KARAMARKO:'Nisam veleizdajnik,ne pada mi na pamet odstupiti zbog notornog gubitnika Milanovića'
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
KARAMARKO:'Nisam veleizdajnik,ne pada mi na pamet odstupiti zbog notornog gubitnika Milanovića'
http://www.net.hr/danas/hrvatska/karamarko-o-slucaju-ina-nisam-ja-veleizdajnik-kako-tvrdi-sdp/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: KARAMARKO:'Nisam veleizdajnik,ne pada mi na pamet odstupiti zbog notornog gubitnika Milanovića'
...nikad necemo saznati kako su ova dvojica uspjeli doci na vlast mislim na karamarka i milanovica..nikad necemo saznati
2015-09-08
Re: KARAMARKO:'Nisam veleizdajnik,ne pada mi na pamet odstupiti zbog notornog gubitnika Milanovića'
Govno uvijek ispliva...
Još će njega Zoki ispratiti prije nove godine :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ehhh..Fuk...da bi dosao na vlast,moras prije svega biti pokvaren...Politika je qurva,jel.. ..a narod povodljivi glasa za one koji bolje pricaju..
Guest- Guest
ma kakav zoki..zivi zid ce ga pojesti...opet neka nova koalicija ce biti 'idi mi dođi mi'...i raspasoj..kod nas na vlasti mora biti ili jedna stranka ili diktatura..koalicije su zivi đumbus i paratziranje..epikur37 wrote:Još će njega Zoki ispratiti prije nove godine :D
2015-09-08
Vlast proizišla iz naroda, a Živi zid će biti iduće iznenađenje izbora ukoliko Petrov ne zabije nekakav gol u 90'minuti...vuksadinare wrote:ma kakav zoki..zivi zid ce ga pojesti...opet neka nova koalicija ce biti 'idi mi dođi mi'...i raspasoj..kod nas na vlasti mora biti ili jedna stranka ili diktatura..koalicije su zivi đumbus i paratziranje..epikur37 wrote:Još će njega Zoki ispratiti prije nove godine :D
vuksadinare wrote:...nikad necemo saznati kako su ova dvojica uspjeli doci na vlast mislim na karamarka i milanovica..nikad necemo saznati
opet strategija izjednačavanja po principu svi su isti!
neovisno o osobnim simpatijama karamarko i milanović u gotovo niti jednom parametru ne mogu u istu rečenicu.
kako usporediti nekoga tko je samo u trulom socijalističkom sustavu i uz gomilu kršenja i svjesnog izigravanja pravila u sveučilišnom obrazovanju nakon desetljeća muljaža nekako uspio doći do diplome i nekoga tko je među najboljima u klasi i uz rektorovu nagradu diplomirao u roku?
kako usporediti nekoga tko ne može na hrvatskom jeziku sastaviti suvislu prostoproširenu rečenicu i pri tome gledati ili u pod, ili kraj sugovornika i nekoga tko je oslobođen tih problema i komunicira glatko na nekoliko svjetskih jezika?
kako usporediti nekoga tko je s obje noge još u glibu rata između hrvata u ustaškim i partizanskim odorama i nekoga koga više zanima budućnost u kojoj će ustaško-partizansku dilemu rasčlanjivati kvalificirani povjesničari?
kako uspoređivati nekoga tko je osobno umočen u gomilu sumnjivih radnji kroz koje se stjecala osobna materijalna i ina korist s nekim za kojeg i politički neistomišljenici kažu da mu ništa od toga ne mogu pripisati?
dakle: domoljubi retoriku mijenjaju, ćud nikad...
sitting_bull-
2015-09-28
Kud je nestao Zoki Palikuća? Ne čujemo ga u zadnje vrime.
e moj naivkositting_bull wrote:vuksadinare wrote:...nikad necemo saznati kako su ova dvojica uspjeli doci na vlast mislim na karamarka i milanovica..nikad necemo saznati
opet strategija izjednačavanja po principu svi su isti!
neovisno o osobnim simpatijama karamarko i milanović u gotovo niti jednom parametru ne mogu u istu rečenicu.
kako usporediti nekoga tko je samo u trulom socijalističkom sustavu i uz gomilu kršenja i svjesnog izigravanja pravila u sveučilišnom obrazovanju nakon desetljeća muljaža nekako uspio doći do diplome i nekoga tko je među najboljima u klasi i uz rektorovu nagradu diplomirao u roku?
kako usporediti nekoga tko ne može na hrvatskom jeziku sastaviti suvislu prostoproširenu rečenicu i pri tome gledati ili u pod, ili kraj sugovornika i nekoga tko je oslobođen tih problema i komunicira glatko na nekoliko svjetskih jezika?
kako usporediti nekoga tko je s obje noge još u glibu rata između hrvata u ustaškim i partizanskim odorama i nekoga koga više zanima budućnost u kojoj će ustaško-partizansku dilemu rasčlanjivati kvalificirani povjesničari?
kako uspoređivati nekoga tko je osobno umočen u gomilu sumnjivih radnji kroz koje se stjecala osobna materijalna i ina korist s nekim za kojeg i politički neistomišljenici kažu da mu ništa od toga ne mogu pripisati?
dakle: domoljubi retoriku mijenjaju, ćud nikad...
2015-09-08
Ero wrote:Kud je nestao Zoki Palikuća? Ne čujemo ga u zadnje vrime.
od vatre u kojoj se prži mutavi karamarko i od umotvorina vase kompilatora ne dolazi do izražaja.
ero, jesu li i tebi domoljubi ukinuli invalidninu?
sitting_bull-
2015-09-28
vuksadinare wrote:e moj naivko
e, loš slugo goreg gospodara...
sitting_bull-
2015-09-28
Šta te boli kurac? Bolje se osvrni na neviđenu domoljubnost obitelji Karamarko.Ero wrote:Kud je nestao Zoki Palikuća? Ne čujemo ga u zadnje vrime.
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
..naivac si prijatelju ja zokija poznajem puno bolje od tebe i osobno....jer smo takorec susjedi...rekli bi u mom kraju..'naivac magarac'sitting_bull wrote:vuksadinare wrote:e moj naivko
2015-09-08
Zoki je za Karamarka Einstein.
Guest- Guest
more biti....no mrc vrc tu su negdjeEva wrote:Zoki je za Karamarka Einstein.
2015-09-08
vuksadinare wrote:..naivac si prijatelju ja zokija poznajem puno bolje od tebe i osobno....jer smo takorec susjedi...rekli bi u mom kraju..'naivac magarac'sitting_bull wrote:vuksadinare wrote:e moj naivko
ne seri.
nećeš reći kako si ti pero ložač?
po takvim kriterijima onda i ja poznajem gotovo kompletan državni vrh i sadašnji, a pogotovo onaj iz vremena osamostaljenja...
sitting_bull-
2015-09-28
Ni blizu. Inače se ne bi Karamarko bojao sučelit sa Zokijem. Milanović ga pojede u jednoj rečenici s elokvetnošću i pameću. Mutavi može svoju "pamet" prodavat flundri doma i retardiranim patuljcima kao Tepeš, Bujanec i Haso.
Guest- Guest
eh...sitting...kako necu znat milanovica a svaku alku svrati u kafic mog rodijaka...sa kojim je frend...a ja tamo svaki dan visim kad sam dolje..sitting_bull wrote:vuksadinare wrote:..naivac si prijatelju ja zokija poznajem puno bolje od tebe i osobno....jer smo takorec susjedi...rekli bi u mom kraju..'naivac magarac'sitting_bull wrote:vuksadinare wrote:e moj naivko
ne seri.
nećeš reći kako si ti pero ložač?
po takvim kriterijima onda i ja poznajem gotovo kompletan državni vrh i sadašnji, a pogotovo onaj iz vremena osamostaljenja...
2015-09-08
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Teške optužbe na račun Milanovića navodno postoji zbog toga i istraga.Milanovića na vlast dovela Rusija i albanska mafija
» NICK CAVE OTKRIO ZAŠTO MU NE PADA NA PAMET BOJKOTIRATI IZRAEL
» Građanin Karamarko izrazio zabrinutost zbog gluposti koje priča prvi potpredsjednik Vlade Karamarko
» VUČIĆ Moje je da čujem šta ljudima na protestima smeta, a lopove mi ne pada na pamet da slušam
» Suljo ne prestaje sa provokacijama prema Zokiju:Da poljubim vasa stopala kuda idete?Ne pada mi na pamet
» NICK CAVE OTKRIO ZAŠTO MU NE PADA NA PAMET BOJKOTIRATI IZRAEL
» Građanin Karamarko izrazio zabrinutost zbog gluposti koje priča prvi potpredsjednik Vlade Karamarko
» VUČIĆ Moje je da čujem šta ljudima na protestima smeta, a lopove mi ne pada na pamet da slušam
» Suljo ne prestaje sa provokacijama prema Zokiju:Da poljubim vasa stopala kuda idete?Ne pada mi na pamet
Page 1 of 2