Denkverbot
Page 20 of 50
Page 20 of 50 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 35 ... 50
Re: Denkverbot
ali, pokušovaš proizvesti sukob di ga ne more biti;mativka wrote:A, mi mislimo da ćete rano umrijeti od raznih modernih bolesti ili unutarnjeg jala :) Nikada zadovoljni, nikada u skladu s trenutkom vremena:) Zar ima ljepšeg osjećaja od sjesti u miru na čistu wc školjku?! :Daben wrote:irelevantno je, jer inako vi to tako ne vidite. mi mislimo da ste bezvrjedni, ne računajući poslove blaganica, čistačica i sl., ali vi ne.mativka wrote:Drago mi je što mislite da sam profana :)aben wrote:profano je neuko, obično,mativka wrote:
Pa moram priznati da sam počesto imala osjećaj snobovskog laprdanja.
Što znači profana?
Ako se nešto dobro izrodi iz toga-da :)
ali to je super; ti držiš da je to laprdanje a mi da je profano- i niko ne želi projti na drugu stronu! recimo, komunisti su isto mrzili građanstvo, ali nisu ga puštili na miru, nego su ga pošto poto hotili uništiti.
Zapravo, moje unutarnje Ja se tako i osjeća:) Ono što mi smeta je bilo kakvo uništnje jer da Vi ne postojite, ne bi se znala vrijednost Nas :)
umrli ka umrli, siguro je da ne ćemo umriti jedni od drugih. ča jedun ljubitelj kožarića imo s jednin ljubiteljon big bradera? apsolutno nišće, oni se ne moru ni treviti
2014-04-16
a, dobar film o personifikaciji..nemo veze, poanta je propalamativka wrote:Ne?!aben wrote:
a zoč?
je si gledala wall-e?
Što je to?
2014-04-16
A, mi mislimo da ćete rano umrijeti od raznih modernih bolesti ili unutarnjeg jala :) Nikada zadovoljni, nikada u skladu s trenutkom vremena:) Zar ima ljepšeg osjećaja od sjesti u miru na čistu wc školjku?! :D[/quote]aben wrote:
irelevantno je, jer inako vi to tako ne vidite. mi mislimo da ste bezvrjedni, ne računajući poslove blaganica, čistačica i sl., ali vi ne.
ali, pokušovaš proizvesti sukob di ga ne more biti;
umrli ka umrli, siguro je da ne ćemo umriti jedni od drugih. ča jedun ljubitelj kožarića imo s jednin ljubiteljon big bradera? apsolutno nišće, oni se ne moru ni treviti[/quote]
Uopće,
ti si taj koji je odmah na početku ljude razgraničio u slojeve. Ja-ne. Za mene su svi isti.
Svaka smrt nije jednaka drugoj. Lijepa smrt je lijepa smrt, a svaka druga ima svoju priču....
Tko je Kožarić, tko je Big Brother?
Guest- Guest
Zašto ne pokušaš na drugačiji način objasniti?aben wrote:a, dobar film o personifikaciji..nemo veze, poanta je propalamativka wrote:Ne?!aben wrote:
a zoč?
je si gledala wall-e?
Što je to?
Ili su ljudi toliko umorni jedni od drugih da su im i besjede dosadile?
Guest- Guest
[/quote]
Uopće,
ti si taj koji je odmah na početku ljude razgraničio u slojeve. Ja-ne. Za mene su svi isti.
Svaka smrt nije jednaka drugoj. Lijepa smrt je lijepa smrt, a svaka druga ima svoju priču....
Tko je Kožarić, tko je Big Brother?
nis ih jo razgraniči, somi su se razgraničili, s obziron na dojmove o filmu.
kožarić je kipar, čije je obilježje da teško moreš odrediti ča mu je djelo a ča alat za izradu djela, pa polarizira- jedni mu se dive (snobovi) a drugi smiju- (profani).
big brader je eminija na televiziji di skupe neke random ljude i onda gledaju ča činu. jedni im se smiju (snobovi)n a drugi in se divu (profani)
2014-04-16
wall-e je, je najbolji animirani film zadnjih desetak godina, zapravo prvi dio je genijalan, dok se ne popnu na brod pa sve postane banalno s očitom porukom, ali prvi dio uh-
pa pokušo sun:)mativka wrote:Zašto ne pokušaš na drugačiji način objasniti?aben wrote:a, dobar film o personifikaciji..nemo veze, poanta je propalamativka wrote:Ne?!aben wrote:
a zoč?
je si gledala wall-e?
Što je to?
Ili su ljudi toliko umorni jedni od drugih da su im i besjede dosadile?
reko sun ti da ljudi i mobitelu dodoju ljudske osobine, a kamoli ne humanoidnom robotu ili životinjama
2014-04-16
aben wrote:ča jedun ljubitelj kožarića imo s jednin ljubiteljon big bradera? apsolutno nišće, oni se ne moru ni treviti
Glupost.
Guest- Guest
točno, amerikanci ne znaju stati. film je tribokic wrote:wall-e je, je najbolji animirani film zadnjih desetak godina, zapravo prvi dio je genijalan, dok se ne popnu na brod pa sve postane banalno s očitom porukom, ali prvi dio uh-
svršiti nalaskom života i kvit
2014-04-16
Pa ja volim o svemu znati i drago mi je ako nešto novo doznam. (hvala) :)aben wrote:
kožarić je kipar, čije je obilježje da teško moreš odrediti ča mu je djelo a ča alat za izradu djela, pa polarizira- jedni mu se dive (snobovi) a drugi smiju- (profani).
big brader je eminija na televiziji di skupe neke random ljude i onda gledaju ča činu. jedni im se smiju (snobovi)n a drugi in se divu (profani)
Kod mene je poanta da još uvijek nisam našla osobu kojoj ću se diviti, isto tako se ne smatram osobom koja se ima kome pravo smijati...
Guest- Guest
Vegvísir wrote:aben wrote:ča jedun ljubitelj kožarića imo s jednin ljubiteljon big bradera? apsolutno nišće, oni se ne moru ni treviti
Glupost.
:)
a, je li?
piše u udžbeniku marksizma da se ljudi ne dilu na klase?
2014-04-16
Ti mene ne čitaš!aben wrote:
pa pokušo sun:)
reko sun ti da ljudi i mobitelu dodoju ljudske osobine, a kamoli ne humanoidnom robotu ili životinjama
A ja sam tebi rekla da sam u tom trenutku na razini filma i tog doba.
Guest- Guest
aben wrote:točno, amerikanci ne znaju stati. film je tribokic wrote:wall-e je, je najbolji animirani film zadnjih desetak godina, zapravo prvi dio je genijalan, dok se ne popnu na brod pa sve postane banalno s očitom porukom, ali prvi dio uh-
ni poanta u osobi, nego u njegovin djelima. ljudi se grupiraju s obziron na to vidu li vridnost u njegovin djelima ili ne, isto ko is predmetnin filmon..mativka wrote:Pa ja volim o svemu znati i drago mi je ako nešto novo doznam. (hvala) :)aben wrote:
Kod mene je poanta da još uvijek nisam našla osobu kojoj ću se diviti, isto tako se ne smatram osobom koja se ima kome pravo smijati...
2014-04-16
Dečki su nam malo popizdili :DVegvísir wrote:aben wrote:ča jedun ljubitelj kožarića imo s jednin ljubiteljon big bradera? apsolutno nišće, oni se ne moru ni treviti
Glupost.
Guest- Guest
ali jo ne zun ča ti to znoči:)mativka wrote:Ti mene ne čitaš!aben wrote:
pa pokušo sun:)
A ja sam tebi rekla da sam u tom trenutku na razini filma i tog doba.
2014-04-16
priznoj, jesi plako?kic wrote:aben wrote:točno, amerikanci ne znaju stati. film je tribokic wrote:wall-e je, je najbolji animirani film zadnjih desetak godina, zapravo prvi dio je genijalan, dok se ne popnu na brod pa sve postane banalno s očitom porukom, ali prvi dio uh-
2014-04-16
doublepenetration upgraded to gangbangmativka wrote:Dečki su nam malo popizdili :DVegvísir wrote:aben wrote:ča jedun ljubitelj kožarića imo s jednin ljubiteljon big bradera? apsolutno nišće, oni se ne moru ni treviti
Glupost.
2014-04-16
aben wrote:Vegvísir wrote:aben wrote:ča jedun ljubitelj kožarića imo s jednin ljubiteljon big bradera? apsolutno nišće, oni se ne moru ni treviti
Glupost.
:)
a, je li?
piše u udžbeniku marksizma da se ljudi ne dilu na klase?
Ma kakvi, pa Bourdieu bi te potapšao po ramenu i rekao da je ukus klasni indikator.
Ali vidi vraga, slučajno znadem ljude koji baš istovremeno vole i Kožarića i prate Big Brother.
Guest- Guest
mativka wrote:Dečki su nam malo popizdili :DVegvísir wrote:aben wrote:ča jedun ljubitelj kožarića imo s jednin ljubiteljon big bradera? apsolutno nišće, oni se ne moru ni treviti
Glupost.
Vidim. Sve se nešto iznova dp/gangbang izlijeva preko tipkovnice.
Guest- Guest
Page 20 of 50 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 35 ... 50
Page 20 of 50