VUČIĆ Moje je da čujem šta ljudima na protestima smeta, a lopove mi ne pada na pamet da slušam
Page 1 of 1
VUČIĆ Moje je da čujem šta ljudima na protestima smeta, a lopove mi ne pada na pamet da slušam
https://www.espreso.rs/vesti/politika/332995/aleksandar-Suljo-moje-je-da-cujem-sta-ljudima-na-protestima-smeta-a-lopove-mi-ne-pada-na-pamet-da-slusam-video?utm_source=kurir&utm_medium=web_home&utm_campaign=adria_internal
Serbinho-3- Posts : 27662
2014-08-25
Re: VUČIĆ Moje je da čujem šta ljudima na protestima smeta, a lopove mi ne pada na pamet da slušam
Predsedniče, da li nam je u vreme kad je toliko socijalnih nejednakosti potreban grad koji šljašti?
- Potreban nam je grad koji privlači ljude, jer Beograd i Srbija idu napred, a ne unazad. Neće Beograd da bude poslednja rupa i mrak u kakav bi ga odveli oni. Da u Beogradu nema ni sijalice, ali da oni imaju 500 miliona evra. Ja nemam ni 500.000 ni 1.000.000 evra, a kamoli 500 miliona evra, ali zato će grad da bude uređen i doteran. Treba da budete ponosni kad pitate hotelijere i ljude u restoranima koliko im to novca donosi. Valjda se bavimo poslom i povećanjem bruto domaćeg proizvoda, a ne da pravimo mrak i rupu i da mrzimo sve oko sebe. Pogledajte, to je čista mržnja, tu nema nikakvog zdravog razuma. Jao, kakva je fontana na Slaviji? Fontana je predivna, pogledajte koliko se ljudi tamo slika, stranaca, turisti su oduševljeni. A što vam to smeta? Pa, eto, pošto su redovno išli da posećuju spomenik Dimitriju Tucoviću, a ne znaju ni ko je on bio. O kojim privatnim televizijama pričate?
- Potreban nam je grad koji privlači ljude, jer Beograd i Srbija idu napred, a ne unazad. Neće Beograd da bude poslednja rupa i mrak u kakav bi ga odveli oni. Da u Beogradu nema ni sijalice, ali da oni imaju 500 miliona evra. Ja nemam ni 500.000 ni 1.000.000 evra, a kamoli 500 miliona evra, ali zato će grad da bude uređen i doteran. Treba da budete ponosni kad pitate hotelijere i ljude u restoranima koliko im to novca donosi. Valjda se bavimo poslom i povećanjem bruto domaćeg proizvoda, a ne da pravimo mrak i rupu i da mrzimo sve oko sebe. Pogledajte, to je čista mržnja, tu nema nikakvog zdravog razuma. Jao, kakva je fontana na Slaviji? Fontana je predivna, pogledajte koliko se ljudi tamo slika, stranaca, turisti su oduševljeni. A što vam to smeta? Pa, eto, pošto su redovno išli da posećuju spomenik Dimitriju Tucoviću, a ne znaju ni ko je on bio. O kojim privatnim televizijama pričate?
2014-08-25
Re: VUČIĆ Moje je da čujem šta ljudima na protestima smeta, a lopove mi ne pada na pamet da slušam
Kako vi razumete poruke koje vam upućuju ti ljudi?
- Nisam čuo nikave poruke, samo sam čuo "Vučiću pederu". Pošto im to izlazi onako iz srca, onda je neko morao na megafonu da ih ispravlja jer su se pojavili oni sa šarenim zastavama, pa su onda vikali "Vučiću lopove". Počnu da viču "Vučiću lopove", pa kad ugledaju Đilasa i Jeremića prestanu da viču, pa opet nastave... Tako da ne znam na koje poruke mislite.
- Nisam čuo nikave poruke, samo sam čuo "Vučiću pederu". Pošto im to izlazi onako iz srca, onda je neko morao na megafonu da ih ispravlja jer su se pojavili oni sa šarenim zastavama, pa su onda vikali "Vučiću lopove". Počnu da viču "Vučiću lopove", pa kad ugledaju Đilasa i Jeremića prestanu da viču, pa opet nastave... Tako da ne znam na koje poruke mislite.
2014-08-25
Skandal, ni slovo o Hrvatskoj.
2014-08-25
Uistinu neobično, da se nije razboljel?Serbinho-3 wrote:Skandal, ni slovo o Hrvatskoj.
kad ce vucko gostovat kod kesica bez salabahtera bre ?
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Serbinho-3 wrote:Skandal, ni slovo o Hrvatskoj.
Nije ni o Šiptarima puno.
A mi nismo ništa gori od njih.
crvenkasti-
2014-04-17
Siptare treba neutralisati iz medija.
Isti su ko seoska pevaljka, željna pažnje.
Isti su ko seoska pevaljka, željna pažnje.
2014-08-25
naravno da se sjetio hrvatske televizije, ali serbinjo je dovoljno kreten da to ne pretpostavi,
a po defaultu je retard koji nemre zadržati koncentraciju i isčitati tekst do kraja
nije jedini u braće srba ovdje, naravno
a po defaultu je retard koji nemre zadržati koncentraciju i isčitati tekst do kraja
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
ljubo1212 wrote:naravno da se sjetio hrvatske televizije, ali serbinjo je dovoljno kreten da to ne pretpostavi,
Sta je Ljubo, zivot te .ebe a Nova Godina tek počela.
Sreća naša da ste otišli.
Ko zna gde bi nam bio kraj sa tvojim kapacitetom, barem se Hrvatska usrećila.
2014-08-25
rekao je da ce saslusati narod a lopovi ga ne zanimaju,neznam,pitajte pizonacrvenkasti wrote:Serbinho-3 wrote:Skandal, ni slovo o Hrvatskoj.
Nije ni o Šiptarima puno.
A mi nismo ništa gori od njih.
Counter-Strike- Posts : 4231
2018-03-12
jel se meni cini ili ovaj svaki dan ima obracanje naciji u revijalnom tonu od sat vremena.
takvu minutazu nema ni brat kim ..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Srbija i Hrvatska imaju u dlaku jednak GDP, što je svakako zasluga AV.
Naravno, ipak mu je uzor drug Fidel.kaya wrote:jel se meni cini ili ovaj svaki dan ima obracanje naciji u revijalnom tonu od sat vremena.
Similar topics
» NICK CAVE OTKRIO ZAŠTO MU NE PADA NA PAMET BOJKOTIRATI IZRAEL
» KARAMARKO:'Nisam veleizdajnik,ne pada mi na pamet odstupiti zbog notornog gubitnika Milanovića'
» Suljo ne prestaje sa provokacijama prema Zokiju:Da poljubim vasa stopala kuda idete?Ne pada mi na pamet
» SVEĆENICI USTAŠE / Ovim je ljudima zajednička bila zločinačka ideologija, ali današnja Hrvatska im je odala priznanje. Smeta li to Plenkoviću?
» Ljevica je nezrela...smeta im znakovlje HOS-a i na pogrebima..ili im smeta sto je i petokraka okaljana
» KARAMARKO:'Nisam veleizdajnik,ne pada mi na pamet odstupiti zbog notornog gubitnika Milanovića'
» Suljo ne prestaje sa provokacijama prema Zokiju:Da poljubim vasa stopala kuda idete?Ne pada mi na pamet
» SVEĆENICI USTAŠE / Ovim je ljudima zajednička bila zločinačka ideologija, ali današnja Hrvatska im je odala priznanje. Smeta li to Plenkoviću?
» Ljevica je nezrela...smeta im znakovlje HOS-a i na pogrebima..ili im smeta sto je i petokraka okaljana
Page 1 of 1