ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

EURO 2016.

Page 8 of 50 Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 29 ... 50  Next

Go down

EURO 2016. - Page 8 Empty Re: EURO 2016.

Post by sat2 28/5/2016, 15:35

amper1950 wrote:
sat2 wrote:
amper1950 wrote:
nowitzki wrote:1-0 protiv rezervne ekipe moldavije....svaka cast
očekiva izbornik da će neki igrači nešto napraviti pa da se mogu bolje prodati, bar protiv ove moldavije B, kad ono... :) Opet Perišić samo igra...
Koje igrače je do sada Dinamo prodao zahvaljujući reprezentaciji i koji nije trebao biti pozivan? Samo mi nemoj o Drpiću ...
Pitanje ti je nepotrebno, imaš čita niz igrača koji su se bolje prodali zahvaljujući reprezentaciji. Neki su zaslužili poziv u tom trenutku, neki nisu. Nema potrebe da spominjem imena jer ti ćeš za svakog od tih imena reći da su zaslužili, to bi kao bilo nešto novo...  ;)
Sad u reprezentaciji poziv nisu zaslužili Rog, Antolić i Čorić, bez obzira na talent Roga i pogotovo Čorića. Primjerice, svojedobno je poziv dobivao tada 17-nji Halilović koji to nije zaslužio, nije čak ni u Dinamu bio standardan. Dalje nebi, ka šta sam reka nema potrebe...  ;)

Za Antolića kako tako ... i Rog i Čorić su zaslužili pozive, ako ni zbog čega igrači su PRVAKA Hrvatske! Želim imena ... koji se to igrač prodao ili bolje podao, jer je nezasluženo igrao u reprezentaciji? Halilović? Pa koju je to basnoslovnu cijenu postigao? Ili Sammir? O kojoj se boljoj lovi tu radi? Kovačić, Jedvaj i sada Brekalo su prodani za lovu o kojoj u Hajduku mogu samo sanjati, a da nisu odigrali niti jednu slžbenu utakmicu. U isto vrijeme su pozivani i Milović i Maloča pa im nešto nije porasla cijena!? Igrač će se dobro prodati prvo, ako vrijedi,  onda, ako igra u kvalitetnom klubu ... tek onda dobro dođe igra u reprezentaciji. I da izvučeš jedno ili dva imena to još ne dokazuje da je reprezentacija poligon za prodaju Dinamovih igrača. Uostalom, što je loše u tome, ako je nastup Radoševića za reprezentaciju pomogao u prodaji?

sat2

2015-09-28

Back to top Go down

Post by kic 28/5/2016, 17:57

http://sportska-tribina.info/blaz-sliskovic-hrvatska-igra-sporo-sa-kompliciranim-rjesenjima-neki-su-u-reprezentaciji-samo-zbog-stare-slave/
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by sat2 28/5/2016, 18:08

"Živimo u društvu u kojem represivni aparat sigurno zna svakog tko se nedolično ponaša na stadionu, a nitko za to ne plaća. Jer ako ne zna, nesposoban je i treba ga raspustiti. Država smo u kojoj pojedini mediji prije utakmice na Maltu objave tekst: “Navijači, ovo vam je zadnja prilika da izbacite Hrvatsku s Eura.” I kad je tako, a tako je godinama i ništa se ne mijenja jer za to nema niti kritične javne mase ni odluke institucija, Hrvatska će igrati bez gledatelja, dok će igrati. I onda stop, kraj, raspuštamo reprezentaciju."

http://sportske.jutarnji.hr/komentar-d--antolica-hrvatski-narod-mora-shvatiti--velicanje-je-ustastva-je-ubijanje-nacionalne-vrste/1574876/
sat2
sat2

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by Guest 29/5/2016, 16:32

nowitzki wrote:
Za to je kriva torcida slavonija, pa njih je duplo vise od kohorte i boysa zajedno
moćna Torcida...  :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 29/5/2016, 16:34

sat2 wrote:

Za Antolića kako tako ... i Rog i Čorić su zaslužili pozive, ako ni zbog čega igrači su PRVAKA Hrvatske! 
Za ovo što da ti dalje uopće više pišem...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by FRANK 29/5/2016, 16:39

Kako Baka samara sve redom

"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by sat2 29/5/2016, 21:48

amper1950 wrote:
sat2 wrote:

Za Antolića kako tako ... i Rog i Čorić su zaslužili pozive, ako ni zbog čega igrači su PRVAKA Hrvatske! 

Istina ...

A tek za ostatak mog posta ...
sat2
sat2

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by FRANK 29/5/2016, 21:53

Roga nisan gleda ali taj mali Coric je igracina i pol ... od ovizi mulaca najvise mi se svidjaju on i oni blankin brat vlasic

"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by sat2 29/5/2016, 22:07

pablo_escobar wrote:Roga nisan gleda ali taj mali Coric je igracina i pol ... od ovizi mulaca najvise mi se svidjaju on i oni blankin brat vlasic

:cru
sat2
sat2

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by FRANK 29/5/2016, 22:18

Ja bi i igru cile ekipe gradio oko te dvojice mulaca neznan kaki je oni sta igra u ajaxa zaboravio san mu ime.. onaj mali pasalic nebi triba bit zgorega ovaj balic neznan jeli cemu vidi san u dinama ima jos dobre dice

FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by Guest 29/5/2016, 22:34

Svi igrači koji su tu su i zaslužili poziv među 27, to je to. Da nije ozlijeđen bio bi Pašalić i Lovren da nije bilo sukoba. Jedino još možda Tomasov i to je to. Rog je apsolutno zaslužio poziv, ne samo to nego i odlazak na prvenstvo kao član prvih 16.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by FRANK 29/5/2016, 22:37

Mora da je mali dobar ali nemogu ga ocjenit jer ga dosad nisan gleda

FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by jalnirajko 29/5/2016, 22:40

rog je izuzetno motoričan i trkački jak igrač, pogotovo je sprinterski jak. još mu fali iskustva da racionalnije rasporedi snagu kao vezni igrač. jak je u duelu, pogotovo kad na leđima ima igrača. fali mu još mirnoće a i ima odličan udarac kojeg treba više koristiti. igrač koji fizički može pomoći na euru
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by jalnirajko 29/5/2016, 22:58

već sam pisao o tome prije i nakon svakog eura ili sp-a. znači od 98. smo samo jednom prošli grupnu fazu. ok bilo je i teških grupa ali i lakših. ono što je bilo zajedničko na tim turnirima da smo uvijek izgubili jer su drugi bili brži i trkački bolji od nas. čak i momčadi našeg ranga ili slabije. što to onda govori. a imali smo i bolje i lošije trenere. meni to govori da većinom u prvih 11 a pogotovo kaj se sredine terena tiče igraju preslični igrači. to što primjerice, luka, badelj ili raketa ili kova igraju više manje u vrhunskim klubovima, ne znači da mogu zajedno igrati u repki u prvih 11. svatko od njih se uklapa u svoje momčadi jer igraju sa različitim tipovima igrača a kod nas su oni više manje, osim luke, sporiji i manje motorični igrači. zato tu treba biti analitičan i oprezan i ne zamarati se imenima nego onime što nama kao momčadi treba. ne moraju luka, kova i raketa igrati zajedno jer oni igraju u 2 top kluba, ak je potrebno neka igra samo jedan. samo s trkom, brzinom i agresivnošću možemo nešto napraviti. svi se zavaravaju da su turci tak tak ili česi. česi su izuzetno brzi i trkački jaki igrači i mogli bi s njima igrati lovice ak bude u prvih 11 presporih igrača. da dođe neki neutralan trener koji ne pada pod pritiskom javnosti, određenih moćnika i izlizanih floskula, možda bi se jako iznenadili sa prvih 11. ovak se bojim da bu čačke kao i prethodnici, gledao samo ime klubova koje stoje kraj igrača a ne i ono što oni mogu pružiti za ekipu na tako zhtjevnom natjecanju. jer kvale i sam euro su nebo i zemlja, dok se u kvalama svi šlepaju na euru će svi više manje biti ful spremni i nabrijani
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by kic 29/5/2016, 23:16

dobro napisano, zato meni fali Vukojević recimo u kadru, a i kapetan je Kijeva postao :)
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by jalnirajko 29/5/2016, 23:18

kakav je gol zabio hamšik a kakav je samo gol primio ter stegen. eh da je eduardo to primio  :)
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by sat2 30/5/2016, 16:18

Tommy Ramone wrote:Svi igrači koji su tu su i zaslužili poziv među 27, to je to. Da nije ozlijeđen bio bi Pašalić i Lovren da nije bilo sukoba. Jedino još možda Tomasov i to je to. Rog je apsolutno zaslužio poziv, ne samo to nego i odlazak na prvenstvo kao član prvih 16.

:cru
sat2
sat2

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by sat2 30/5/2016, 16:21

kuracodigraca wrote:već sam pisao o tome prije i nakon svakog eura ili sp-a. znači od 98. smo samo jednom prošli grupnu fazu. ok bilo je i teških grupa ali i lakših. ono što je bilo zajedničko na tim turnirima da smo uvijek izgubili jer su drugi bili brži i trkački bolji od nas. čak i momčadi našeg ranga ili slabije. što to onda govori. a imali smo i bolje i lošije trenere. meni to govori da većinom u prvih 11 a pogotovo kaj se sredine terena tiče igraju preslični igrači. to što primjerice, luka, badelj ili raketa ili kova igraju više manje u vrhunskim klubovima, ne znači da mogu zajedno igrati u repki u prvih 11. svatko od njih se uklapa u svoje momčadi jer igraju sa različitim tipovima igrača a kod nas su oni više manje, osim luke, sporiji i manje motorični igrači. zato tu treba biti analitičan i oprezan i ne zamarati se imenima nego onime što nama kao momčadi treba. ne moraju luka, kova i raketa igrati zajedno jer oni igraju u 2 top kluba, ak je potrebno neka igra samo jedan. samo s trkom, brzinom i agresivnošću možemo nešto napraviti. svi se zavaravaju da su turci tak tak ili česi. česi su izuzetno brzi i trkački jaki igrači i mogli bi s njima igrati lovice ak bude u prvih 11 presporih igrača. da dođe neki neutralan trener koji ne pada pod pritiskom javnosti, određenih moćnika i izlizanih floskula, možda bi se jako iznenadili sa prvih 11. ovak se bojim da bu čačke kao i prethodnici, gledao samo ime klubova koje stoje kraj igrača a ne i ono što oni mogu pružiti za ekipu na tako zhtjevnom natjecanju. jer kvale i sam euro su nebo i zemlja, dok se u kvalama svi šlepaju na euru će svi više manje biti ful spremni i nabrijani
Što bi Čačiću radili da mu u veznom igra rog sa Brozom i Mordićem, a bez Rakete?
sat2
sat2

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by Zeko 30/5/2016, 16:29

kuracodigraca wrote:već sam pisao o tome prije i nakon svakog eura ili sp-a. znači od 98. smo samo jednom prošli grupnu fazu. ok bilo je i teških grupa ali i lakših. ono što je bilo zajedničko na tim turnirima da smo uvijek izgubili jer su drugi bili brži i trkački bolji od nas. čak i momčadi našeg ranga ili slabije. što to onda govori. a imali smo i bolje i lošije trenere. meni to govori da većinom u prvih 11 a pogotovo kaj se sredine terena tiče igraju preslični igrači. to što primjerice, luka, badelj ili raketa ili kova igraju više manje u vrhunskim klubovima, ne znači da mogu zajedno igrati u repki u prvih 11. svatko od njih se uklapa u svoje momčadi jer igraju sa različitim tipovima igrača a kod nas su oni više manje, osim luke, sporiji i manje motorični igrači. zato tu treba biti analitičan i oprezan i ne zamarati se imenima nego onime što nama kao momčadi treba. ne moraju luka, kova i raketa igrati zajedno jer oni igraju u 2 top kluba, ak je potrebno neka igra samo jedan. samo s trkom, brzinom i agresivnošću možemo nešto napraviti. svi se zavaravaju da su turci tak tak ili česi. česi su izuzetno brzi i trkački jaki igrači i mogli bi s njima igrati lovice ak bude u prvih 11 presporih igrača. da dođe neki neutralan trener koji ne pada pod pritiskom javnosti, određenih moćnika i izlizanih floskula, možda bi se jako iznenadili sa prvih 11. ovak se bojim da bu čačke kao i prethodnici, gledao samo ime klubova koje stoje kraj igrača a ne i ono što oni mogu pružiti za ekipu na tako zhtjevnom natjecanju. jer kvale i sam euro su nebo i zemlja, dok se u kvalama svi šlepaju na euru će svi više manje biti ful spremni i nabrijani
Izvrsno. Recimo da pod sigurne u 11 možemo uzeti Subašića, Srnu, Čarlija, Vidu, Luku, Rakitića, Broza, Perišića, Đilkoša, to je 9 igrača i fale još dvojica i to lijevi bek i jedan vezni ili napadač, ovisi kak' Čačke misli igrati.
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by muckodjubre 30/5/2016, 17:24

subašić

srna ćorluka   vida   vrsaljko

modrić brozović

perišić     rakitić    pjaca

mandžukić

EURO 2016. - Page 8 6b8efe2f85c2b63406b2EURO 2016. - Page 8 Tumblr_paowj2Xw4F1td6f30o3_500EURO 2016. - Page 8 Semi-Final-Croatia-vs-England-Moscow-Russian-Federation-11-Jul-2018
muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by Guest 30/5/2016, 19:54

sat2 wrote:
amper1950 wrote:
sat2 wrote:

Istina ...

A tek za ostatak mog posta ...
Inaće nema je liga toliko jaka i kvalitetna da kad se igrač prvaka nađe na popisu HR reprezentacije, to je dovoljno...  ;) Eto, sad sam bija malo jasniji kad si to zahtjeva...  ;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 8 of 50 Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 29 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics