Stankoviću katolibane:'Pobačaj je ZLO i treba ga zabraniti'
Page 9 of 17
Page 9 of 17 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 13 ... 17
Re: Stankoviću katolibane:'Pobačaj je ZLO i treba ga zabraniti'
uh dobar neki dokumentarac. Moze ime da ga probam naci onlineprckov wrote:gledam na tv pobile se dvije skupine cimpanzi,red wolf wrote:Uskoro ćeš shvatiti koliko ti je ispravan ovaj stav...epikur37 wrote:veber wrote:tko određuje pravo na život?epikur37 wrote:veber wrote:životinja.Regoč wrote:Koje pse? Zašto bismo ih ubijali?
nema pravo na život.
Naravno da nema pravo u smislu kao što čovjek ima.
ti?
ja?
Ljudi.
Janje izabereš, ubiješ, nabiješ na ražanj i kvit.
Životinje nemaju ljudska prava.....čovjek ih koristi za svoju dobrobit.
pobjednii ufatili mladuce iz suprotne skupine i rastrgali ga i pojeli. Nose mu otkinutu glavu.
pogresan stav
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
ma onaj david ge...something, sto pravi dokumentarce inace, ne znam kako se zove gledo sam od sredinegargamel0101 wrote:uh dobar neki dokumentarac. Moze ime da ga probam naci onlineprckov wrote:gledam na tv pobile se dvije skupine cimpanzi,red wolf wrote:Uskoro ćeš shvatiti koliko ti je ispravan ovaj stav...epikur37 wrote:veber wrote:tko određuje pravo na život?epikur37 wrote:veber wrote:životinja.Regoč wrote:Koje pse? Zašto bismo ih ubijali?
nema pravo na život.
ti?
ja?
Ljudi.
Janje izabereš, ubiješ, nabiješ na ražanj i kvit.
Životinje nemaju ljudska prava.....čovjek ih koristi za svoju dobrobit.
pobjednii ufatili mladuce iz suprotne skupine i rastrgali ga i pojeli. Nose mu otkinutu glavu.
pogresan stav
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
bistric :Ddijagram wrote:sto je to? Islamska Djamahirija? epi bi bio presretan:)IvyTeasdale wrote:ja sam samo realna..sve ove sto proklamiraju zabranu pobacaja poslat u ID..;-)dijagram wrote:evo epikura, mislim, kako s njim ista dogovoriti.epikur37 wrote:Izašlo je da je odvratno jesti životinje ali je abortus i eutanazija u redu.....msm
on, vuk, megi,..sve je to iskljucivo
2014-04-12
Treba stoke sitnog zuba da uzdržava lažne branitelje i uhljebe.....
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Pripadnost vrsti. Čovjek ima prava, ostali nemaju.veber wrote:tko određuje pravo na život?epikur37 wrote:veber wrote:životinja.Regoč wrote:Koje pse? Zašto bismo ih ubijali?
nema pravo na život.
ti?
ja?
tanka granica.
neki su nadljudi.
neki su nadljudi.
2014-12-30
regoch je pravi konzervativac...šteta što je ujedno i pravaš...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
uf...zamislio sam se...not!Regoč wrote:Ne, vi ste glupi zbog svojih stavovah.veber wrote:ti si pametan dečko ;)Dread_Pirate_Roberts wrote:ja se slazem s ajvi i veberinhom...
btw ovo sto je kaja napisala ima smisla samo kako progurati takav zakon?
daj se saberi regoc...kak ti pises ispada da je cekanje na posvajanje kraci vremenski period i da nakon istog sve bude peachy...
Da, ti i tvoje karakterizacije. Pravaštvo mi je isto što i nacionalna samosviest, inzistiranje na snažnoj hrvatskoj državi, jake članice nasuprot slaboj Euniji... Devetnaestostoljetne koncepcije nitko ne razmatra u današnjim okolnostima.epikur37 wrote:regoch je pravi konzervativac...šteta što je ujedno i pravaš...
Ne ispada, moj upis kaže da se postojeći propisi moraju mienjati kako se posvajanje ubrzalo, a ne da djeca godinama budu u domu jer se rodtelji predomišljaju.Dread_Pirate_Roberts wrote:daj se saberi regoc...kak ti pises ispada da je cekanje na posvajanje kraci vremenski period i da nakon istog sve bude peachy...
Navodno prvorotkinje najrjeđe pobacuju, a najčešće treće(ne)rotkinje..pun im šufit..nema ništa romantično u podizanju derišta..onda četvrto rode i tak..na eci peci pec.
Last edited by frakcija on 18/5/2016, 21:50; edited 2 times in total
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Regoč wrote:Da, ti i tvoje karakterizacije. Pravaštvo mi je isto što i nacionalna samosviest, inzistiranje na snažnoj hrvatskoj državi, jake članice nasuprot slaboj Euniji... Devetnaestostoljetne koncepcije nitko ne razmatra u današnjim okolnostima.epikur37 wrote:regoch je pravi konzervativac...šteta što je ujedno i pravaš...
Svatko od nekud crpi osnovni ideološki sukus.
Ja osobno, moja obitelj prije, nekako smo naslonjeni na hss-ove postavke od Radića pa sve do Mačeka. Nacionalno i ideološki. Konzervativnost je imanentnija seljaštvu nego pravaštvu a politički seljaštvo je najobuhvatnije i najracionalnije zahvatilo hrvatsko biće.
Pravaštvo je iracionalno a nakon potpunog debakla u XX stoljeću i retardirano.
Na kraju i pokojni predsjkedniok Tuđman kao zdravi hrvatski izdanak izašao je iz haesesovskog ideološkog promišljanja. I nije pogriješio.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
nije problem u "roditeljima" vec u drzavi. dijete nije imalo roditelje, ostavljeno...
ti nastavi lupetat zajdno s kajom.
2014-12-30
za abortus do 18te, nije osoba dok je pod mojim krovom e
2014-04-15
Pravaštvo, ono izvorno, zapravo je liberalizam primienjen na hrvatske okolnosti s konceptom nacije kao zajednice državljanah, čista zapadna Europa. Radićevština je uspjela jer se okrenula seljaštvu koje je tada činilo 80 % hrvatskoga naroda, danas bi to bio isti promašaj kao i izvorno pravaštvo.
veber-
2014-12-30
Dakle, propise treba mienjati, kao što već rekoh.veber wrote:nije problem u "roditeljima" vec u drzavi. dijete nije imalo roditelje, ostavljeno...
u svakom slucaju, treba ih mijenjat...
ali sto ti i kaja zagovarate, treba vas u nazorovu poslat. a onda kod mog frenda preko vikenda, pa tako 260 tjedana.
ali sto ti i kaja zagovarate, treba vas u nazorovu poslat. a onda kod mog frenda preko vikenda, pa tako 260 tjedana.
2014-12-30
Regoč wrote:Nebitno, čovjek je, a time je namjerni prekid njegova života ubojstvo.deda getting old wrote:Pravno gledano, abortus nije "neka vrstra ubojstva", jer fetus do 25. tjedna razvoja nema moždanih aktivnosti.
Medicina kaže da je čovjek mrtav kad nema moždane aktivnosti, da je nastuplia smrt, iako srce reflaksno kuca i krv njime kola.
Guest- Guest
Regoč wrote:Ja jesam, ali to nije razlog za ubojstvo. Ako su roditelji neprikladni, treba im oduzeti djecu i dodieliti ju prikladnima.veber wrote:epikur37 wrote:
Naravno da je bolje da se rodi a ni jedno dijete nije beželjeno.
očito nisi se susreo sa slučajnom djecom i njihovim roditeljima.
tko će ih posvojiti kad ti npr. 18% rođene djece u državi bude kopilad, toliko ih je otprilike bilo za vrijeme Austro-Ugarske prije kontracepcije i abortusa, zatvori i sirotišta su bili puni
Guest- Guest
Page 9 of 17 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 13 ... 17
Similar topics
» Šibenska katolička aktivistica: "Pobačaj treba zabraniti i silovanim djevojčicama"
» Nezamisliva okrutnost ideje da se silovanim ženama treba zabraniti pobačaj
» Batarelo "ne može spavati i dobio je vrućicu" kad je čuo da Kujundžić ne želi zabraniti pobačaj
» POBUNA U SDP-u: BERNARDIĆEVOG ČOVJEKA NAPALI DA ŽELI ZABRANITI POBAČAJ I PETOKRAKU On potvrdio: Pod tom zvijezdom su silovali žene
» Kurir treba zabraniti
» Nezamisliva okrutnost ideje da se silovanim ženama treba zabraniti pobačaj
» Batarelo "ne može spavati i dobio je vrućicu" kad je čuo da Kujundžić ne želi zabraniti pobačaj
» POBUNA U SDP-u: BERNARDIĆEVOG ČOVJEKA NAPALI DA ŽELI ZABRANITI POBAČAJ I PETOKRAKU On potvrdio: Pod tom zvijezdom su silovali žene
» Kurir treba zabraniti
Page 9 of 17