Žene s fakultetom sve teže nalaze partnere, ostaju same, bez djece i neudate
Page 9 of 29
Page 9 of 29 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 19 ... 29
Re: Žene s fakultetom sve teže nalaze partnere, ostaju same, bez djece i neudate
..a di bi otisao?....i to je dio igrica...a i tu ima svojih cari,drazi i zavođenja i spontanostiIvyTeasdale wrote:di ti ode...prebrz si ti za mene, vuče..vuksadinare wrote:..pa i ja sam..mislio sam na sexy igrice...IvyTeasdale wrote:ja sam pobornik spontanosti..friendly, bez glume..to me prošlo u srednjoj školi..vuksadinare wrote:istina...ali mora biti malo igre..bez toga ni's...ne smijes se odmah predati..inace...strast brzo nestaneIvyTeasdale wrote:ne treba se nitko oko nikoga lomit..bit je u spontanosti...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Žene s fakultetom sve teže nalaze partnere, ostaju same, bez djece i neudate
tko zan mozda je kriv splico....Eva wrote:vuksadinare wrote:kaj lazes..Eva wrote:Noor wrote:Eva wrote:Noor wrote:Eva wrote:Noor wrote:crvenkasti wrote:Žena koja ima visoko mišljenje o sebi će odbiti i muškarca koji joj je privlačan, ako se on ne trudi dovoljno oko nje. Popustit će nekome manje privlačnom koji je uporan.
Muškarac koji je privlačan se neće truditi previše oko nje, jer mu je lakše odabrati neku drugu, tj. onu koja trudi oko njega, iako mu se ta ne sviđa.
možda, ali imaš i muškaraca koje razbijanje ženske nedodirljivosti baš napaljuje
Egomanijaci
nisu, muškarac je po prirodi iskonski lovac..a žena lovina, nek reče ko kaj hoće.
druga je stvar kaj se danas sve preokrenulo, pa žene naganjaju muškarce...a takve im i nisu napete
Ja samo Jodu. Ali, to je jače od mene.
dobro tko je taj Joda..vuk? sitting? jastreb?
Jedan slatkiš ispod 30.
Ne kužim zakaj on beži od mene, kad ću ga ipak ulovit. A kad ga ufatim ima da ga isfatam.
2015-09-08
IvyTeasdale wrote:Ne može se sve..imaš dobar početak..Riplex wrote:
Pa hvala, iako nisam neki glumac, par predstava amaterski u srednjoj školi
Evo, chatanje teme za početak dana. Niti sam jeo još ni sport ništa, a jeste vi zađavla
Meni je ova tema glupa a vi pricajte šta god hocete.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
to je već druga razina..vuksadinare wrote:..a di bi otisao?....i to je dio igrica...a i tu ima svojih cari,drazi i zavođenja i spontanostiIvyTeasdale wrote:di ti ode...prebrz si ti za mene, vuče..vuksadinare wrote:..pa i ja sam..mislio sam na sexy igrice...IvyTeasdale wrote:ja sam pobornik spontanosti..friendly, bez glume..to me prošlo u srednjoj školi..vuksadinare wrote:istina...ali mora biti malo igre..bez toga ni's...ne smijes se odmah predati..inace...strast brzo nestaneIvyTeasdale wrote:ne treba se nitko oko nikoga lomit..bit je u spontanosti...
I, očito ti se žena još nije vratila..
2014-04-12
a ti drkaj onda...RayMabus wrote:Meni je ova tema glupa a vi pricajte šta god hocete.
2015-09-08
Žene,razočarale ste me.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ne žali se sad, dobro ti je bilo..i zezanje opušta..Riplex wrote:IvyTeasdale wrote:Ne može se sve..imaš dobar početak..Riplex wrote:
Evo, chatanje teme za početak dana. Niti sam jeo još ni sport ništa, a jeste vi zađavla
Sad bježi..još ćeš me optužit za svašta nešto..
2014-04-12
hehehehehe..pa kud ce vise i bjesomucnije...??? inace,prava tema malo da se raspojasamo i opustimo od politike..vuksadinare wrote:a ti drkaj onda...RayMabus wrote:Meni je ova tema glupa a vi pricajte šta god hocete.
Guest- Guest
...a cuj....IvyTeasdale wrote:to je već druga razina..vuksadinare wrote:..a di bi otisao?....i to je dio igrica...a i tu ima svojih cari,drazi i zavođenja i spontanostiIvyTeasdale wrote:di ti ode...prebrz si ti za mene, vuče..vuksadinare wrote:..pa i ja sam..mislio sam na sexy igrice...IvyTeasdale wrote:ja sam pobornik spontanosti..friendly, bez glume..to me prošlo u srednjoj školi..vuksadinare wrote:istina...ali mora biti malo igre..bez toga ni's...ne smijes se odmah predati..inace...strast brzo nestaneIvyTeasdale wrote:ne treba se nitko oko nikoga lomit..bit je u spontanosti...
I, očito ti se žena još nije vratila..
2015-09-08
Drži se svoje, pa će ti razočaranje biti manje..jastreb wrote:Žene,razočarale ste me.
2014-04-12
Ovo mi je tema u razini ko da muški otvori temu pa kaže : ja b i seljancicu sa velikim sisama i sad to komentiramo.
Pa šta mene boli kuraz šta se ona nije udala ?
Šta se nije prcila kad je tribalo ?
Valjda misli da ce djecu dobit zracnim putem i preko daljinskoga.
Aj hebi gospu .....
Pa šta mene boli kuraz šta se ona nije udala ?
Šta se nije prcila kad je tribalo ?
Valjda misli da ce djecu dobit zracnim putem i preko daljinskoga.
Aj hebi gospu .....
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
izgleda da si ih previse idealizirao..jastreb wrote:Žene,razočarale ste me.
Guest- Guest
bogomdani wrote:hehehehehe..pa kud ce vise i bjesomucnije...??? inace,prava tema malo da se raspojasamo i opustimo od politike..vuksadinare wrote:a ti drkaj onda...RayMabus wrote:Meni je ova tema glupa a vi pricajte šta god hocete.
treba neku otvoriti dolje na sexu i ljubavi...da političarima ne začetavamo ratovanje
Guest- Guest
Ja sam se prvo udala i izrađala. U početku je muž upisivao fakultete samo da dobije studentsku iskaznicu kako bi mogao zaradit jer nije mogao naći posao. Kad je ispucao prava, radio je preko tuđih iskaznica , ali su mu ubirali visok postotak zarade. Onda sam ja upisala, tako da može radit preko moje. Usput sam kad sam već tu pokušala nešto i učit..i tako završila fakultet. Bila sam osmo čudo u selu s tim školovanjem, a i u klupici isto.
Last edited by frakcija on Thu 19 May - 11:05; edited 1 time in total
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
IvyTeasdale wrote:Ne žali se sad, dobro ti je bilo..i zezanje opušta..Riplex wrote:IvyTeasdale wrote:Ne može se sve..imaš dobar početak..Riplex wrote:
Nikada bez dokaza! I iscrpnih istraživanja
Ae idem, kad me se tira
hehehehe..ma ovdje je sve u prvom planu.. ..a forumski ratnici imaju dovoljno za diskusije..Noor wrote:bogomdani wrote:hehehehehe..pa kud ce vise i bjesomucnije...??? inace,prava tema malo da se raspojasamo i opustimo od politike..vuksadinare wrote:a ti drkaj onda...RayMabus wrote:Meni je ova tema glupa a vi pricajte šta god hocete.
treba neku otvoriti dolje na sexu i ljubavi...da političarima ne začetavamo ratovanje
Guest- Guest
je'l je ima?IvyTeasdale wrote:Drži se svoje, pa će ti razočaranje biti manje..jastreb wrote:Žene,razočarale ste me.
2015-09-08
....rasplakala si mefrakcija wrote:Ja sam se prvo udala i izrađala. U početku je muž upisivao fakultete samo da dobije studentsku iskaznicu kako bi mogao zaradit jer nije mogao naći posao. Kad je ispucao prava, radio je preko tuđih iskaznica , ali su mu ubirali visok postotak zarade. Onda sam ja upisala, tako da može radit preko moje. Usput sam kad sam već tu pokušala nešto i učit..i tako završila fakultet. Bila sam osmo čudo u selu s tim školovanjem, a i u klupici isto.
2015-09-08
frakcija moja, ti si stvarno imala bogat život..barem imaš što pričat...frakcija wrote:Ja sam se prvo udala i izrađala. U početku je muž upisivao fakultete samo da dobije studentsku iskaznicu kako bi mogao zaradit jer nije mogao naći posao. Kad je ispucao prava, radio je preko tuđih iskaznica , ali su mu ubirali visok postotak zarade. Onda sam ja upisala, tako da može radit preko moje. Usput sam kad sam već tu pokušala nešto i učit..i tako završila fakultet. Bila sam osmo čudo u selu s tim školovanjem, a i u klupici isto.
2014-04-12
Nitko tebe ne tjera..no, gladan, žedan, nerastegnut...teške optužbe,,Riplex wrote:IvyTeasdale wrote:Ne žali se sad, dobro ti je bilo..i zezanje opušta..Riplex wrote:IvyTeasdale wrote:Ne može se sve..imaš dobar početak..Riplex wrote:
Nikada bez dokaza! I iscrpnih istraživanja
Ae idem, kad me se tira
Nećemo se ljutit..
2014-04-12
Page 9 of 29 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 19 ... 29
Similar topics
» Nije im nimalo lako: Muškarci na zapadu sve teže nalaze cure
» dokaz da žene teže podnose vrućinu...
» Žene koje ne rode ostaju pederi
» Žene iz BiH rodile 50 djece u bazama ISIL-a u Siriji
» Broj rođene djece opada s razinom obrazovanja žene
» dokaz da žene teže podnose vrućinu...