzesti knjigu, klasti je na siguro, i unda je vrnuti. ali kako jedino bog more znati ča jo išnjun činin, a za njegakic wrote:aben wrote:a ki zno, možda ona imo 50 godin...
KLINKA
xD
uopće i nismo siguri da postoji, jo sun pogljedo ča imo unutro. i, boga mi, imo stil ko i mativka- mislin da sun prečito nešto ko "svugdi se vidim i nigdi se ne vidim" :))
Nemoj slučajno da joj daš loše kritike. Sjećam se jednog svog eseja. Odlično ga napisala, bez greške, i zbilja onako u skladu s osjećajima, kako inače pišem u trenutku koji je promjenjiv....
Dobila 3, i ja kod profesora zašto 3?
On meni, pa ja ne mogu razumjeti da je osoba s 17 godina toliko pesimistična..A?
Pa to nije moje stalno stanje, jer s svakim satom ja se mijenjam....Zašto nešto forsirati čisto da se udovolji uopćena forma prikladna za zajednicu u kojoj se pojedinac stavlja na margine. Zar se zbilja želi od ljudi stvoriti robote koji su jednolični?
Svaka osoba je uragan osjećaja, nekad gore-nekad dolje...
Guest- Guest
A pustio je jednu pjesmu koja se i meni svidjela :)aben wrote:
al je kic ukalupljen glazbeno? jel se vi znote?
Ne znam, ali mi je bliže po dosadašnjem viđenom :)
Ona tvoja stvar je zbilja za krepati dok dočekaš da se nešto dogodi :D
Guest- Guest
Page 24 of 50 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50
Page 24 of 50