EURO 2016.
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 12 of 50
Page 12 of 50 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 31 ... 50
Re: EURO 2016.
Dobro kod nas jeste hdzov isprdak jebiga niko nije savrsen...priznam
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
pablo_escobar wrote:Dobro kod nas jeste hdzov isprdak jebiga niko nije savrsen...priznam
kako, pa to su tvoji-,,domoljubi''...
Guest- Guest
vidiš da se šiptar srami svojih fura modraru i još će ispast da je ustaša ne bi se čudio o kakvoj beskarakternoj budali se radi
End- Posts : 21177
2015-08-25
End1899 wrote:vidiš da se šiptar srami svojih fura modraru i još će ispast da je ustaša ne bi se čudio o kakvoj beskarakternoj budali se radi
kakve veze, idiote, ima sto je modrara hrvat?
eto, i ti si hrvat (barem deklarativno, svi znamo da si rom), pa zelis najvecem hrvatskom igracu svih vremena da slomi nogu i sl. idiotluke.
Guest- Guest
meni još uvijek nije jasno šta ovaj šiptar radi na ovom forumu, šta nemaju u čmarsrbiji za forum
2015-08-25
ja želim najbolje za hrvatsku reprezentaciju, to je pohvalno, ništa loše.
2015-08-25
End1899 wrote:meni još uvijek nije jasno šta ovaj šiptar radi na ovom forumu, šta nemaju u čmarsrbiji za forum
volim da te karam u mozak, cigance.
Guest- Guest
Alo idiote ja hdzovce volim otprilike kao i zidove.... ja sam Pravaske orijentacijeBraćala wrote:pablo_escobar wrote:Dobro kod nas jeste hdzov isprdak jebiga niko nije savrsen...priznam
kako, pa to su tvoji-,,domoljubi''...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
nismo mi te sreće da modrari ode gležanj, dok jedan reus dvije smotre mora propustiti to je najveća tragedija
2015-08-25
Nisam vidio da end mrzi prosineckoga....Braćala wrote:End1899 wrote:vidiš da se šiptar srami svojih fura modraru i još će ispast da je ustaša ne bi se čudio o kakvoj beskarakternoj budali se radi
kakve veze, idiote, ima sto je modrara hrvat?
eto, i ti si hrvat (barem deklarativno, svi znamo da si rom), pa zelis najvecem hrvatskom igracu svih vremena da slomi nogu i sl. idiotluke.
2015-09-13
on ni ne zna ko je prosinecki.
kada je prosinecki harao, jos je bio u tatinim jajima.
kada je prosinecki harao, jos je bio u tatinim jajima.
Guest- Guest
Najveci i najbolji igrac balkana u povijesti on i hagi i savicevic 3 najveca genija posebno prosinecki
Igrao u najvecem hrvatskom klubu najvecem srpskom klubu u realu i barceloni..... genije
Igrao u najvecem hrvatskom klubu najvecem srpskom klubu u realu i barceloni..... genije
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
savicevic, da nije bio crnogorska mrcina, bio bi igrac velicine jednog messija i ronalda.
ali su najveci svih vremena sa ovih prostora vasovic, vidic i modric.
ali su najveci svih vremena sa ovih prostora vasovic, vidic i modric.
Guest- Guest
Koji crni vasovic.... najvece veliccine su prosinecki savicevic piksi baka sliskovic zajec vukas beara oblak boban marko mlinaric....
2015-09-13
pablo_escobar wrote:Koji crni vasovic.... najvece veliccine su prosinecki savicevic piksi baka sliskovic zajec vukas beara oblak boban marko mlinaric....
ne mogu kopacke cistiti velikom velji, kapitenu najveceg kluba sa ovih prostora i velikog ajaksa-sa kojim je i digao kantu...
prvi igrac u istoriji koji je zabio golove u finalima za 2 razlicita kluba.
Guest- Guest
Mozda je najveci srpski igrac VLADARA JUGOVIC igrao za najveci srpski i talijanski klub.... dva puta osvojoo ligu prvaka
2015-09-13
Treba je i 1966 dici aki hvala bogu na realovoj kradji pa nije tko bi od svrsavanja ovde moga zivit..... gracias real
2015-09-13
Daleko veci od malog save milosevica kojemu su mali klubovi ocigledno bili sudjeni
2015-09-13
savo legenda, kako su mu kompleksasi sa severa urlikali stalno ,,savo majmune'' dok je igrao za reprezentaciju jer ih je godinama terorisao. tacno se vidi da su iskompleksirani, kao i torcida...
Guest- Guest
pablo_escobar wrote:Koji crni vasovic.... najvece veliccine su prosinecki savicevic piksi baka sliskovic zajec vukas beara oblak boban marko mlinaric....
Page 12 of 50 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 31 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 12 of 50