Denkverbot
Page 11 of 50
Page 11 of 50 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 30 ... 50
Re: Denkverbot
zbog otkrivenih planova, tribalo bi se zvati change of change of heartkic wrote:aben wrote:ne zun želi li se ona uopće udati, ima li se smisla uopće upuštati u ovo..kic wrote:
:kopulacija intensifies:
ne da ti se uopće startati operaciju "change of heart" ?
aben- Posts : 35492
2014-04-16
eh, pa znoš da to nikad ne more biti isto, ki bi ti izračuno...Vegvísir wrote:aben wrote:pusti sad socijologiju,Vegvísir wrote:aben wrote:je se misliš udavati?
Iskreno, nemam pojma. Sam papir i ritual mi ne znači puno i nije mi neki imperativ.
jo te pitun misliš li ikad načelno predati ključeve svoje slobode nekomu muškomu.
U onoj istoj mjeri u kojoj bi ključevi njegove slobode bili predani meni.
Ako te zanima vidim li se kao tradicionalna žena-majka-kraljica, ne, ne vidim se.
baš sun prečito jednu knjigu o ženami ke se ne vidu ko žene majke, nis sigur za to kraljica, zove se udoj se za njega, i govori o ženama ke se nisu vidile ko žene majke sve dok to više nisu mogle biti. ne preporučujen čitanje jer je dosadna, puno ponavlja, pisana za debile- svako malo neki primjer iz života i sl, ono, pisana je za žene.
ali, zamišljun kako bi muška verzija te knjige mogla izgljedati...ali ne uspjevan. provoj ti
2014-04-16
aben wrote:eh, pa znoš da to nikad ne more biti isto, ki bi ti izračuno...Vegvísir wrote:aben wrote:pusti sad socijologiju,Vegvísir wrote:aben wrote:je se misliš udavati?
Iskreno, nemam pojma. Sam papir i ritual mi ne znači puno i nije mi neki imperativ.
jo te pitun misliš li ikad načelno predati ključeve svoje slobode nekomu muškomu.
U onoj istoj mjeri u kojoj bi ključevi njegove slobode bili predani meni.
Ako te zanima vidim li se kao tradicionalna žena-majka-kraljica, ne, ne vidim se.
baš sun prečito jednu knjigu o ženami ke se ne vidu ko žene majke, nis sigur za to kraljica, zove se udoj se za njega, i govori o ženama ke se nisu vidile ko žene majke sve dok to više nisu mogle biti. ne preporučujen čitanje jer je dosadna, puno ponavlja, pisana za debile- svako malo neki primjer iz života i sl, ono, pisana je za žene.
ali, zamišljun kako bi muška verzija te knjige mogla izgljedati...ali ne uspjevan. provoj ti
Ma nije ni bit u tome da se računa točno u miligram tko, što, kako i koliko. Isto kao što nije bit bila u tome majka (to je isto zapravo nešto što mislim da ovisi o okolnostima; ideja majčinstva mi nije imperativ, ali isto tako mi nije ni odbojna) nego se čitava sintagma odnosila na tradicionalno poimanje braka i percipiranih uloga bračnih partnera.
Guest- Guest
.
sociologiranje ti skreće pažnju na sociologiranje. kakovo tradicionalno poimanje? žene išću muške a muški išću žene. zoč ne moremo zamisliti takovu knjigu za muške? jer biologija to ne dopušćo. muški se ne moru tako zajebati.Vegvísir wrote:
Ma nije ni bit u tome da se računa točno u miligram tko, što, kako i koliko. Isto kao što nije bit bila u tome majka (to je isto zapravo nešto što mislim da ovisi o okolnostima; ideja majčinstva mi nije imperativ, ali isto tako mi nije ni odbojna) nego se čitava sintagma odnosila na tradicionalno poimanje braka i percipiranih uloga bračnih partnera.
2014-04-16
aben wrote:.sociologiranje ti skreće pažnju na sociologiranje. kakovo tradicionalno poimanje? žene išću muške a muški išću žene. zoč ne moremo zamisliti takovu knjigu za muške? jer biologija to ne dopušćo. muški se ne moru tako zajebati.Vegvísir wrote:
Ja se uopće nisam osvrtala ni na knjigu, ni na biologiju. Nego na ono, kako ti povremeno kažeš, da si u braku zato da ti ima ko kuvat' i prat.
Guest- Guest
haha, je,Vegvísir wrote:aben wrote:.sociologiranje ti skreće pažnju na sociologiranje. kakovo tradicionalno poimanje? žene išću muške a muški išću žene. zoč ne moremo zamisliti takovu knjigu za muške? jer biologija to ne dopušćo. muški se ne moru tako zajebati.Vegvísir wrote:
Ja se uopće nisam osvrtala ni na knjigu, ni na biologiju. Nego na ono, kako ti povremeno kažeš, da si u braku zato da ti ima ko kuvat' i prat.
ali ta moja maksima je totalno sociologizirana, to je ko kad po dažju uđeš u butigu i rečeš "dobar dan!
"
ne mislin jo da sociologija ni korisna. jo bez generalizacija ne bi mogo živiti, i " neko da mi kuva i pere" sums it up vrlo dobro za ljude, ali ne i za pojedinca.
zoto kad razmišljoš o udaji, nemo smisla računati s onin ča odgovoro svima ili kako je većinun, s tradicionalnim poimanjem, nego samo o onomu ča odgovoro tebi. puno cura će odbiti muškoga i dite upravo radi sociologiziranja, jer se ne vidu u općoj slici, a niko in ni reko da je dinamika između dvo pojedinca jedinstvena, i da ih socijologija ni ne pokušava opisati.
2014-04-16
A gle, postavio si pitanje i ja sam iznijela svoju perspektivu. Pogotovo kad ga postaviš kao predavanje ključeva svoje slobode nekomu muškomu, zahtijevalo je da ipak malce izelaboriram svoje poimanje jer prosti da/ne odgovor mi je jednostavno suviše neprecizan.
(O tome bavi li se sociologija i pojedincem bi se opet dalo itekako puno toga napisati, ali možda nekom drugom prilikom. )
(O tome bavi li se sociologija i pojedincem bi se opet dalo itekako puno toga napisati, ali možda nekom drugom prilikom. )
Guest- Guest
znoči, jedva se čekoš udati i još si u osmin razredu izabrala vjenčanicu ali te srun reći jer si samostalna obrazovana i joka mloda žena?Vegvísir wrote:A gle, postavio si pitanje i ja sam iznijela svoju perspektivu. Pogotovo kad ga postaviš kao predavanje ključeva svoje slobode nekomu muškomu, zahtijevalo je da ipak malce izelaboriram svoje poimanje jer prosti da/ne odgovor mi je jednostavno suviše neprecizan.
2014-04-16
jel izojdeš ka vanka i unda ti priđe neki mladić, i reče ti kako si lipa, a ti njemu da je to bi nojčećći ulet na jugozapadu amerike još šezdesetih godin?
a unda se un malo zbuni i zacrveni, a ti mu rečeš da je očekivanje kopulacije u zapadnjačkim kulturama nerijetko stresno za mladiće i da se nema čega sromiti?
a unda se un malo zbuni i zacrveni, a ti mu rečeš da je očekivanje kopulacije u zapadnjačkim kulturama nerijetko stresno za mladiće i da se nema čega sromiti?
2014-04-16
kako gre?
2014-04-16
aben wrote:znoči, jedva se čekoš udati i još si u osmin razredu izabrala vjenčanicu ali te srun reći jer si samostalna obrazovana i joka mloda žena?Vegvísir wrote:A gle, postavio si pitanje i ja sam iznijela svoju perspektivu. Pogotovo kad ga postaviš kao predavanje ključeva svoje slobode nekomu muškomu, zahtijevalo je da ipak malce izelaboriram svoje poimanje jer prosti da/ne odgovor mi je jednostavno suviše neprecizan.
Ne, al' ajd, barem sam se dobro nasmijala.
jel izojdeš ka vanka i unda ti priđe neki mladić, i reče ti kako si lipa, a ti njemu da je to bi nojčećći ulet na jugozapadu amerike još šezdesetih godin?
Naravno. A uz to usput objasnim i osnovne teorijske postavke simboličkog interakcionizma.
Guest- Guest
udati ćemo mi tebe, jebenti neboga, samo čekoj. imo na forumu svakoga za nekoga!
jel te se mladići boju?
i, kako inače prebrodiš problem ča su oni načitani geekovi a zgodniši šupljoglavi? jel si progljedoš krez prsti i uzmeš punu zlicu ove proste marmelode ili poližeš bezukusni kavijar?
jel te se mladići boju?
i, kako inače prebrodiš problem ča su oni načitani geekovi a zgodniši šupljoglavi? jel si progljedoš krez prsti i uzmeš punu zlicu ove proste marmelode ili poližeš bezukusni kavijar?
2014-04-16
Brže-bolje, da se i ja napokon ostvarim kao žena. Al' morat' ćemo lagat' da nisam emancipirana feministkinja, znaš.
Geekovština mi šarmantnija od lepe prazne glave.
Guest- Guest
stan stan, ta nisi valjda feministkinja?Vegvísir wrote:Brže-bolje, da se i ja napokon ostvarim kao žena. Al' morat' ćemo lagat' da nisam emancipirana feministkinja, znaš.
jo sun se samo šali, nemoj mi to reći:(
ali, ali..geekovi?
jedno je kad žene kompeziraju manjkavosti svoga društvenog položaja znanjem ili titulama, to ih ne čini manje ženami, ali kad to činu mladići..pa to je tužno. mislim, ne znoš bi li ga prije zagrlila jer mu je zima ili jer je vidi miša...
2014-04-16
aben wrote:stan stan, ta nisi valjda feministkinja?Vegvísir wrote:Brže-bolje, da se i ja napokon ostvarim kao žena. Al' morat' ćemo lagat' da nisam emancipirana feministkinja, znaš.
jo sun se samo šali, nemoj mi to reći:(
ali, ali..geekovi?
jedno je kad žene kompeziraju manjkavosti svoga društvenog položaja znanjem ili titulama, to ih ne čini manje ženami, ali kad to činu mladići..pa to je tužno. mislim, ne znoš bi li ga prije zagrlila jer mu je zima ili jer je vidi miša...
Eto vidiš, rekla sam ti da će biti teško.
Nađe se među geekovima krasnih primjeraka.
Guest- Guest
a, kako unda moreš biti na fejsu s kicom, pa on je milo yoponopoulis/gavin macinnes fan?Vegvísir wrote:
ali, ča kad dojde vrime da te uzme u naručoj, a un ne more? ili vi redefinirate sve, pa tako i to, biće ti njega uzmeš..?
biće zato bettiboob vježbo, haha
2014-04-16
Vegvísir wrote:betty.boop wrote:kic wrote:snejk me izbriso s fejsa vidi vraga-
izbrisao je akaunt
Nije.
Vidim da još uvijek ima account, ali je valjda radio čistku. Obrisao je i mene.
dakle, onda je deaktivirao akaunt
nije vas izbrisao, to znam sigurno
betty.boop-
2015-01-23
tribalo bi zukerbergu predložiti da prilikom deaktivacije računalo pošalje poruku prijateljima:betty.boop wrote:Vegvísir wrote:betty.boop wrote:kic wrote:snejk me izbriso s fejsa vidi vraga-
izbrisao je akaunt
Nije.
nisam te odjebo, svih sam vas odjebo ili sl.
bogati, pa ratovi su znali buknuti i za manje...
2014-04-16
aben wrote:a, kako unda moreš biti na fejsu s kicom, pa on je milo yoponopoulis/gavin macinnes fan?Vegvísir wrote:
ali, ča kad dojde vrime da te uzme u naručoj, a un ne more? ili vi redefinirate sve, pa tako i to, biće ti njega uzmeš..?
biće zato bettiboob vježbo, haha
To je planski, gradim listu velikih neprijatelja!
Bože, abene, geekovi su pametni, u sekundi izračunaju sile, kutove, mase i akceleracije.
Guest- Guest
betty.boop wrote:Vegvísir wrote:betty.boop wrote:kic wrote:snejk me izbriso s fejsa vidi vraga-
izbrisao je akaunt
Nije.
Moguće. Al' čak i da je izbrisao, ništa čudno, ljudi nekad valjda požele imati manji broj ljudi, one s kojima se druže i inače, itd.
Guest- Guest
Page 11 of 50 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 30 ... 50
Page 11 of 50