KARAMARKO:'Nisam veleizdajnik,ne pada mi na pamet odstupiti zbog notornog gubitnika Milanovića'
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: KARAMARKO:'Nisam veleizdajnik,ne pada mi na pamet odstupiti zbog notornog gubitnika Milanovića'
eh...sitting...kako necu znat milanovica a svaku alku svrati u kafic mog rodijaka...sa kojim je frend...a ja tamo svaki dan visim kad sam dolje..sitting_bull wrote:vuksadinare wrote:..naivac si prijatelju ja zokija poznajem puno bolje od tebe i osobno....jer smo takorec susjedi...rekli bi u mom kraju..'naivac magarac'sitting_bull wrote:vuksadinare wrote:e moj naivko
e, loš slugo goreg gospodara...
ne seri.
nećeš reći kako si ti pero ložač?
po takvim kriterijima onda i ja poznajem gotovo kompletan državni vrh i sadašnji, a pogotovo onaj iz vremena osamostaljenja...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: KARAMARKO:'Nisam veleizdajnik,ne pada mi na pamet odstupiti zbog notornog gubitnika Milanovića'
Dobro da si me podsjetio, kako je s Matićevom invlaidninom? Je li vratio stan?sitting_bull wrote:Ero wrote:Kud je nestao Zoki Palikuća? Ne čujemo ga u zadnje vrime.
ero, jesu li i tebi domoljubi ukinuli invalidninu?
PS: Šta kaže Milanović, ima li vlada većinu u Saboru ?
Last edited by Ero on 18/5/2016, 12:02; edited 1 time in total
A jesi kad bil kod njega doma u Krajiškoj?
Guest- Guest
ma slazem se ja sa tobom evicka....sve pet...ja govorim..hm,hm...drpi zbrisi....Eva wrote:Ni blizu. Inače se ne bi Karamarko bojao sučelit sa Zokijem. Milanović ga pojede u jednoj rečenici s elokvetnošću i pameću. Mutavi može svoju "pamet" prodavat flundri doma i retardiranim patuljcima kao Tepeš, Bujanec i Haso.
2015-09-08
vuksadinare wrote:ma slazem se ja sa tobom evicka....sve pet...ja govorim..hm,hm...drpi zbrisi....Eva wrote:Ni blizu. Inače se ne bi Karamarko bojao sučelit sa Zokijem. Milanović ga pojede u jednoj rečenici s elokvetnošću i pameću. Mutavi može svoju "pamet" prodavat flundri doma i retardiranim patuljcima kao Tepeš, Bujanec i Haso.
Pa tko god ima neku šansu nek ode van, jer u HR može bit samo gore. Moram priznat mom mužu vidovitost i mudrost još daleke 2007 kad je pokrenuo akciju našeg izvlačenja iz hrvatske žabokrečine. Ak bu nekaj sjebalo ovu državu to je onda samo izdajnička vlast koja ne preza od vila u Somaliji, pa makar ostali zadnji u HR.
Guest- Guest
....treba zafrkati rukave..vi's to je problem...jos mi dobro stojimo...a moglo bi biti malo bolje..samo zafrci rukaveEva wrote:vuksadinare wrote:ma slazem se ja sa tobom evicka....sve pet...ja govorim..hm,hm...drpi zbrisi....Eva wrote:Ni blizu. Inače se ne bi Karamarko bojao sučelit sa Zokijem. Milanović ga pojede u jednoj rečenici s elokvetnošću i pameću. Mutavi može svoju "pamet" prodavat flundri doma i retardiranim patuljcima kao Tepeš, Bujanec i Haso.
Pa tko god ima neku šansu nek ode van, jer u HR može bit samo gore. Moram priznat mom mužu vidovitost i mudrost još daleke 2007 kad je pokrenuo akciju našeg izvlačenja iz hrvatske žabokrečine. Ak bu nekaj sjebalo ovu državu to je onda samo izdajnička vlast koja ne preza od vila u Somaliji, pa makar ostali zadnji u HR.
2015-09-08
Eva wrote:A jesi kad bil kod njega doma u Krajiškoj?
i prije i nakon kućice sa osiguranjem, premda trenutačno stanje ne znam.
kao što i za vuka ne znam...
sitting_bull-
2015-09-28
Al prije rukava, treba giljotinu uposlit,
Guest- Guest
....ne bi se stel mesati....sitting_bull wrote:Eva wrote:A jesi kad bil kod njega doma u Krajiškoj?
i prije i nakon kućice sa osiguranjem, premda trenutačno stanje ne znam.
kao što i za vuka ne znam...
2015-09-08
ta'k je....palijom po guzovima....Eva wrote:Al prije rukava, treba giljotinu uposlit,
2015-09-08
koja bi se riječ u domoljubnom hrvatskom jeziku trebala koristiti umjesto riječi veleizdajnik?
sanader, ili karamarko???
sitting_bull-
2015-09-28
sitting_bull wrote:koja bi se riječ u domoljubnom hrvatskom jeziku trebala koristiti umjesto riječi veleizdajnik?
Karamarko Sandera kao jedinca mjere domoljublja, ovaj veleizdaje. To bi se i Ivi dopalo.
Guest- Guest
..eh kad bi neka firma bila veleizdaja na to bi pristao..ali ako veleizdajom gubis glavu,kucu...e to ej jebenositting_bull wrote:koja bi se riječ u domoljubnom hrvatskom jeziku trebala koristiti umjesto riječi veleizdajnik?
2015-09-08
ma nisi, tko uopće sumnja
Guest- Guest
a je faca,ha?Noor wrote:ma nisi, tko uopće sumnja
2015-09-08
tomo, kolko je 2+2?
Guest- Guest
2014-04-14
Winter is coming wrote:
to je to
Guest- Guest
ovo smijem ovdje metnuti,u americi bi to vec bio rasizam s obzirom da sam ja bijel pa nije politicki korektno
2014-04-14
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Teške optužbe na račun Milanovića navodno postoji zbog toga i istraga.Milanovića na vlast dovela Rusija i albanska mafija
» NICK CAVE OTKRIO ZAŠTO MU NE PADA NA PAMET BOJKOTIRATI IZRAEL
» Građanin Karamarko izrazio zabrinutost zbog gluposti koje priča prvi potpredsjednik Vlade Karamarko
» VUČIĆ Moje je da čujem šta ljudima na protestima smeta, a lopove mi ne pada na pamet da slušam
» Suljo ne prestaje sa provokacijama prema Zokiju:Da poljubim vasa stopala kuda idete?Ne pada mi na pamet
» NICK CAVE OTKRIO ZAŠTO MU NE PADA NA PAMET BOJKOTIRATI IZRAEL
» Građanin Karamarko izrazio zabrinutost zbog gluposti koje priča prvi potpredsjednik Vlade Karamarko
» VUČIĆ Moje je da čujem šta ljudima na protestima smeta, a lopove mi ne pada na pamet da slušam
» Suljo ne prestaje sa provokacijama prema Zokiju:Da poljubim vasa stopala kuda idete?Ne pada mi na pamet
Page 2 of 2