EURO 2016.
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 11 of 50
Page 11 of 50 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 30 ... 50
Re: EURO 2016.
Savjetovao bi svima da odu kod bareta na opusteni razgovor. B - strana, najbolja emisija svih vremena.
Uuu goste nam.je dosao grdovic
Uuu goste nam.je dosao grdovic
Guest- Guest
grdović je stari roker odrastao na lej cepeli i brod springston. pogledaj kad dođe gobac o kakvom se pozeru tu radi naspram jedne ikone i boga rock n rolla bareta.
End- Posts : 21177
2015-08-25
amper1950 wrote:Vidiš, malo po malo napreduješ... Rekao si svoje mišljenje, da jesu kvaliteta. To već mogu prihvatiti da je tvoje mišljenje, neobjektivno i nerealno, ali ipak tvoje mišljenje koje nije primitivno.sat2 wrote:
Da, Čorić i Rog su dovoljno kvalitetni da budu u reprezentaciji! Nema problma ... od sada te pozdravljam sa: Bog primitivac!
Zato jest primitivno napisati da su na popisu jer su igrači prvaka... Jebiga stari, nemoj se ljutiti...
Važno je da su članovi ekipe prvaka, jer to znači da su navikli igrati na višem nivou. Rog je npr. danas bolji nego bi bio da je ostao u Splitu ii otišao u Hajduk. Bog primitivac!
sat2-
2015-09-28
Braćala wrote:amper1950 wrote:
btw., jebo te i Real i Barcelona u šupak...
muckodjubre wrote:"Odradit ćemo četiri treninga u dva dana pa ću nakon sutrašnjeg drugog treninga otkriti koja četvorica igrača će otpasti s konačnog popisa za Euro.
Čačić do sutra mora poslati Uefi popis 23 igrača s kojima će doputovati u Francusku.
Otpadaju, Antolić, Vargić, Čop, Čaleta Car!
sat2-
2015-09-28
livaković, ćorić, čaleta i dujesat2 wrote:muckodjubre wrote:"Odradit ćemo četiri treninga u dva dana pa ću nakon sutrašnjeg drugog treninga otkriti koja četvorica igrača će otpasti s konačnog popisa za Euro.
Čačić do sutra mora poslati Uefi popis 23 igrača s kojima će doputovati u Francusku.
Otpadaju, Antolić, Vargić, Čop, Čaleta Car!
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
mali halilović mi je baš antipatičan lik
seljo beljomuckodjubre wrote:mali halilović mi je baš antipatičan lik
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
bit će bolje kad preseli u valenciju kao šta sam i rekao na početku da barca ima takve na lopate, ali to neće vaditi iz arhive, poprimio si lorealov dnk od svršavanja na modraru isto ko i bracala od čmarnalda, to je to transformacija je gotova, 0% morala i titula prvoklasnog klošara.
End- Posts : 21177
2015-08-25
Mali Halilović je jako sazrio ko igrač, šteta što to niste primijetili. Svakako nam je potrebniji i od Ćorića i Antolića. Rog mora ići.
Ja bi ovako protiv Turaka, ali Čačić neće jer nema muda.
______ Kalinić ____
Vrsaljko - Ćorluka - Schifo - Strinić
___ Brozović - Badelj ____
Pjaca - Rakitić - Perišić
______ Mandžukić _____
______ Kalinić ____
______ Mandžukić _____
Guest- Guest
Nemam ništa protiv Luke, ali mislim da je trenutno previše izrauban. Uvijek ga može kasnije staviti ili odmoriti do Čeha. Vrsaljko mora igrati, a Roga ima ko đokera.
Guest- Guest
Tommy Ramone wrote:Mali Halilović je jako sazrio ko igrač, šteta što to niste primijetili. Svakako nam je potrebniji i od Ćorića i Antolića. Rog mora ići.
______ Kalinić ____
______ Mandžukić _____
super ali s kalinićem bi i trebala završiti postava xD
loew precrtao reusa.
ponovo klosari iz minhena preko reprezentacije ucenjuju igrace da ili napuste dortmund ili predju u drzavni projekat.
ponovo klosari iz minhena preko reprezentacije ucenjuju igrace da ili napuste dortmund ili predju u drzavni projekat.
Guest- Guest
Sta tebe zanima euro.... nisam vidio da srbija igra
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
pablo_escobar wrote:Sta tebe zanima euro.... nisam vidio da srbija igra
pa eto, da bi se cudile budale...
Guest- Guest
Ovde imaju pravo pisati europske zemlje civilizirane i napredne koje znaju kako se igra nogomet.. a ne zemlje u kojima su razni grobari predsjednici
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
pablo_escobar wrote:Ovde imaju pravo pisati europske zemlje civilizirane i napredne koje znaju kako se igra nogomet.. a ne zemlje u kojima su razni grobari predsjednici
vi i siptari ste poznati bas po civliziranosti i napretku...
kod nas grobar, kod vas svinja debela.
Guest- Guest
Dobro kod nas jeste hdzov isprdak jebiga niko nije savrsen...priznam
2015-09-13
Page 11 of 50 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 30 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 11 of 50