EURO 2016.
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 13 of 50
Page 13 of 50 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 31 ... 50
Re: EURO 2016.
pablo_escobar wrote:Koji crni vasovic.... najvece veliccine su prosinecki savicevic piksi baka sliskovic zajec vukas beara oblak boban marko mlinaric....
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
razlika između modrare u lorealu i za reprezentaciju. u lorealu ima tu kukavičku poziciju gdje ulaže minimalno napora i rizika, ne mora preuzimati nikakvu odgovornost, nije nikakav faktor i uvijek znaju da se mogu osloniti na njega da neće iskočiti iz svoje uobičajene kukavičke pozicije jer je ograničen i nije sposoban, to njima treba kraj svih razvikanih zvijezda koje ne mogu staviti pod kontrolu, jedan potrčko kojemu nije problem lizanje tih egocentričnih čmareva i to sve dobro funkcionira dok ne dođemo do reprezentacije. a ono šta sve repka traži od njega je upravo suprotno od ovoga napisanoga i naravno da klošar to nema i ne može od toga ništa dati i u propast vuče već treću generaciju igrača.
End- Posts : 21177
2015-08-25
End1899 wrote:razlika između modrare u lorealu i za reprezentaciju. u lorealu ima tu kukavičku poziciju gdje ulaže minimalno napora i rizika, ne mora preuzimati nikakvu odgovornost, nije nikakav faktor i uvijek znaju da se mogu osloniti na njega da neće iskočiti iz svoje uobičajene kukavičke pozicije jer je ograničen i nije sposoban, to njima treba kraj svih razvikanih zvijezda koje ne mogu staviti pod kontrolu, jedan potrčko kojemu nije problem lizanje tih egocentričnih čmareva i to sve dobro funkcionira dok ne dođemo do reprezentacije. a ono šta sve repka traži od njega je upravo suprotno od ovoga napisanoga i naravno da klošar to nema i ne može od toga ništa dati i u propast vuče već treću generaciju igrača.
Sjecas se kad je piksi na armijskom pasnjaku pokopao grobare...iz kornera
Demo ne sramoti se sa tim jadnikom bez karaktera
Demo ne sramoti se sa tim jadnikom bez karaktera
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Gol mjeseca u europi iz kornera
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Kakav Piksi, jebo te Piksi. Slišković je zabio Zvezdi iz kornera, mislim da je Ivković branio tada za Zvezdu.
Guest- Guest
Istina je da je mostarski mozart zabio ciganina iz kornera ali imas na youtube kako piksi zabija na pasnjaku rezimskom projektu pogle na youtubr
2015-09-13
Pa što. Zabio sam i ja jednom iz kornera. Istina da golman nije baš najbolje reagirao, ali se pamti da je direktno iz kornera.
Guest- Guest
Popivoda ispao za engleze, opet su osudjeni na eventualno cetvrtfinale maximum...ali to opet stavljam pare, tradicionalno da nece grupu proc
nowitzki-
2014-04-27
ajde da su u našoj grupi ili da prolaze samo 2 iz grupe..a ovako wales,slovačka i rusija
otpala su četvorica, Halilović, Antolić i Ćaleta-Car, uz četvrtog vratara Livakovića.
čop je nepotreban, na popisu je definitivno trebao biti halilović, a ćorić se očito treba prodati.
2015-08-25
pa taman halilović umjesto čopa...ili se i čop treba prodati?
halilović iznad svega jer je puno potrebniji reprezentaciji od pola ovih igrača, takvoga igrača nemamo, ali znam da tebi to kao lorealovskoj pristaši ne klika
2015-08-25
za razliku od tebe ja ne mrzim pojedine igrače samo iz razloga jer igraju u nekome klubu...tako da opet šamaraš sam sebe jer ja nisam rekao da bi vodio čopa prije nego halilovića,naprotiv meni čop ne bi igrao ni u selekciji ulice
slažem se sa čačkovim popisom osim što bi ja zamijenio halil-čop...čop nikakve koristi,a halilović je ipak ulaganje u budućnost
Ti si demo mucko djubre vrijemw je da prestanes varati ovaj napaceni narod i tebi i endu jebem mater vise sa modricem i rakiticen. Da taj modric nevalja nebi igra u realu kao i rakitic u barceloni samo budala moze reci za tu dvojicu da su kurcevi a igeaju u dva najbolja svitska kluba
2015-09-13
pablo_escobar wrote:Ti si demo mucko djubre vrijemw je da prestanes varati ovaj napaceni narod i tebi i endu jebem mater vise sa modricem i rakiticen. Da taj modric nevalja nebi igra u realu kao i rakitic u barceloni samo budala moze reci za tu dvojicu da su kurcevi a igeaju u dva najbolja svitska kluba
to moraš objasniti endu...ja nikada nisam omalovažavao rakitića,naprotiv to je radio end dok rakitić nije došao u barcu,pisao je da takav klošar nema šta raditi u barci i da barca ima takvih koliko hoćeš
ti omalovažavš zdrav razum i svakog igrača šta ovoga klošara proglašavaš najboljim hr igračem u povijesti, a niti sam ja ikad rekao da je modrić loš za tu di je već sma ti gore opet objansio danas, ali za raketu je amater
2015-08-25
Page 13 of 50 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 31 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 13 of 50