Stankoviću katolibane:'Pobačaj je ZLO i treba ga zabraniti'
Page 8 of 17
Page 8 of 17 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 12 ... 17
Re: Stankoviću katolibane:'Pobačaj je ZLO i treba ga zabraniti'
pa o tome se radi.IvyTeasdale wrote:prosto receno,ima..ma koliko to grubo zvucalo..naravno da ce se emocionalno zdrava zena savjetovat sa svojim normalnim partnerom..a,oni koji misle da se ijedna normalna,pritom mislim na emocionalno i psihicki zdravu zenu,odlucuje na abortus tako lagodno i lako, bez da se osjeca odbaceno,napusteno,nemocno,bezizlazno,a posljedicno također pati,su zaista veslo sisali.
Osobno nisam za abortus,na srecu nisam bila u situaciji pomisljat na to nikad,imislim da ga ne bih imala snage napravit,ali nikad ne bih oduzela zenama to pravo.
ja sam načelno protiv abortusa, ali da si zajebeš život zbog neke dogme, apsolutno sam protiv.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
veber wrote:životinja.Regoč wrote:Koje pse? Zašto bismo ih ubijali?
nema pravo na život.
Naravno da nema pravo u smislu kao što čovjek ima.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
tko određuje pravo na život?epikur37 wrote:veber wrote:životinja.Regoč wrote:Koje pse? Zašto bismo ih ubijali?
nema pravo na život.
ti?
ja?
2014-12-30
veber wrote:tko određuje pravo na život?epikur37 wrote:veber wrote:životinja.Regoč wrote:Koje pse? Zašto bismo ih ubijali?
nema pravo na život.
ti?
ja?
Ljudi.
Janje izabereš, ubiješ, nabiješ na ražanj i kvit.
Životinje nemaju ljudska prava.....čovjek ih koristi za svoju dobrobit.
2015-08-06
kontradiktorno...
2014-12-30
veber wrote:kontradiktorno...
U čemu?
2015-08-06
Izašlo je da je odvratno jesti životinje ali je abortus i eutanazija u redu.....msm
2015-08-06
ne!epikur37 wrote:Izašlo je da je odvratno jesti životinje ali je abortus i eutanazija u redu.....msm
što je čovjek?
živina.
još pridodajmo temi samoubojstvo i zaokružili smo ciklus.
2014-12-30
ja o tockama od kojih valja krenuti,korigirati tvrde i p'ogresne stvaove a ti krenes u analizu ni manje ni vise pojedinacnih slucajeva,normalne,manje normalne zene, normalni manje normalni muskarci, nigdje vezeIvyTeasdale wrote:prosto receno,ima..ma koliko to grubo zvucalo..naravno da ce se emocionalno zdrava zena savjetovat sa svojim normalnim partnerom..a,oni koji misle da se ijedna normalna,pritom mislim na emocionalno i psihicki zdravu zenu,odlucuje na abortus tako lagodno i lako, bez da se osjeca odbaceno,napusteno,nemocno,bezizlazno,a posljedicno također pati,su zaista veslo sisali.dijagram wrote:kao i obicno gomila gluposti na ovoj temi.
naprosto mi je nevjerojatno koliko razlicita stajalista ,ustvari na koji nacin se brane razlicita stajalista.
za pocetak zar je toliko tesko shvatiti ovo:
1. abortus nije ubojstvo, drustvo ga moze zakonski okarakterizirati kao ubojstvo ali svakako specificno razlicito od bilo kojeg drugog ubojstva.
Po meni nikada ga ne bih tako nazvao i mislim da se nikada nece ni nazvati.
2.stav obrane,zena ima pravo raditi sa svojim tijelom sto hoce,njena stvar.nevjerojatno.
jasno je da se ne radi samo o zeni i njenom tijelu. Postoji to nesto sto eto hoce abortirati, a to nesto nije samo zenino tijelo, bez partnera muskog, tog ni pomocu trikova ne bi bilo. znaci tu je i muskarac, a takodjer postoji zametak ljudskog zivota koji definitivno nije zenino tijelo.
Kada bi se za pocetak ove dvije stvari sagledale normalnije,prihvatile onda bi se i stavovi priblizili do mjere potrebne za razgovor,analizu pa i odluku sto je za drustvo u cjelini najbolje.
Osobno nisam za zabranu ali se grozim svih koji u obrani koriste tocku 2.
strava
valja naci kompromis,ali drzi li svatko svoju stranu(tocke 1 i 2 ) kompromisa nece biti.
Osobno nisam za abortus,na srecu nisam bila u situaciji pomisljat na to nikad,imislim da ga ne bih imala snage napravit,ali nikad ne bih oduzela zenama to pravo.
nepotrebno
sto tek znaci ovo zar netko misli da je zeni lako odluciti se na abortus?
kakve to veze ima s mojim upisom,pocetkom, nikakve.
sad bih trebao odgovoriti zar netko misli da je dr lako i jednostavno izvrsiti abortus?
to ne vodi nikuda.
za pocetak korigirati stavove,a onda se moze trezveno i pametno razgovarati
dijagram-
2015-08-09
evo epikura, mislim, kako s njim ista dogovoriti.epikur37 wrote:Izašlo je da je odvratno jesti životinje ali je abortus i eutanazija u redu.....msm
on, vuk, megi,..sve je to iskljucivo
dijagram-
2015-08-09
pravim djecu po kućama
2014-04-19
kaja_333 wrote:Realno.dijagram wrote:kao i obicno gomila gluposti na ovoj temi.
naprosto mi je nevjerojatno koliko razlicita stajalista ,ustvari na koji nacin se brane razlicita stajalista.
za pocetak zar je toliko tesko shvatiti ovo:
1. abortus nije ubojstvo, drustvo ga moze zakonski okarakterizirati kao ubojstvo ali svakako specificno razlicito od bilo kojeg drugog ubojstva.
Po meni nikada ga ne bih tako nazvao i mislim da se nikada nece ni nazvati.
2.stav obrane,zena ima pravo raditi sa svojim tijelom sto hoce,njena stvar.nevjerojatno.
jasno je da se ne radi samo o zeni i njenom tijelu. Postoji to nesto sto eto hoce abortirati, a to nesto nije samo zenino tijelo, bez partnera muskog, tog ni pomocu trikova ne bi bilo. znaci tu je i muskarac, a takodjer postoji zametak ljudskog zivota koji definitivno nije zenino tijelo.
Kada bi se za pocetak ove dvije stvari sagledale normalnije,prihvatile onda bi se i stavovi priblizili do mjere potrebne za razgovor,analizu pa i odluku sto je za drustvo u cjelini najbolje.
Osobno nisam za zabranu ali se grozim svih koji u obrani koriste tocku 2.
strava
valja naci kompromis,ali drzi li svatko svoju stranu(tocke 1 i 2 ) kompromisa nece biti.
dijagram-
2015-08-09
Uskoro ćeš shvatiti koliko ti je ispravan ovaj stav...epikur37 wrote:veber wrote:tko određuje pravo na život?epikur37 wrote:veber wrote:životinja.Regoč wrote:Koje pse? Zašto bismo ih ubijali?
nema pravo na život.
ti?
ja?
Ljudi.
red wolf-
2016-02-10
kaze kcerka od ozi ozborna
if you eat my fish I'll have sex with you
if you eat my fish I'll have sex with you
2014-04-19
gledam na tv pobile se dvije skupine cimpanzi,red wolf wrote:Uskoro ćeš shvatiti koliko ti je ispravan ovaj stav...epikur37 wrote:veber wrote:tko određuje pravo na život?epikur37 wrote:veber wrote:životinja.Regoč wrote:Koje pse? Zašto bismo ih ubijali?
nema pravo na život.
ti?
ja?
Ljudi.
pobjednii ufatili mladuce iz suprotne skupine i rastrgali ga i pojeli. Nose mu otkinutu glavu.
pogresan stav
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
problem je kaj riba smrdi nakon dan-dva...
2014-12-30
ja sam samo realna..sve ove sto proklamiraju zabranu pobacaja poslat u ID..;-)dijagram wrote:evo epikura, mislim, kako s njim ista dogovoriti.epikur37 wrote:Izašlo je da je odvratno jesti životinje ali je abortus i eutanazija u redu.....msm
2014-04-12
sto je to? Islamska Djamahirija? epi bi bio presretan:)IvyTeasdale wrote:ja sam samo realna..sve ove sto proklamiraju zabranu pobacaja poslat u ID..;-)dijagram wrote:evo epikura, mislim, kako s njim ista dogovoriti.epikur37 wrote:Izašlo je da je odvratno jesti životinje ali je abortus i eutanazija u redu.....msm
dijagram-
2015-08-09
preko_vode_do_slobode wrote:na godišnjoj razini je šansa milsim 4%.. ako se cilu godinu tako prcaš onda je šansa oko 4%..dawson wrote:preko_vode_do_slobode wrote: onda se šansa povećava ali na svega nekoliko %
Statistika je hebena stvar. 96% sigurno ustvari znači 4% nesigurno.
ali od jednog sexa, šana je pun kurac mala ali nije nemoguć događaj
Jesi li ti ikada imao snošaj sa nekom ženom ????????????
Kakvih godinu dana snošaja ( to bi bilo oko 500-700 ) odnosa
a da ti niti jedna kap ne utekne ........šta je tebi ?
----------------------------------------------------------------------
Tako isto možeš žensku iebavati u guzicu pa si 100 % siguran da neće zanijeti
Tako ti muslimanke prakticiraju - safe sex - matere uče kćeri tako da budu sigurne da će u brak ući " nevine "
Anaaaaal i pušagija se ne računaju, bitno da je mala " nevina "...............Virgina intacta
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
dijagram wrote:evo epikura, mislim, kako s njim ista dogovoriti.epikur37 wrote:Izašlo je da je odvratno jesti životinje ali je abortus i eutanazija u redu.....msm
Ja sam samo principijelan.
2015-08-06
uh dobar neki dokumentarac. Moze ime da ga probam naci onlineprckov wrote:gledam na tv pobile se dvije skupine cimpanzi,red wolf wrote:Uskoro ćeš shvatiti koliko ti je ispravan ovaj stav...epikur37 wrote:veber wrote:tko određuje pravo na život?epikur37 wrote:veber wrote:životinja.Regoč wrote:Koje pse? Zašto bismo ih ubijali?
nema pravo na život.
ti?
ja?
Ljudi.
pobjednii ufatili mladuce iz suprotne skupine i rastrgali ga i pojeli. Nose mu otkinutu glavu.
pogresan stav
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Page 8 of 17 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 12 ... 17
Similar topics
» Šibenska katolička aktivistica: "Pobačaj treba zabraniti i silovanim djevojčicama"
» Nezamisliva okrutnost ideje da se silovanim ženama treba zabraniti pobačaj
» Batarelo "ne može spavati i dobio je vrućicu" kad je čuo da Kujundžić ne želi zabraniti pobačaj
» POBUNA U SDP-u: BERNARDIĆEVOG ČOVJEKA NAPALI DA ŽELI ZABRANITI POBAČAJ I PETOKRAKU On potvrdio: Pod tom zvijezdom su silovali žene
» Kurir treba zabraniti
» Nezamisliva okrutnost ideje da se silovanim ženama treba zabraniti pobačaj
» Batarelo "ne može spavati i dobio je vrućicu" kad je čuo da Kujundžić ne želi zabraniti pobačaj
» POBUNA U SDP-u: BERNARDIĆEVOG ČOVJEKA NAPALI DA ŽELI ZABRANITI POBAČAJ I PETOKRAKU On potvrdio: Pod tom zvijezdom su silovali žene
» Kurir treba zabraniti
Page 8 of 17