Suljo ne prestaje sa provokacijama prema Zokiju:Da poljubim vasa stopala kuda idete?Ne pada mi na pamet
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Suljo ne prestaje sa provokacijama prema Zokiju:Da poljubim vasa stopala kuda idete?Ne pada mi na pamet
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2159170
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Suljo ne prestaje sa provokacijama prema Zokiju:Da poljubim vasa stopala kuda idete?Ne pada mi na pamet
Glina,oluja bla bla..9nda ringo tvrdi da smo mi opsjednuti srbima
2015-09-08
Re: Suljo ne prestaje sa provokacijama prema Zokiju:Da poljubim vasa stopala kuda idete?Ne pada mi na pamet
..irud te jebo...u crnoj gora,makedonija zajebavaju spc,albanci mu stavljaju kajlu srbiji..sarajevo zakebava srbadiju u bh-a..a suljo deri po zokiju i hrvatskoj..taj nije definitivmo normalan..kao da tjera da se napravi velika antsrpska koalicija..
2015-09-08
On stoji iza dosta pizdarija, lik hoce da se ucvrsti u ulozi faraona i koristi glavni adut kod krezavih Srba da ga biraju, ugrozenost i urotu protiv vascelog srpstva. Oprobana strategija idola Slobodana, jos da je zavrsila teskom pizdarijom ali faraonu to nije vazno, samo vlast.
omni-
2014-04-12
Naravno da ste opsjednuti Srbima. I vi sa njima I oni sa vamavuksadinare wrote:Glina,oluja bla bla..9nda ringo tvrdi da smo mi opsjednuti srbima
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
ne odustaje...
https://m.vecernji.hr/vijesti/zbog-cega-ste-dragi-generale-prodali-hrvatima-kiowa-helikoptere-s-hellfire-raketama-1381201
https://m.vecernji.hr/vijesti/zbog-cega-ste-dragi-generale-prodali-hrvatima-kiowa-helikoptere-s-hellfire-raketama-1381201
2015-09-08
....lik je pomanita...
2015-09-08
Sta je lose rekao?
Serbinho-3- Posts : 27662
2014-08-25
Onaj vas sto ne vredi ni ime da mu spomenem, rece saka jada?
Neka ukljuci mozak sledeci put, ako ga uopste ima.
Neka ukljuci mozak sledeci put, ako ga uopste ima.
Serbinho-3- Posts : 27662
2014-08-25
..pa sve...koji ga kurac zamara milanovic i sve drugo..dok u crno gori predratno stanje,problem kosova da ne govorim u bh-a njegovi bitku biju sa sarajevom...a on o hrvatskoj i milanovicu koji je to rekao prije 7,8 godina...zar je on zaljubljen u zokijaSerbinho-3 wrote:Sta je lose rekao?
2015-09-08
...lik je vec jedno deset puta komentirao zokija i hrvatsku od kad je ovaj pobjedio na izborima...nekidan je pak izjavio kad susretne zokija susret ce biti neugodan..što bi se šorao?
2015-09-08
u odnosu na uvrede koje je milanovic
uputio nama, jalovo zatvaranje granice, bese jos nesto bzv, v.a.je
visi nivo u obracanju doticnom z.m.
pusite ga !
pusite ga !
Guest- Guest
e pa, izvinjavamo se :)
sto nije citirao glazbenika,
ko z.m. nesu ekv.
sto nije citirao glazbenika,
ko z.m. nesu ekv.
Guest- Guest
Vi ste jedna strahovito dosadna sorta. Sad sam gledao Vulina u nekoj emisiji PINK-a eto Hrvati su počeli rat a Srbi su anđelipizzon wrote:u odnosu na uvrede koje je milanovic
pusite ga !
Vi i vaše srpstvo, srpstvo i srpstvo, Srbi svi i svuda, Srbi su anđeli, bezgrešnici a svi drugi si monstrumi koji eto mrze jadne Srbe, sve je srpsko i sve je srpsko...
Bježi jebite se. Izazvali ste 1. svjetski rat, onda ste uvalili Kraljevinu u 2. svjetski rat sa 27 Martom, izazvali ste ratove devedesetih ...
I uvijek su drugi krivi samo vi niste ...l svi su čudovišta samo ste vi divni ...
HAjde jebite se više.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
olinjali mali picousti vuk pokušava sam sebi dignuti rejting provocirajući nekakav sukob s Milanovićem.pizzon wrote:u odnosu na uvrede koje je milanovic
pusite ga !
još picoustog boli što je Milanović zatvaranjem granice za teretni promet prekinuo srpske igre s migrantima, ha ha ha!
Adem Vuchiqi je nesretan jer nema više plavuše na Pantovčaku pa ne može s njom odigrati novu predizbornu predstavu s cvijećem i poljupcima na nekoj ćupriji.
uostalom, na n1 televiziji sami srbi doživljavaju vučića kao političku karikaturu i prevaranta, tako da ne treba nitko izvan srbije pomagati da potvrdi te izjave.
picousti se sam upetljava kao pile u kučine.
sitting_bull-
2015-09-28
melem za oči i uši će biti kad ga i isprovocira, pa dobije po slinavoj lajavoj labrnjisitting_bull wrote:olinjali mali picousti vuk pokušava sam sebi dignuti rejting provocirajući nekakav sukob s Milanovićem.pizzon wrote:u odnosu na uvrede koje je milanovic
pusite ga !
pa vec mu je bacio nekoliko malo tezih provokacija...Noor wrote:melem za oči i uši će biti kad ga i isprovocira, pa dobije po slinavoj lajavoj labrnjisitting_bull wrote:olinjali mali picousti vuk pokušava sam sebi dignuti rejting provocirajući nekakav sukob s Milanovićem.pizzon wrote:u odnosu na uvrede koje je milanovic
pusite ga !
2015-09-08
neka, samo neka :)vuksadinare wrote:pa vec mu je bacio nekoliko malo tezih provokacija...Noor wrote:melem za oči i uši će biti kad ga i isprovocira, pa dobije po slinavoj lajavoj labrnjisitting_bull wrote:olinjali mali picousti vuk pokušava sam sebi dignuti rejting provocirajući nekakav sukob s Milanovićem.pizzon wrote:u odnosu na uvrede koje je milanovic
pusite ga !
kad mu Zoki zaljepi šljagu, a hoće, jer taj nikome ne ostaje dužan, opet će bit ustaša
kako opet?...kad je...nikad nije ni prestao biti...Noor wrote:neka, samo neka :)vuksadinare wrote:pa vec mu je bacio nekoliko malo tezih provokacija...Noor wrote:melem za oči i uši će biti kad ga i isprovocira, pa dobije po slinavoj lajavoj labrnjisitting_bull wrote:olinjali mali picousti vuk pokušava sam sebi dignuti rejting provocirajući nekakav sukob s Milanovićem.pizzon wrote:u odnosu na uvrede koje je milanovic
pusite ga !
kad mu Zoki zaljepi šljagu, a hoće, jer taj nikome ne ostaje dužan, opet će bit ustaša
2015-09-08
vuksadinare wrote:kako opet?...kad je...nikad nije ni prestao biti...Noor wrote:neka, samo neka :)vuksadinare wrote:pa vec mu je bacio nekoliko malo tezih provokacija...Noor wrote:melem za oči i uši će biti kad ga i isprovocira, pa dobije po slinavoj lajavoj labrnjisitting_bull wrote:
olinjali mali picousti vuk pokušava sam sebi dignuti rejting provocirajući nekakav sukob s Milanovićem.
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Suljo:'Nije pobjeda kad tenkovima idete na žene i djecu na traktoru'
» NICK CAVE OTKRIO ZAŠTO MU NE PADA NA PAMET BOJKOTIRATI IZRAEL
» Suljo odgovorio Zokiju:Ti brojis krvna zrnca Milanovicu
» VUČIĆ Moje je da čujem šta ljudima na protestima smeta, a lopove mi ne pada na pamet da slušam
» KARAMARKO:'Nisam veleizdajnik,ne pada mi na pamet odstupiti zbog notornog gubitnika Milanovića'
» NICK CAVE OTKRIO ZAŠTO MU NE PADA NA PAMET BOJKOTIRATI IZRAEL
» Suljo odgovorio Zokiju:Ti brojis krvna zrnca Milanovicu
» VUČIĆ Moje je da čujem šta ljudima na protestima smeta, a lopove mi ne pada na pamet da slušam
» KARAMARKO:'Nisam veleizdajnik,ne pada mi na pamet odstupiti zbog notornog gubitnika Milanovića'
Page 1 of 3