EURO 2016.
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 8 of 50
Page 8 of 50 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 29 ... 50
Re: EURO 2016.
amper1950 wrote:Pitanje ti je nepotrebno, imaš čita niz igrača koji su se bolje prodali zahvaljujući reprezentaciji. Neki su zaslužili poziv u tom trenutku, neki nisu. Nema potrebe da spominjem imena jer ti ćeš za svakog od tih imena reći da su zaslužili, to bi kao bilo nešto novo...sat2 wrote:Koje igrače je do sada Dinamo prodao zahvaljujući reprezentaciji i koji nije trebao biti pozivan? Samo mi nemoj o Drpiću ...amper1950 wrote:očekiva izbornik da će neki igrači nešto napraviti pa da se mogu bolje prodati, bar protiv ove moldavije B, kad ono... Opet Perišić samo igra...nowitzki wrote:1-0 protiv rezervne ekipe moldavije....svaka cast
Sad u reprezentaciji poziv nisu zaslužili Rog, Antolić i Čorić, bez obzira na talent Roga i pogotovo Čorića. Primjerice, svojedobno je poziv dobivao tada 17-nji Halilović koji to nije zaslužio, nije čak ni u Dinamu bio standardan. Dalje nebi, ka šta sam reka nema potrebe...
Za Antolića kako tako ... i Rog i Čorić su zaslužili pozive, ako ni zbog čega igrači su PRVAKA Hrvatske! Želim imena ... koji se to igrač prodao ili bolje podao, jer je nezasluženo igrao u reprezentaciji? Halilović? Pa koju je to basnoslovnu cijenu postigao? Ili Sammir? O kojoj se boljoj lovi tu radi? Kovačić, Jedvaj i sada Brekalo su prodani za lovu o kojoj u Hajduku mogu samo sanjati, a da nisu odigrali niti jednu slžbenu utakmicu. U isto vrijeme su pozivani i Milović i Maloča pa im nešto nije porasla cijena!? Igrač će se dobro prodati prvo, ako vrijedi, onda, ako igra u kvalitetnom klubu ... tek onda dobro dođe igra u reprezentaciji. I da izvučeš jedno ili dva imena to još ne dokazuje da je reprezentacija poligon za prodaju Dinamovih igrača. Uostalom, što je loše u tome, ako je nastup Radoševića za reprezentaciju pomogao u prodaji?
sat2- Posts : 2234
2015-09-28
http://sportska-tribina.info/blaz-sliskovic-hrvatska-igra-sporo-sa-kompliciranim-rjesenjima-neki-su-u-reprezentaciji-samo-zbog-stare-slave/
"Živimo u društvu u kojem represivni aparat sigurno zna svakog tko se nedolično ponaša na stadionu, a nitko za to ne plaća. Jer ako ne zna, nesposoban je i treba ga raspustiti. Država smo u kojoj pojedini mediji prije utakmice na Maltu objave tekst: “Navijači, ovo vam je zadnja prilika da izbacite Hrvatsku s Eura.” I kad je tako, a tako je godinama i ništa se ne mijenja jer za to nema niti kritične javne mase ni odluke institucija, Hrvatska će igrati bez gledatelja, dok će igrati. I onda stop, kraj, raspuštamo reprezentaciju."
http://sportske.jutarnji.hr/komentar-d--antolica-hrvatski-narod-mora-shvatiti--velicanje-je-ustastva-je-ubijanje-nacionalne-vrste/1574876/
http://sportske.jutarnji.hr/komentar-d--antolica-hrvatski-narod-mora-shvatiti--velicanje-je-ustastva-je-ubijanje-nacionalne-vrste/1574876/
sat2-
2015-09-28
moćna Torcida...nowitzki wrote:
Za to je kriva torcida slavonija, pa njih je duplo vise od kohorte i boysa zajedno
Guest- Guest
Za ovo što da ti dalje uopće više pišem...sat2 wrote:
Za Antolića kako tako ... i Rog i Čorić su zaslužili pozive, ako ni zbog čega igrači su PRVAKA Hrvatske!
Guest- Guest
Kako Baka samara sve redom
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
amper1950 wrote:Za ovo što da ti dalje uopće više pišem...sat2 wrote:
Za Antolića kako tako ... i Rog i Čorić su zaslužili pozive, ako ni zbog čega igrači su PRVAKA Hrvatske!
Istina ...
A tek za ostatak mog posta ...
sat2-
2015-09-28
Roga nisan gleda ali taj mali Coric je igracina i pol ... od ovizi mulaca najvise mi se svidjaju on i oni blankin brat vlasic
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
pablo_escobar wrote:Roga nisan gleda ali taj mali Coric je igracina i pol ... od ovizi mulaca najvise mi se svidjaju on i oni blankin brat vlasic
sat2-
2015-09-28
Ja bi i igru cile ekipe gradio oko te dvojice mulaca neznan kaki je oni sta igra u ajaxa zaboravio san mu ime.. onaj mali pasalic nebi triba bit zgorega ovaj balic neznan jeli cemu vidi san u dinama ima jos dobre dice
2015-09-13
Svi igrači koji su tu su i zaslužili poziv među 27, to je to. Da nije ozlijeđen bio bi Pašalić i Lovren da nije bilo sukoba. Jedino još možda Tomasov i to je to. Rog je apsolutno zaslužio poziv, ne samo to nego i odlazak na prvenstvo kao član prvih 16.
Guest- Guest
Mora da je mali dobar ali nemogu ga ocjenit jer ga dosad nisan gleda
2015-09-13
rog je izuzetno motoričan i trkački jak igrač, pogotovo je sprinterski jak. još mu fali iskustva da racionalnije rasporedi snagu kao vezni igrač. jak je u duelu, pogotovo kad na leđima ima igrača. fali mu još mirnoće a i ima odličan udarac kojeg treba više koristiti. igrač koji fizički može pomoći na euru
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
već sam pisao o tome prije i nakon svakog eura ili sp-a. znači od 98. smo samo jednom prošli grupnu fazu. ok bilo je i teških grupa ali i lakših. ono što je bilo zajedničko na tim turnirima da smo uvijek izgubili jer su drugi bili brži i trkački bolji od nas. čak i momčadi našeg ranga ili slabije. što to onda govori. a imali smo i bolje i lošije trenere. meni to govori da većinom u prvih 11 a pogotovo kaj se sredine terena tiče igraju preslični igrači. to što primjerice, luka, badelj ili raketa ili kova igraju više manje u vrhunskim klubovima, ne znači da mogu zajedno igrati u repki u prvih 11. svatko od njih se uklapa u svoje momčadi jer igraju sa različitim tipovima igrača a kod nas su oni više manje, osim luke, sporiji i manje motorični igrači. zato tu treba biti analitičan i oprezan i ne zamarati se imenima nego onime što nama kao momčadi treba. ne moraju luka, kova i raketa igrati zajedno jer oni igraju u 2 top kluba, ak je potrebno neka igra samo jedan. samo s trkom, brzinom i agresivnošću možemo nešto napraviti. svi se zavaravaju da su turci tak tak ili česi. česi su izuzetno brzi i trkački jaki igrači i mogli bi s njima igrati lovice ak bude u prvih 11 presporih igrača. da dođe neki neutralan trener koji ne pada pod pritiskom javnosti, određenih moćnika i izlizanih floskula, možda bi se jako iznenadili sa prvih 11. ovak se bojim da bu čačke kao i prethodnici, gledao samo ime klubova koje stoje kraj igrača a ne i ono što oni mogu pružiti za ekipu na tako zhtjevnom natjecanju. jer kvale i sam euro su nebo i zemlja, dok se u kvalama svi šlepaju na euru će svi više manje biti ful spremni i nabrijani
2015-08-19
dobro napisano, zato meni fali Vukojević recimo u kadru, a i kapetan je Kijeva postao :)
kakav je gol zabio hamšik a kakav je samo gol primio ter stegen. eh da je eduardo to primio
2015-08-19
Tommy Ramone wrote:Svi igrači koji su tu su i zaslužili poziv među 27, to je to. Da nije ozlijeđen bio bi Pašalić i Lovren da nije bilo sukoba. Jedino još možda Tomasov i to je to. Rog je apsolutno zaslužio poziv, ne samo to nego i odlazak na prvenstvo kao član prvih 16.
sat2-
2015-09-28
Što bi Čačiću radili da mu u veznom igra rog sa Brozom i Mordićem, a bez Rakete?kuracodigraca wrote:već sam pisao o tome prije i nakon svakog eura ili sp-a. znači od 98. smo samo jednom prošli grupnu fazu. ok bilo je i teških grupa ali i lakših. ono što je bilo zajedničko na tim turnirima da smo uvijek izgubili jer su drugi bili brži i trkački bolji od nas. čak i momčadi našeg ranga ili slabije. što to onda govori. a imali smo i bolje i lošije trenere. meni to govori da većinom u prvih 11 a pogotovo kaj se sredine terena tiče igraju preslični igrači. to što primjerice, luka, badelj ili raketa ili kova igraju više manje u vrhunskim klubovima, ne znači da mogu zajedno igrati u repki u prvih 11. svatko od njih se uklapa u svoje momčadi jer igraju sa različitim tipovima igrača a kod nas su oni više manje, osim luke, sporiji i manje motorični igrači. zato tu treba biti analitičan i oprezan i ne zamarati se imenima nego onime što nama kao momčadi treba. ne moraju luka, kova i raketa igrati zajedno jer oni igraju u 2 top kluba, ak je potrebno neka igra samo jedan. samo s trkom, brzinom i agresivnošću možemo nešto napraviti. svi se zavaravaju da su turci tak tak ili česi. česi su izuzetno brzi i trkački jaki igrači i mogli bi s njima igrati lovice ak bude u prvih 11 presporih igrača. da dođe neki neutralan trener koji ne pada pod pritiskom javnosti, određenih moćnika i izlizanih floskula, možda bi se jako iznenadili sa prvih 11. ovak se bojim da bu čačke kao i prethodnici, gledao samo ime klubova koje stoje kraj igrača a ne i ono što oni mogu pružiti za ekipu na tako zhtjevnom natjecanju. jer kvale i sam euro su nebo i zemlja, dok se u kvalama svi šlepaju na euru će svi više manje biti ful spremni i nabrijani
sat2-
2015-09-28
Izvrsno. Recimo da pod sigurne u 11 možemo uzeti Subašića, Srnu, Čarlija, Vidu, Luku, Rakitića, Broza, Perišića, Đilkoša, to je 9 igrača i fale još dvojica i to lijevi bek i jedan vezni ili napadač, ovisi kak' Čačke misli igrati.kuracodigraca wrote:već sam pisao o tome prije i nakon svakog eura ili sp-a. znači od 98. smo samo jednom prošli grupnu fazu. ok bilo je i teških grupa ali i lakših. ono što je bilo zajedničko na tim turnirima da smo uvijek izgubili jer su drugi bili brži i trkački bolji od nas. čak i momčadi našeg ranga ili slabije. što to onda govori. a imali smo i bolje i lošije trenere. meni to govori da većinom u prvih 11 a pogotovo kaj se sredine terena tiče igraju preslični igrači. to što primjerice, luka, badelj ili raketa ili kova igraju više manje u vrhunskim klubovima, ne znači da mogu zajedno igrati u repki u prvih 11. svatko od njih se uklapa u svoje momčadi jer igraju sa različitim tipovima igrača a kod nas su oni više manje, osim luke, sporiji i manje motorični igrači. zato tu treba biti analitičan i oprezan i ne zamarati se imenima nego onime što nama kao momčadi treba. ne moraju luka, kova i raketa igrati zajedno jer oni igraju u 2 top kluba, ak je potrebno neka igra samo jedan. samo s trkom, brzinom i agresivnošću možemo nešto napraviti. svi se zavaravaju da su turci tak tak ili česi. česi su izuzetno brzi i trkački jaki igrači i mogli bi s njima igrati lovice ak bude u prvih 11 presporih igrača. da dođe neki neutralan trener koji ne pada pod pritiskom javnosti, određenih moćnika i izlizanih floskula, možda bi se jako iznenadili sa prvih 11. ovak se bojim da bu čačke kao i prethodnici, gledao samo ime klubova koje stoje kraj igrača a ne i ono što oni mogu pružiti za ekipu na tako zhtjevnom natjecanju. jer kvale i sam euro su nebo i zemlja, dok se u kvalama svi šlepaju na euru će svi više manje biti ful spremni i nabrijani
Zeko-
2015-08-26
subašić
srna ćorluka vida vrsaljko
modrić brozović
perišić rakitić pjaca
mandžukić
srna ćorluka vida vrsaljko
modrić brozović
perišić rakitić pjaca
mandžukić
Inaće nema je liga toliko jaka i kvalitetna da kad se igrač prvaka nađe na popisu HR reprezentacije, to je dovoljno... Eto, sad sam bija malo jasniji kad si to zahtjeva...sat2 wrote:amper1950 wrote:Za ovo što da ti dalje uopće više pišem...sat2 wrote:
Istina ...
A tek za ostatak mog posta ...
Guest- Guest
Page 8 of 50 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 29 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 8 of 50